Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τζια...

γιατι να μη παω Κατερινη? πες μου κατι πιασαρικο, γιατι εχει λυσσαξει. ειχε παει με τους φιλους του οταν ηταν οργισμενο νιατο, κ θεωρει καλη την ιδεα του να παμε τωρα... εγω ψηφιζω Ευβοια, αλλα σκεφτομαι μη πηξουμε στο παππουδικο...

Εμεις που πήγαμε περσυ ψιλοπήξαμε πάντως..

Αν θέλεις ομως να σου πω για ενα ξενοδοχείο που πήγε η αδελφή πριν 2 χρόνια στο Πευκι και τους αρεσε πολύ.. Ήταν ο ανηψιος μου 8 μηνών και ηταν ιδανικά.. Τ κυριοτερο ηταν οτι το ξενοδοχείο ηταν πεντακαθαρο και δε χρειαστηκε να κουβαλάει μαζι της ενα σωρό πραγματα.. Δίπλα στο κύμα.. Αν θελεις πληροφορίες, πες.. Απλα το ξαναλέω, ε? Πευκι..!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα πηγαινω π-σ-κ νερατζουλα (πουα σας πειρμενω όλες..ειπα ..δεν ειναι μεγαλο αλλα απο της Τζιας το εξοχικο καλυτερο :mrgreen:...Δεκαπενταυγουστο καπου, θα κατεβω για καμια εβδομαδα-δεκα μερες Καλαματα. Και αρχες σεπτεμβριου μαλλον Κρητη για 3-4 μερουλες.....

Παντου φυσικα μετα παιδια μου...δεν τον θελω τον βρωμογερα χωρις αυτα :lol::lol:...περα απο την πλακα

Και εγώ Λουτρακι αλέκα.. Και Ξηροπήγαδο που ειναι η πεθερά.. Ελπίζω να καταφέρουμε να πάμε και καπου αλλου αλλά ειναι ψιλοχλωμο.. Είδωμεν

Bρηκα μπομπό μάλλον.. Καλή, δε μπορώ να πώ οτι επαθα και πανικό αλλα οκ..

Καλή τιμη εχει.. Κρεμαστη ειναι.. Πεταλούδα.. Ξέρω, ξέρω πολυφορεμένο αλλά ξαναλέω η τιμή ειναι καλή.. Έχει και με πριγκήπισσες αλλα αυτη κι αν ειναι πολυφορεμένη.. Την ίδια τη βρήκα στο κέντρο εχθες 1 ευρω ακριβότερη..

kai se μενα σερνεται...γιατι μάλωσες μαρη???

ρε κορίτσια για τη φίλη της ελενιε...τι σημασία εχει αν εγινε ετσι πως το λέτε???καμια απολύτως.....

για βλακειες ως συνηθως....απλα μου υψωσε φωνη και εμενα μου γυρισε ματι και εχει panic!ALLA θα του περασει...:mrgreen:

δεν εχει σημασια τζια απλα ετσι κουβεντα να γινετε...εγω το παιθζω αυτος που εξιχνιαζει και καλα θανατους στο αλτερ καθε κυριακιη βραδυ...ενας που μιλαει σπαστικα αργα και με νευριαζει ταμαλα!!!

Καλή τιμη εχει.. Κρεμαστη ειναι.. Πεταλούδα.. Ξέρω, ξέρω πολυφορεμένο αλλά ξαναλέω η τιμή ειναι καλή.. Έχει και με πριγκήπισσες αλλα αυτη κι αν ειναι πολυφορεμένη.. Την ίδια τη βρήκα στο κέντρο εχθες 1 ευρω ακριβότερη..

με το καλο γωγουλι!!!

σωστα ειναι και το μετα................... ελα θα χασεις και κανα κιλο σιγουρα ως τοτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα γινεις τελεια νυφουλα!!!!!!!!!! εισαι και 2 μετρα αποτι βλεπω.........

στο οτι εχω σκοπο να χασω πονταρω!!!:mrgreen::mrgreen:

που δυοι μετρα καλε???ο φωογραφος εκανεμαιμουδια :tongue: μαλλον....1.67 ειμαι..ψιτ....φορουσα και τακουνι.....

