Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

..αρνητισμο εχω παθει! ειναι στα πλαισια της κυκλοθυμιας μας... λες να μου περασει τη προηγ. μερα της βαπτισης κ να τρεχω αλαλλιασμενη???:cool:

κ πολυ καλα θα κανει!!!! μακαρι να διαβαζε κ το δικο μου το στουρναρι!

Δεν νομιζω παντως...δεν σκαμπαζει απο αυτα.Ουτε μειλ δεν μπορει.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω χασει οοοολα τα νεα................ παω να διαβασω!!!!!!!!!!!!!

μαριανθακι περαστικα σας!!!!!!!!!

αλεκα τελειοοοοοοοοοοοοοοο το μυνημα!!!!!!!!!!!!

ομορφομανα γιατι τοσο casual ντυσιμο??????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω χασει οοοολα τα νεα................ παω να διαβασω!!!!!!!!!!!!!

μαριανθακι περαστικα σας!!!!!!!!!

αλεκα τελειοοοοοοοοοοοοοοο το μυνημα!!!!!!!!!!!!

ομορφομανα γιατι τοσο casual ντυσιμο??????

δεν ειμαι "υπερπαραγωγη" σα τυπος γενικα... οποτε...κατι να ταιριαζω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημερα...

Καταρχας Ελενακι μου μετα απο μια ερευνα στον θηλασμο του parents ανακαλυψα παρα πολλες μανουλες που θελανε στην ηλικια των δικων μας να κοψουνε τον θηλασμο και να δωσουν ξενο μονο για να κοιμηθουν το βραδυ...κατεληξαν να ξυπνανε και να κουνανε ολη την νυχτα για να παρηγορησουν τα μωρα...αυτα δεν τα καναμε οταν ηταν νεογεννητα θα τα κανουμε τωρα?!?!?!Τωρα που ο μικρος ειναι αρρωστος με τον θηλασμο σωθηκα...αφενως ετρωγε κανονικοτατα και το τι παρηγορια ηταν για αυτον δεν μπορω να το περιγραψω..γλυτωσαμε ωρες κλαμματος και μεγαλης ανησυχιας...και οντως ειχατε απολυτο δικιο...δεν ξυπναει απο πεινα ο μικρος...

Απο την αλλη βεβαια αν δεν κοψεις τον θηλασμο τωρα αργοτερα θα δυσκολευτεις παρα πολυ (συμφωνα με ολα αυτα που εχω διαβασει για τον απογαλακτισμο μιλωντας για φυσικο απογαλακτισμο και οχι με χαπια) γιατι ο μικρος δεν θα το δεχεται...πολλα παιδια σταματουν και το γαλα...δεν δεχονται να πιουν τπτ αλλο...ειναι δικοπο μαχαιρι.. το μονο που με παρηγορει ειναι οι μητερες που θηλαζουν χρονια και λενε οτι τα ζορια εχουν ηδη περασει και οσο μπαινουν οι στερρεες τρωφες ολα ειναι πολυ πιο ευκολα...

Το ξέρω Μαριάνθη και συμφωνω αλλα ειναι παντα θεμα παιδιου....και ο γιαννης ξυπναγε αλλα ξανακοιμωταν ευκολα και δεν μανουριαζε....αυτο το λουκουλακι μας τα εχει κανει τσουρεκια....αν δεν θηλαζα κιολας τι θα γινόταν παναγία μου?

Περαστικα στον κούκλο σου !!!!

καλημερα κουκλες....

περαστικοα μαριανθουλα....δεν ειναι τιποτα ;)

:?..παναγια μου....αφου πεθανε ο καυμενουλης...δυστυχως.....

Πρεπει να αλλαξει η ωρα χε^&*&ος του μπομπιρα. Κοιμηθηκε, δεκα, εφαγε στις 1-2 και ξυπνησε για να τα κανει στις εφτα....ημαρτον...περιμενε χρυσο μου να μεσημεριασει....Εν τω μεταξυ για να τα κανει τραγουδαει...και τον ακουβ απο την ενδοεπικοινωνια και ξυπναω κατευθειαν....

