Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

yuhuuuuuuuu!!!μπηκα για λιγο κανω ενα τσιγαρακι κ παω για νανι...

εχω να δηλωσω οτι οι βορειες ειστε κουκλες!!!!

Κιμι μου να μου φιλησεις περδικουλα!!!

Για τη Ζωη στεναχωριεμαι που δεν μπαινει....

Κ ναι η Τζια ειναι ξετσιπωτη:P αλλα ωραια ξετσιπωτη η ρουφιανα!!κορμαρα!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα δε μου εκανα αξονικη..δεν ξερω τι της εκαναν στο χειρουργειο..μονο αιμα της πηραν.απλα την ειδε ο γατος ο γιατρος κ το καταλαβε αμεσως..

ναι...εφοσον την ειδε εκεινος εισαι ΟΚ...αυτςο ξερει καλυτερα απο όλους...τι να πω....στο ΙΑΣΩ που ημουν ερχοντουσαν οι γιατροι και μου ελεγαν ότι γιατρο σαν τον δικο μου δυσκολα θα βρεις στην ελλαδα...ως τωρα με το ματι τα πιανει ολα και αυτος....για αυτο λιγο εφησυχαζομαι....αφου πηγαινα για εμβολιο του αγγελου και μια φορα λεει του Νικου να παει για εξετασεις γιατι ηταν χαλια (και οντςω ειχε πολυ χαμηλο αιματοκριτη), και μια αλλη φορα βλεπει τα ματια μου (πουα κομη δεν ηταν φανερο ότι ειχαν επηρεαστει απο θυρεοειδη) και λεει graves εχεις??? Και ολα αυτα με το καλησπερα...για αυτο λεω...αλλα ξερω εγω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

yuhuuuuuuuu!!!μπηκα για λιγο κανω ενα τσιγαρακι κ παω για νανι...

εχω να δηλωσω οτι οι βορειες ειστε κουκλες!!!!

Κιμι μου να μου φιλησεις περδικουλα!!!

Για τη Ζωη στεναχωριεμαι που δεν μπαινει....

Κ ναι η Τζια ειναι ξετσιπωτη:P αλλα ωραια ξετσιπωτη η ρουφιανα!!κορμαρα!

εμ για αυτο ειναι ξετσιπωτη καυμενη...:tongue:...καλησπερα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

α εγω μπηκα...ευτυχως...σχεδον σε ολες τις μαρκες..ευτυχως γιατι αν ηθελα να μπω τωρα δεν θα χωραγα....:tongue::tongue::tongue:

δε σκεφτομαι μαρη ότ ειναι εξυπνο.....απλα το τσεκαρω ότι ειναι ΟΚ;)...μια που ειμαι και αγχωδης...τεσπα...καλα την ωραια φωνη που την ακουτε ρε γμτ?? το θεωρω ενα απο τα μειονεκτηματα μου..ανεκαθεν....

και δε μου λες, εσυ που τοε ψαξες, ειναι ολοισιο??

Εγω ειπα οτι ειναι εξυπνο οχι για να σε καθησυχασω..... Ειπα οτι ειναι εξυπνο γιατι πινει μονο του νερο....... Η δικια μου η αμπνταλλω που λενε εδω στο Λαγκαδα μονο να χαιδευει το μπιμπερο ξερει........ αφου της το βαζω κοντα για να δω αν την κοβει να το πιασει και το χαιβανι ανοιγει το στομα και κουναει το κεφαλι περα δωθε....... Πως κανουν τα νεογεννητα πουλακια......... Αυτο ακριβως............. Και οχι δεν ειναι ολοισιο το κεφαλι της και νομιζω πως κανενος μωρου δεν ειναι ολοισιο το κεφαλι......... Καπου χθες ειχα δει μια εικονα με τα δαχτυλα που βαζεις στα αυτια του μωρου...... Σαν τεστ. Το εχεις δει αυτο?

