Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα θα κανεις......εγω δεν την κανω 100%..πανω κατω...φροντιζω ομως οι θερμιδες να μην ξεπερνανε τις 1200..εχω πολλα να χασω γμτ....αλλα ΟΚ...εχω χασει 29 κιλακια συνολικα απο τη γεννα....

κοιτα κ εγω μπορει να λεει κοτοπουλο κ ψηνω γαλοπουλα η μπριζολα μοσχαρισιαοχι τρελες αλλαγες ομως...29 κιλα ρε Αλεκα...μπραβο κοπελα μου!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εισαι αστερι!!!!εγω δεν εχω χασει πολλα!!μονο 16....

εσυ δεν πηρες ομως 34....και ξεκινησα και με +8.....=428-)

κοιτα κ εγω μπορει να λεει κοτοπουλο κ ψηνω γαλοπουλα η μπριζολα μοσχαρισιαοχι τρελες αλλαγες ομως...29 κιλα ρε Αλεκα...μπραβο κοπελα μου!!!

Τα 12 ηταν της γεννας....τα υπολοιπα 17 ειναι δικα μου.....:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γαλοπουλα???????//ππππππππππ δεν μπορω να τη φαω με τιποτα!!!!μονο σε τοστακι !!!;)

2.211 θερμιδες γαι δραστηριο και 1.742 θερμιδες αν δεν εισαι δραστηριο.

αυτες ειναι για να διατηρησεις το βαρος σου,για να χανεις μισο κιλο την εβδομαδα πρεπει να περνεις καθε μερα 550 θερμιδες λιγοτερες.

fCS8p3.png

καληνυχτα κοριτσακια!!

ελενη μηπως αυτη η διαιτα δεν ηταν για τα δικα σου κιλα????παντα δεν μας ταιριαζουν ολες.....εσυ εισαι αδυνατη,θες να χασει ποσα 4 κιλα?

για κατσε μισο να δω κατι στον θερμιδομετρητη

τι 4??? τα κανονικα μου, για την ηλικια μου ειναι 62-63... ξεκινησα με 69, 70 πες... κ σημερα, 24η μερα εχω χασει 3 περιπου...

συγνωμη...εκανες όλη την διαιτα και εχασες μονο τρια κιλα?? τι κανω λαθος? διορθωσε με.....

.

το πρωι στυβω 2 πορτοκαλια παντα για το στιγμα, στο γραφειο κουλουρι θεσ/νικης κ καφε, κ μετα αρχιζω τη διαιτα... πως το βλεπεις τωρα?

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗUMANA 2...ΠΛΙΖΖΖ... καιγομαι

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

την κανεις κανα μηνα ε?? σε εχω για τουλαχιστον 6 κιλα....

την κανω 26 μερες..μπα κανα 4αρι 5αρι θα εχω χασει...περσυ ειχα χασει σε εναμησι μηνα 6 κιλα οσα ηθελα δηλαδη κ δεν εκανα διαιτα ειχα κοψει το βραδυνο μονο...αλλα κ στη πρωτη προσπαθεια εξωσωματικης που εκανα ειδα κ επαθα για να χασω αυτο το πρηξιμο...κ τωρα ετσι...ατιμο πραμα οι ορμονες...παραμορφωση τρελη...ειχα διαβασει οτι οι ορμονες αργουν να φυγουν απτον οργανισμο σου...καπου αλλου οτι δεν φευγουν ποτε...εγω πιστευω την πρωτη εκδοχη..

PlbZp2.png

2.211 θερμιδες γαι δραστηριο και 1.742 θερμιδες αν δεν εισαι δραστηριο.

αυτες ειναι για να διατηρησεις το βαρος σου,για να χανεις μισο κιλο την εβδομαδα πρεπει να περνεις καθε μερα 550 θερμιδες λιγοτερες.

μαιρη και εγω ετσι αδυνατιζα παλια...με θεριμιδομετρητη...αλλα πιστευω στην ηλικα μας εχει πεσει ο μεταβολισμος μας...οποτε ενα 10% πρεπει να το μειωσουμε....Εκτος αν καποια δεν εχει κανει ποτε διαιτα και δεν τον εχει χαλασει....εγω ειμαι 83 κιλα πες.... κανονικα με 1200 θερμιδες θα επρεπε να χαω τουλαχιστον 1 κιλο την εβδομαδα....χανω 500 γρ ομως....Παλια (που ημουν και πιο λιγα κιλα) μπορει να εχανα και 1.5:neutral:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

μαιρη και εγω ετσι αδυνατιζα παλια...με θεριμιδομετρητη...αλλα πιστευω στην ηλικα μας εχει πεσει ο μεταβολισμος μας...οποτε ενα 10% πρεπει να το μειωσουμε....Εκτος αν καποια δεν εχει κανει ποτε διαιτα και δεν τον εχει χαλασει....εγω ειμαι 83 κιλα πες.... κανονικα με 1200 θερμιδες θα επρεπε να χαω τουλαχιστον 1 κιλο την εβδομαδα....χανω 500 γρ ομως....Παλια (που ημουν και πιο λιγα κιλα) μπορει να εχανα και 1.5:neutral:

εγω μαζι με δραστηριοτητα χανω 1 κιλο.