Διαφημίσεις

Πριν λιγο γυρισα απο Κιμι(τ ακους Τζια?:P)Καλα το μωρακι μας δεν παιζεται!!ειναι κουκλα κ μια χαρα!!αυτη η παλιοΤζια ηθελε να μαθει στην περδικουλα καν καν κ το κακο ειναι οτι η περδικουλα το εμαθε:P

PlbZp2.png

Σημερα κοίμισα νωρις....που ειστε καλέ όλες????

ειδαμε την πέρδικα σήμερα!!!πολύ δυνατό μωράκι!μπρούμυτα, χαμογελαστό με μαγουλίθρες και τρελή χορεύτρια!!!

η κιμι παρολη την ταλαιπωρία μια κουκλίτσα

για το μητσάκι δε συζητάω...ζει σε ενα παράλληλο με το δικό μας σύμπαν.!!!!

(μητσακι παρε με μαζί σου!!!!!)

byXKp2.png

ειδαμε την πέρδικα σήμερα!!!πολύ δυνατό μωράκι!μπρούμυτα, χαμογελαστό με μαγουλίθρες και τρελή χορεύτρια!!!

τι να σε παρω μαρη εισαι πολυ κοντα κ εσυ:tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

edv eimai!!!εκανα μπανιο το μικρο και καθεται διπλα μου τωρα...καθεται τροποσ του λεγειν ξαπλα ειναι!!κοριτσακια πολυ ευχαριστα τα νεα!!!μπραβο!!!

ριαννα σε ευχαριστω...στειλε μου με π.μ το τηλ σου και θα σε ενημερωσω για το θεματακι!!!απο δευτερα κοριτσακια ετσι???

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!

εχω επιτελους Ιnternet!!!!!σας εχω διαβασει ,ειμαι ενημερωμενη,αλλα δεν σχολιαζω γιατι θα ειναι ολα κατοπιν εορτης......

Μαριανθουλα μουπεραστικα στο βουδακι σου!!!!

περδικουλα μου ολα πηγαν τελεια!!!!μπραβο στο κοριτσακι μας.

iMLpp3.png

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!

εχω επιτελους Ιnternet!!!!!σας εχω διαβασει ,ειμαι ενημερωμενη,αλλα δεν σχολιαζω γιατι θα ειναι ολα κατοπιν εορτης......

Μαριανθουλα μουπεραστικα στο βουδακι σου!!!!

περδικουλα μου ολα πηγαν τελεια!!!!μπραβο στο κοριτσακι μας.

τι ειχε παθει καλε το ιντερνετ???και εγω εδω περιμενω τις αλλες αλλα που....

εμεις θα παμε κρητη κατα το 15Αυγουστο κ θα μεινουμε μεχρι 04/09 που βαφτιζει η κουνιαδα μου.

a vraia..ua se petyxv katv....

tελικα θα παντρευτει η ξαδέρφη?

αν και σουρλουλουδες στο σοι, μας διεκδικουν:rolleyes:

Τζια...

γιατι να μη παω Κατερινη? πες μου κατι πιασαρικο, γιατι εχει λυσσαξει. ειχε παει με τους φιλους του οταν ηταν οργισμενο νιατο, κ θεωρει καλη την ιδεα του να παμε τωρα... εγω ψηφιζω Ευβοια, αλλα σκεφτομαι μη πηξουμε στο παππουδικο...

εσεις...τα πιπινια:tongue::tongue::tongue:

η Ευβοια εχει κ παππουδικο κ νεολαια αλλα να σου πω κατι ρε συ ειλικρινα καλυτερα παππουδικο παρα αυτο το κλακλα απο τις ρακετες ελεος!!

συμφωνω

Ομορφακια, στην Τηνο ειχαμε πάει πριν 2 χρονια για διακοπές. Ειναι ωραίο νησι αλλά το πιανει ο αερας αρκετα. Τα καραβια ειναι συνηθως κλειστου τυπου και κουνανε λίγο στο Καβο Ντόρο. Εχουμε κι εμεις ταμα -τον Μαρκελλο- η μανα μου δηλαδη, να δω πότε θα αξιωθούμε να πάμε.

διακοπες στη τηνο??:confused:οιμε.......

με το καλο γωγουλι...

περιμεννε μαρη...μολις μπανιαρισα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...