Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αμα του πω οτι θα τη παω Τηνο για το ταμα, δεν θα ερθει, ουτως ή αλλως, αλλα απο τοτε που εχασε την αδερφη, εχει χειροτερεψει η κατασταση του...

μην του το πεις....πες ότι εχεις βαλει στοιχημα μπουχαχαχα

ηρθααααα απο ΠΑΙΔΩΝ...ολα τελεια..ηρθε η ΜΑΡΙΑΝΘΗ..ειναι πολυ κουκλα,αδυνατισε η σουπια παρα πολυ....σας ευχαριστω ολες..εισαστε κολλητες φιλες πραγματικα...

καλωωωωως τοοοοοοοοοοοο

ετσι ειναι για εμας..

για αυτες δεν υπαρχουν παιδακια.αλλιως θα καθοντουσαν κ σπιτι τους να τα μεγαλωσουν κ δεν θα τα αφηναν παντα με 10 φιλιπινεζες.

:?....πατσαβουρες....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

βλακεια εγραψα..δεν ηρθα απο ΠΑΙΔΩΝ..γραφω απο ΠΑΙΔΩΝ...η μπεμπα ολα καλα.ειδα την τομη σημερα...ειναι πολυ μεγαλη..σαν στεφανακι στο μετωπο λιγα μαλλακια ξυρισαν μπροστα για να κανουν την τομη στα μαλλια να μη φαινεται αργοτερα..

κοριτσακι μου!!!!!!περαστικα στο μωρακι μας!!!!να μου την φιλησεις την τσουπρα μας!!!τι κανετε??λεω σημερα να ερθω να σας δω αλλιως αυριο οκ?

τελικα κορες θα παει καμια σημερα να δωσουμε ραντεβου να παμε παρεα???

PlbZp2.png

βλακεια εγραψα..δεν ηρθα απο ΠΑΙΔΩΝ..γραφω απο ΠΑΙΔΩΝ...η μπεμπα ολα καλα.ειδα την τομη σημερα...ειναι πολυ μεγαλη..σαν στεφανακι στο μετωπο λιγα μαλλακια ξυρισαν μπροστα για να κανουν την τομη στα μαλλια να μη φαινεται αργοτερα..

εγω στα ποδια μου εχω τεσσερα, μεγαλα και χοντρα.....πιστεψε με...κανενα εμποδιο δεν εφερε στη ζωη μου...μην το σκεφτεσαι, με το καιρο θα μαλακωσει και η τομη.....

ουτε το ενα ουτε το αλλο ΔΑΛΙΔΑ μου,,τριτη φευγουμε..απο δωματιο ΠΑΙΔΩΝ σας γραφω..απο νετμπουκ..μπαχατελα..εχει καλο σημα παντως..εδω.

μπραβο, να μπαινεις γιατι μας ελλειψες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ηρθααααα απο ΠΑΙΔΩΝ...ολα τελεια..ηρθε η ΜΑΡΙΑΝΘΗ..ειναι πολυ κουκλα,αδυνατισε η σουπια παρα πολυ....σας ευχαριστω ολες..εισαστε κολλητες φιλες πραγματικα...

δεν ηρθαμε για σενα ψωναρα. για τη περδικα ηρθαμε που ειναι καλο κοριτσι κ γελαστο!

καλα που το σκεφτηκανε!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Κιμι....λεει η Ευη ότι το πιπινι που μας ελεγες ειναι σαχλος!!!!!! χαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ελα Μητσακι μου οποτε θες..εμεις τη σουιτα την εχουμε κλεισει μεχρι Τριτη..μπουχαχαχαχα...

εγινε καρδια μου!!ωωω τι βλεπωωωωωω εχει μηνογενεθλεια το τσουπρακι μας!!!!!! να ειναι γερη κ καλοτυχη παντα στη ζωη της!!!!!!!!

PlbZp2.png

κιμι μου λιγες μερες εμειναν πια ε????????????? αντε με το καλο σπιτακι σας!!!!! εκτος αν θες να κατσεις μια κι εχει καλο ιντερνετ........ :lol::lol::lol::lol:

και εσενα σερι?? Οιμε..θα πηδηχτω.....

ειδες για να μη θηλαζεις???????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Έλα κιμάκι... Τέλειωσε κοριτσάκι μου τώρα.. Η μικρούλα πώς ειναι?

Ο Χρηστάκος? Τώρα βρηκα να ταιζω τη μπέμπα.. Που μπήκες εσυ και που εχουμε και θέμα στο πριβε για τη μισκο.. Γμτ.. :P

Διαφημίσεις

μιλησα με την ΕΥΗ κ τα ξεκαθαρισαμε....δεν ειναι αυτος που λεει η ΕΥΗ..ενας ειδικευομενος μου αρεσει που ακολουθει το Σφακιανο οπου παει..μιλατε σαβουριτσες που δε σας εδειξα το Σφακιανο κ μονο που δε με δειρατε???αλλιως τον περιμεναμε μου λενε οι ξινομουρες..ειναι πολυ ωραιο πουρο ο γιατρος..

χρονια πολλα περδικουλα........παντα γερη!

221882cb0gkyh7q4.gif

ο γκομενος της μενεγακη ειναι ο κληρονομος αλλα την πουλησανε στη μπαριλα..

Γωγω ειχα μεινει οτι εχεις καθυστερηση νομιζω....

Ιριδα μια χαρα ειναι κ απο σπιτι το ιντερνετ..μπουχαχαχα

κιμι μου λιγες μερες εμειναν πια ε????????????? αντε με το καλο σπιτακι σας!!!!! εκτος αν θες να κατσεις μια κι εχει καλο ιντερνετ........ :lol::lol::lol::lol:

ειδες για να μη θηλαζεις???????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:......θηλαζω μαρη...με αυτο το συστημα που ειχε ο Ντενιρο στο meet my parents :mrgreen:

μιλησα με την ΕΥΗ κ τα ξεκαθαρισαμε....δεν ειναι αυτος που λεει η ΕΥΗ..ενας ειδικευομενος μου αρεσει που ακολουθει το Σφακιανο οπου παει..μιλατε σαβουριτσες που δε σας εδειξα το Σφακιανο κ μονο που δε με δειρατε???αλλιως τον περιμεναμε μου λενε οι ξινομουρες..ειναι πολυ ωραιο πουρο ο γιατρος..

αααα....η ομορφακια τον περιμενε...εγω δεν ειπα...εγω περιμενα τον καρδιτσιωτη αλλα τελικα ηρθε ο πατερας σου μπουχαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

ο γκομενος της μενεγακη ειναι ο κληρονομος αλλα την πουλησανε στη μπαριλα..

Γωγω ειχα μεινει οτι εχεις καθυστερηση νομιζω....

Ιριδα μια χαρα ειναι κ απο σπιτι το ιντερνετ..μπουχαχαχα

Σε βλέπω ενημερωμένη Μαρακι.. Φτασαμε και στη barilla.. Χαχααα

Η καθυστερηση εγινε πόνος στη κοιλιά, ολα ok..

Ο Χρηστάκος πώς ειναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...