Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπεραααα!!!ουφφφφ πηγαμε πηραμε καρεκλακι,ψωνισαμε σουπερ,κρεοπωλειο κ οπως γυρναγαμε ηταν οι κολητοι μας εξω απο το σπιτι ειπιαμε ενα ωραιοτατο καφεδακι κ αραξα για λιγο γιατι παω να ταισω....

ΖΟΥΖΟΥ δεν ηθελα να σε ειρωνευτω κοριτσαρα μου να σε αφυπνισω ηθελα!!!θα μου πειςποια εισαι εσυ μαρη που θα με αφυπνισεις κ ολας??καμια δεν ειμαι σκατα στα μουτρα μου ειμαι αλλα ο τριτος τα βλεπει πιο καθαρα βρε Ζουζου μου γι αυτο σου μιλησα ετσι...κ εγω στη θεση σου τα ιδια μπορει να εκανα κ να μου ελεγες εσυ αυτα που σου ειπα σημερα!μην εισαι χαζο κ μην παρεξηγεισαι!κ οταν παρεξηγεισαι να μας βριζεις μαρη να σου φευγει!!αυτο που ηθελα να σου πω ειναι οτι ο καθενας πρεπι να αναλαβει τις ευθυνες του...οχι δεν ειναι κουραση να πηγαινεις που κ που να παιρνεις τον ανθρωπο σου αλλα ειναι πολυ σημαντικο να εισαι ξεκουραστη κ εσυ γιατι εισαι κ μανα κ τρεχεις με πολλα οποτε ειναι υποχρεωση του πιπινου να σε ξελασπωσει εστω απ αυτο το ασημαντο...εξαλου στο λεω εγω που δεν εχω το ζωον διπλωμα κ βλεπω ποσο σημαντικο ειναι γιατι αν ο Αντρεας βρε παιδι μου καποια στιγμη δεν μπορεσει την εβαψα εγω!ο πατερας σου οπως λες ειναι πολυ καλος ανθρωπος κ βοηθαει πολυ κ μπραβο του!!ομως επειδη εχει δει την προηγουμενη ιστορια σου φοβαται μην παθεις τα ιδια...χωνεται τρελα βεβαια κ εχεις δικιο κ θα πρεπει να του το εξηγησεις αυτο...αυτα...σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να σε ειρωνευτω...ειλικρινα...απλα για το συγκεκριμενπο θεμα του οδηγηματος επειδη κ σενα σε πειταξε καποια στιγμη γι αυτο στα ειπα ετσι...αυτα...

ποιο κοριτσακι τελικα θα παει αυριο το απογευμα στην Κιμι??????επειδη μαλλον δεν θα ειμαι μεσα ας μου το στειλετε σε πμνα συνεννοηθουμε οκ??βρε Ελενιε μιλησαμε σημερα κ το ζωον δεν σου ζητησα τηλεφωνο σου....ποσο στον κοσμο μου ειμαι πια...λοιπον πειτε γιατι θελω να παω να την δωωωω

δεν το ειπε για σενα λουλουδακι μου... αλλη ειναι η κακια...:roll: δεν θελω απαντηση, ουτε να το συνεχισω. κ τελος!

Εσπασε ο θερμοσίφουνας στο πατάρι........:twisted:

κανω μπανιο το μωρο ,μπαινω το κοιμηζω...βγαινω και ακουω ενα φσσσσ..φσσσσσ(καταλαβατε?....:confused:)σαν να τρεχει απο καπου νερο....κοιταω απο δω:roll: κοιταω απο κει.:roll:...ακουγοταν απο το παταρι....ευτυχως ειχα διπλα την σκαλα γιατι φτιαχνω ντουλάπες.....ανεβαινω στη σκαλα ανοιγω παταρι...τιγκα στο νερο και να αρχιζει να τρεχει απο την σωληνα του καλοριφερ στο μπανιο......μπαινω η μιση μεσα κλεινω δυο βανες που ειδα και αρχιζω να βγαζω νερα.....ευτυχως ηταν και ο μανωλης κοντα και ηρθε γρηγορα.Κατι λιγα πραγματακια που ηταν στο παταρι βραχηκαν αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο...........

