Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Απλώς θέλει λίγο περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως. 

Επίσης όσο ανάφορα τον αντρικό παράγοντα αλήθεια τόσους μήνες ο άντρας σου δεν έχει κάνει κάποια θεραπεία με αντιβίωση αφού έκανες εσύ ή να περνει κάποια συμπληρώματα? 

Ο εντελώς φυσικός κύκλος μπορεί να είναι πιο δύσκολος στο να τον προγραμματίσεις αλλά νομίζω πως ότι πάρεις θα είναι πολύ καλύτερο. 

Γενικά ξέρω ότι ψάχνεις να βρεις μια απάντηση αλλά κάποιες φορές θέλει απλά λίγο περισσότερο χρόνο από ότι έχεις υπολογίσει. 

Σκέψου γυναίκες που κάνουν 15 ωάρια με φάρμακα Κ κανένα πρόβλημα με τα αποθέματα Κ τις ορμόνες παραπάνω από 6-7 βλαστοστοκυστες δεν φτιάχνουν Κ από αυτές υγιή εγκυμοσύνη μπορεί να φτιάξουν οι 2 . 

Οπότε Κ για εσένα τα ποσοστά δεν είναι τόσο τραγικά. 

Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;

Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ax μπράβο μπράβο, άντε να ακούμε κάθε μέρα και καλύτερα νέα για τον μπέμπη!!!Στο Έλενας τον έχει Αλέκα ή στο Παίδων?
στο έλενας. Οι γιατροί λέει είναι πολύ καλοί!!

για πειτε μου τη επαθε ο μικρουλης της ελενης?

Αρχικό μήνυμα απο eleni26 viewpost.gif

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! Από χτες είμαι στο σπίτι δυστυχώς όμως χωρίς το μωράκι μου. Μου σπάσαμε τα νερά την παρασκευή ξημερώματα και το μεσημέρι ειχα γεννήσει το μωράκι ηταν 2710γρ μπήκε για παρακολουθήσει λόγο δικου μου ζαχάρου αλλα την επόμενη έκανε εμετό και σταματήσαμε την σίτιση τον εχουν με ορό και έχει ένα σωληνάκι από το στομάχι του για να βλεπουν τι βγάζει στην αρχή ήταν σκουρα και τωρα εχει καθαρίσει λίγο αλλα όχι τελείως περιμένουν να καθαρίσει τελείως για να δοκιμάσουν να τον ταΐσουν. κατι εμπόδιζε στο εντερακι του όχι τελείως αλλα περιμένουμε να δούμε πως θα παει δεν μας εχουν πει και συγκεκριμένα πράγματα κάνουμε υπομονή οσο μπορούμε δηλαδή και ελπίζουμε στο καλύτερο!! Τωρα πηγαίνω και τον βλεπω 2 φορες την μερα. Τα ράμματα θα παω την δευτερα να τα κοψω. Το γαλα το βγαζω και ελπιζω συντομα να θηλαζω τον μπεμπη!!

Θελω επίσης να ευχαριστήσω δημόσια την Αλεκα η κοπελα είναι πραγματικά Άνθρωπος δεν γνωριζόμαστε και μου στάθηκε σαν να ήμασταν χρονια φιλες πραγματικα νομιζα ότι δεν υπήρχαν πλεον τέτοιοι άνθρωποι την ευχαριστω παρα μα παρα πολύ για το ενδιαφερον που εδειξε και για την στήριξη!!!!

Ευχομαι σε ολες τις κοπελες που γέννησαν ότι καλυτερο για τα μωρακια τους και με το καλο σε οσες περιμενουν!

Καντε μια προσευχουλα για το μωρακι μου να βγει γρηγορα και να τον παρουμε σπιτι γεματο υγεια!!!

Και τελικά εχθές χειρουργηθηκε.

Άντε Μαιρούλα, έτοιμη και η κορούλα!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δηλαδη κοριτσια για να κατεβει περπαταμε οσο αφορα τον τραχηλο δεν μπορουμε να κανουμε κατι ειναι οργανικο ετσι δεν ειναι?

Εμείς όχι-οι σύζυγοι ίσως....οι γνώμες διίστανται!!!!

byXKp2.png

Δηλαδη κοριτσια για να κατεβει περπαταμε οσο αφορα τον τραχηλο δεν μπορουμε να κανουμε κατι ειναι οργανικο ετσι δεν ειναι?

εγώ δεν ξέρω πως έιναι ο τράχηλος... κανεις δεν ξέρει...μόνο ο Θεός. αλλά περπατάω αναγκαστικά πολύ και τίιιιιποτα!

Για τον τράχηλο δεν ξέρω γιατί ούτε ο γιατρός ούτε ο άντρας μου μου βάλαν χέρι τις τελευταίες μέρες.....

