Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

θελετε να ακουσετε προγραμμα?? Ξυπναω καθε μερα στις 7 και κατι, στην δουλεια περπαταω τουλαχιστον κανα διωρο την ημερα (χωρια το αγχος, στρες, παχυσαρκια) . Γυριζω κατα τις 5, λιγο να παιξω, λιγο να μαζεψω, λιγο να μπανιαρω, λιγο να ταισω, λιγο να κοιμισω ....ξεραινονται συνηθως κατα τις 9.30...κωλοβαραω μεχρι τις 11 (υγχρονως κανω και τιποτα στο σπιτι). Κοιμαμαι κατα τις 12, ξυπναει το μπεμπε κατα τις 3-4 (αν εχει κρυο, ζεστη, δοντια, βαρεμαρα κλπ ξυπναω και ανα μια ωρα )...και στςι 7 ξαναξεκιναμε....

...και παντα χωρις κανεναν να βοηθαει...αλλα εχω συνηθισει.....σκεφτομαι ότι δεν θα ειναι μωρακι για παντα και λεω δεν πειραζει....απλα ειμαι συνεχεια στην τσιτα...

μια απο τα ιδια... τωρα που λεω οτι βολεψα κ τη χριστ???? ποιος με πιανει στους υπνους...αν δεν ησασταν κ εσεις, απο τις 9,30 θα ειχα κοιμηθει..αλλα δεν κανει κ καλο ο πολυς υπνος...

το μητσακιον που ειναι??????????

καληνυχτα ελενακι

ολα ευκολα...αλλα να μη δειξεις λιγο χερακι?? και τι θα βαλεις μαρη? θα σκασεις.....

χερακι να δειξω. απο τον αγκωνα κ κατω.. σου λεω, οτι ειμαι ετοιμη να χτυπησω τατου αγκυρα. κ δεν προλαβαινω σε 20 μερες να ειμαι κιουρια.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

θελω...

να ειναι ωραιο(λογικό!)

να ειναι κατω απο το γονατο..(γιατί τί θα πεί ο κόσμος ε;;;)

να μη φαινεται η μπρατσαρα(η ποιά;;;;:tongue::tongue::tongue:)

να μην ειναι εξω τα βυζια(ούτε ο σταυρός να φαίνεται;;;Μέχρι τα αυτιά να είναι;;;;)

να με ψηλωνει(Το μακρύ ψηλώνει!Πλησιάζεις σε αυτό που σου έδειξα!)

να με αδυνατιζει(Το μαύρο αδυνατίζει!Αρα μέσα έπεσα!!)

να με ομορφαινει(Το ρούχο δεν κάνει τον άνθρωπο!Είσαι από μόνη σου όμορφη και φτάνει!)

να το φορεσω με ισιο παπουτσι(Ε,στο λέω εγώ,βάλε το ράσο δεν μ'ακούς,γιατί όσο να πείς με γόβα στιλέτο δεν λές οτι πάει!)

θελετε να ακουσετε προγραμμα?? Ξυπναω καθε μερα στις 7 και κατι, στην δουλεια περπαταω τουλαχιστον κανα διωρο την ημερα (χωρια το αγχος, στρες, παχυσαρκια) . Γυριζω κατα τις 5, λιγο να παιξω, λιγο να μαζεψω, λιγο να μπανιαρω, λιγο να ταισω, λιγο να κοιμισω ....ξεραινονται συνηθως κατα τις 9.30...κωλοβαραω μεχρι τις 11 (υγχρονως κανω και τιποτα στο σπιτι). Κοιμαμαι κατα τις 12, ξυπναει το μπεμπε κατα τις 3-4 (αν εχει κρυο, ζεστη, δοντια, βαρεμαρα κλπ ξυπναω και ανα μια ωρα )...και στςι 7 ξαναξεκιναμε....

...και παντα χωρις κανεναν να βοηθαει...αλλα εχω συνηθισει.....σκεφτομαι ότι δεν θα ειναι μωρακι για παντα και λεω δεν πειραζει....απλα ειμαι συνεχεια στην τσιτα...

