Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε παλιοκοριτσα ειπατε τοσα στις φωτο.... Το νυφικο σαν νυφικο και και πριν απο 15 χρονια σας αρεσε?

ναι το μεσα πολυ το εξω για την εποχη οπως λες ηταν πολυ ωραιο,τοτε ηταν η πολυ δαντελα της μοδας,για τωρα ειναι πολυ η δαντελα.

αλλα ειναι το στυλ της καθες 10ετιας

fCS8p3.png

Εμ το εξω ηταν για μενα που μου εκανε το κλικ....... Τεσπα εχουν περασει πολλλλααααααααααααααααααα χρονια απο τοτε...... Και ομως εμενα μου αρεσει ακομα και τωρα παρολο που εχουν αλλαξει τοσες μοδες.....

Διαφημίσεις

Εμ το εξω ηταν για μενα που μου εκανε το κλικ....... Τεσπα εχουν περασει πολλλλααααααααααααααααααα χρονια απο τοτε...... Και ομως εμενα μου αρεσει ακομα και τωρα παρολο που εχουν αλλαξει τοσες μοδες.....

οταν εψαχνα για νυφικο ειχα δοκιμασει και ενα σε ισπανικο στυλ,που εχει πολυ μακρυ πεπλο δαντελα μου ειχε αρεσει πολυ αλλα.....:Dμη νομιζεις 9 χρονια εχουν περασει και σε μενα....

fCS8p3.png

Και τωρα να επανελθω.......... Αλεκακιον και ομορφακιον.......... Προδοτρες......... Φτου σας............

καλα το τι γελιο εριξα με κιμι τωρα το βραδυ....καθομουν και μπαλκονι και με ακουγαν ολοι.....

ξερεις η ξανθιωτισα της εστειλε μια περδικα:tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

καλα το τι γελιο εριξα με κιμι τωρα το βραδυ....καθομουν και μπαλκονι και με ακουγαν ολοι.....

ξερεις η ξανθιωτισα της εστειλε μια περδικα:tongue::tongue::tongue:

Ε τη ρουφιανα την ξανθιωτισσα!!!!!!!!! Σιγα μην αφηνε αυτη ετσι το Κιμακι!!!!! Το γραφω τωρα μη το διαβαση η μουρλη η Μεφη και το παρει πανω της :tongue::tongue::tongue: Δεν παιζεται το Κιμακι...... Σου ειπα τι μου ειπε αλλα θα το γραψω να το διαβασουν και οι πρωινες.... Δεν με λετε ρε προδοτρες που με προδωσε η Παλιομαιρη πρωτη...τι κανατε που ειπε και η Μαιρη.... της πηγατε τυπωμενες τις σελιδες που εχασε να τις διαβαζει να γελαει? Και φανταζομαι οτι ειχατε διαγραμισμενο αυτο που εγραψε η Μαιρη οτι με ειπε η ΜΕΦΗ!!!! Και σημερα που την πηρα τηλεφωνο την Κιμι με λεει "Ελα Ειρηνη μου τι κάνεις? Την ξεσκονισες την κασα σου? Γιατι της άλλης της ειπα αν ετοιμασε το σαβανο της........ " Της λεω ποιος σου τα προλαβε? "Αλεκα και ομορφακια" μου απαντα........ Της λεω και εγω σε ειπαν οτι θα βρεθουμε? "Ποιες?" ρωταει....... Απανταω:Λιτσακι, Μαιρη, Μεφη και εγω...... "Ελα ρε καλα το Λιτσακι και η Μαιρουλα αλλα εσυ και η αλλη που θα βρεθειτε? Εχει κανενα κοιμητηριο εκει κοντα?" Της λεω ναι εχει "Η σε κανενα ΚΑΠΗ θα πατε γιατι καφενειο για τοσο μεγαλες γυναικες δεν εχει....... Πατε σε ΚΑΠΗ να σας κανονισουν καμμια εκδρομουλα"

Ρε παιδια τι να πω........ η κοπελα με εκπλησσει καθε μερα με το απιστευτο χιουμορ της και το απιστευτο μυαλο της........Ποιον εθαψε παλι η ατιμη?

