Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και θελω τη γνωμη σας επι του θεματος.

να παρω μακρυ με σανδαλι ή πεδιλο ή θα φαινεται προχειρο...

δεν εννοω μακρυ σατεν ή κατι τετοιο...ψιλοκαφτανι καπως...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

συνηθως οπου εχει καποιο μεγαλο accesorize.ειναι μαζι,λογικα εχει και πατρα.

Μπραβο ρε Μιαρουλα, εκει τα εχω δει νομιζω.

αυτο κοιταω παλιοκοριτσο.

εχει στο μολλ...τσεκαρισμενο.

θα παω ή σημερα ή αυριο.

θα'ρθεις?

Για αυριο μεσα.θα περασεις να με παρεις να μην τρεχω με λεωφορεια;;οχι τπτ αλλο θα φας στησιμο:-D:grin:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

αντε....σας εφτιαξα...ετσι, για να λετε για τα δερματινα μου..βρωμες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εχεται ενα καταστημα πηρα και ρωτησα μου ειπαν οτι φερνουν καποια κομματια αλλα λιγα,τωρα ας πουμε λεει εχει καποια καλοκαιρινα φορεματακια.

αν βρεις κατι που σου αρεσει στο στελνουμε εμεις αμα ειναι.

fCS8p3.png

Αναλογως...υπαρχουν σανδαλια που ειναι πολυ καλα (δεν φαινονται παραλιας δλδ) κ τα φορας κ βραδυ.

Αντιστοιχα υπαρχουν κ πεδιλα σαν αυτα που φορανε οι κυρατσες στην λαικη..:cool:

Βρες τπτ κ δειξτο μας να σε πουμε..

Διαφημίσεις

Παρασκευη στο γραφειο, ειναι η μερα των τρελων.....οποτε μολις ηχογραφησα και το καινουριο μου μηνυμα στο κεντρο...μπουχαχα

G......ναυτικη εταιρεια, παρακαλω ακολουθηστε τις παρακατω επιλογες....

1. Αν έχετε ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, παρακαλώ πιέστε πολύ επίμονα το 1!

2. Αν είστε σε συνεξάρτηση, παρακαλώ ζητείστε από κάποιον να πιέσει για σας το 2!...

3. Αν έχετε πολλαπλές προσωπικότητες, παρακαλώ πιέστε 3,4,5 και 6!

4. Αν έχετε παρανοϊκή διαταραχή, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είστε και τι θέλετε, μείνετε στη γραμμή ώστε να μπορέσουμε να εντοπίσουμε το τηλεφώνημα.

5. Αν έχετε σχιζοειδή διαταραχή, ακούστε προσεκτικά και μία λεπτή φωνή από το υπερπέραν θα πει μόνο σε ΣΑΣ ποιον αριθμό να πιέσετε!

6. Αν έχετε μανιοκατάθλιψη, κλείστε αμέσως!Δεν έχει σημασία ποιον αριθμό θα πιέσετε, τίποτα δεν θα σας κάνει ευτυχή ούτως ή άλλως.

7. Αν είστε δυσλεκτικός, πιέστε διαδοχικά 6-9-6-9!

8. Αν είστε διπολικός, παρακαλώ αφήστε ένα μήνυμα πριν το μπιπ, ή μετά το μπιπ, ή πριν το μπιπ, κυρίως όμως ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΠ!

9. Αν έχετε απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης, πιέστε 9! Αν έχετε απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης, πιέστε 9! Αν έχετε απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης, πιέστε 9!

10. Αν έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση, παρακαλώ περιμένετε στο ακουστικό σας, οι συνεργάτες μας είναι πολύ απασχολημένοι για να σας μιλήσουν αυτή τη στιγμή!

11. Αν είστε σε εμμηνόπαυση, κατεβάστε ήσυχα το όπλο, κλείστε το τηλέφωνο, ανοίξτε το κλιματιστικό, ξαπλώστε και κλάψτε. Δεν θα είστε τρελή για πάντα.

12. Αν είστε ξανθιά, μην πιέσετε κανέναν αριθμό, θάλασσα θα τα κάνετε έτσι κι αλλιώς!

οκ...τους καλυψα ολους...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μπραβο ρε Μιαρουλα, εκει τα εχω δει νομιζω.

Για αυριο μεσα.θα περασεις να με παρεις να μην τρεχω με λεωφορεια;;οχι τπτ αλλο θα φας στησιμο:-D:grin:

εννοειται χρυση μου... σιγα μη παμε με την ιδρωτιλα!! :lol:

βρες τωρα κ καμμια μπαρα στα μετρα μας! εμενα παντα "με νιωθαν" οι ζυγοι...δεν ειχα θεμα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ρε κοπελια τι σε επιασε και θελεις να ντυθεις ετσι??????τι σανδαλι???????ειμαι και μακρυα για σε δειρω ρε γμτ!!!!!

