Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αντε σας αφηνω να ξαπλωσω λιγακι, εχω βαλει κιμα να γινεται να φτιαξω ενα παστιτσακι μιας και κοιμηθηκα λιγακι αποψε..... να χουμε και γιαυριο!

καλη ξεκουραση!!!

εγω εχω την αδερφη μου εδω και βοηθα λιγο την κατασταση..

κι εγω τωρα θα πλυνω την κουζινα,θα βαλω κανα πλυντηριο...αλλα θαμαι ονλαιν!!!

καλα οσες δεν εχετε στεγνωτηριο να παρετε!!!εχω σωθει λεμε!!!

ασχετο αλλα ξερετε ποσο γαλα ξοδευουν τα καμαρια μου?1 800αρι απταμιλ σε 3μισι μερες φευγει!!!δηλαδη περιπου 10 κουτια το μηνα χοντρικα επι 26,τουλαχιστον 250 ευρω μονο για γαλα!!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλη ξεκουραση!!!

εγω εχω την αδερφη μου εδω και βοηθα λιγο την κατασταση..

κι εγω τωρα θα πλυνω την κουζινα,θα βαλω κανα πλυντηριο...αλλα θαμαι ονλαιν!!!

καλα οσες δεν εχετε στεγνωτηριο να παρετε!!!εχω σωθει λεμε!!!

ασχετο αλλα ξερετε ποσο γαλα ξοδευουν τα καμαρια μου?1 800αρι απταμιλ σε 3μισι μερες φευγει!!!δηλαδη περιπου 10 κουτια το μηνα χοντρικα επι 26,τουλαχιστον 250 ευρω μονο για γαλα!!!!!

Λιτσακι είναι κουκλάκιαααα... Και τα διδυμάκια αλλά ο Στράτος ειναι απο τα πιο όμορφα παιδάκια που έχω δει.. Πόσο όμορφος ειναι..!!!

Εντωμεταξύ νομίζω οτι η μπέμπα του μοιάζει πάρα πολύ, ε?

κι εγω τον παπα ειχα σκοπο να ρωτησω αλλα οπως ειναι κοινως γνωστο δεν ειναι ολοι πανσοφοι....τη βαφτισιμια τη μια τη βαφτισαμε αρετη και τον ρωτησα και ειπε των αγιων παντων!!!!!ενω γιορταζει με το φιλαρετο!!

αυτος δεν ειναι παπας, ειναι πρωην δικαστης στον Πειραια. για τα ναυτικα ασχολιοταν, καλα απο γραμματικη σκιζω! αλλα τα ξερει ολα, οτι θελουμε τον ρωταμε κ μονο αυτον! φωτεινος παντογνωστης σου λεω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αυτος δεν ειναι παπας, ειναι πρωην δικαστης στον Πειραια. για τα ναυτικα ασχολιοταν, καλα απο γραμματικη σκιζω! αλλα τα ξερει ολα, οτι θελουμε τον ρωταμε κ μονο αυτον! φωτεινος παντογνωστης σου λεω...

ειδες οι ανθρωποι της ναυτιλίας...!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ααα και πειτε πως θα κανω το στριμμενο μου μωρο να παρει μπιμπερο

Ελενη και εμενα κανει πρασινα κακα κ το ειπα παιδιατρο και μου ειπε no problem αφου θηλαζω

pfffff αυτες τις αηδιες μου ελεγε και ο δικος μου...λοιπον σε ο,τι εχει να κανει με τον θηλασμο δεν θα ρωτατε παιδιατρους...ειναι ασχετοι και επικυνδινοιιιιιιιι!!!!!!!:!::idea::?: Καταρχας καλημερα τρεχω και δεν φτανω η δυσμοιρη μιας και μαλλον ο μπεμπης περναει φαση ταχειας αναπτυξης, θα εξηγησω παρακατω τι σημαινει αυτο...

