Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

με τακουνι παραειναι σεξυ...νομιζω...

:roll:....Ο μαι γκοντ...(=εχασα την κοτα μου:tongue:)......Μια γυναικα ειναι σεξυ, ενα τακουνι όχι....εσυ μπορεις να εισαι σεξυ και τα ρουχα σου όχι.......γενικα εσυ κανεις τα ρουχα σου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

το ουτε χρονια πολλα στη γιορτη δεν ειναι λυση....δεν ειναι ξαδερφη σου να την ξεγραψεις...για μεενα οι δευτερες σκεψεις απαγορευονται σε αυτην την περιπτωση, για να περναει ωραια η ζωη...μιλα, πες τα παραπονα...θα καταλαβει...

Για το πανουκλα εισαι ζωον....

...

Τα ξερω ολα αυτα.Παραπονα του κανω αλλα ειναι πανουργος.Δεν ξερω πως, βγαινει κ από πάνω στο τελος κ με κανει κ νιωθω γυναικουλα....

Τεσπα.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Τα παραπονα σας στην πατσουρου (την αληθινη) :D:D...που δεν σας το ειχε γραψει στο βιβλιο...μπουχαχα:cool:

Εμενα στην αρχη επαιρνε ρε κ λεω ενταξει...

Μετα που καλομαθε τις νυχτες δεν την ξαναεπιασε.:(

Βιβλιο δεν διαβασα μαρη εγω.Γραφω μονη μου με 3 πια.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Τα ξερω ολα αυτα.Παραπονα του κανω αλλα ειναι πανουργος.Δεν ξερω πως, βγαινει κ από πάνω στο τελος κ με κανει κ νιωθω γυναικουλα....

Τεσπα.

ε τοτε θα εχει και η αλλη πλευρα τα δικια της....για αυτο τα καταφερνει καλα....ακου..κολπο...ξεχνα τι κανει η αλλη πλευρα, σκεψου μονο τι λαθη κανεις εσυ. Τα εντοπιζεις, τα διορθωνεις, περναει μια εβδομαδα και λες εντυπωσεις....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια.

μη χανεσαι κοριτσακι!

Εσπασε ο θερμοσίφουνας στο πατάρι........:twisted:

ωχχχχχχχχχ.........

Ηρθα κι εγω... πάνω στο θεμα για ρούχα. Λοιπόν ο καλός Θεουλης με λυπήθηκε και ναι..βρηκα ρούχα για τη βαφτιση. Με τη μια, φορεμα, παπούτσια, ζακετακι, κοστούμι ο George. Κλεισαμε. Μονο πουκάμισο μας λειπει.

μεγεια!!!!!!!!

Εδω ειμαι σας διαβασα εν ταχει........ Βαζω ρουχα σιδερωμενα στη θεση τους........... Θα σχολιασω αργοτερα......... Μαλλον μεταμεσονυχτια......... Γμτ το μου με τα σκατορουχα.....

χαχα...εγω κατι σιδερωμενα απο τη δευτερα σημερα τα εβαλα στη θεση τους....

επειδη εχω μπρατσα δεν μου παει τιποτα αλλο οταν μιλαμε για το νυφικο..ομως τους εχω πει να βαλουν 2 κρυφες λεπτες τιραντουλες μεσα και να τις βαλω στο τραπεζι!!;)τι λες?

πολυ σωστο!

εκει που σας μιλαγα το μεσημερι χτυπαει το κινητο μου....μια πολυ καλη μου παιδικη φιλη στο νοσοκομειο τροχαιο.σοκ.

πω πω κοριτσι μου....μακαρι να συνελθει...:(

Περαστικα στην περδικουλα μας...

Εγω τωρα ετρεχα προχτες το βραδυ τον μικρο στις 12 το βραδυ στο νοσοκομειο γιατι εκτος απο μικροβιακη επιπεφυκιτιδα εκανε 39 πυρετο εκανε 4 φορες εμετο απο τα φλεμματα που καταπινε, η μυτη δεν ξεβουλωνε με τπτ και προλαβαμε και μια ωτιτιδα στο αριστερο αυτι στο παρα πεντε..αποτελεσμα cecloraki και περαστικα μας... :(

περαστικα μαριανθουλα

Παρασκευη στο γραφειο, ειναι η μερα των τρελων.....οποτε μολις ηχογραφησα και το καινουριο μου μηνυμα στο κεντρο...μπουχαχα

ε, δε πας καλα !!!!!!