Καποιος μας εχει καταραστει τον τελευταιο καιρο -ξέρω ποιος- αλλα ''η καταρα ειναι γαιδαρα και γυρναει στον αφεντη''.......ας ξυστω και λιγο!!!!:mrgreen:

Αλλα νέα?

η περδικα καλα... δεν μπηκες ολη μερα νομιζω... τα νευρα σου???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν εχω κοιισει ακομη...ερχομαι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κανω μπανιο το μωρο ,μπαινω το κοιμηζω...βγαινω και ακουω ενα φσσσσ..φσσσσσ(καταλαβατε?....:confused:)σαν να τρεχει απο καπου νερο....κοιταω απο δω:roll: κοιταω απο κει.:roll:...ακουγοταν απο το παταρι....ευτυχως ειχα διπλα την σκαλα γιατι φτιαχνω ντουλάπες.....ανεβαινω στη σκαλα ανοιγω παταρι...τιγκα στο νερο και να αρχιζει να τρεχει απο την σωληνα του καλοριφερ στο μπανιο......μπαινω η μιση μεσα κλεινω δυο βανες που ειδα και αρχιζω να βγαζω νερα.....ευτυχως ηταν και ο μανωλης κοντα και ηρθε γρηγορα.Κατι λιγα πραγματακια που ηταν στο παταρι βραχηκαν αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο...........

Καποιος μας εχει καταραστει τον τελευταιο καιρο -ξέρω ποιος- αλλα ''η καταρα ειναι γαιδαρα και γυρναει στον αφεντη''.......ας ξυστω και λιγο!!!!:mrgreen:

Αλλα νέα?

μην πιστευεις τετοια μαρη.....να φανε το σκτ σου!:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ΜΕΦΗ, η τρελλοφιλη σου, ειπε για τη κασα, οτι θα στη στολισει αυτη, μην ανησυχεις...

Mου τα είπε και κατιδίαν!Της δώσατε τροφή!!!

Αλλα νέα?

Αμάν ρε Ελενάκι!Το χειροτερό μου είναι αυτές οι ζημιές!

Μιλησα με Κίμη και πολύ αργότερα μίλησε και η Θεανώ μαζί της και της είπε οτι βγάλανε από το μωρό τον ορό.

ΠΡΟΣΟΧΗ!Στης Μαίρης το άλμπουμ έβαλε την γκουμούτζα το κουτί μου(ο θεός να το κάνει κουτι!!).Μπείτε και δείτε και σχολιάστε γιατί αυριο παίρνω άλλα!Το παιδάκι που το κρατάει είναι η Εφη μπανιαρισμένη και οχι η μπέμπα της που ήπιε το μαγικό φίλτρο του Αστεριξ!:tongue:

η περδικα καλα... δεν μπηκες ολη μερα νομιζω... τα νευρα σου???

Τα νευρα μου τα χαπια μου και ενα ταξι να φυγω....:mad:

Ειλικρινα αυτες τις μερες μας εχει παει εμπλοκή....ολα αναποδα χαλανε αυτοκινητα...μενουν δοσεις απλήρωτες...βλάβες στην δουλεια...αναδουλεια...τωρα αυτο....μα ο μεγαλητερος καημος μου ειναι που δεν κοιμαμε τα βραδια....3-4 φορες ξυπναει το λουκουμακι...εχω τεζαρει και τωρα δεν θα μπορω ουτε μιση ωρα να ξαπλωσω το μεσημερι γιατι θα ειναι ο γιαννης σπιτι.....

Παω νωρις να κοιμηθω οσο προλαβω.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Ειλικρινα αυτες τις μερες μας εχει παει εμπλοκή....ολα αναποδα χαλανε αυτοκινητα...μενουν δοσεις απλήρωτες...βλάβες στην δουλεια...αναδουλεια...τωρα αυτο....μα ο μεγαλητερος καημος μου ειναι που δεν κοιμαμε τα βραδια....3-4 φορες ξυπναει το λουκουμακι...εχω τεζαρει και τωρα δεν θα μπορω ουτε μιση ωρα να ξαπλωσω το μεσημερι γιατι θα ειναι ο γιαννης σπιτι.....

