Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φυγαμε ολοι κ τωρα μπηκα δεν προσφεραμε τιποτα ενα δραμα σας λεω εχω χασει τη γη κατω απο τα ποδια μου.Φυσικα δεν μπορω αυριο να παω στην περδικουλα πρεπει να παω εκει θελω να ειμαι εκει φοβαμαι...

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εκει που σας μιλαγα το μεσημερι χτυπαει το κινητο μου....μια πολυ καλη μου παιδικη φιλη στο νοσοκομειο τροχαιο.σοκ.ο μπαμπας μου με πηρε καθως οι γονεις της ειναι δικοι του παιδικοι φιλοι.αλλα δεν μου τα ειπε ολα.....δεν ερχεσαι απο δω μου λεει να κατσουμε μηπως παμε κ τη δουμε?παω κ εγω κ τελικα...χαροπαλευει το αγορι της στον τοπο κ αυτη παρα πολυ σοβαρα με μηχανικη υποστηριξη.εκανε 2 επεμβασεις στο κεφαλι κ στην καρδια εχασε το ενα ματι κ εχει καθιζηση πνευμονα...οι γιατροι ειπαν να κανουμε απλα την προσευχη μας.δεν την ειδα εγω αλλα ο μπαμπας μου ειπε δεν τηνν γνωριζεις καν.ειμαι παρα πολυ χαλια εχω παθει σοκ και φοβαμαι για το τι επακολουθει.

αμαν παναγια μου!!!

μακαρη να τα καταφερει η κοπελα!!!κουραγιο ελενιτσα!!!

fCS8p3.png

φυγαμε ολοι κ τωρα μπηκα δεν προσφεραμε τιποτα ενα δραμα σας λεω εχω χασει τη γη κατω απο τα ποδια μου.Φυσικα δεν μπορω αυριο να παω στην περδικουλα πρεπει να παω εκει θελω να ειμαι εκει φοβαμαι...

.......................................................................

εκει που σας μιλαγα το μεσημερι χτυπαει το κινητο μου....μια πολυ καλη μου παιδικη φιλη στο νοσοκομειο τροχαιο.σοκ.ο μπαμπας μου με πηρε καθως οι γονεις της ειναι δικοι του παιδικοι φιλοι.αλλα δεν μου τα ειπε ολα.....δεν ερχεσαι απο δω μου λεει να κατσουμε μηπως παμε κ τη δουμε?παω κ εγω κ τελικα...χαροπαλευει το αγορι της στον τοπο κ αυτη παρα πολυ σοβαρα με μηχανικη υποστηριξη.εκανε 2 επεμβασεις στο κεφαλι κ στην καρδια εχασε το ενα ματι κ εχει καθιζηση πνευμονα...οι γιατροι ειπαν να κανουμε απλα την προσευχη μας.δεν την ειδα εγω αλλα ο μπαμπας μου ειπε δεν τηνν γνωριζεις καν.ειμαι παρα πολυ χαλια εχω παθει σοκ και φοβαμαι για το τι επακολουθει.

:(....τι κριμα.....λυπαμαι πολυ....όπως και να εχει εχε πιστη.....και εμενα μια φιλη μου, απο μηχανη ηταν σε αυτη τη θεση....τεσσερα χειρουργεια εκανε στο κεφαλι, σωθηκε....λεγαμε ειναι 'χαλια', εκανε και πλαστικη μετα και ειναι μια χαρα..εκανε και μωρακι μαλιστα.....

Όπως και να εχει..εχε πιστη και κουραγιο...θα το χρειαστει η οικογενεια της....γιατι αν τα καταφερει, εχει δρομο μπροστα της.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

σορρυ σας χαλασα τη διαθεση αλλα ηθελα να τα πω μην γινει τιποτα κ χαθω ξαφνικα κ με ψαχνετε.αφηστε να μαστε καλα κ τιπποτα αλλο.