:P:p:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μωρε το μπεμπέ είναι με το κεφάλι κάτω από τον 4ο μήνα και ας λένε οι φίλες μου οι κάμπιες ότι οι σκορπίνες και οι τοξοτίνες είναι με τα πόδια ψηλά!!!!

Για τον τράχηλο δεν ξέρω γιατί ούτε ο γιατρός ούτε ο άντρας μου μου βάλαν χέρι τις τελευταίες μέρες.....

Χαχαχαχαχα κ για τα δύο!

Αυτό που αισθάνθηκα εγώ σε αυτό γιατί τα άλλα ερχόντουσαν με τα πόδια, είναι πως άμα έχει εμπεθωδεί, με το περπάτημα - γενικά με την ορθοστασία κ κίνηση- πιέζει, μαλακώνει το σύστημα, ανοίγει η λεκάνη κ τσούπ, να το παραλάβετε το και πράξτε αναλόγως....

Ενιωθα πως θα βγει μόνο του...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!! ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!!

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!

Τιποτα παιδια αυτο το μωρο δε λεει να βγει με τιποτα...πριν ειχα τρελους πονους στη μεση πηρα το γιατρο και μου ειπε αυριο να παω ξανα για ΝΣΤ αλλα τωρα μου περασανε οι πονοι!! Λετε να με χωσει αυριο μεσα???

Παντως ρε παιδια τι να πω ολα μαζι...πεθανε ο παπους βασικα θειος της μανας μου αλλα τον ειχα σα παπου μου, η μανα μπαινοβγαινει στα νοσοκομεια...εγω δε λεω να γεννησω....!!!:tongue:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

καλησπέρα κορίτσια!!! Τι κανετε?

Ελενάκι μου καλή ανάρρωση στο μωράκι σου!!! Ελπίζω γρήγορα να τον πάρετε σπίτι σας!!!

Μαιρούλα μου όλα καλα με την μπεμπούλα με το καλό να έρθει σπίτι σας!!!

Μου λείψατε. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όσα έχετε γράψει. Γέννησε καμία?

Η Κίμι τι έγινε?

Που είσαι βρε Ζωίτσα....άντε με το καλό να γεννήσεις -ελπίζω όχι στις 17 με τις μολότοφ απέναντι από το μαιευτήριο....

Γεννάω και εγώ στο Αρεταίειο και έχω ένα άγχος για το αν θα βρούμε κρεβάτι λόγω της ανακαίνισης... Έμαθα ότι το προηγούμενο σκ 4 κοπέλες αναγκαστήκαν να γεννήσουν σε ιδιωτικό γιατί η εφημερία έκλεισε....

byXKp2.png

Ελενίτσα μου καλή ανάρρωση στο μωράκι σου.

Ας είναι ένα κακό όνειρο που δεν θα ξαναδείς ποτέ.

συμφωνω κι ευχομαι να βγει γρηγορα το μικρουλι!!

ελενη σορι για το μπερδεμα με τ αονοματα,αλλο ηθελα να γραψω κι αλλο βγηκε!!!

μαιρουλα μου τι καλα!!!αντε να παρετε κ τη μπεμπα σπιτι!!!ειναι αγωνας το ξερω ολη αυτη η φαση αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι τα διδυμακια!!καποια στιγμη θα σου τηλεφωνησω...

κι εγω με το θηλαστρο βγαζω,περιπου 4 φορες τη μερα ,το βραδυ δεν εχω κουραγιο-κακως βεβαια- και ειναι γυρω στα 100μλ τη φορα!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια καληνυχτω!!!

ειμαι κομματια,θα κανω μια αντληση και θα πεσω για υπνο!!φιλακια!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Κοριτσάκια γεια σας και απο μένα..

Όλη μερα είμασταν βολτούλα σήμερα μιας και ήταν το τελευταίο μας Σάββατο χωρίς τη μπεμπούλα μας!!! Πήγαμε για καφεδάκι, για φαγητάκι και βολτούλα στην αδελφή μου.. Αύριο έπεται συνέχεια.. Με ειδε και μια κυρία σήμερα και με ρώτησε πότε γεννάω.. Της είπα το Σάββατο και μου είπε οτι είμαι σαν να είμαι 4 μηνών.. Πώς να μεγαλώσει λέω η μπεμπούλα? Σε 95 πόντους κοιλιτσα είναι.. Μικρλη κοιλιά, μεγάλα όλα τα άλλα.. :P

Κατα αρχήν να πω στο Αλεκάκι μας λοιπόν Χρόνια πολλάαααααααααα!!!!!!!! Να ειστε πάντα ευτυχισμένοι και τη Τεταρτη να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας με την γέννηση του δεύτερου μωρού σας!!! Εύχομαι επίσης το μωράκι να σου μοιασει και να γινει ενας.... υπέροχος άνθρωπος όπως είσαι και εσύ!!! Αααα έχω να επιβεβαιώσω (καθως σου εχω πεί οτι έχω δει τον άντρα σου) και την φοβερή ομοιότητα του με τον Βαλάντη!! :)

Eπίσης χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα της Ελενίτσας μας!!! Πέρασαν τα δύσκολα και θα δεις που σε λίγες μέρες θα τον κρατας αγκαλίτσα στο σπίτι και όλα θα είναι μια αναμνηση.. Ένα κακό όνειρο που πέρασε και τώρα θα ζείς μες στην ευτυχία!!

