Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι μπηκα...

τελεια περασατε κ ειστε κ κουκλες ολες...ακομα κ η μανα του ΡΑΜΣΗ κουκλα ειναι...

Εδώ είμαι!Περιμένω να κοιμηθεί ηΕφη για να φύγω Μητροπάνο!Δεν έχω διαβάσει τίποτα!Που μαρή είμαι κούκλα;;;Μαίρη βγλατες!!Πώ πώ τί χάλι έχω!Σας έχω πεί δεν βγαίνω φώτο!!Περάσαμε τέλεια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ειναι κληρονομικος ο θυρεοειδης.....εμ της εκατσε καπως εδω που τα λεμε.....ενταξει ηξερε την κατασταση οπως ειπες εδω και χρονια αλλα ξαφνικα να θελει και με χαρτια....ειναι στεναχωρια.

θυρεοειδη εχουν σχεδον όλες οι γυναικες στο σοι της μανας μου...πιο δυσκολη περιπτωση εγω και μια δευτερη ξαδερφη μου...όχι μαιρουλα, τοτε λεω..τωαρ δεν την πολυνοιαζει...ξενερωσε...τοτε όμως περασαμε δυσκολα..και αυτη και εμεις.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ασχετο...δεν μου αρεσει που η ζωη δε μπαινει....αν διαβαζει καλα θα κανει να γραψει κατι...εφυγε όταν λειπαμε ολες....δεν κανει....

εχει στραβωσει με κάτι? Δεν εχω διαβασει τα παλια

ναι μπηκα...

τελεια περασατε κ ειστε κ κουκλες ολες...ακομα κ η μανα του ΡΑΜΣΗ κουκλα ειναι...

Εδώ είμαι!Περιμένω να κοιμηθεί ηΕφη για να φύγω Μητροπάνο!Δεν έχω διαβάσει τίποτα!Που μαρή είμαι κούκλα;;;Μαίρη βγλατες!!Πώ πώ τί χάλι έχω!Σας έχω πεί δεν βγαίνω φώτο!!Περάσαμε τέλεια!

καλως το....όταν γελας εισα μια χαρα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

η πιο αθωα ειναι το Λιτσακι...εχει ενα βλλλλλεμα ,σαν μωρακι,

η πιο καπατσα ειναι η Μαιρουλα,..γατα ειναι.

η Ειρηνη ειναι πολυ καλη,φαινεται κ αυτη απο τη βρωμοφατσα

αλλλλααα η πιο πονηρη ειναι η ΜΕΦΗ,,εχει κοροιδεψει το χαρο πανω απο 50 φορες..

Διαφημίσεις

ναι μπηκα...

Μητροπάνο!!!! Αχ πόσο ζηλευω. Καλά να περασετε Μεφη μου.

εχει στραβωσει με κάτι? Δεν εχω διαβασει τα παλια

στραβωσε μαλλον αλλα ας μη σκαλιζουμε γιατι και πως...απλα να μπει....

:tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p:p:p

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι μαρη.τραβα..να δεις το Μητροπανο..στα γονατακια σου τον επαιζες οταν ηταν μωρακι..πηγαινε ..πιες κ για μενα..τωρα στο νοσοκομειο κανω κ αποτοξινωση..

μπουχαχαχα

ΑΣΧΕΤΟ τι εγινε με ΖΩΗ??δεν ειναι να σας αφηνω..σκορποχωρι γινεστε..

το μωρακι μου γελαει στον υπνο του το καημενουλι..

θυρεοειδη εχουν σχεδον όλες οι γυναικες στο σοι της μανας μου...πιο δυσκολη περιπτωση εγω και μια δευτερη ξαδερφη μου...όχι μαιρουλα, τοτε λεω..τωαρ δεν την πολυνοιαζει...ξενερωσε...τοτε όμως περασαμε δυσκολα..και αυτη και εμεις.....

ααα εγω νομιζα οτι τωρα πειραχτηκε πολυ.....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ναι μαρη.τραβα..να δεις το Μητροπανο..στα γονατακια σου τον επαιζες οταν ηταν μωρακι..πηγαινε ..πιες κ για μενα..τωρα στο νοσοκομειο κανω κ αποτοξινωση..

μπουχαχαχα

το καλο μου θα βλεπει ωραιο ονειρο!!!!χαιδεψε την απο εμενα!!!!!