Ελενη 1 ανασκουμπωσου....μη σε παιρνει από κατω....

Και εγω εχω ενα αγχος με την δουλεια, γιατι δε βλεπω ανανεωση συμβολαιων μετα το 2011....αλλα δεν θα σκασω κι όλας...Ευτυχως όπου και να δουλεψω, ειναι τυετοια η φυση της δουλειας μου, που ενα καλο μισθο θα εχω...σκεφτομαι....Εξαλλου...σκεφτομαι...ειναι η δουλεια μου, όχι του Νικου...σκεφτομαι και μου περναει λιγο το αγχος...σκεψου και εσυ ;)

Αυτο το χ@σημο και ο δικος μου ....απο τις 6,30 εως τις 7 ειναι η ωρα του.

Η δουλεια ευτυχώς καλα παει αλλα ειχαμε κατι ''εκτακτα'' και πηγαν πισω τα οικονομικά,θα ανακάμψουμε συντομα...απλα ειναι κακη εποχη για εξτρα μπελαδες γιατι θελω να κανω και τη βαφτιση κτλ κτλ.......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

http://www.monsoon.co.uk/Occasion-Tunics/Kai-Mai-Tunic/invt/62323876

μαιρουλα???? πως το βρισκεις?

το σανδαλι παει ή με πολυ κοντο ή με πολυ μακρυ...πες...τρελλαινομαι για αυτο!

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο καλοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!

κανονισε ομως μαρη να ναι κοντο και οπως θα σκυβεις για τα παιδια να χεις αποκαλυπτηρια στην εκκλησια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

σωστη η μαιρη και στα 2!

οχι βρε με σανδαλι! παρε ενα ωραιο χρυσο πεδιλο ή κατι ετσι λιγο εντυπωσιακο απλα οχι πολυχρωμο παππουτσι.......

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Παρασκευη στο γραφειο, ειναι η μερα των τρελων.....οποτε μολις ηχογραφησα και το καινουριο μου μηνυμα στο κεντρο...μπουχαχα

G......ναυτικη εταιρεια, παρακαλω ακολουθηστε τις παρακατω επιλογες....

1. Αν έχετε ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, παρακαλώ πιέστε πολύ επίμονα το 1!

2. Αν είστε σε συνεξάρτηση, παρακαλώ ζητείστε από κάποιον να πιέσει για σας το 2!...

3. Αν έχετε πολλαπλές προσωπικότητες, παρακαλώ πιέστε 3,4,5 και 6!

4. Αν έχετε παρανοϊκή διαταραχή, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είστε και τι θέλετε, μείνετε στη γραμμή ώστε να μπορέσουμε να εντοπίσουμε το τηλεφώνημα.

5. Αν έχετε σχιζοειδή διαταραχή, ακούστε προσεκτικά και μία λεπτή φωνή από το υπερπέραν θα πει μόνο σε ΣΑΣ ποιον αριθμό να πιέσετε!

6. Αν έχετε μανιοκατάθλιψη, κλείστε αμέσως!Δεν έχει σημασία ποιον αριθμό θα πιέσετε, τίποτα δεν θα σας κάνει ευτυχή ούτως ή άλλως.

7. Αν είστε δυσλεκτικός, πιέστε διαδοχικά 6-9-6-9!

8. Αν είστε διπολικός, παρακαλώ αφήστε ένα μήνυμα πριν το μπιπ, ή μετά το μπιπ, ή πριν το μπιπ, κυρίως όμως ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΠ!

9. Αν έχετε απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης, πιέστε 9! Αν έχετε απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης, πιέστε 9! Αν έχετε απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης, πιέστε 9!