..αντε...υπομονη...στο τριτο θα εχεις μαθει:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι... κ εγω θα τη κανω σε λιγο, γιατι επεσε περονοσπορος...

ΜΕΦΗ...για την αννα ρισκα. πες τι ξερεις...

να παω???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

να παω???

ελα μαρη ηρθα.αμεσως....θα μπει και η Κιμι ειοε σημερα....τι ακριβως στυλ ψαχνεις???? φορεμα? φουστα μπλουζα? κελεμπια? τι?

221882cb0gkyh7q4.gif

..αντε...υπομονη...στο τριτο θα εχεις μαθει:tongue:

τωρα μαλλον ειναι τα δοντακια του... αλλα κ απο τη πεινα να ειναι, γιαυτο δεν το συνεχισα...κανε μου οτι θες...μαστιγωσε με, μη με ξυπνας το βραδυ μονο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ελα μαρη ηρθα.αμεσως....θα μπει και η Κιμι ειοε σημερα....τι ακριβως στυλ ψαχνεις???? φορεμα? φουστα μπλουζα? κελεμπια? τι?

θελω...

να ειναι ωραιο

να ειναι κατω απο το γονατο..

να μη φαινεται η μπρατσαρα

να μην ειναι εξω τα βυζια

να με ψηλωνει

να με αδυνατιζει

να με ομορφαινει

να το φορεσω με ισιο παπουτσι

τη κιμι αποκλειεται να τη περιμενω...πηρα τη δοση μου για σημερα..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ελενίτσα φάση είναι!Και γω τις τελευταίες μέρες ψιλοχαμένα τα έχω που δεν δουλευω κιόλας!Υπομονη!

να παω???

Εμένα μου αρέσουν αλλά πάντα στις εκπτώσεις.Τα θεωρώ λίγο από τα ακριβά.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Αντε καληνυχτα !!!!

Καληνύχτα!

τωρα μαλλον ειναι τα δοντακια του... αλλα κ απο τη πεινα να ειναι, γιαυτο δεν το συνεχισα...κανε μου οτι θες...μαστιγωσε με, μη με ξυπνας το βραδυ μονο!

θελετε να ακουσετε προγραμμα?? Ξυπναω καθε μερα στις 7 και κατι, στην δουλεια περπαταω τουλαχιστον κανα διωρο την ημερα (χωρια το αγχος, στρες, παχυσαρκια) . Γυριζω κατα τις 5, λιγο να παιξω, λιγο να μαζεψω, λιγο να μπανιαρω, λιγο να ταισω, λιγο να κοιμισω ....ξεραινονται συνηθως κατα τις 9.30...κωλοβαραω μεχρι τις 11 (υγχρονως κανω και τιποτα στο σπιτι). Κοιμαμαι κατα τις 12, ξυπναει το μπεμπε κατα τις 3-4 (αν εχει κρυο, ζεστη, δοντια, βαρεμαρα κλπ ξυπναω και ανα μια ωρα )...και στςι 7 ξαναξεκιναμε....

...και παντα χωρις κανεναν να βοηθαει...αλλα εχω συνηθισει.....σκεφτομαι ότι δεν θα ειναι μωρακι για παντα και λεω δεν πειραζει....απλα ειμαι συνεχεια στην τσιτα...

221882cb0gkyh7q4.gif

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Αντε καληνυχτα !!!!

καληνυχτα ελενακι

θελω...

να ειναι ωραιο

να ειναι κατω απο το γονατο..

να μη φαινεται η μπρατσαρα

να μην ειναι εξω τα βυζια

να με ψηλωνει

να με αδυνατιζει

να με ομορφαινει

να το φορεσω με ισιο παπουτσι

τη κιμι αποκλειεται να τη περιμενω...πηρα τη δοση μου για σημερα..

ολα ευκολα...αλλα να μη δειξεις λιγο χερακι?? και τι θα βαλεις μαρη? θα σκασεις.....

221882cb0gkyh7q4.gif

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...