Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θελω να πάω κ εγω στην κιμι...τι ωρα εχει επισκεπτηρια????

παω να ξεσκατισω...

δεν ρωτησα μαρη......παρε τηλεφωνο...νευρολογικο τμημα παιδων αγιας σοφιας

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

epitelous!εστελνα π.μ σε ολες!αλεκα εστειλα αυτο που προτεινα!!οσες ειναιμεσαα συμφωνουν!οσες το δουν αυριο να απαντησουν να το οργανωσω το θεμα!!!!αν θελετε στειλτε μου τα τηλ σας να σας ενημερωσω για τον τροπο και τι εχω σκεφτει γιατι δεν την παλευω με τα π.μ..μου εσπασαν τα νευρα!1 ωρα στελνω!

Αη μαρή γραφεις ενα κειμενο κ στον αποστολεα μας βαζεις 5, 5.Τι πιο ευκολο!

Τι κανετε κορτσουδια;;;;

Αυριο φευγω...(ολα τελειωνουνε....!!!ε ρε τι κανουν ταληγμενα!!!)!

Ομορφακια, σε καθιστω υπευθυνη να με ενημερωνεις καθημερινως και αδιαλειπτως για την περδικουλα!! Μετε την Αλεξ (λιαγκα!), θελω ενημερωση και απο σενα (ελεωνορα μελετη!!!!)!

Για Θεσ/νικη, χλωμο το κοβω, γιατι τελευταια στιγμη το ειπατε!!!!χιχιχι!!

Αντε καλα να περσασετε!!!!

ναι εγω εχω τετοιο..μια χαρα ειναι..

με το καλο κοριτσι μου κι ολα καλα να ειναι..

Ευχαριστω Ευακι!!!

ναι βρε δαλιδα, το ξεχασα, ολα καλα να πανε αυριο!!

Μακαρι Κοτοπουλάκι!!!

Χθές χαθηκα γιατι το πρωι ειχα δουλεια στο μαγαζι και μετα ασχοληθηκα λιγο για την βαφτιση και το απογευμα πηγα το μωρο στην πεθερα να το δει και να παρω και το γιαννη γιατι σημερα φευγει για κρητη.

Καλα κραταγε λιγο το γιαννακη και δεν ηταν κλεισμενος μεσα....τωρα θα δουμε.

Σημερα φευγουν και οι δικοι μου με την ανηψια και πανε στο εξοχικο για 3-4 μερες........θα εχουμε ησυχια!!!

Κ θα τα εχεις ολη μερα...Ησυχια ειναι αυτό;;

Δαλιδα, ολα να βγουν 0,00000000000!!!

Αληλούια Ομορφομάνα!!!

Καλημέρα!

Εσένα τί σου έμεινε;;Εμένα σήμερα υποτίθεται έρχονται τα προσκλητήρια.Ρούχα όμως για κανέναν μας δεν πήρα!

Βρήκες τίποτα από ρουχα;;

:D:D

Εγω ρουχα για κανεναν δεν εχω βρει ακομα, τι θελω απο φαγητα στο μαγαζι, κλοουν το σκεφτομαι...αυτά νομιζω!

Εσάς κοριτσάκι στο κώλο κάθονται κανονικά τα bebe? Εμένα μόνο με μαξιλάρια.. Αν τηβάλω μόνη της καθεται για λίγο και μετα μπαλατζάρει.. Αριστερά, δεξιά και πλάφ μπροστά.. Με μαξιλάρια οκ..

Άλλη ερώτηση: Nερο τα δικά σας πίνουν? Εμένα μονο λίγο μετα τη κρέμα.. Και οχι άλλο μεσα στην ημέρα..

Τα ιδια με σενα Γωγούλα.

Τι μου θυμισες τωρα.Πηρε προχθες τηλ η μανα μου που ειχε να παρει καμμια βδομαδα κ μου λεει "ηθελα να σε ρωτησω ο μπεμπης εκατσε;" οχι ακομα της λεω."γιατι μου λεει, αργα δεν ειναι; κοντευει 7μηνων τωρα":shock::shock::shock:

Ασχολιαστο....κανε μανα να δεις καλο!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Ο σφακιανος??? Μμμμμμμ..ωραια πασα μου δινεις για να συνεχισω λεγοντας ότι το γουστο της Ευουλας ειναι χαλια.....δεδομενου αυτου συνεχιζω και λεω

....