Μαιρουλα ηξερε τι εκανε η πρωτευουσιανα (ετσι με λεει) οταν διαλεγε το Σαλονικιο....:tongue:

Ομορφακι οχι απλα κοιτουσα το ταβανι αναρωτιεμαι μηπως δεν ημουν καν εκει...μα τετοια ομοιοτητα πια...μονο τα αυτια μου πηρε και δεν λες οτι ειναι και το δυνατο μου σημειο γμτ!!!!:mad::lol:

Οσο για τον παυλιτο και εμενα ψιλοαδιαφορος ειναι μεχρι να τον ξεχεσω να συνελθει 2-3 μερες και μετα να γινουν παλι τα ιδια και μετα παλι να τον ξεχεσω και παει λεγοντας...ετσι για να μην πλητουμε βρε κοριτσια!!!:-P

Ελενακι ολα τα λεφτα...πως συνδυαζεται η μητροτητα με το νετ..μεσα στην τεχνολογια μας βρισκω...καλα το κουκλακι σου πρεπει να ειναι ιδιος εσυ!!!!φτου φτου!!!θηριακι και αυτο!!!Ενα κιλο του ριχνει του δικου μου :P

Αλεκακι μου ηθελα να στο πω οτι μοιαζουν τα γιουβαρλακια μας αλλα ελεγα μηπως το εβλεπα μονο εγω και γινομουν και ρεζιλι:lol:

Δεν προλαβα να διαβασω αλλα θα σας πω πρωτα τον πονο μου και θα διαβασω μετα...λοιπον εμεις εχουμε τωρα 3 μερες που ειμαστε ΣΥΝΕΧΩΣ κολλημενοι στο βυζι της μανας μας...και μολις καποιος παει να μας το παρει κλαιμε γοερα...αφου εχω πιαστει απο τους μαραθωνιους θηλασμους και απογοητευτει παραλληλα γιατι ο μικρος ειχε μπει σε ενα προγραμμα 3-4 ωρων παραθετω σε ολες τις θηλαζουσες μανουλες τα παρακατω (κιμι για σενα παιζω μπαλα) για να μην απογοητευτουμε...

"Οταν ενα μωρο με κανονικη ως τωρα αναπτυξη που ειχε αρχισει να διαμορφωνει ενα προγραμμα ξαφνικα ζητα να τρωει ακαταπαυστα, κοιμαται ελαχιστα, ηρεμει μονο στο στηθος της μητερας του και κλαιει καθε λεπτο της ωρας που δεν θηλαζει αποκλειστικα τοτε περνα φαση ταχειας αναπτυξης.Η φαση αυτη διαρκει 2-3 μερες ενιοτε και λιγο περισσοτερο. Οποτε θηλαστε οποτε ζηταει δλδ ολη την ωρα, φατε και πιειτε πολυ και ξεκουραστειτε....επισης ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ, κοινως την βαψατε...αυτο το τελευταιο ειναι δικο μου...Φασεις ταχειας αναπτυξης : 3 εβδομαδων, 6 εβδομαδων, 3 μηνων, 6 μηνων προσεγγιστικα..." (πηγη Πατσουρου, παιδιατρος πιστοποιημενος συμβουλος θηλασμου)

