Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα,καλημερα!!!!!!!!!!!Εδω βρεχει -ψιχαλιζει και ειχαμε πει να παμε για μπανακι.Εβαλα new photos.

Μην με συχτιρισετε!!!!!!!!Τι εχει το μωρο τη κιμουλας?Οτι και να ειναι τα περαστικα μου

Καμια δεν μου εχει στειλει να δω προσκλητηριο και μπομπονιερες στειλτε μου ενα μηνυμα αφου ειμαι στην κοσμαρα μου

Συγχαρητηρια στις αδυνατες πια της παρεας!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω ομως παχαινω αντι να χανω τελος παντων

αδυνατες ειναι μονοόσες ηταν και πριν μπουχαχα...οι αλλες το προσπαθουν. Η περδικα εκανε επεμβαση γιατι ειχε πλαγιοκεφαλια. Προσκλητηρια κα μπομπο εγω δεν εχω ακομη...οι αλλες ανεβαζουν αλλα δεν εισαι εδω να δεις..σταματα να παραπονιεσαι:) παω να δω φωτος....

μπονζουρ!

χθες με πηρε ο υπνος στον καναπε....αλλα ακόμη νυσταζω...τι χαλια καιρος ειναι αυτος....

ελα μαρη...και λεω το'ριξες στο σεξ.....:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα,εδω βρεχει πολυ....με πηρε η μεφη και ειναι μες τα νευρα:D ευτυχως πηρε ρουχα για παιδια χοντρα....

αλεκα ναι φαινεται παρα πολυ στις φωτο.

;) παντως ειναι πολυ συχνη παθηση...φανταζομαι υπηρχε στο ιδιο βαθμο παλιοτερα απλα δεν επιβεβαιωνονταν....για αυτο βλεπουμε κατι κεφαλια βρασ'τα......να ναι καλα ολα τα παιδακια.....τιποτα αλλο....

μες στη Μεφη ότι ειναι πολυ γουρλου....πηρε κια ο θειος της, ο μΗτσοτακης....χαιρετισματα λεει:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

σταματα να παραπονιεσαι .Σας διαβαζω οποτε μπορω.Εχω δει της μεφης και της marys77 νομιζω.

Ρε κοριτσαρες νομιζω πως δεν προλαβαινω να κανω τιποτα ολο πλυσιμο και σιδερο

και που και που καμια βολτα

Αμα η μερα ειχε 48 ωρες παλι δεν θα προλαβαινα

θελω να παω για δουλεια αλλα κανω υπομονη να περασει το καλοκαιρι γιανα βοηθησω και μετα

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

;) παντως ειναι πολυ συχνη παθηση...φανταζομαι υπηρχε στο ιδιο βαθμο παλιοτερα απλα δεν επιβεβαιωνονταν....για αυτο βλεπουμε κατι κεφαλια βρασ'τα......να ναι καλα ολα τα παιδακια.....τιποτα αλλο....

μες στη Μεφη ότι ειναι πολυ γουρλου....πηρε κια ο θειος της, ο μΗτσοτακης....χαιρετισματα λεει:tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σιγουρα,αλλα ειναι αυτο που λες,τουλαχιστων εχει βρεθει η λυση.....

fCS8p3.png

σταματα να παραπονιεσαι .Σας διαβαζω οποτε μπορω.Εχω δει της μεφης και της marys77 νομιζω.

θελω να παω για δουλεια αλλα κανω υπομονη να περασει το καλοκαιρι γιανα βοηθησω και μετα

και της jtse ειναι πολυ ωραιο,εχθες το εβλεπα,επισης της ευανθιας και της μεφης,αντε δες και αυτα:D

fCS8p3.png

τι να παραπονεθω μαρη........αλλα που λες δεν σου δειξαμε τιποτα..εδω τα ανεβασαμε ολες, στα προφιλ μας...για τσεκαρε;)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σιγουρα,αλλα ειναι αυτο που λες,τουλαχιστων εχει βρεθει η λυση.....

;);););)

221882cb0gkyh7q4.gif

και της jtse ειναι πολυ ωραιο,εχθες το εβλεπα,επισης της ευανθιας και της μεφης,αντε δες και αυτα:D

της ευανθιας μου αρεσει πολυ αλλα το εχει μια κοπελα απο την παρεα τηε μεφης μου αρεσει αλλα θελω κατι διαφορετικο χειροποιητο

αν ηξερα και εγω τι θελω

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΟΡΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑ

λεμε τωρα, μεσημεριασε... εμεις μολις φαγαμε φρουτοκρεμα! χαλια ο καιρος εδω!!!! βροχη κ αερας!!! ξαναχειμωνιασε λεμε... ουφ εχω κ δουλιες ενα σωρο στο σπιτι αλλα βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

το αλλο σαββατο ευτυχως θα ναι η ευανθια εδω οποτε θα χω δικαιολογια για να βγω για καφε κ δε θα κανω τιποτα!!!!!!!!! χαχαχαχαχα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

yuhu??καμια?το παιδακι μου εχει λιωσει στον υπνο σημερα...ολη μερα κοιμαται...

ΚΙΜΙ μην ακους παιδακι μου...αλλη περιπτωση της διπλανης....

εχω κ γω μια μουροχαβλιαση αλλο πραμα...σερνομαι...ετσι μου ρχεται να χωθω στην κουνια να παρω μπομπιδιο αγκαλια κ να ξυπνησω αυριο:P

PlbZp2.png

Καλησπέρα,

να περασετε καλά οι βορειες στη συναντηση. Θελουμε σχόλια και φωτογαρφίες, ενταξει?

Κιμι προσπάθησε να μην επηρεαζεσαι από τη συγκάτοικο, ο καθενας με τον πόνο του. Εσυ να κοιτας την περδικούλα σου. Πως ειναι το μαναρακι σημερα? Πινει γαλα? Κοιμάται ευκολα? Φιλάκια πολλά :P

πολυ ησυχια ε?? εγω μαζεψα πηγα σουπερ, πηγα να κοιμηθω, με ξυπνησε το αγγελακι μου που το εχει σε κακο να με βλεπει να κοιμαμαι, ειδα κατι φορεματα που δεν μου αρεσαν και λεω να φυγω τωρα...θα δω...

Βορειες...να περασετε σουπερ..περιμενουμε φωτος....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...