εμενα μου ηρθαν τελικα κ ποναω νιωθω πρησμενη.....

qC91p2.pngaQK1p2.png

ρε παιδια αυτο εννουμε σανδαλι...κατι φλατ με λουρια εντυπωσιακο...Μαρη Ομρφακια μπας και δεν καταλαβα?? Τιο εννοιεις σανδαλι?? αυτο που φοραει ο τουριστας με την καλτσα???

εγω το ειχα δει απο αλλου κοριτσακι...Πηγα στη Ραξεφσκι λλα δεν μου αρεσαν αυτα που ειχε...θα τα φοραγα στους γαμους των παιδιων μου οκ....αλα στη βαφτιση θα ηθελα κατι πιο μοντερνο . Βεβαια δεν ειχε πολλα φορεματα...δυστυχως..ελλειπε ενα ωραιο που ειχα δει και αυτο που πηρε η μαιρουλα και που φαινονταν πολυ ωραιο....

καλα καταλαβες τρελλογκα... απλα το ιριδακι το εχει φρεσκο το γερμανικο σανδαλι, κ σκεφτεται αλλα....τουριστικο μερος η Κερκυρα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημέρες!!!

Παρασκευη σήμερα κόρες, εεεεεεε?????????

καλως το

και εμενα...χαλασε η επιπεδη, τελοια κοιλια μου.....

221882cb0gkyh7q4.gif

καλα καταλαβες τρελλογκα... απλα το ιριδακι το εχει φρεσκο το γερμανικο σανδαλι, κ σκεφτεται αλλα....τουριστικο μερος η Κερκυρα!

φιουουου.....αλλιως ελεγα να αφησεις και την τριχα,...πακετακι, ξερεις....να εχει θεμα η βαφτιση...:lol::lol:

αν βαλεις γοβα ψηλη,ναι!!

αμα βαλεις πιο χαμηλο οχι,θα ειναι ωραιο.

σωστο....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

φιουουου.....αλλιως ελεγα να αφησεις και την τριχα,...πακετακι, ξερεις....να εχει θεμα η βαφτιση...:lol::lol:

σωστο....

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχαχα

και δεν μπορω να γελασω δυνατα!!!!!:tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

:roll:....Ο μαι γκοντ...(=εχασα την κοτα μου:tongue:)......Μια γυναικα ειναι σεξυ, ενα τακουνι όχι....εσυ μπορεις να εισαι σεξυ και τα ρουχα σου όχι.......γενικα εσυ κανεις τα ρουχα σου...

εγω παω βαρκα γυαλο... με τακουνι...καντο εικονα...

τωρα που ειπα βαρκα γυαλο..να σε ρωτησω... στη Τηνο ποτε ειναι καλος καιρος να μη φυσαει κ βγαλω τα αντερα μου μεσα στο καραβι να παμε?

Τεσπα.

κ εγω το νιωθω, οτι βγαινει απο πανω, αλλα παιρνω το βλεμμα που δεν σηκωνει πολλα κ που ΑΥΤΟΣ μου εμαθε, κ μαζευεται καπως...

Καλημέρες!!!

Παρασκευη σήμερα κόρες, εεεεεεε?????????

ολλληηηηη μερα.... κ οοοοληηηηηη νυχτα;);)

Καλημερα!!!

ε, τωρα τι να σου πω ευανθια??? 9 μηνες δεν μπορουσες να περιμενεις?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Γενικα οταν θελω να τον κοιμισω τον αφηνω να με κανει πιπιλα για να αποτελειωθει.

Αν δεν θηλαζαν θα επαιρναν πιπιλα κ θα ειχαμε γλυτωσει αλλά τεσπα...

εγω αυτο της το κανω μονο το βραδυ που οι αντοχες μου απλα δεν υπαρχουν!!!!!!!! ολη την υπολοιπη μερα δεν το επιτρεπω με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! αποταν γεννηθηκε δηλαδη, οχι μονο τωρα......... αλλα ειναι και καλο μωρο, κοιμαται αρκετα. και το πρωι που τη παω στη μανα μου χωρις εμενα κοιμαται κανα 2ωρακι.... και το απογευματακι θα κοιμηθει και το βραδυ σερι χωρις ξυπνηματα........ δοξα το θεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στο πατερα της εμοιασε!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...