Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω θελω να πάω αλλα μπορω μονο απόγευμα μετα τις 4 δηλ...και σκεφτομαι οτι το απόγευμα θα εχει παρεϊτσα...δεν ξερω..δεν την πήρα ακόμα τηλ

αντε μωρε κανονιστε κ πειτε μου να παμε παρεουλα εγω δεν εχω προβλημα απο ωρα...πηρα κ κατι της περδικουλας μας!!!

PlbZp2.png

εγω θελω να πάω αλλα μπορω μονο απόγευμα μετα τις 4 δηλ...και σκεφτομαι οτι το απόγευμα θα εχει παρεϊτσα...δεν ξερω..δεν την πήρα ακόμα τηλ

Ποσες μερες θα μεινει το μωρο μεσα?

βρε νουμερο, εγω ειμαι ασχετα χοντρη. αυτο ειναι το θεμα μου. ενω φαινομαι αδυνατη, απο πολυ μακρια..., τα ακαλυπτα μερη θα ειναι τα πιο χοντρα.

ναι καλα..τεσπα...αν φορεσεις ενα φορεματακι με εξβ μπρατσακια που εχει καποιο εντονο σχεδιο, το ματι θα πεσει σε αυτο και οχι στα μπρατσακια

δε νομιζω να εχει προβλημα...εμενα μου ειχε πει όποτε θελω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ρε ειπαμε ειμαι σουργελο...αλλα το πουά στα βαφτησια της κόρης μου δε θα το φόρεγα που να με πληρωνανε...σαν τη Ρικα Διαλυνά χήρα...

Καλά Τζια, εκει που κοιταγα για ρούχα στο Αττικα, πεφτω σε κάτι πουα της Σιλιας Κριθαριώτη, σαν τη Ρικα Διαλυνα οπως το λες, και ειχαν και 300 ευρουλίνια!!! Ουτε κι εγω θα τα φοραγα και να μου τα χαριζανε

ρε ειπαμε ειμαι σουργελο...αλλα το πουά στα βαφτησια της κόρης μου δε θα το φόρεγα που να με πληρωνανε...σαν τη Ρικα Διαλυνά χήρα...

:D...εγω δε βρισκω το ντυσιμο σου 'σουργελικο'..μου αρεσει ασχετα να δε το φοραγα επειδη δεν θα μου πηγαινε....αλλα, να συμπληρωσω, η φιλη μου που εγινε καλογρια ετσι ντυνονταν :P...και με εβριζε...και μου λεγε 'που θα τραγουδησεις μωρη?':P:p:p:p

Ποσες μερες θα μεινει το μωρο μεσα?

μεχρι την δευτερα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

221882cb0gkyh7q4.gif

τσουπρες θα σας αφησω γιατι τσουζουν τα ματακια μου

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καληνυχτα σε ολες......φιλακια πολλα. Μητσακι θα μικησω και με μαριανθη αυριο...θα της δωσω τηλεωνο σου

221882cb0gkyh7q4.gif

καληνυχτα Αλεκακι μου παω κ γω να δουμε καμια ταινιουλα με Αντρεα...αμα κανονισετε σφυριξτε μου οκ?φιλια κοριτσαρες μου!!

θα της στειλω μηνυμα αυριο και θα σου στειλω πμ..εχε το νου σου

byXKp2.png

Aυτό ναι!Τέλειο!

ηπιατε και καφεδάκι στη στοά???το πιο τελειο καπουτσινο της πόλης

ομορφάκια δες αυτό...ειναι και οικονομικο http://www.asos.com/Mcq-By-Alexander-Mcqueen/Mcq-By-Alexander-Mcqueen-Printed-Silk-Tunic/Prod/pgeproduct.aspx?iid=953338&cid=6932&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Navy%2fYellow

Πλάκα κάνεις έτσι;;;Δεν μπορεί να το λές σοβαρά;;;

΄

Τσούκ!

Το χοντραίνεις βλέπω το αστείο!

οτι θες κοριτσαρα μου -χατηρι ειπαμε δε χαλάω εγώ!

που θα δω τα προσκλητηρια βαλίτσες της μεφης?

Μέσα κρύβεται σαν θυσαυρός το πανέμορφο παραμυθάκι μου!!!:(:(

Μονο Θη θα πάω τις βαλίτσες!Τα υπόλοιπ αμε το δικό του το κουτί!

Ετσι και έτσι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...