Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα φίλες!!!

θα γραψω τα μισά γιατι αλλάζω υπολογιστή...να πάω να αρμεχτω...

Περαστικα στην περδικουλα μας...

Εγω τωρα ετρεχα προχτες το βραδυ τον μικρο στις 12 το βραδυ στο νοσοκομειο γιατι εκτος απο μικροβιακη επιπεφυκιτιδα εκανε 39 πυρετο εκανε 4 φορες εμετο απο τα φλεμματα που καταπινε, η μυτη δεν ξεβουλωνε με τπτ και προλαβαμε και μια ωτιτιδα στο αριστερο αυτι στο παρα πεντε..αποτελεσμα cecloraki και περαστικα μας... :(

πραστικά βρε στο μικρούλι....και αγυριστα...για αυτο εκλαιγε τελικά και ξυπναγε τη νυχτα ε????

και θελω τη γνωμη σας επι του θεματος.

να παρω μακρυ με σανδαλι ή πεδιλο ή θα φαινεται προχειρο...

δεν εννοω μακρυ σατεν ή κατι τετοιο...ψιλοκαφτανι καπως...

τη δικια μου θες οπωσδηποτε φαντάζομαι !!μπουχαχαχαχα!!λοιπόν χωρις πλάκα εμενα τα μακριά μου αρεσουν και με σανδάλι....μακρυ μεταξωτο οχι κατα ανάγκη γυαλιστερό.

http://www.monsoon.co.uk/Occasion-Tunics/Kai-Mai-Tunic/invt/62323876

μαιρουλα???? πως το βρισκεις?

το σανδαλι παει ή με πολυ κοντο ή με πολυ μακρυ...πες...τρελλαινομαι για αυτο!

πάλι θα πω τη γνωμη μου...μου αρεσει πάρα πολύ αλλα το συγκεκριμενο οχι με σανδάλι....παρε ενα χαμηλό πεδιλο χορού για να περπατας ανετα αφου δεν μπορεις πολλα πολλα με τακούνι...εγω τετοιο πηρα στο γαμο μου και ημουν υπεράνετα

http://www.monsoon.co.uk/NEW-Dresses/Rio-Patch-Maxi-Dress/invt/65237125

αλεκα αυτο δε μοιαζει με κεινο της raxevsky που θελατε ολες???????? επειδη ειπες οτι το φορεμα σου δνε ηθρε τελικα.......

τελειο!!!!!!

Καλημέρες!!!

Παρασκευη σήμερα κόρες, εεεεεεε?????????

αχ ναι!!!!!!θα κοιμηθουμε το σκ!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ειναι πολυ στεναχωρημενος...εχθες εφαγε 2 μπισκοτα μιραντα.υπομονη..κανουμε ..4 μερες μεινανε,.

τον Καρδιτσιωτη τον ειδε η Μαριανθη...

ξυπνησε μπεμπονα...παω..θα μπω κ το βραδυ..ηταν να μη παρω μπρος...φιλακιααααα

εφυγα βρωμες.....θα τα πουμε μετα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ειναι πολυ στεναχωρημενος...εχθες εφαγε 2 μπισκοτα μιραντα.υπομονη..κανουμε ..4 μερες μεινανε,.

γεια σου κουκλα!

PlbZp2.png

Yπομονή κοριτσακι μου, θα περάσουν γρήγορα.. Και αφου ολα πήγαν καλά, ολα οκ..

Φιλιάα..

Διαφημίσεις

κιμιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!καλως την!!!!να φιλησεις την περδικουλα!!!!!

περαστικα και αγυριστα!!!!!!!!!!!!!!

τα μιραντα ποιος τα εφαγε καρδιτσιωτης η χρηστακος?

αυτα τα νεα!ελα μπες το βραδυ να δεις το νυφικο να το σβησω!!!!

Διακοπές κοριτσακια που θα πάτε? Σκέφτεστε?

εμεις θα παμε κρητη κατα το 15Αυγουστο κ θα μεινουμε μεχρι 04/09 που βαφτιζει η κουνιαδα μου.

να ρωτησω κατι ασχετο ρε κοριτσια. τα φορεματα που αγοραζετε τα πλενετε πριν τα φορεσετε;;

εγω συνηθως οχι γιατι τα παιρνω τελευταια στιγμη κ δεν προλαβαινω.

αλλα θυμαμαι με ενα που το επλυνα μετα τι μαυριλα(σκονη)ειχε βγαλει.μεχρι που οταν στεγνωσε ζωντανεψαν τα χρωματα του.τωρα το σκεφτομαι κ αηδιαζω...

αυτο με τη μαυριλα το εχω δει και εγω κ εχω παθει. καθαριστηριο καλυτερα!