γεια σας βορειές!δεν ειμαι καλα!και θα τα πω σε σας γιατι δεν ξερω πως θα μας βρει το ξημερωμα οποτε να τα διαβασουν κ οι αλλες.

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Ε τη ρουφιανα την ξανθιωτισσα!!!!!!!!! Σιγα μην αφηνε αυτη ετσι το Κιμακι!!!!! Το γραφω τωρα μη το διαβαση η μουρλη η Μεφη και το παρει πανω της :tongue::tongue::tongue: Δεν παιζεται το Κιμακι...... Σου ειπα τι μου ειπε αλλα θα το γραψω να το διαβασουν και οι πρωινες.... Δεν με λετε ρε προδοτρες που με προδωσε η Παλιομαιρη πρωτη...τι κανατε που ειπε και η Μαιρη.... της πηγατε τυπωμενες τις σελιδες που εχασε να τις διαβαζει να γελαει? Και φανταζομαι οτι ειχατε διαγραμισμενο αυτο που εγραψε η Μαιρη οτι με ειπε η ΜΕΦΗ!!!! Και σημερα που την πηρα τηλεφωνο την Κιμι με λεει "Ελα Ειρηνη μου τι κάνεις? Την ξεσκονισες την κασα σου? Γιατι της άλλης της ειπα αν ετοιμασε το σαβανο της........ " Της λεω ποιος σου τα προλαβε? "Αλεκα και ομορφακια" μου απαντα........ Της λεω και εγω σε ειπαν οτι θα βρεθουμε? "Ποιες?" ρωταει....... Απανταω:Λιτσακι, Μαιρη, Μεφη και εγω...... "Ελα ρε καλα το Λιτσακι και η Μαιρουλα αλλα εσυ και η αλλη που θα βρεθειτε? Εχει κανενα κοιμητηριο εκει κοντα?" Της λεω ναι εχει "Η σε κανενα ΚΑΠΗ θα πατε γιατι καφενειο για τοσο μεγαλες γυναικες δεν εχει....... Πατε σε ΚΑΠΗ να σας κανονισουν καμμια εκδρομουλα"

Ρε παιδια τι να πω........ η κοπελα με εκπλησσει καθε μερα με το απιστευτο χιουμορ της και το απιστευτο μυαλο της........Ποιον εθαψε παλι η ατιμη?

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

με λεει,γαι την μεφη,ασε ρε συ που οταν χρυπαει η πορτα δεν ανοιγει γιατι φοβαται οτι ειναι ο χαρος και ηρθε να την παρει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

το πρωτο με τρελλανε...

που μαρη για γυνακεια υπαρχουν???

!

στο μολ νομιζω

Καληνύχτα μουνουλίτσα του Αγγελου και του Δημητράκη!

αχ.....:rolleyes:

tza!!!μολις ηρθα διαβαζω κι επανερχομαι....

αλεκα για σενα....

στο 0.58 στο 1.25 και στο 2 και κατι...

βασικα ειναι υπεροχο το κλιπακι...και πολυ γλυκο, δεν πειραζει που ειμαι το ασχημοπαπο :P...και αυτο το ματσακουκακι...τι ομορφο...ειδες και η Ματσουκα, τοσο ομορφη και σεξυ, το ασχημοπαπο διαλεξε :cool:

Κορίτσια σήμερα η μπουμπού έβγαλε και το 5ο δόντι!Το πάνω το κεντρικό το αριστερο!Αρχίζω και φρικάρω!Μην έχει καμιά πρώιμη ανάπτυξη το μωρό μου;;;

αντε βρε,....

