Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευακι τα μωρουλια σου ειναι μουρλια. Το κοριτσακι σου μοιαζει ετσι δεν ειναι??? Καλα ο Στρατος ειναι Θεος!!!! Πολυ γλυκο αγορακι, φτου φτου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω φιλεναδες!!!

ομορφακια μαλλον το δουλευω!!της μπεμπας μαλλον θα μεινουν γαλαζια..του μπεμπη ειναι πιο σκουρα..θα φανει..

για πειτε ξερετε καμια δομνα??σημερα γιορταζει,αλλα γιορταζει επισης 28/12 και 2/11,ενδιαφερομαι γιατι ετσι θα βαφτισουμε το κοριτσι μας!!!να ξερω ποτε πρεπει να τη γιορταζω!!!α και κωστα θα πουμε το αγορι μας!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ευακι τα μωρουλια σου ειναι μουρλια. Το κοριτσακι σου μοιαζει ετσι δεν ειναι??? Καλα ο Στρατος ειναι Θεος!!!! Πολυ γλυκο αγορακι, φτου φτου

αυτη νομιζω μοιαζει την πεθερα μου ο στρατος και ο μπεμπης νομιζω μου μοιαζουν πιο πολυ..παντως και τα τρια εχουν πιο πολυ απο μενα νομιζω!!!

τι κουκουβαγια θε μου!!!

καλημερουδια!!!!!τι κανετε κοριτσαρες μου>???

ελενη εννοειται οτι γι αυτο το εδειξα!!!δεν τα κανει μονο το δικο σου παιδι αυτα...αλλα και το δικο μου ετσι κανει..χτυπιεται σαν ψαρι στη στερια..ολα το σωμα και το κεφαλι!!!και οταν πειναει???πανικος τωρα σε ειδα τωρα στασου...αλλα οταν ειναι ηρεμο ειναι ολα τα λεφτα!!!θελει οοολο κουβεντα και προσπαθει να τα πει κα το ιδιο αλλα....ασε με τα γελιο να δεις!!!ολο γελαει ακομα και με το γαλα!!!

εν το μεταξυ μαλλον εχει αρχισει και ψιλοστρωνει κ το δικο μου στον υπνο..κοιμαται σερι κανα 6αρι ωρες πλεον..

Αλεκα εγω οταν κανω κ τα 3 και αφου σιγουρα θα εχω σκυλο τι να παρω???ααα και γατες θα εχω...σε προλαβαινω....

Διαφημίσεις

..

για πειτε ξερετε καμια δομνα??σημερα γιορταζει,αλλα γιορταζει επισης 28/12 και 2/11,ενδιαφερομαι γιατι ετσι θα βαφτισουμε το κοριτσι μας!!!να ξερω ποτε πρεπει να τη γιορταζω!!!α και κωστα θα πουμε το αγορι μας!!

Ωραιο όνομα το Δομνα.. εγω δεν ξερω καμια...να το γιορταζεις όποτε σε εξυπηρετει βρε!!

Αλέκα,

για στειλε μου πμ τι ακριβως δουλεια κανει ο Νικος!!!

απατεωνας!! Θα σου στειλω, περιμενε!

αυτη νομιζω μοιαζει την πεθερα μου ο στρατος και ο μπεμπης νομιζω μου μοιαζουν πιο πολυ..παντως και τα τρια εχουν πιο πολυ απο μενα νομιζω!!!

τι κουκουβαγια θε μου!!!

εμενα ο δευτερος γεννηθηκε και ήταν ιδιος μου και ηρθε και εγινε καρμπον ο Αγγελος. Δηλαδη περα απο το βλεμμα μου ειναι ιδιος ο πατερας τους!!! Τι να πω... και ειχε κανει μια χαρα ο πατερας μου στην αρχη...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αλεκακι πραγματικα τωρα εχω φτασει στα ορια μου αλλα νομιζω οταν ξεχαστουν αυτα θα κανω κι αλλο.... ασε τον αντρα μου, χτες βραδυ μου λεει θελω 3 παιδακια να κανουμε (αλλα 2 δηλαδη) και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!!!!!!!!!!

ευη-λιτσακι πως το σκεφτηκατε το δομνα? δεν το χω ακουσει ποτε μα ποτε!!!!!!!!!!!!! πρωτοτυπο....

μια και το φερε η κουβεντα, εμεις ακομα παλευουμε αναμεσα στο νεφέλη και το μαρίλια, εγω δηλαδη παλευω γιατι ο αντρας μου εχει "κλειδωσει" στο νεφελη αλλα θελω να ευχαριστησω και τις 2 γιαγιαδες αντι να δωσουμε ασχετο ονομα στη μπεμπα μας............

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Αλεκα εγω οταν κανω κ τα 3 και αφου σιγουρα θα εχω σκυλο τι να παρω???ααα και γατες θα εχω...σε προλαβαινω....

με τρια παιδια, αντρα, γατες και σκυλια.... εγω θα επιαρνα τον πουλο!!!:P:p:p

221882cb0gkyh7q4.gif

μια και το φερε η κουβεντα, εμεις ακομα παλευουμε αναμεσα στο νεφέλη και το μαρίλια, εγω δηλαδη παλευω γιατι ο αντρας μου εχει "κλειδωσει" στο νεφελη αλλα θελω να ευχαριστησω και τις 2 γιαγιαδες αντι να δωσουμε ασχετο ονομα στη μπεμπα μας............
Τις γιαγιαδες τις λενε Νεφελη και Μαριλια ή λαθος έχω καταλαβει?? Γιατι αν τις λενε ετσι εισαι πολυ τυχερη.

221882cb0gkyh7q4.gif

αλεκακι πραγματικα τωρα εχω φτασει στα ορια μου αλλα νομιζω οταν ξεχαστουν αυτα θα κανω κι αλλο.... ασε τον αντρα μου, χτες βραδυ μου λεει θελω 3 παιδακια να κανουμε (αλλα 2 δηλαδη) και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!!!!!!!!!!

ευη-λιτσακι πως το σκεφτηκατε το δομνα? δεν το χω ακουσει ποτε μα ποτε!!!!!!!!!!!!! πρωτοτυπο....

ευχαριστω βρε κοριτσια!!ειδικα για το στρατο μου ολοι ετσι λενε!!!βρε γερο ναναι το πρωτοτοκι μου και ολα τα υπολοιπα...

λοιπον δομνα λεγανε τη μανα της πεθερας μου η οποια δεν το ακουσε γιατι η πεθερα μου εκανε 3 γιους!!και λεμε προκειμενου να βγαλουμε ασχετο ονομα θα τιμησουμε τις γιαγιαδες!!

με τρια παιδια, αντρα, γατες και σκυλια.... εγω θα επιαρνα τον πουλο!!!:P:p:p

χαχαχαχαχαχαχα...:P:p:p

εγω παντως λεω απο τωρα να κλεισω ενα δωματιακι στο δαφνι...ετσι για να βρισκεται βρε αδερφε!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...