Μαιρούλα καλώς όρισες και εσύ ξανά, με το καλό να πάρεις στο σπίτι και την πριγκηπισούλα σου!!!

Μαρλέν αν σώνει και ντε θέλεις να ανακοινωσεις κάποιον, εγώ ειμαι εδώ κοριτσάρα μου!!! Έχω ακόμη 7 μέρες... Τελευταία και καταιδρωμένη θα μείνω..:)

αααααα κι αλλα νέα!!! Με πήρε το Mitsaki μας σήμερα τηλέφωνο και έχετε όλες φιλάκια!! Μιλησαμε αρκετά και μου είπε όλα τα νεα.. Η καισαρική της φάνηκε παιχνίδι και ήταν λέει το πιό αστείο πράγμα με το ομορφότερο αποτελεσμα!! Ο μπέμπης της είναι φαγανός και ήσυχος!!! Τα καταφέρνουν μια χαρά με τον Ανδρέα, απλά δεν την πολυαφήνει να μπαίνει στο internet γιατι ώς νέος χαζομπαμπάς, έχει αποκλείσει απο το σπίτι κινητά, ασύρματα και φυσικά laptop!!! Οπότε θα την χάσουμε για λίγο!!!

Ήταν πολύ καλά και πολύ ευτυχισμένη!!! Χάρηκα πολύ!! Αλεκακι είπε θα σε πάρει τηλ. αύριο μεθαυριο να σου ευχηθεί για την Τεταρτη και μεταβίβασε τις καλύτερες ευχές της για τον μπέμπη της ελενίτσας!! Φιλιά έχετε όλες!!

γεια σας κοριτσάρες μου... κοιμήθηκα και ξύπνησα πριν από λίγο. Όχι μην αγχώνεστε πώς θα ξανακοιμηθώ...easyyyyyy!

Ευάκι και Μαιρούλα, με τα διδυμάκια σίγουρα θα κουράζεστε πολύ... το ίδιο και η Αννούλα. Αλλά για όλες, μέχρι να μπούμε σε μια σειρά είναι...μετά η κάθε οικογένεια θα βρει το ρυθμό της.

Παιδάκια η Κίμι πρέπει να έχει γεννησει τώρα. Αν δεν πάρει αυριο θα την παρω εγώ.. επίσης και το μοσχομπιζελάκι πρεπει να γεννησε. Είχε αφήσει μηνυμα στο φεις μπουκ. Όπως και να'χει, όλα τα μωράκια που έρχονται στον κόσμο να έχουν υγεια... και η μανούλες ευτυχία!

Ζωίτσα κουράγιο και για τον παππού και για την μανούλα! Όταν θα πιάσεις αγκαλιά την κούκλα σου, κακώς ή καλώς, όλα θα έχουν διαφορετική σημασία!!!

Μαρλεν, ωρίστε που παραπονιόσουν. Η Γωγούλα μας θα σε αποκαταστησει!!!!

Γωγούλι πολύ χάρηκα με τα νέα του Μητσακιον!!!!! Άξιζε και σε αυτην η ευτυχία που της χάρισε ο Θεός! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...(αν δεν ήμουν τόοοσο μελαχρινη μάλλον θα κοκκίνιζα, χαχα!), να σου πω επ΄σιης ότι ο άντρας μου χάρηκε που επιβεβαιωσες την ομοιότητα!! χαχα!!! Είναι λίγο ψωνάκι...

Σήμερα ήρθε και η πεθερούλα μου. Έκανε λάθος η καυένη. της είχα πει να έρθει το Σάββατο (το άλλο) και ήρθε σήμερα. Πολύ γέλιο!!!! Φυσικά δεν με πειράζει, απλά εκεινη δεν πολυθέλει να λειπει από το σπίτι της και τώρα θα αναγκαστεί να λείψει πολλές ημέρες!!! Αλλά αφού η μαμά μου θα κραταει τον Άγγελο, μάλλον θα την πάρω μαζί μου στο νοσοκομείο!!!

Αυτά κοριτσάρες μου. Μάλλον θα σας μιλήσω το πρωί!!! Φιλάκια

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημέραααα... πώς είσαι?? Κα;μιά γέννα θα έχουμε σήμερα??

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...