10. Αν έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση, παρακαλώ περιμένετε στο ακουστικό σας, οι συνεργάτες μας είναι πολύ απασχολημένοι για να σας μιλήσουν αυτή τη στιγμή!

11. Αν είστε σε εμμηνόπαυση, κατεβάστε ήσυχα το όπλο, κλείστε το τηλέφωνο, ανοίξτε το κλιματιστικό, ξαπλώστε και κλάψτε. Δεν θα είστε τρελή για πάντα.

12. Αν είστε ξανθιά, μην πιέσετε κανέναν αριθμό, θάλασσα θα τα κάνετε έτσι κι αλλιώς!

οκ...τους καλυψα ολους...

Να σαι καλα .....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα σε ολες .....παω εξωτερικες δουλειες μπάι !!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

http://www.monsoon.co.uk/NEW-Dresses/Rio-Patch-Maxi-Dress/invt/65237125

αλεκα αυτο δε μοιαζει με κεινο της raxevsky που θελατε ολες???????? επειδη ειπες οτι το φορεμα σου δνε ηθρε τελικα.......

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

βρες τωρα κ καμμια μπαρα στα μετρα μας! εμενα παντα "με νιωθαν" οι ζυγοι...δεν ειχα θεμα.

etsi einai o Ζυγος καλο μου....κλωσσα...για όλους φροντιζει...(το κοτοπουλακι που χαθηκε? :tongue:)

ρε κοπελια τι σε επιασε και θελεις να ντυθεις ετσι??????τι σανδαλι???????ειμαι και μακρυα για σε δειρω ρε γμτ!!!!!

παρε ενα ωραια φορεματακι εστω μονοχρωμο με ενα ωραιο παπουτσακι απο nine west με λιγο τακουνι,ειδα κατι ωραια πεδιλα,πολυ σικ!!

καλυτερα ειναι να ντυθει θεια Κλαρα μαρη απο το να ντυθεί περιποιημενη αντικομφορμιστρια?:tongue::tongue:

Να τα δοκιμασουμε κιολας πρωτα μαρηηηηηη.

στην κουκλα φαινονται τελεια.στην πανουκλα;;;

Λοιπον με το άλλο θεμα, του δινω αλλη μια ευκαιρια μεχρι το τελος του μηνα....μετα ουτε χρονια πολλα στην γιορτη του!

ΥΓ:Το ωραιο ειναι πως οταν σου γραφω κατι όλα ανατρεπονται την άλλη μερα κ νιωθω τυψεις κ λεω διαβαζει;;;;

το ουτε χρονια πολλα στη γιορτη δεν ειναι λυση....δεν ειναι ξαδερφη σου να την ξεγραψεις...για μεενα οι δευτερες σκεψεις απαγορευονται σε αυτην την περιπτωση, για να περναει ωραια η ζωη...μιλα, πες τα παραπονα...θα καταλαβει...

Για το πανουκλα εισαι ζωον....

ρε μην την ξεσηκωνεις και εσυ!!!!!:D:D

Γιατι ρε κοριτσακι?? εχει σωμα καλο, δεν χρειαζεται να βαλει αυτα που θα φορεσει στα 45 της....το κλασσικο στυλ δεν θα το αφησει ποτε...

που το διαβασες μαρη τρελλη??????????????? αυτο θες μιση μερα να το σκεφτεις!

μου το στειλε πανω κατω ενας φιλος...εβαλα και την δικη μου πινελια, και ετοιμο!!!!!!!!

εμενα μου αρεσει και το φορεμα και ενα ωραιο σανδαλι με αυτο......να κανεις την διαφορα ;)

Η δουλεια ευτυχώς καλα παει αλλα ειχαμε κατι ''εκτακτα'' και πηγαν πισω τα οικονομικά,θα ανακάμψουμε συντομα...απλα ειναι κακη εποχη για εξτρα μπελαδες γιατι θελω να κανω και τη βαφτιση κτλ κτλ.......