ποια σκουφια μαρη???μονο τη σκουφια εχει κρατησει..ολα τα αλλα τα εχει πεταξει..να την βλεπατε πως ηρθς απο δουλεια νοσοκομειο....κολλητη ολοσωμη φορμα..να διαγραφονται οι γλουτιαιοοι..κ με ανοιγμα το πανω μερος στο κεντρο του αισθησιακου στηθοδεσμου...δεν της φτανουν το αφεντικο,ο δημαρχος,ο κοινοταρχης,τωρα θελει κ τον διοικητη του νοσοκομειου..ο φαταουλας.

Αφου ειναι κουκλα και αδυνατη τι να κανει το κοριτσι?

........... Και οχι δεν ειναι ολοισιο το κεφαλι της και νομιζω πως κανενος μωρου δεν ειναι ολοισιο το κεφαλι......... Καπου χθες ειχα δει μια εικονα με τα δαχτυλα που βαζεις στα αυτια του μωρου...... Σαν τεστ. Το εχεις δει αυτο?

όχι για πες ρε κοριτσι....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ψαχνω να το βρω αλλα δεν το βρισκω στο ιστορικο μου.......... Βαζεις το μωρο κατω να καθησει και εσυ απο επανω του βαζεις τους δεικτες στα αυτια του..... Και το κοιτας απο ψηλα........... Αν οι δεικτες ειναι σε ευθεια γραμμη εισαι οκ.........Αν οχι σιγουρα υπαρχει προβλημα.......... Θα το βρω και θα στο βαλω να το δεις.....

κ η ΑΛΕΚΑ κ το ΜΙΤΣΑΚΙ κ ΕΓΩ κουκλες κ αδυνατες ειμαστε αλλα ειμαστε κ κυριες μ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...

εσυ εισαι μαρη..τι θες???εγω και το μητσακι ειμαστε Οκ, ομορφουλες ημασταν αλλα τωρα ειμαστε χοντρουλες (μητσακι κλαψε στον ωμο μου :-))

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εσυ εισαι μαρη..τι θες???εγω και το μητσακι ειμαστε Οκ, ομορφουλες ημασταν αλλα τωρα ειμαστε χοντρουλες (μητσακι κλαψε στον ωμο μου :-))

σιγα μη κλαψουμε παλι με χρονια μεκαιρους παλι δικα μας θα ναι:tongue::tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

Ψαχνω να το βρω αλλα δεν το βρισκω στο ιστορικο μου.......... Βαζεις το μωρο κατω να καθησει και εσυ απο επανω του βαζεις τους δεικτες στα αυτια του..... Και το κοιτας απο ψηλα........... Αν οι δεικτες ειναι σε ευθεια γραμμη εισαι οκ.........Αν οχι σιγουρα υπαρχει προβλημα.......... Θα το βρω και θα στο βαλω να το δεις.....

με αυτον τον τροπο ειναι ΟΚ...οπου και να βαλω τα δαχτυλα ισα φαινεται...απλα το βλεπω ότι στη μια πλευρα, πισω και προς τα κατω, δεν ειναι τοσο στρογγυλοποιημενο οσο στην αλλη.....

221882cb0gkyh7q4.gif

σιγα μη κλαψουμε παλι με χρονια μεκαιρους παλι δικα μας θα ναι:tongue::tongue::tongue::tongue:

εννοειται..εγω εχω δηλωσει...ειμαι μια αδυνατη φυλακισμενη σε σωμα χοντρης :)...και εσυ το ιδιο νομιζω:cool:

221882cb0gkyh7q4.gif

κ η ΑΛΕΚΑ κ το ΜΙΤΣΑΚΙ κ ΕΓΩ κουκλες κ αδυνατες ειμαστε αλλα ειμαστε κ κυριες μ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...

Ναι ε? Δεν το ειχαμε καταλαβει........ Φτου σας........ Καρακουκλαρες αδυνατουλες και Κυριες....

sas prolava????????????????

Εγω παω να ταισω θα επανελθω......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...