Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωραια φορεματα αυτά. Αλλά που τα βρηκατε? Τα πουλανε κάπου? (Ασχετη εγω)

Ομορφακιον εχεις δει τιποτα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθα κι εγω... πάνω στο θεμα για ρούχα. Λοιπόν ο καλός Θεουλης με λυπήθηκε και ναι..βρηκα ρούχα για τη βαφτιση. Με τη μια, φορεμα, παπούτσια, ζακετακι, κοστούμι ο George. Κλεισαμε. Μονο πουκάμισο μας λειπει.

Πηγαμε στο Αττικά. Τιμες ικανοποιητικές μπορω να πω. Το φορεματακι 180, τα παπούτσια Nine West 99? με μετριο τακούνι - δεν ειμαι για ψηλοτακουνα, το κοστουμι 370. Για Αττικα, μια χαρα. Η αλήθεια ειναι ότι πιο πού χαρηκα που τα βρηκα όλα αμεσως και ετσι γλυτωσα από το ψαξιμο.

Μετα περασαμε απότο Παλλάς, ειχε παρασταση με τη Μαρινελλα. Χαμος γινόταν. Κοσμος καλοντυμενος, κυριες με τα καλά τους, ειδα και τη Νονικα Γαληνεα κομψοτατη. ΔΝΤ σου λένε μετα!!

Αυτα!

ηπιατε και καφεδάκι στη στοά???το πιο τελειο καπουτσινο της πόλης

ομορφάκια δες αυτό...ειναι και οικονομικο http://www.asos.com/Mcq-By-Alexander-Mcqueen/Mcq-By-Alexander-Mcqueen-Printed-Silk-Tunic/Prod/pgeproduct.aspx?iid=953338&cid=6932&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Navy%2fYellow

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Από που τα παιρνεις? Υπάρχει μαγαζί?

μονο ιντερνετ...όταν κοιτατε τιμες βεβαιωθειτε ποτι ειναι σε ευρω, γιατι συνηθως ειναι λιρες....επανω καπου εχει κονβερτερ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ηρθα κι εγω... πάνω στο θεμα για ρούχα. Λοιπόν ο καλός Θεουλης με λυπήθηκε και ναι..βρηκα ρούχα για τη βαφτιση. Με τη μια, φορεμα, παπούτσια, ζακετακι, κοστούμι ο George. Κλεισαμε. Μονο πουκάμισο μας λειπει.

Πηγαμε στο Αττικά. Τιμες ικανοποιητικές μπορω να πω. Το φορεματακι 180, τα παπούτσια Nine West 99€ με μετριο τακούνι - δεν ειμαι για ψηλοτακουνα, το κοστουμι 370. Για Αττικα, μια χαρα. Η αλήθεια ειναι ότι πιο πού χαρηκα που τα βρηκα όλα αμεσως και ετσι γλυτωσα από το ψαξιμο.

Μετα περασαμε απότο Παλλάς, ειχε παρασταση με τη Μαρινελλα. Χαμος γινόταν. Κοσμος καλοντυμενος, κυριες με τα καλά τους, ειδα και τη Νονικα Γαληνεα κομψοτατη. ΔΝΤ σου λένε μετα!!

Αυτα!

τα παπουτσια θα τα καταφχαριστηθεις! εγγυημενα! τα ρουχα τι μαρκα???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ηπιατε και καφεδάκι στη στοά???το πιο τελειο καπουτσινο της πόλης

Καθησαμε στο clemente αλλά δεν ηπια καφε στις 9 τσακισα ομως μια ωραια ταρτουλα:tongue: (χαμενοι οι κοποι στο κολυμβητηριο σημερα:P:p)

ετσι και ετσι.....

τα μπράτσα εξω η μεσα τελικά???να ξερουμε και τι ψαχνουμε

δες αυτό:tongue::tongue::tongue:

http://www.asos.com/Ymc/Ymc-Flap-Button-Printed-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1028799&cid=6932&sh=0&pge=7&pgesize=20&sort=-1&clr=Red

εσενα τα θελει ο κωλος σου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

τα μπράτσα εξω η μεσα τελικά???να ξερουμε και τι ψαχνουμε

δες αυτό:tongue::tongue::tongue:

http://www.asos.com/Ymc/Ymc-Flap-Button-Printed-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1028799&cid=6932&sh=0&pge=7&pgesize=20&sort=-1&clr=Red

εσυ θα κανεις τον κακο λυκο! οκ?

μονο ιντερνετ...όταν κοιτατε τιμες βεβαιωθειτε ποτι ειναι σε ευρω, γιατι συνηθως ειναι λιρες....επανω καπου εχει κονβερτερ

ναι..αυτο μας πειραξε! εχουμε λεφτα κυρια μου! ας δουμε το σχεδιο, που μονο εγκυμοσυνης ψωνιζω τα τελευταια χρονια κ απο λεφτα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ωραιο, αλλά να μην το δοκιμάσεις κιολας?

ποια εγω η ανασφαλης να ψωνισω απο το ιντερνετ? με τις τελεις προδιαγραφες? σχεδια κοιταω...το σαββατο παω παγκρατι. κ παρακαλα να'χω τη τυχη σου! θα νοικιασω μια κοπελα στα μετρα μου, θα τη κουρεψω κιολας, κ θα τη βαζω να δοκιμαζει αυτη. γιατι φοβεροβαριεμαι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

θελω...

να ειναι ωραιο

να ειναι κατω απο το γονατο..

να μη φαινεται η μπρατσαρα

να μην ειναι εξω τα βυζια

να με ψηλωνει

να με αδυνατιζει

να με ομορφαινει

να το φορεσω με ισιο παπουτσι

τη κιμι αποκλειεται να τη περιμενω...πηρα τη δοση μου για σημερα..

Εχεις ωραιο μπουστο,το υψος σου ειναι μια χαρα,αδυνατη εισαι ομορφη εισαι δε μας χεζεις ρε Νταλαρα??:tongue:
θελετε να ακουσετε προγραμμα?? Ξυπναω καθε μερα στις 7 και κατι, στην δουλεια περπαταω τουλαχιστον κανα διωρο την ημερα (χωρια το αγχος, στρες, παχυσαρκια) . Γυριζω κατα τις 5, λιγο να παιξω, λιγο να μαζεψω, λιγο να μπανιαρω, λιγο να ταισω, λιγο να κοιμισω ....ξεραινονται συνηθως κατα τις 9.30...κωλοβαραω μεχρι τις 11 (υγχρονως κανω και τιποτα στο σπιτι). Κοιμαμαι κατα τις 12, ξυπναει το μπεμπε κατα τις 3-4 (αν εχει κρυο, ζεστη, δοντια, βαρεμαρα κλπ ξυπναω και ανα μια ωρα )...και στςι 7 ξαναξεκιναμε....

...και παντα χωρις κανεναν να βοηθαει...αλλα εχω συνηθισει.....σκεφτομαι ότι δεν θα ειναι μωρακι για παντα και λεω δεν πειραζει....απλα ειμαι συνεχεια στην τσιτα...

αχ κοριτσακι μου..υπομονη....

πολυυυυυυυυυυυυυ ωραιο ομως!!!

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ

ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕ ΚΟΡΤΣΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑς ΣΤΗΝ κΙΜΙ ΑΥΡΙΟ??Ε??

PlbZp2.png

:D....πολυ πλακα εχεις μαρη....αφου τη βλεπεις...δεν θελει να κανει το εξτραορντινερι..:tongue:

ετσι ειπε...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...