Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να ρωτησω κατι ασχετο ρε κοριτσια. τα φορεματα που αγοραζετε τα πλενετε πριν τα φορεσετε;;

εγω συνηθως οχι γιατι τα παιρνω τελευταια στιγμη κ δεν προλαβαινω.

αλλα θυμαμαι με ενα που το επλυνα μετα τι μαυριλα(σκονη)ειχε βγαλει.μεχρι που οταν στεγνωσε ζωντανεψαν τα χρωματα του.τωρα το σκεφτομαι κ αηδιαζω...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ρωτησα χτες! τον πηρα τηλ. κ μου λεει εγω σε 10 μερες που στο εβαλα θα σε δω. μεχρι τοτε θα δουμε. κανεις δεν μπορει να προβλεψει πως θα αντιμετωπισει ο καθε οργανισμος το σπιραλ. νανείς=κανείς (που λεει κ η χριστ.)

.

αντε περιμενε.....

μπραβο η μπουμπου!!!Κ εμενα κοιμαται σερι το βραδυ κ ενα διωρο το μεσημερι.απλα μεσημερι βραδυ τον κοιμιζω ετσι γιατι αν τον ταισω απλα ,μεχρι να κοιμηθει θα ξεσηκωσει το συμπαν κ θα κανει κ του κοσμου τις γουλιες...

και εσενα σερι?? Οιμε..θα πηδηχτω.....

εγω παρακαλαω να μου ερθει τωρα μπας κ ξεφουσκωσω καθολου μεχρι την βαπτιση.

ωραια ιδεα,,,εγω πριν τη βαφτσιση , αν ειναι οι μερες να μου ερθει, θα παρω αντισυλληπτικα να μην...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

φυσαει ε?? Η ανδρος ή ο σαρανταρης? :-D...και εμενα παντςω μου γυαλισε....

:-D...ειχα παει περυσι Τηνο, 4 Ιουνιου. Εγω ο Νικος ο Αγγελος, η νονα του και ημουν και εγκυος. Δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου με το καραβι...ειναι μεγαλα μαρη δεν κουνανα. Θα παρουμε το εξπρες...τεσσερις ωρες..θα χλαπακιασουμε μεχρι να φτασουμε και θα ειμαστε αρχοντες..τα παιδια μας θα τρεχουν πανω κατω στο σαλονι μεχρι να τ αμαζεψει η προνοια....όλο και καποια τουριστρια θα εχει ξεπεσει στο καραβι...θα χαρουν και οι αντρες μας!:lol:

τι ωραια που τα λες:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Διακοπές κοριτσακια που θα πάτε? Σκέφτεστε?

Θα πηγαινω π-σ-κ νερατζουλα (πουα σας πειρμενω όλες..ειπα ..δεν ειναι μεγαλο αλλα απο της Τζιας το εξοχικο καλυτερο :mrgreen:...Δεκαπενταυγουστο καπου, θα κατεβω για καμια εβδομαδα-δεκα μερες Καλαματα. Και αρχες σεπτεμβριου μαλλον Κρητη για 3-4 μερουλες.....

Παντου φυσικα μετα παιδια μου...δεν τον θελω τον βρωμογερα χωρις αυτα :lol::lol:...περα απο την πλακα, Νο παιδια Νο παρτυ

να ρωτησω κατι ασχετο ρε κοριτσια. τα φορεματα που αγοραζετε τα πλενετε πριν τα φορεσετε;;

αλλα θυμαμαι με ενα που το επλυνα μετα τι μαυριλα(σκονη)ειχε βγαλει.μεχρι που οταν στεγνωσε ζωντανεψαν τα χρωματα του.τωρα το σκεφτομαι κ αηδιαζω...

τωρα αηδιασα και εγω.....τις τουαλεττες οχι τα αλλα ναι..τωρα που το ειπες ομως θα δω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ναι Αλεκακι καλό ειναι σου λέω.. Και ειναι και μακαρονας λέει.. Τη Μισκο νομιζω εχει ο μπαμπάς.. Ή τη μέλισσα? Καλός ειναι..

και οχι μονο...λευτακιας ειναι...αλλα δεν το περιμενα απο τη μενεγακη να ειμαι ειλικρινης.... Γενικα εγω μπορει να ντυνομουν προκλητικα, να εβγαινα πολυ, να ειχα πολλους φιλους (σκετο) αλλα θεωρω ότι απο τη στιγμη που κανεις οικογενεια δεν επιτρεπεις στον εαυτο σου να ερωτευτεις...Πας καπου, βλεπεις εναν αντρα που θα μπορουσε να σε γοητευσει...γιατι το ρισκαρεις μαρη??? Σηκω φυγε, γυρνα στον ασχημομουρη που πηγες και παντρευτηκες...τι φταινε τα παιδια σου???

221882cb0gkyh7q4.gif

φυσαει ε?? Η ανδρος ή ο σαρανταρης? :-D...και εμενα παντςω μου γυαλισε....

:-D...ειχα παει περυσι Τηνο, 4 Ιουνιου. Εγω ο Νικος ο Αγγελος, η νονα του και ημουν και εγκυος. Δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου με το καραβι...ειναι μεγαλα μαρη δεν κουνανα. Θα παρουμε το εξπρες...τεσσερις ωρες..θα χλαπακιασουμε μεχρι να φτασουμε και θα ειμαστε αρχοντες..τα παιδια μας θα τρεχουν πανω κατω στο σαλονι μεχρι να τ αμαζεψει η προνοια....όλο και καποια τουριστρια θα εχει ξεπεσει στο καραβι...θα χαρουν και οι αντρες μας!:lol:

αμα του πω οτι θα τη παω Τηνο για το ταμα, δεν θα ερθει, ουτως ή αλλως, αλλα απο τοτε που εχασε την αδερφη, εχει χειροτερεψει η κατασταση του...