Χτες που λετε αφου μου ρουφιξε ολη μερα το μεδουλι και εχεσε 7 φορες ((δλδ κατεχεσε τον κοσμο) το βραδυ θηλασε απο τις 19:00 μεχρι τις 21:30 που με επιασε ενας τρελος πονοκεφαλος ημουν απλυτη αυπνη και αταιστη και ηθελα απλα και με συνοπτικες διαδικασιες να ανοιξει η γη και να με καταπιει...παω να του δωσω κατεψυγμενο δικο μου, ο Παυλος δλδ, γιατι εγω δεν πρεπει γιατι με μυριζει και μπερδευεται δεν το επινε με τπτ!!!!!Πεινουσε και δεν δεχοταν το μπουκαλι αν εχετε το Θεο σας...αφου τους παρατησα γιατι εφτανα στα ορια της παραφροσυνης και κλειστηκα στο μπανιο οπου εκανα μπανιο και εκλαψα με την ησυχια μου και αφου εκλαψε και ο μικρος και ειδε οτι βυζι δεν εχει αλλο εφαγε το γαλα απο το μπουκαλι και ετσι ηρεμησαμε ολοι...και η θεικη ατακα του Παυλου.. "δεν σε καταλαβαινω, γιατι κλαις???" ΜΗΠΩς ΕΠΕΙΔΗ ΘΗΛΑΖΩ 24 ΩΡΕς ΤΟ 24ΩΡΟ, ΒΡΩΜΑΩ, ΝΥΣΤΑΖΩ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ ?????? ΜΗΠΩς????:evil::evil::evil::evil: Ενω εσυ κοιμοσουν ολο το μεσημερι σηκωθηκες μετα πηγες γυμναστηριο ενω εγω ακομα ημουν με το βυζι απεξω και επρεπε να μαγειρεψω να συμμαζεψω και να ξεσκατιζω ολο το απογευμα????ουφφφφφ τα ειπα και ηρεμησα..σημερα το απογευμα εχουμε υπερηχο ισχιων στο μητερα γιατι ειναι λιγο σφιχτα..αντε να δουμε...καλημερα ειπα ???δεν θυμαμαι!!!Αντε καλημερα μας:P

waWmp3.png

9LyAp3.png

Αλεκάκι όλα καλά με το γάλα?

Πέρασαν τα πονάκια?

ναι γωγουλι. Δυο μερες τωρα ειμαστε πολυ καλα. Οθτε κιχ... μονο γελαει ο καραφλας μου!
Αλεκακι μου ηθελα να στο πω οτι μοιαζουν τα γιουβαρλακια μας αλλα ελεγα μηπως το εβλεπα μονο εγω και γινομουν και ρεζιλι:lol:Χτες που λετε αφου μου ρουφιξε ολη μερα το μεδουλι και εχεσε 7 φορες ((δλδ κατεχεσε τον κοσμο) το βραδυ θηλασε απο τις 19:00 μεχρι τις 21:30 που με επιασε ενας τρελος πονοκεφαλος ημουν απλυτη αυπνη και αταιστη και ηθελα απλα και με συνοπτικες διαδικασιες να ανοιξει η γη και να με καταπιει...παω να του δωσω κατεψυγμενο δικο μου, ο Παυλος δλδ, γιατι εγω δεν πρεπει γιατι με μυριζει και μπερδευεται δεν το επινε με τπτ!!!!!Πεινουσε και δεν δεχοταν το μπουκαλι αν εχετε το Θεο σας...αφου τους παρατησα γιατι εφτανα στα ορια της παραφροσυνης και κλειστηκα στο μπανιο οπου εκανα μπανιο και εκλαψα με την ησυχια μου και αφου εκλαψε και ο μικρος και ειδε οτι βυζι δεν εχει αλλο εφαγε το γαλα απο το μπουκαλι και ετσι ηρεμησαμε ολοι...και η θεικη ατακα του Παυλου.. "δεν σε καταλαβαινω, γιατι κλαις???" ΜΗΠΩς ΕΠΕΙΔΗ ΘΗΛΑΖΩ 24 ΩΡΕς ΤΟ 24ΩΡΟ, ΒΡΩΜΑΩ, ΝΥΣΤΑΖΩ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ ?????? ΜΗΠΩς????:evil::evil::evil::evil: Ενω εσυ κοιμοσουν ολο το μεσημερι σηκωθηκες μετα πηγες γυμναστηριο ενω εγω ακομα ημουν με το βυζι απεξω και επρεπε να μαγειρεψω να συμμαζεψω και να ξεσκατιζω ολο το απογευμα????ουφφφφφ τα ειπα και ηρεμησα..σημερα το απογευμα εχουμε υπερηχο ισχιων στο μητερα γιατι ειναι λιγο σφιχτα..αντε να δουμε...καλημερα ειπα ???δεν θυμαμαι!!!Αντε καλημερα μας:P

