Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζια...

γιατι να μη παω Κατερινη? πες μου κατι πιασαρικο, γιατι εχει λυσσαξει. ειχε παει με τους φιλους του οταν ηταν οργισμενο νιατο, κ θεωρει καλη την ιδεα του να παμε τωρα... εγω ψηφιζω Ευβοια, αλλα σκεφτομαι μη πηξουμε στο παππουδικο...

αφου στα ειχα πει τοτε που το σκεφτοσουν μαρη....πολύ σκοπια και σερβία...και ξερεις οι σερβες ε????

περα από την πλάκα...ο θερμαϊκος ειναι λιγο πιο πάνω...μπουχαχαχαχα

Βορεια Ευοια εχω πάει Βασιλικά...δεν τρελάθηκα ουτε εκει με θαλασσα...γιατι δεν πάτε χαλκιδικη???2ο πόδι???

πριν που μπηκε μου ειπε να παω οποτε θελω...αντε μαρη λεγε θα πας σημερις αμα ειναι να παμε παρεα!!!

ωραια...εσενα σε βολευει κατα τις 4 που γυριζω από δουλεια? να ερθω να σε μαζεψω από ενα μετρό..και μετα ρωτωντας πας στην πόλη...

byXKp2.png

αφου στα ειχα πει τοτε που το σκεφτοσουν μαρη....πολύ σκοπια και σερβία...και ξερεις οι σερβες ε????

περα από την πλάκα...ο θερμαϊκος ειναι λιγο πιο πάνω...μπουχαχαχαχα

Βορεια Ευοια εχω πάει Βασιλικά...δεν τρελάθηκα ουτε εκει με θαλασσα...γιατι δεν πάτε χαλκιδικη???2ο πόδι???

ωραια...εσενα σε βολευει κατα τις 4 που γυριζω από δουλεια? να ερθω να σε μαζεψω από ενα μετρό..και μετα ρωτωντας πας στην πόλη...

εγινε!!!να πουμε 430??που θες να ειμαι?σε ποιο μετρο σε βολευει να ειμαι??κατσε να σου στειλω με πμ κ τα τηλεφωνα μου

PlbZp2.png

ουμφφφφφφφφφφφφφφ γυρισα! τι ζεστη κανει ρε παιδια εξω????? μεσα στο γραφειο ειμαι με ζακετακι και εξω ελιωσα με το κοντομανικο!!!!!!!!!

με στειλανε για μια δουλεια στη πλατεια (που ειναι οι κερκυραιες καλε σημερα?????) και εκανα περατζαδα στο λιστον!!!!!!!!!!!!!! χιχιχιχιχι εκανα τη βολτιτσα μου πηγα και μακντοναλντς και πηρα ενα παγωτο (μη βαλετε τις φωνες) διαιτα μεθαυριο... μπραβο μου!!!!! αλλα κατευχαριστηθηκα τη βολτα στον ηλιο......... τιγκα στους τουριστες η πλατεια (με τη σαγιοναρα που λεγαμε!!!!!!!!!!!) :D:D:D:D:D

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

elenie λυπαμαι πολυ για τη φιλη σου και το αγορι της!μακαρι να παει καλυτερα η κοπελα,,,,...αλλα μηπως η ελενη1 εχει δικιο??ειναι πολυ υπουλος ο ερωτας....τι να πω..κριμα....:(υπομονη κοριτσακι....

ασχετο τωρα...kala τα νευρα μου εσπασε σημερα το forum...σας ειπα?αντρουλης δε μου μιλαει...εχει θυμωσει....θα του περασει:mrgreen::mrgreen:

εγω παντως ενα θα σας πω..πειναω....:mrgreen:

ασπουλα μπηκα κ ειδα το νυφικο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το κατω τελειο! το πανω δε ξερω.... με λιγο φτιαξιμο..... πεπλο θα χεις????? αν ναι καλυπτει πολλα!!!! οποτε θα αισθανεσαι κι εσυ καλυτερα.........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ασπουλα μπηκα κ ειδα το νυφικο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το κατω τελειο! το πανω δε ξερω.... με λιγο φτιαξιμο..... πεπλο θα χεις????? αν ναι καλυπτει πολλα!!!! οποτε θα αισθανεσαι κι εσυ καλυτερα.........

me πολυ φτιαξιμο ιριδακι!!!μαλλον θα βαλω πεπλο αλλα μονο στην εκκλησια στο τραπεζι θα το βγαλω!!αρα πρεπει να εχουν γινει δραστικα πραγματα!!;)

σωστα ειναι και το μετα................... ελα θα χασεις και κανα κιλο σιγουρα ως τοτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα γινεις τελεια νυφουλα!!!!!!!!!! εισαι και 2 μετρα αποτι βλεπω.........

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

elenie λυπαμαι πολυ για τη φιλη σου και το αγορι της!μακαρι να παει καλυτερα η κοπελα,,,,...αλλα μηπως η ελενη1 εχει δικιο??ειναι πολυ υπουλος ο ερωτας....τι να πω..κριμα....:(υπομονη κοριτσακι....

ασχετο τωρα...kala τα νευρα μου εσπασε σημερα το forum...σας ειπα?αντρουλης δε μου μιλαει...εχει θυμωσει....θα του περασει:mrgreen::mrgreen:

εγω παντως ενα θα σας πω..πειναω....:mrgreen:

kai se μενα σερνεται...γιατι μάλωσες μαρη???

ρε κορίτσια για τη φίλη της ελενιε...τι σημασία εχει αν εγινε ετσι πως το λέτε???καμια απολύτως.....

byXKp2.png

Διαφημίσεις

και θελω τη γνωμη σας επι του θεματος.

να παρω μακρυ με σανδαλι ή πεδιλο ή θα φαινεται προχειρο...

δεν εννοω μακρυ σατεν ή κατι τετοιο...ψιλοκαφτανι καπως...

Αν ειναι ενα ωραίο πεδιλο δεν εχει σημασια, θα ταιριαζει και με το όλο στυλ . Εχω δει και νυφη - φιλη μου - με πεδιλο.

Μαριανθη περαστικούλια στο βουδακι σας!!

Elenie τι να πω, συγκλονιστηκα με τη φιλη σου. Ευχομαι να ξεπερασει τον κινδυνο

Εμένα σημερα η μπέμπα με επρηξε. Πολύ ανησυχη, δεν ερτωγε με τιποτα, μιση φρουτοκρεμα, μισο φαγητό, κλάμμα, χαμός.

Δαλιδα θα κατεβεις Αθηνα?

Kimi περαστικά στην περδικούλα μας. Σιδερενια!!!!!!!

Ομορφακια, στην Τηνο ειχαμε πάει πριν 2 χρονια για διακοπές. Ειναι ωραίο νησι αλλά το πιανει ο αερας αρκετα. Τα καραβια ειναι συνηθως κλειστου τυπου και κουνανε λίγο στο Καβο Ντόρο. Εχουμε κι εμεις ταμα -τον Μαρκελλο- η μανα μου δηλαδη, να δω πότε θα αξιωθούμε να πάμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...