Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η βερα πεφτει απο το δαχτυλο απο τη διαιτα, η μπρατσαρα γιατι δεν πεφτει? το γονατο επισης... γιατι ειμαι τοσο γομαρω, τοσο χλαπατσω, τοσο...τοσο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως το μητσακιον...για πμιλα με μαριανθη και ελενιε..ηθελαν να πανε παρασκευη...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

:D....πολυ πλακα εχεις μαρη....αφου τη βλεπεις...δεν θελει να κανει το εξτραορντινερι..:tongue:

ετσι ειπε...

η τζια ειναι σα την αδερφη μου...

σου δειχνει, αυτα που θα πηγαιναν σε αυτη...για τον εαυτο της ψαχνει, μας τα κολλαει να παιρνει γνωμες...δεν καταλαβες?????????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

η βερα πεφτει απο το δαχτυλο απο τη διαιτα, η μπρατσαρα γιατι δεν πεφτει? το γονατο επισης... γιατι ειμαι τοσο γομαρω, τοσο χλαπατσω, τοσο...τοσο...

αν τα πιστευεις ολα αυτα που λες εχεις προβλημα..ειλικρινα στο λεω....εγω δηλαδη τι πρεπει να κανω?? Να παω να θαφτω πουθενα???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

οτι θες κοριτσαρα μου -χατηρι ειπαμε δε χαλάω εγώ!

που θα δω τα προσκλητηρια βαλίτσες της μεφης?

μπες στο πρωτο αλμπουμ της ΜΑΙΡΗΣ77

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Εδω ειμαι σας διαβασα εν ταχει........ Βαζω ρουχα σιδερωμενα στη θεση τους........... Θα σχολιασω αργοτερα......... Μαλλον μεταμεσονυχτια......... Γμτ το μου με τα σκατορουχα.....

αν τα πιστευεις ολα αυτα που λες εχεις προβλημα..ειλικρινα στο λεω....εγω δηλαδη τι πρεπει να κανω?? Να παω να θαφτω πουθενα???

αμα παςθα ερθω κ εγω αλλα εγω δεν θελω λακο γουβα απο μετεωριτη θελω να χωρεσω:tongue:

PlbZp2.png

ποια εγω η ανασφαλης να ψωνισω απο το ιντερνετ? με τις τελεις προδιαγραφες? σχεδια κοιταω...το σαββατο παω παγκρατι. κ παρακαλα να'χω τη τυχη σου! θα νοικιασω μια κοπελα στα μετρα μου, θα τη κουρεψω κιολας, κ θα τη βαζω να δοκιμαζει αυτη. γιατι φοβεροβαριεμαι!

Καλή τυχη! Ασε κι εγω βαριόμουνα αφανταστα και το ειχα και μεγαλο άγχος. Εχεις στο μυαλό σου συγκεκριμένα μαγαζια? Παντως το Παγκρατι εχει καλή αγορα.

Διαφημίσεις

οτι θες κοριτσαρα μου -χατηρι ειπαμε δε χαλάω εγώ!

που θα δω τα προσκλητηρια βαλίτσες της μεφης?

στο αλμπουμ της μαιρης....

η τζια ειναι σα την αδερφη μου...

σου δειχνει, αυτα που θα πηγαιναν σε αυτη...για τον εαυτο της ψαχνει, μας τα κολλαει να παιρνει γνωμες...δεν καταλαβες?????????

αυτης της βρωμιαρας της πανε σχεδον όλα...για αυτο μπορει και κοιταζει ό,τι της αρεσει...εγω και αδυνατη που ημουν δεν μου πηγαιναν όλα...ημουν παντα 'δεμενη' και με επαιρνε να εχω μονο απλες γραμμες

221882cb0gkyh7q4.gif

βρε νουμερο, εγω ειμαι ασχετα χοντρη. αυτο ειναι το θεμα μου. ενω φαινομαι αδυνατη, απο πολυ μακρια..., τα ακαλυπτα μερη θα ειναι τα πιο χοντρα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ε

ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕ ΚΟΡΤΣΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑς ΣΤΗΝ κΙΜΙ ΑΥΡΙΟ??Ε??

εγω θελω να πάω αλλα μπορω μονο απόγευμα μετα τις 4 δηλ...και σκεφτομαι οτι το απόγευμα θα εχει παρεϊτσα...δεν ξερω..δεν την πήρα ακόμα τηλ

byXKp2.png

Καλή τυχη! Ασε κι εγω βαριόμουνα αφανταστα και το ειχα και μεγαλο άγχος. Εχεις στο μυαλό σου συγκεκριμένα μαγαζια? Παντως το Παγκρατι εχει καλή αγορα.

εχω...αμα δεν ειχα κ αυτα... εχει κ αλβανομαγαζα, αλλα εχω εντοπισει τα καλα...

στο αλμπουμ της μαιρης....

αυτης της βρωμιαρας της πανε σχεδον όλα...για αυτο μπορει και κοιταζει ό,τι της αρεσει...εγω και αδυνατη που ημουν δεν μου πηγαιναν όλα...ημουν παντα 'δεμενη' και με επαιρνε να εχω μονο απλες γραμμες

κ ειδικα τα περιεργα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αμα παςθα ερθω κ εγω αλλα εγω δεν θελω λακο γουβα απο μετεωριτη θελω να χωρεσω:tongue:

μα θα μας τρελανει ρε παιδια......το προβλημα της δεν ειναι τα ρουχα...εχει θεμα....ή ανασφαλης ειναι ή πρωην μοντελο...δεν δικαιολογειται αλλιως....:D

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...