τι ντρεποσουν καλε??? Να σου πω.... μην τρελαινεσαι και εσυ!!!! Αμα πολυκουραζεστε αφηστε τους να βρωμισουν, ουτε σιδερωμενα ουτε τιποτα. Να δεις μετα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

μαριανθη μου δυσκολη η δουλεια της μανας!!!!!

δε μου λετε οσες δινετε μπιμπερο τι θηλη χρησιμοποιειτε και με ποσες τρυπες???

Λιτσακι είναι κουκλάκιαααα... Και τα διδυμάκια αλλά ο Στράτος ειναι απο τα πιο όμορφα παιδάκια που έχω δει.. Πόσο όμορφος ειναι..!!!

Εντωμεταξύ νομίζω οτι η μπέμπα του μοιάζει πάρα πολύ, ε?

ευχαριστω μωρο μου!!

Διαφημίσεις

εγω ΝΥΚ, καουτσουκ, Νο1

221882cb0gkyh7q4.gif

ευχαριστω φιλεναδες!!!

ομορφακια μαλλον το δουλευω!!της μπεμπας μαλλον θα μεινουν γαλαζια..του μπεμπη ειναι πιο σκουρα..θα φανει..

για πειτε ξερετε καμια δομνα??σημερα γιορταζει,αλλα γιορταζει επισης 28/12 και 2/11,ενδιαφερομαι γιατι ετσι θα βαφτισουμε το κοριτσι μας!!!να ξερω ποτε πρεπει να τη γιορταζω!!!α και κωστα θα πουμε το αγορι μας!!

λοιπον κοιτα να δεις,περασαν πριν απο τις γιορτες κατο κοπελες απο μοναστηρι μαλλον και πηρα ενα ημερολογιο που καθε μηνα,εχει τις ημερομηνιες και μια εικονα για το ποιος γιορταζει εκεινη την μερα.

περιεργο ειναι......τελος παντων,δομινικη εχει σημερα.την εχει και εικονα.

fCS8p3.png

προσπαθω τοση ωρα να ανεβασω 2 φωτο και με εχει νευριασει λεμε!!!

βρε μαριανθη χαλαρωσε και γραψε λιγο τα υπολοιπα!!!ακουσε με!!!!τα περασα κ εγω...αλλα εννοειται οτι δεν πτοηθικα παρατησα τις δουλειες!!!

εγω λιτσα σιλικονη και καουτσουκ!!τα παιρνει ολα το μικρο...σιλικονη μπιμπερο καουτσουκ πιπιλα.και επειδη το γαλα μας ειναι πολυ πηχτο δινω την ρυθμιζομενης ροης τηςchicoo και πινει στο 2.

αχ, βρε μαριανθακι ποσο σε νιωθω!!!

τουλαχιστον εσυ που κρατησες χαρακτηρα κ δεν εδωσες ξενο προσπαθησε να μη λυγισεις!!!

οσο για τον παυλο, αν σε παρηγορει αυτο, ακριβως ετσι ειναι κ ο δικος μου!!!

πιπιλα της κικο τη 0+ με τη μια τρυπα κ σιλικονη κ καουτσουκ.

qC91p2.pngaQK1p2.png

ααα, ιριδακι εμενα μου αρεσει το νεφελη αλλα κ το μαριλια ειναι πολυ ομορφο, εχει ωραια ακουστικη. παντωσ περιεργο πραγμα να επιμενει ο αντρας σου σε ενα ονομα που δεν ειναι των γιαγιαδων κ να θελει ενα ασχετο. συνηθως το αντιθετο γινεται.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...