Τί τραβάς και σύ ρε κορίτσι!

α παναγια μου! η τροτεζα............:)

αυτο ειναι πολυ ωραιο της φιλης μου της Βικτοριας...αλλα ο κολος μου, δεν θα σταθει στο υψος του... εκτος κ αν στειλει καμμια ντουζινα κορσεδες το ξανθιωτικο καρναβαλι.

θελω...

να ειναι ωραιο(λογικό!)

να ειναι κατω απο το γονατο..(γιατί τί θα πεί ο κόσμος ε;;;)

να μη φαινεται η μπρατσαρα(η ποιά;;;;:tongue::tongue::tongue:)

να μην ειναι εξω τα βυζια(ούτε ο σταυρός να φαίνεται;;;Μέχρι τα αυτιά να είναι;;;;)

να με ψηλωνει(Το μακρύ ψηλώνει!Πλησιάζεις σε αυτό που σου έδειξα!)

να με αδυνατιζει(Το μαύρο αδυνατίζει!Αρα μέσα έπεσα!!)

να με ομορφαινει(Το ρούχο δεν κάνει τον άνθρωπο!Είσαι από μόνη σου όμορφη και φτάνει!)

να το φορεσω με ισιο παπουτσι(Ε,στο λέω εγώ,βάλε το ράσο δεν μ'ακούς,γιατί όσο να πείς με γόβα στιλέτο δεν λές οτι πάει!)

Τί τραβάς και σύ ρε κορίτσι!

εσυ φιρι φιρι το πας, να βοηθησω τη κιμι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αυτο ειναι πολυ ωραιο της φιλης μου της Βικτοριας...αλλα ο κολος μου, δεν θα σταθει στο υψος του... εκτος κ αν στειλει καμμια ντουζινα κορσεδες το ξανθιωτικο καρναβαλι.

..

υπαρχουν ειδιικοι κορσεδες που βαζουν και τον κωλο στη θεση τους....τουλαχιστον θα ντυθεις που θα ντυθεις συντηρητικα, βαλε καποιο στυλακι ιδιαιτερο. Το σωμα σου ειναι μια χαρα. μην εισαι χαζο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

221882cb0gkyh7q4.gif

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Αυτό ωραίο είναι!

εσυ φιρι φιρι το πας, να βοηθησω τη κιμι...

Τί να σε κάνω μαρή με αυτά που γράφεις!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

221882cb0gkyh7q4.gif

Ηρθα κι εγω... πάνω στο θεμα για ρούχα. Λοιπόν ο καλός Θεουλης με λυπήθηκε και ναι..βρηκα ρούχα για τη βαφτιση. Με τη μια, φορεμα, παπούτσια, ζακετακι, κοστούμι ο George. Κλεισαμε. Μονο πουκάμισο μας λειπει.

Πηγαμε στο Αττικά. Τιμες ικανοποιητικές μπορω να πω. Το φορεματακι 180, τα παπούτσια Nine West 99€ με μετριο τακούνι - δεν ειμαι για ψηλοτακουνα, το κοστουμι 370. Για Αττικα, μια χαρα. Η αλήθεια ειναι ότι πιο πού χαρηκα που τα βρηκα όλα αμεσως και ετσι γλυτωσα από το ψαξιμο.

Μετα περασαμε απότο Παλλάς, ειχε παρασταση με τη Μαρινελλα. Χαμος γινόταν. Κοσμος καλοντυμενος, κυριες με τα καλά τους, ειδα και τη Νονικα Γαληνεα κομψοτατη. ΔΝΤ σου λένε μετα!!

Αυτα!

καλησπέρα!!!!

βάντα η κακιοτάτη....

:tongue:..απλα κομψη...

πολυ ωραιο...αλλα δε θες μπρατσακια εξω

221882cb0gkyh7q4.gif

γεια σου μαρκελλακι, καλοφορετα.

Το ασος παντως εχει ΟΚ ποιοτητα..εχω παρει πολλα....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...