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

χαζο εισαι ρε?? τι σορυ.....με μηχανη ή αυτοκινητο?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

:(....τι κριμα.....λυπαμαι πολυ....όπως και να εχει εχε πιστη.....και εμενα μια φιλη μου, απο μηχανη ηταν σε αυτη τη θεση....τεσσερα χειρουργεια εκανε στο κεφαλι, σωθηκε....λεγαμε ειναι 'χαλια', εκανε και πλαστικη μετα και ειναι μια χαρα..εκανε και μωρακι μαλιστα.....

Όπως και να εχει..εχε πιστη και κουραγιο...θα το χρειαστει η οικογενεια της....γιατι αν τα καταφερει, εχει δρομο μπροστα της.....

αυτο προσπαθουσα να τουσ στηριξω κ αυτο θα κανω οσο μπορω.

σορρυ σας χαλασα τη διαθεση αλλα ηθελα να τα πω μην γινει τιποτα κ χαθω ξαφνικα κ με ψαχνετε.αφηστε να μαστε καλα κ τιπποτα αλλο.

Τη διαθεση μας ορισμενες φορες εγω δεν την κοιταω εδω μεσα........ Και εγω αν θελω να πω κατι πλεον εδω ερχομαι να το πω..... Κουραγιο Ελενη....... κουραγιο και στους γονεις της κοπελας.... Ο Θεουλης ειναι μεγαλος...... Ευχομαι να πανε ολα καλα και να ξεπεραστει γρηγορα αυτο το σοκ.......

χαζο εισαι ρε?? τι σορυ.....με μηχανη ή αυτοκινητο?

με μηχανη.ακου να δεις ειχανε χωρησει πανω απο 1 μηνα κ εχτες συναντηθηκαν μπας κ τα ξαναβρουν...και εγινε το κακο.Το αυτοκινητο της κοπελας το ψαχνουμε δεν ξερει κανεις απο που την πηρε εκεινος με τη μαχανη.

Τη διαθεση μας ορισμενες φορες εγω δεν την κοιταω εδω μεσα........ Και εγω αν θελω να πω κατι πλεον εδω ερχομαι να το πω..... Κουραγιο Ελενη....... κουραγιο και στους γονεις της κοπελας.... Ο Θεουλης ειναι μεγαλος...... Ευχομαι να πανε ολα καλα και να ξεπεραστει γρηγορα αυτο το σοκ.......

μακαρι Παναγια μου.εγω προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη αλλα οκ ηρθα κ ξεσπασα στο σπιτι να μη με βλεπουν .ηρθε κ ο αδελφος της που ειναι λιμενικος σε νησι αλλο δραμα κ αυτος ο καιμενος μου αφηστε...

Διαφημίσεις

με μηχανη.ακου να δεις ειχανε χωρησει πανω απο 1 μηνα κ εχτες συναντηθηκαν μπας κ τα ξαναβρουν...και εγινε το κακο.Το αυτοκινητο της κοπελας το ψαχνουμε δεν ξερει κανεις απο που την πηρε εκεινος με τη μαχανη.

εμ τετοιο χτυπημα δεν περιμενα να γινει και με κατι αλλο......

κουραγιο ελενη σε εσενα και στους γονεις της κοπελας.....

fCS8p3.png

πολυ λυπαμαι...παω κοριτσακια δε βαστω..ελενη ευχομαι αυριο να εχεις καλυτερα νεα.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Σας ευχαριστω πολυ....παω κ εγω γιατι πραγματικα δεν ξερω τι ξημερωνει....μακαρι να πανε ολα καλα....σας ευχαριστω κ παλι.

Σας ευχαριστω πολυ....παω κ εγω γιατι πραγματικα δεν ξερω τι ξημερωνει....μακαρι να πανε ολα καλα....σας ευχαριστω κ παλι.

Τι ευχαριστεις ρε χαζο........... Αν βρεις χρονο ενημερωσε μας για την πορεια της υγειας της φιλης σου. Καλη σου νυχτα.

πολυ λυπαμαι...παω κοριτσακια δε βαστω..ελενη ευχομαι αυριο να εχεις καλυτερα νεα.....

Καλο βραδυ Αλεξ........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...