για το δευτερο δεν ξερω ακριβως....

fCS8p3.png

μονα τους θα πεσουν..σημερα επαθα σοκ που ειδα κεφαλακι της πιο προσεχτικα.το ειδε κ η μανα μου..κ λεω τωρα θα σαβουριαστει..κ υπολογιζα που θα επεφτε..σε μια ζυγαρια θα επεφτε..θα σπαγε κ η ζυγαρια..ευτυχως το γλυτωσαμε το ρεζιλεμα..εχει φουσκωσει κεφαλακι σαν το μεγαλο πασχαλινο αυγο της kinder ειναι,αλλα κ γιατρος κ Λιτσα μου ειπα οτι ειναι φυσιολογικο κ οτι θα φτιαξει..τελικα τα ραμματα ειναι 10 εκατοστα απο μετωπο,οποτε δε θα εχουμε προβλημα,

Θα περασει........ Θα τη φωναζεις Κιντερ εκπληξη για λιγες μερες........ Εσυ τι νομιζες οτι ο Σφακιανος δεν θα εκανε το καλυτερο για το μωρο μιας και ειναι κοριτσακι?

ο Σφακιανος λειπει,Προδρομου περασε κ ειπε οτι ειναι τελεια κ απλα περιμενουμε να περασουν οι μερες να φυγουμε.Σφακιανος τη Δευτερα θα ειναι εδω..ενας βοηθος του μαναρακι μας εκανε την αλλαγη..αυτος μας ειπε οτι σε 10 μερες απο εξοδο μπορουμε να παμε κουνιες..αυτο βρηκε να τον ρωτησει η μανα μου,,,ποτε να παει το μωρο κουνιες!!!!!!!

Αααααααααααααααα εσυ τι κοιτας καλε το μωρο η τα μαναρακια ντοκς? Πες της μανας σου αυριο να το παρει το μωρο μια βολτα στις κουνιες....... Πωπω Θεε μου ωρες ωρες ειναι απεριγραπτη........

απαντησα ΕΙΡΗΝΑΚΙ..ασχετο εισαι πολυ κουκλα για τα χρονια σου..

ολες εισαστε πολυ ομορφες..εχετε κ μια χαλλλλλαρωτητα στο βλλλλεμα...μια ηρεμια.μπαμ κανετε οτι ειστε βορειες...

Εμ αγαπη μου το καλο πραμα φαινεται απο μιλλλλλλλλλλια μακρυα........ Ευχαριστω για τα καλα σου λογια παντως.....

ναι μπηκα...

Εγω νομιζα πως η μανα του Ραμση ησουν εσυ μαρη τρελοξανθιωτισσα εγω ειμαι κατα πααααααααααααρααααααααααααααα πολλλλλλλλλλλλλλυυυυυυυυυυυυυ μικροτερη σου!!!

Εισαι κουκλα στις φωτο που εβγαλα ΕΓΩ..... αν και θα επρεπε να σε βγαλω χαλια......

μπουχαχαχα

εκανε παραπονα (ο αγαπητος μας καιλαντερ:D) αλλα λιγο νευριασε με τις απαντησεις που πηρε...και εγω ελλειπα..αλλα δεν γουσταρω να παραξηγιετα καμια

221882cb0gkyh7q4.gif

Δεν ειμαι καλη νευροσπαστο ειμαι....... Ξεγελεω μη νομιζεις!!!!!!

Κοριτσια αποχωρω πρωτη!

Καληνυχτα και καλή διασκεδαση σε μερικές βόρειες και νότιες!!!

Νωρις μαρκελλακι μου......... Καλο βραδυ........

μπουχαχαχα

Ξερεις τι αλλο εκανε η να μην τη χαρακτηρισω...... Ερχεται η κοπελα για παραγγελια και τι λεει? Ειρηνη ενα τηλιο να παρεις........ Μη νομιζεις εχουν........ καλο θα σου κανει

Για την περδικα........ Ξερεις τι ελεγαν οι παλιοι? Οτι οταν ενα μωρο γελαει στον υπνο του ο Θεουλης του λεει πως η ζωη του θα ειναι ομορφη!!!!!!!!

το καλο μου θα βλεπει ωραιο ονειρο!!!!χαιδεψε την απο εμενα!!!!!

Και απο εμενα ενα χαδακι στο μωρακι!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...