μηνα γχωνεσαι μαρη, καλα ναειμαστε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Πολυ ωραιο κ θα σου πηγαινει πιστευω.ειναι στο στυλ σου!

Πάνε κ τα δυο.Με το καθενα θα δωσεις κ άλλο στυλ στο φορεμα.

Το ξέρω Μαριάνθη και συμφωνω αλλα ειναι παντα θεμα παιδιου....και ο γιαννης ξυπναγε αλλα ξανακοιμωταν ευκολα και δεν μανουριαζε....αυτο το λουκουλακι μας τα εχει κανει τσουρεκια....αν δεν θηλαζα κιολας τι θα γινόταν παναγία μου?

Περαστικα στον κούκλο σου !!!!

Αυτο το χ@σημο και ο δικος μου ....απο τις 6,30 εως τις 7 ειναι η ωρα του.

Ελενη εγω προσπαθω να τον κρατω ξυπνιο μεχρι τις 11-12 οπου τον ταιζω ξαπλωμενη κ θηλαζει σχεδον μια ωρα με το νανουρισμα.Κ ξαναξυπναει στις 7 τρωει κοιμαται.Με τον ιδιο τροπο.Εντελως ξυπναει μετα τις 10.Μηπως σε βολευει ετσι καλυτερα;;Γενικα οταν θελω να τον κοιμισω τον αφηνω να με κανει πιπιλα για να αποτελειωθει.

Αν δεν θηλαζαν θα επαιρναν πιπιλα κ θα ειχαμε γλυτωσει αλλά τεσπα...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

σωστη η μαιρη και στα 2!

οχι βρε με σανδαλι! παρε ενα ωραιο χρυσο πεδιλο ή κατι ετσι λιγο εντυπωσιακο απλα οχι πολυχρωμο παππουτσι.......

ρε παιδια αυτο εννουμε σανδαλι...κατι φλατ με λουρια εντυπωσιακο...Μαρη Ομρφακια μπας και δεν καταλαβα?? Τιο εννοιεις σανδαλι?? αυτο που φοραει ο τουριστας με την καλτσα???

http://www.monsoon.co.uk/NEW-Dresses/Rio-Patch-Maxi-Dress/invt/65237125

αλεκα αυτο δε μοιαζει με κεινο της raxevsky που θελατε ολες???????? επειδη ειπες οτι το φορεμα σου δνε ηθρε τελικα.......

εγω το ειχα δει απο αλλου κοριτσακι...Πηγα στη Ραξεφσκι λλα δεν μου αρεσαν αυτα που ειχε...θα τα φοραγα στους γαμους των παιδιων μου οκ....αλα στη βαφτιση θα ηθελα κατι πιο μοντερνο . Βεβαια δεν ειχε πολλα φορεματα...δυστυχως..ελλειπε ενα ωραιο που ειχα δει και αυτο που πηρε η μαιρουλα και που φαινονταν πολυ ωραιο....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο καλοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!

κανονισε ομως μαρη να ναι κοντο και οπως θα σκυβεις για τα παιδια να χεις αποκαλυπτηρια στην εκκλησια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

θα με αφορισουν επι τοπου!!!! τη ξεβρακωτη μανα.:P

1.θα σου περασει και θα τρεχεις!!!!!δεν υπαρχη περιπτωση να κρατησει τοσο πολυ!!!!

2.αναλογα το παπουτσι που θα βαλεις φτιαχνεις και το φορεμα,εγω δεν θα το εβαζα με σανδαλι!!!!

με τακουνι παραειναι σεξυ...νομιζω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Αν δεν θηλαζαν θα επαιρναν πιπιλα κ θα ειχαμε γλυτωσει αλλά τεσπα...

Τα παραπονα σας στην πατσουρου (την αληθινη) :D:D...που δεν σας το ειχε γραψει στο βιβλιο...μπουχαχα:cool:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...