ηρθα!καληνυχτα σε οσες εφυγαν...θα βαλω φωτο αποτονυφικο....

με το καλο κοριτσακι...εμενα μου αρεσες πολυ...εγω ειχα στραπλες χωρις τιραντα, το ιδιο και η αδερφη μου. Το βυζι εμεινε στη θεση του....επισης να σου πω ότι εισαι φρεσκο κοριτσακι, ολο χαρα..ό,τι και να βαλεις θα λαμπεις...θα δεις....

ασπα το ειδα...σου εγραψα...

σημερα ηρθε στο σπιτι ο γιατρος του λουκα-που ειχε σαν παιδακι..ειδε τα μωρα απο την αρχη ετσι για 2η γνωμη..ειναι πολυ καλα ολα...μονο λεει το κεφαλι του μπεμπη που ειναι αρκετα μεγαλο...ευτυχως η πηγη ειναι καλη...γιατι αν ηταν πολυ ανοιχτη-μεγαλη...υπηρχε περιπτωση υδροκεφαλιας..:roll::roll:ευτυχως λεει σε μας δεν υπαρχει τετοιο θεμα..η πηγη ειναι ανοιχτη μεν αλλα οχι αρκετα για να υπαρχει θεμα...πωπω με αγχωσε....το ενα μου το παδι να κλεινουν οι πηγες και το αλλο να μην κλεινουν????????ελεος!!!της μπομπους ειναι ολα οκ..

στον αγγελο δεν ηξερα για αυτες τις παθησεις..ευτυχως...γιατι ηταν παντα εξω απο την καμπυλη το κεφαλακι του...μην ανησυχεις , ειναι επειδη ειναι αναπτυγμενος ο κουκλος σου.

ομορφακια καλημερα...στη λεω απο τωρα γιατι οταν θα μπεις θα κοιμαμαι:mrgreen::mrgreen:!!!

σε εφτιαξα!!!εβαλα φωτο το νυφικο και δυστυχως ειμαι κ εγω μεσα σαυτο///:tongue::tongue:

θα πηγαινε καλυτερα στην κοπελα που μου εκανε την προβα!!:tongue::mrgreen::mrgreen:

αλλα δεν πτοουμαι..!!!χαχα:mrgreen:

σιγα.....σε εσενα θα πηγαινει σουπερ.....

Αλεκα και ομορφακιον θα σας πνιξω.........

:confused:...για πες??

Μολις ταισα το μκρο μου κουκλο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

με λεει,γαι την μεφη,ασε ρε συ που οταν χρυπαει η πορτα δεν ανοιγει γιατι φοβαται οτι ειναι ο χαρος και ηρθε να την παρει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:P:p:p:p......

ελενιτσα τι επαθς ρε κοριτσι μου? γρηγορα πριν με ξαναπαρει...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εκει που σας μιλαγα το μεσημερι χτυπαει το κινητο μου....μια πολυ καλη μου παιδικη φιλη στο νοσοκομειο τροχαιο.σοκ.ο μπαμπας μου με πηρε καθως οι γονεις της ειναι δικοι του παιδικοι φιλοι.αλλα δεν μου τα ειπε ολα.....δεν ερχεσαι απο δω μου λεει να κατσουμε μηπως παμε κ τη δουμε?παω κ εγω κ τελικα...χαροπαλευει το αγορι της στον τοπο κ αυτη παρα πολυ σοβαρα με μηχανικη υποστηριξη.εκανε 2 επεμβασεις στο κεφαλι κ στην καρδια εχασε το ενα ματι κ εχει καθιζηση πνευμονα...οι γιατροι ειπαν να κανουμε απλα την προσευχη μας.δεν την ειδα εγω αλλα ο μπαμπας μου ειπε δεν τηνν γνωριζεις καν.ειμαι παρα πολυ χαλια εχω παθει σοκ και φοβαμαι για το τι επακολουθει.

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...