Διακοπές κοριτσακια που θα πάτε? Σκέφτεστε?

ναι γωγουλα... ή Νεους Πορους Κατερινης, ή Βορ.Ευβοια...

εσεις???

οχι μαρη..δεν τα πλενω. να ρισκαρω να μου χαλασει τπτ να κλαιω μετα παστρικοθοδωρα.

Ναι Αλεκακι καλό ειναι σου λέω.. Και ειναι και μακαρονας λέει.. Τη Μισκο νομιζω εχει ο μπαμπάς.. Ή τη μέλισσα? Καλός ειναι..

παμε πριβε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

και οχι μονο...λευτακιας ειναι...αλλα δεν το περιμενα απο τη μενεγακη να ειμαι ειλικρινης.... Γενικα εγω μπορει να ντυνομουν προκλητικα, να εβγαινα πολυ, να ειχα πολλους φιλους (σκετο) αλλα θεωρω ότι απο τη στιγμη που κανεις οικογενεια δεν επιτρεπεις στον εαυτο σου να ερωτευτεις...Πας καπου, βλεπεις εναν αντρα που θα μπορουσε να σε γοητευσει...γιατι το ρισκαρεις μαρη??? Σηκω φυγε, γυρνα στον ασχημομουρη που πηγες και παντρευτηκες...τι φταινε τα παιδια σου???

ετσι ειναι για εμας..

για αυτες δεν υπαρχουν παιδακια.αλλιως θα καθοντουσαν κ σπιτι τους να τα μεγαλωσουν κ δεν θα τα αφηναν παντα με 10 φιλιπινεζες.

Διαφημίσεις

βλακεια εγραψα..δεν ηρθα απο ΠΑΙΔΩΝ..γραφω απο ΠΑΙΔΩΝ...η μπεμπα ολα καλα.ειδα την τομη σημερα...ειναι πολυ μεγαλη..σαν στεφανακι στο μετωπο λιγα μαλλακια ξυρισαν μπροστα για να κανουν την τομη στα μαλλια να μη φαινεται αργοτερα..

ηρθααααα απο ΠΑΙΔΩΝ...ολα τελεια..ηρθε η ΜΑΡΙΑΝΘΗ..ειναι πολυ κουκλα,αδυνατισε η σουπια παρα πολυ....σας ευχαριστω ολες..εισαστε κολλητες φιλες πραγματικα...

καλως τηνα!!!

πηρατε εξιτηριο κιμακι ή εσυ πεταχτηκες για λιγο σπιτι;;;;;

βλακεια εγραψα..δεν ηρθα απο ΠΑΙΔΩΝ..γραφω απο ΠΑΙΔΩΝ...η μπεμπα ολα καλα.ειδα την τομη σημερα...ειναι πολυ μεγαλη..σαν στεφανακι στο μετωπο λιγα μαλλακια ξυρισαν μπροστα για να κανουν την τομη στα μαλλια να μη φαινεται αργοτερα..

δεν ποναει το χρυσουλι ε;;;

εκει που σας μιλαγα το μεσημερι χτυπαει το κινητο μου....μια πολυ καλη μου παιδικη φιλη στο νοσοκομειο τροχαιο.σοκ.ο μπαμπας μου με πηρε καθως οι γονεις της ειναι δικοι του παιδικοι φιλοι.αλλα δεν μου τα ειπε ολα.....δεν ερχεσαι απο δω μου λεει να κατσουμε μηπως παμε κ τη δουμε?παω κ εγω κ τελικα...χαροπαλευει το αγορι της στον τοπο κ αυτη παρα πολυ σοβαρα με μηχανικη υποστηριξη.εκανε 2 επεμβασεις στο κεφαλι κ στην καρδια εχασε το ενα ματι κ εχει καθιζηση πνευμονα...οι γιατροι ειπαν να κανουμε απλα την προσευχη μας.δεν την ειδα εγω αλλα ο μπαμπας μου ειπε δεν τηνν γνωριζεις καν.ειμαι παρα πολυ χαλια εχω παθει σοκ και φοβαμαι για το τι επακολουθει.
κουραγιο αγαπη μου!!!η ελπιδα δεν πεθαινει ποτε!!!
Περαστικα στην περδικουλα μας...

Εγω τωρα ετρεχα προχτες το βραδυ τον μικρο στις 12 το βραδυ στο νοσοκομειο γιατι εκτος απο μικροβιακη επιπεφυκιτιδα εκανε 39 πυρετο εκανε 4 φορες εμετο απο τα φλεμματα που καταπινε, η μυτη δεν ξεβουλωνε με τπτ και προλαβαμε και μια ωτιτιδα στο αριστερο αυτι στο παρα πεντε..αποτελεσμα cecloraki και περαστικα μας... :(

περαστικα βρε μαριανθουλα μου!
http://www.monsoon.co.uk/Occasion-Tunics/Kai-Mai-Tunic/invt/62323876

μαιρουλα???? πως το βρισκεις?

το σανδαλι παει ή με πολυ κοντο ή με πολυ μακρυ...πες...τρελλαινομαι για αυτο!

μια χαρα αλλα με λιγο τακουνακι θα το προτιμουσα οχι με σανδαλι

εγω παω βαρκα γυαλο... με τακουνι...καντο εικονα...

τωρα που ειπα βαρκα γυαλο..να σε ρωτησω... στη Τηνο ποτε ειναι καλος καιρος να μη φυσαει κ βγαλω τα αντερα μου μεσα στο καραβι να παμε?

κ μεις θα παμε 15 Αυγουστο μαλλον για το μπομπιδιακι μας!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...