βλακεια εγραψα..δεν ηρθα απο ΠΑΙΔΩΝ..γραφω απο ΠΑΙΔΩΝ...η μπεμπα ολα καλα.ειδα την τομη σημερα...ειναι πολυ μεγαλη..σαν στεφανακι στο μετωπο λιγα μαλλακια ξυρισαν μπροστα για να κανουν την τομη στα μαλλια να μη φαινεται αργοτερα..

καλως το κοριτσι μας!!!

αντε η περδικουλα μας μια χαρουλα!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

κιμιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!καλως την!!!!να φιλησεις την περδικουλα!!!!!

περαστικα και αγυριστα!!!!!!!!!!!!!!

τα μιραντα ποιος τα εφαγε καρδιτσιωτης η χρηστακος?

αυτα τα νεα!ελα μπες το βραδυ να δεις το νυφικο να το σβησω!!!!

Ασπουλα μου τωρα το ειδα!!ειναι πολυ ωραιο!!!μου αρεσει γιατι δεν ειναι πολυ φουσκωτο!!θα συμφωνησω με τα κοριτσια 2 μικρες διορθωσεις στο μπουστο κ πισω κ ειναι τελειο!!η ωρα η καλη!!

PlbZp2.png

..... Και αρχες σεπτεμβριου μαλλον Κρητη για 3-4 μερουλες.....

..

tελικα θα παντρευτει η ξαδέρφη?

αμα του πω οτι θα τη παω Τηνο για το ταμα, δεν θα ερθει, ουτως ή αλλως, αλλα απο τοτε που εχασε την αδερφη, εχει χειροτερεψει η κατασταση του...

ναι γωγουλα... ή Νεους Πορους Κατερινης, ή Βορ.Ευβοια...

εσεις???

μια από τα ίδια κ ο νυσταλέων με τα θεία...

κατερινη μην πας...θα το μετανιωσεις.....

βλακεια εγραψα..δεν ηρθα απο ΠΑΙΔΩΝ..γραφω απο ΠΑΙΔΩΝ...η μπεμπα ολα καλα.ειδα την τομη σημερα...ειναι πολυ μεγαλη..σαν στεφανακι στο μετωπο λιγα μαλλακια ξυρισαν μπροστα για να κανουν την τομη στα μαλλια να μη φαινεται αργοτερα..

κοριτσαρα.....μαχητρια η μικρη περδικα!σου στειλα μηνυμα μαρη...ανοιξε τα γκαβα σου...τους ειδικευομενους ξερεις να τους κοιτας καλα καλα....

τελικα κορες θα παει καμια σημερα να δωσουμε ραντεβου να παμε παρεα???

εγω...τη ρωτησα με μηνυμα ποτε τη βολευει κ δεν μου απάντησε η καμπια...περιμενω...μηπως μίλησες εσύ?

byXKp2.png

Διαφημίσεις

koriτσακια σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια!!!(και να μη σας αρεσε τι θα λεγατε!!αμαν καντε ολες να βρω γιατι ετσι οπως πηγαινα!!!!μπουχαχαχαχα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

οι διορθωσεις θα γινουν μολις ερθει το νουμερο μου στο νυφικο γιατι αυτο ειναι το δειγμα!!! να εχω χασει και κανα κιλο μπας και σωσουμε λιγο την κατασταση!!!χαχ!!!:tongue:

Τζια...

γιατι να μη παω Κατερινη? πες μου κατι πιασαρικο, γιατι εχει λυσσαξει. ειχε παει με τους φιλους του οταν ηταν οργισμενο νιατο, κ θεωρει καλη την ιδεα του να παμε τωρα... εγω ψηφιζω Ευβοια, αλλα σκεφτομαι μη πηξουμε στο παππουδικο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εγω...τη ρωτησα με μηνυμα ποτε τη βολευει κ δεν μου απάντησε η καμπια...περιμενω...μηπως μίλησες εσύ?

πριν που μπηκε μου ειπε να παω οποτε θελω...αντε μαρη λεγε θα πας σημερις αμα ειναι να παμε παρεα!!!

PlbZp2.png

Τζια...

γιατι να μη παω Κατερινη? πες μου κατι πιασαρικο, γιατι εχει λυσσαξει. ειχε παει με τους φιλους του οταν ηταν οργισμενο νιατο, κ θεωρει καλη την ιδεα του να παμε τωρα... εγω ψηφιζω Ευβοια, αλλα σκεφτομαι μη πηξουμε στο παππουδικο...

η Ευβοια εχει κ παππουδικο κ νεολαια αλλα να σου πω κατι ρε συ ειλικρινα καλυτερα παππουδικο παρα αυτο το κλακλα απο τις ρακετες ελεος!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...