αλλα δεν σε χαλαω το χατηρι να το μειωσουμε 10%!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

συμφωνω...στα 20 που επαιρνα ενα κιλο παραπανω κ παθαινα σοκ κοιμομουν κξυπναγα με θερμιδομετρητη...κ το γλυκακι μου ετρωγα κ τα παντα...τωρα ομως δεν ειναι ετσι...πρεπει να στερηθεις να κοψεις υδατανθρακες,γλυκα,να κινηθεις κλπ

PlbZp2.png

τι 4??? τα κανονικα μου, για την ηλικια μου ειναι 62-63... ξεκινησα με 69, 70 πες... κ σημερα, 24η μερα εχω χασει 3 περιπου...

το πρωι στυβω 2 πορτοκαλια παντα για το στιγμα, στο γραφειο κουλουρι θεσ/νικης κ καφε, κ μετα αρχιζω τη διαιτα... πως το βλεπεις τωρα?

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗUMANA 2...ΠΛΙΖΖΖ... καιγομαι

για το γαλατακι δεν ξερω καλο μου....αν παω αυριο θα κοταξω....για την διαιτα ΟΚ...παιρνεις επι πλεον 350 θερμιδες..καφε? βαλε 400....για αυτο δεν χανεις....

οχι ρε συ εχεις δικιο@@@@ πηρα 26 και ημουν και συν 6

32 δηλαδη ε?? για να φτασεις ποσο μαρη? χτικιο?? ασε με...εγω σου λεω για να φτασω 70...να ειμαι απλα ανθρωπος....

την κανω 26 μερες..μπα κανα 4αρι 5αρι θα εχω χασει...περσυ ειχα χασει σε εναμησι μηνα 6 κιλα οσα ηθελα δηλαδη κ δεν εκανα διαιτα ειχα κοψει το βραδυνο μονο...αλλα κ στη πρωτη προσπαθεια εξωσωματικης που εκανα ειδα κ επαθα για να χασω αυτο το πρηξιμο...κ τωρα ετσι...ατιμο πραμα οι ορμονες...παραμορφωση τρελη...ειχα διαβασει οτι οι ορμονες αργουν να φυγουν απτον οργανισμο σου...καπου αλλου οτι δεν φευγουν ποτε...εγω πιστευω την πρωτη εκδοχη..

φευγουν, καλυτερο παραδειγμα απο εμενα δεν εχεις....η δυασρμονια σε ολο της το μεγαλειο....Η πορεια παντως που χανω τα κιλα, ειναι ακριβως η ιδια που ειχα και στον Αγγελο....Στο χρονο πανω μου ειχαν μεινει 6-7.....στο διχρονο δεν ειναι μονο ότι ειχαν φυγει τα κιλα αλλα ειχα γινει σουπερ....και ας ειχα ορμονικο θεμα. Ειχε σφιξει και το δερμα το οποιο εναι καλης ποιοτητας..τουλαχιστον αυτο....

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω μαζι με δραστηριοτητα χανω 1 κιλο.

αλλα δεν σε χαλαω το χατηρι να το μειωσουμε 10%!!!!!

καλα ειναι και στον οργανισμο μωρε...δεν ξερω...παντως ειναι κριμα ρε παιδι μου....στο πρωτο τριμηνο εκανα διαιτα αυστηρη και πηρα 6 κιλα..ημαρτον δηλαδη....

συμφωνω...στα 20 που επαιρνα ενα κιλο παραπανω κ παθαινα σοκ κοιμομουν κξυπναγα με θερμιδομετρητη...κ το γλυκακι μου ετρωγα κ τα παντα...τωρα ομως δεν ειναι ετσι...πρεπει να στερηθεις να κοψεις υδατανθρακες,γλυκα,να κινηθεις κλπ

εγω ενα καλοκαιρι (το 97) ειχα παρει 3.5 κιλα...παω αγγλια, πισω και τα εχασα σε μια εβδομαδα.....αλλα ειπαμε...επειδη ημουν πολυ ματαιοδοξη, η φυση με εκδικηθηκε;)

221882cb0gkyh7q4.gif

α κ γω πινω καφε Αλεκα!2καφεδακια θα τα πιω κ μαλιστα γλυκα αυτο δεν το κοβω με τιποτα!κ ποτε δεν εχω κοψει τον καφε οποτε κανω διαιτα!!κοβω ολα τα αλλα ας μου μεινει το ποτισμα κ 2 καφεδακια:P:P

PlbZp2.png

α κ γω πινω καφε Αλεκα!2καφεδακια θα τα πιω κ μαλιστα γλυκα αυτο δεν το κοβω με τιποτα!κ ποτε δεν εχω κοψει τον καφε οποτε κανω διαιτα!!κοβω ολα τα αλλα ας μου μεινει το ποτισμα κ 2 καφεδακια:P:P

και εγω ...παντα γλυκο με γαλα...μονο εδω και ενα μηνα τον πινω μετριο..συνηθισα ευτυχως...τι να κανω? κοβω απο οπου μπορω....ηρεμω λιγο γιατι σκεφτομαι ότι εφ΄όσον αλλο παιδακι δεν θα κανω., λογικα και θεου θελοντος ειναι η τελευταια φορα που ειμαι βαρελο.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...