παρε ενα ωραια φορεματακι εστω μονοχρωμο με ενα ωραιο παπουτσακι απο nine west με λιγο τακουνι,ειδα κατι ωραια πεδιλα,πολυ σικ!!

fCS8p3.png

η βαφτιση σου ειναι νωρις....ετσι δεν ειναι??? Αν θυμαμαι καλα, το καφτανι και το πεδιλο ειναι σουπερ.

221882cb0gkyh7q4.gif

Να τα δοκιμασουμε κιολας πρωτα μαρηηηηηη.

στην κουκλα φαινονται τελεια.στην πανουκλα;;;

Λοιπον με το άλλο θεμα, του δινω αλλη μια ευκαιρια μεχρι το τελος του μηνα....μετα ουτε χρονια πολλα στην γιορτη του!

ΥΓ:Το ωραιο ειναι πως οταν σου γραφω κατι όλα ανατρεπονται την άλλη μερα κ νιωθω τυψεις κ λεω διαβαζει;;;;

Διαφημίσεις

Παρασκευη στο γραφειο, ειναι η μερα των τρελων.....οποτε μολις ηχογραφησα και το καινουριο μου μηνυμα στο κεντρο...μπουχαχα

2. Αν είστε σε συνεξάρτηση, παρακαλώ ζητείστε από κάποιον να πιέσει για σας το 2!...

4. Αν έχετε παρανοϊκή διαταραχή, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είστε και τι θέλετε, μείνετε στη γραμμή ώστε να μπορέσουμε να εντοπίσουμε το τηλεφώνημα.

5. Αν έχετε σχιζοειδή διαταραχή, ακούστε προσεκτικά και μία λεπτή φωνή από το υπερπέραν θα πει μόνο σε ΣΑΣ ποιον αριθμό να πιέσετε!

6. Αν έχετε μανιοκατάθλιψη, κλείστε αμέσως!Δεν έχει σημασία ποιον αριθμό θα πιέσετε, τίποτα δεν θα σας κάνει ευτυχή ούτως ή άλλως.

8. Αν είστε διπολικός, παρακαλώ αφήστε ένα μήνυμα πριν το μπιπ, ή μετά το μπιπ, ή πριν το μπιπ, κυρίως όμως ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΠ!

9. Αν έχετε απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης, πιέστε 9! Αν έχετε απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης, πιέστε 9! Αν έχετε απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης, πιέστε 9!

10. Αν έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση, παρακαλώ περιμένετε στο ακουστικό σας, οι συνεργάτες μας είναι πολύ απασχολημένοι για να σας μιλήσουν αυτή τη στιγμή!

11. Αν είστε σε εμμηνόπαυση, κατεβάστε ήσυχα το όπλο, κλείστε το τηλέφωνο, ανοίξτε το κλιματιστικό, ξαπλώστε και κλάψτε. Δεν θα είστε τρελή για πάντα.

12. Αν είστε ξανθιά, μην πιέσετε κανέναν αριθμό, θάλασσα θα τα κάνετε έτσι κι αλλιώς!

που το διαβασες μαρη τρελλη??????????????? αυτο θες μιση μερα να το σκεφτεις!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ρε κοπελια τι σε επιασε και θελεις να ντυθεις ετσι??????τι σανδαλι???????ειμαι και μακρυα για σε δειρω ρε γμτ!!!!!

παρε ενα ωραια φορεματακι εστω μονοχρωμο με ενα ωραιο παπουτσακι απο nine west με λιγο τακουνι,ειδα κατι ωραια πεδιλα,πολυ σικ!!

..αρνητισμο εχω παθει! ειναι στα πλαισια της κυκλοθυμιας μας... λες να μου περασει τη προηγ. μερα της βαπτισης κ να τρεχω αλαλλιασμενη???:cool:

Να τα δοκιμασουμε κιολας πρωτα μαρηηηηηη.

στην κουκλα φαινονται τελεια.στην πανουκλα;;;

Λοιπον με το άλλο θεμα, του δινω αλλη μια ευκαιρια μεχρι το τελος του μηνα....μετα ουτε χρονια πολλα στην γιορτη του!

ΥΓ:Το ωραιο ειναι πως οταν σου γραφω κατι όλα ανατρεπονται την άλλη μερα κ νιωθω τυψεις κ λεω διαβαζει;;;;

κ πολυ καλα θα κανει!!!! μακαρι να διαβαζε κ το δικο μου το στουρναρι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Εσυ εισαι πιο τρελη απο τους πελατες:lol::lol::lol::lol:

Εχει πολυ καλες τιμες φετος.Τους επιασε η κριση κ κατεβηκαν;;;

http://www.monsoon.co.uk/Occasion-Tunics/Kai-Mai-Tunic/invt/62323876

μαιρουλα???? πως το βρισκεις?

το σανδαλι παει ή με πολυ κοντο ή με πολυ μακρυ...πες...τρελλαινομαι για αυτο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...