Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου ,τέλειες μετρήσεις 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ομορφακια καλημερα...στη λεω απο τωρα γιατι οταν θα μπεις θα κοιμαμαι:mrgreen::mrgreen:!!!

σε εφτιαξα!!!εβαλα φωτο το νυφικο και δυστυχως ειμαι κ εγω μεσα σαυτο///:tongue::tongue:

θα πηγαινε καλυτερα στην κοπελα που μου εκανε την προβα!!:tongue::mrgreen::mrgreen:

αλλα δεν πτοουμαι..!!!χαχα:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσπασε ο θερμοσίφουνας στο πατάρι........:twisted:

κανω μπανιο το μωρο ,μπαινω το κοιμηζω...βγαινω και ακουω ενα φσσσσ..φσσσσσ(καταλαβατε?....:confused:)σαν να τρεχει απο καπου νερο....κοιταω απο δω:roll: κοιταω απο κει.:roll:...ακουγοταν απο το παταρι....ευτυχως ειχα διπλα την σκαλα γιατι φτιαχνω ντουλάπες.....ανεβαινω στη σκαλα ανοιγω παταρι...τιγκα στο νερο και να αρχιζει να τρεχει απο την σωληνα του καλοριφερ στο μπανιο......μπαινω η μιση μεσα κλεινω δυο βανες που ειδα και αρχιζω να βγαζω νερα.....ευτυχως ηταν και ο μανωλης κοντα και ηρθε γρηγορα.Κατι λιγα πραγματακια που ηταν στο παταρι βραχηκαν αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο...........

Καποιος μας εχει καταραστει τον τελευταιο καιρο -ξέρω ποιος- αλλα ''η καταρα ειναι γαιδαρα και γυρναει στον αφεντη''.......ας ξυστω και λιγο!!!!:mrgreen:

Αλλα νέα?

μα καλα βρες που ειναι η κεραια και κατεβασε την!!!!:mrgreen::mrgreen:
Τι θα μεινει ιδιο μαρή;;;Απο την μεση κ κατω;;:P:p

Το καλυτερο να σου φυγει κ το αγχος.Αν πεσει κ χορος πρεπει να εισαι σιγουρη!!!

απο τη κοιλια κατω ιδιο!!!:mrgreen:

γι αυτο το λεω για τους χορους!!μια που μαι και χορευταρου μη γινω ξωβυζι χορευταρου!!!

ομορφακια καλημερα...στη λεω απο τωρα γιατι οταν θα μπεις θα κοιμαμαι:mrgreen::mrgreen:!!!

σε εφτιαξα!!!εβαλα φωτο το νυφικο και δυστυχως ειμαι κ εγω μεσα σαυτο///:tongue::tongue:

θα πηγαινε καλυτερα στην κοπελα που μου εκανε την προβα!!:tongue::mrgreen::mrgreen:

αλλα δεν πτοουμαι..!!!χαχα:mrgreen:

Αη μαρη νυχτιατικα..

Κ εγω οταν δοκιμαζα νυφικα χαλια μου φαινομουνα.Μολις εφτιαξα μαλλι, βαφτηκα σενιαριστηκα ....αλλαξα!!!

Μεχρι τον Αυγουστο εχεις καιρο κ να αδυνατισεις κ να μαυρισεις κ απο ολα!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Αη μαρη νυχτιατικα..

Κ εγω οταν δοκιμαζα νυφικα χαλια μου φαινομουνα.Μολις εφτιαξα μαλλι, βαφτηκα σενιαριστηκα ....αλλαξα!!!

να σου πω αν ημουν πιο αδυνατη δε με πειραζει το οτι πηγα αβαφτη αχτενιστη κτλ....αλλα οσο εβλεπατα μπρατσα!!!!πππππιπιπιπιπι!!!!

αλλα θα εχω αδυνατισει πιστευω..;)

Διαφημίσεις

ειρηνη μου το νυφικο δεν ειναι στο νουμερο μου και επισης εχει χωμενες τιραντες μεσα στο μπουστο για αυτο και φαινεται ξενο πανω μου!!!

Δεν ειπα κατι απλα για το μπουστο........οτι δεν ειναι του γουστου μου....... Κατα τα αλλα πολυ ωραιο το νυφικο και επειδη οπως προειπε η Δαλιδουλα εχεις καιρο μεχρι τον Αυγουστο σε φανταζομαι να λαμπεις και να εισαι μια κουκλα....

Αη μαρη νυχτιατικα..

Εγω παλι ως πενταμορφη που ειμαι και ημουν ενα νυφικο δοκιμασα το πηρα και εφυγα....... Δαλιδα μου διαβασα...... δεν τον εδεσαν ε? Ωραια ευτυχως.... Καλα αποτελεσματα σου ευχομαι.........

Διαφημίσεις

Δεν ειπα κατι απλα για το μπουστο........οτι δεν ειναι του γουστου μου....... Κατα τα αλλα πολυ ωραιο το νυφικο και επειδη οπως προειπε η Δαλιδουλα εχεις καιρο μεχρι τον Αυγουστο σε φανταζομαι να λαμπεις και να εισαι μια κουκλα....

μα για το μπουστο λεω!...που πεταει λες και εχει αυτια δε λες?η λαθος καταλαβα και λαθος εξηγηση εδωσα?:mrgreen::mrgreen:

Εγω παλι ως πενταμορφη που ειμαι και ημουν ενα νυφικο δοκιμασα το πηρα και εφυγα....... Δαλιδα μου διαβασα...... δεν τον εδεσαν ε? Ωραια ευτυχως.... Καλα αποτελεσματα σου ευχομαι.........

τυχερη!!!!!!!!!!!!!!!:P

συννενοηστε με την ειρηνη και μπαινεται μαζι

????????????????????????????????????????????????????????//

τωρα θα φυγω εγω...:(

Ρε χαζο μαζι τελειωνουμε απο ταισματα και ειμαστε και οι μονες ξενυχτησσες κατσε να πω για κιμι

συννενοηστε με την ειρηνη και μπαινεται μαζι

????????????????????????????????????????????????????????//

τωρα θα φυγω εγω...:(

:tongue::tongue::tongue::tongue:

ελα ντε!!!!!!

κατσε λιγο!!

ασπα το ειδα μου αρεσε πολυ και το κεντημα και η ουρα πισω!!!

αλλα ωποσδηποτε θα βαλεις τιραντε ή δεσιμο στο λαιμο αλλιως θα εχεις μεγαλο προβλημα στο χορο.

fCS8p3.png

μα για το μπουστο λεω!...που πεταει λες και εχει αυτια δε λες?η λαθος καταλαβα και λαθος εξηγηση εδωσα?:mrgreen::mrgreen:

Ναι αυτο ακριβως λεω...... Ειχε παρει και μια ξαδερφη μου ενα παρομοιο....... Δεν ξερω κατι δεν μου κολλαει........ Γνωμη μου ε? Το νυφικο σου ειναι δικο σου και εσυ θα το φορεσεις και θα το χαρεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...