Όσες δεν εχετε δει το little chicken, να το παρετε.....η ευη λεει ότι μοιαζω πολυ στη φιλη του το ασχημοπαπο :roll:..ειναι μαυρο, μεγαλα ματια και αραια δοντια :confused:...τι εννοει ο ποιητης????:?....εγω? ασχημοπαπο? Πόσο πιο χαμηλα θα πεσω?:cool: Για μια στιγμη ειπα δεν θα ειδε καλα το ευακι..λιγο η κουραση, λιγο όλα μαζι...αλλα τωρα καταλαβα την αιτα...:rolleyes: γοητευτικος ο Σφακιανος???..τα ματια σου μαρη εχουν προβλημα:tongue::tongue::tongue::tongue:

(εννοειται πως η ευη μου τα εγραψε όλα χπολυ χιουμοριστικα σε πμ, γιατι φοβηθηκε μην προβληθω, αλλα της εξηγησα ότι κατι τετοιο δεν παιζει οποτε ειπα να το μοιραστω μαζι σας):)

ΑΗ ΜΑΡΗ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ!!!! μια χαρα γουστο εχω...εμενα μου ειχε αρεσει το χαμογελο του...τον ειδα κ πριν 2 χρονια ...μπορει να χαλασε...:cool::roll:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ο σφακιανος??? Μμμμμμμ..ωραια πασα μου δινεις για να συνεχισω λεγοντας ότι το γουστο της Ευουλας ειναι χαλια.....δεδομενου αυτου συνεχιζω και λεω

....

Όσες δεν εχετε δει το little chicken, να το παρετε.....η ευη λεει ότι μοιαζω πολυ στη φιλη του το ασχημοπαπο :roll:..ειναι μαυρο, μεγαλα ματια και αραια δοντια :confused:...τι εννοει ο ποιητης????:?....εγω? ασχημοπαπο? Πόσο πιο χαμηλα θα πεσω?:cool: Για μια στιγμη ειπα δεν θα ειδε καλα το ευακι..λιγο η κουραση, λιγο όλα μαζι...αλλα τωρα καταλαβα την αιτα...:rolleyes: γοητευτικος ο Σφακιανος???..τα ματια σου μαρη εχουν προβλημα:tongue::tongue::tongue::tongue:

(εννοειται πως η ευη μου τα εγραψε όλα χπολυ χιουμοριστικα σε πμ, γιατι φοβηθηκε μην προβληθω, αλλα της εξηγησα ότι κατι τετοιο δεν παιζει οποτε ειπα να το μοιραστω μαζι σας):)

ειπα να μην την κανω ρεζιλι δημοσιως!!!:tongue::tongue:παντως δε μπορω...καθε φορα που το βλεπω εσενα σκεφτομαι..αληθεια!!!τη φωνη την κανει η ματσουκα...ισως ΚΑΙ γιαυτο..μιλαει πολυ αισθησιακα!!

Διαφημίσεις

ΑΗ ΜΑΡΗ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ!!!! μια χαρα γουστο εχω...εμενα μου ειχε αρεσει το χαμογελο του...τον ειδα κ πριν 2 χρονια ...μπορει να χαλασε...:cool::roll:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:....ενας κοντος γέρος ειναι μαρή....τι να μου αρεσει...η κιμι ειπε ότι εχει ενα βοηθο πιπινι αλλα φυγαμε αρον αρον για να μην τον κολλασω!:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ειπα να μην την κανω ρεζιλι δημοσιως!!!:tongue::tongue:παντως δε μπορω...καθε φορα που το βλεπω εσενα σκεφτομαι..αληθεια!!!τη φωνη την κανει η ματσουκα...ισως ΚΑΙ γιαυτο..μιλαει πολυ αισθησιακα!!

:roll: αισθησιακη? και κουφη?τον καυμενο το λουκ.......θαμπη η φωνουλα μου μαρη.....

221882cb0gkyh7q4.gif

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:....ενας κοντος γέρος ειναι μαρή....τι να μου αρεσει...η κιμι ειπε ότι εχει ενα βοηθο πιπινι αλλα φυγαμε αρον αρον για να μην τον κολλασω!:rolleyes:
ποιος ο γεωργουλης???τοτε αυτον ειχε..ψηλος με μαλλακι μακρυ φυλλαριστο,καλος αλλα πολυ γελαδερος βρε παιδι μου...
:roll: αισθησιακη? και κουφη?τον καυμενο το λουκ.......θαμπη η φωνουλα μου μαρη.....

γιατι μαρη καυμενος??????????δεν ειναι η φωνη σου αισθησιακη??εμενα ετσι μου ακουγεσαι....μηπως το κανεις επιτηδες για να θαμπωσεις και μενα....??:rolleyes::tongue::tongue:

καλα δεν ειπα οτι ειναι κ κουκλος....παντως ο σον κονερι για παραδειγμα πιο πολυ με αρεσει τωρα παρα στα νιατα του..!!!

Με πήρε η Κίμη.Η μπουμπου είναι μια χαρά.Απλά πρήστηκαν και κοκκίνησαν τα ματάκια της γιατί τώρα προσπαθεί να πάει το μέτωπο στη θέση του.Χθες το βράδυ πέταξε τον ορό από το ποδαράκι της,η ατίθαση!εχει να μοιάσει την τρλλή Ζακυνθινιά μάνα της.Η Κίμη μια χαρά είναι και εμφανώς ανακουφισμένη.

Χθές ο Χρηστάκης πήγε κουνιες με τον παπού του και έλεγε"Μαμά,νινί πάει!"

Ο Χρηστακος στενοχωριεται τρομαριτσα;;;

η περδικα ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απ'οτι φανταζομουν κ περιμενα!!

γελαγε στον παππου της, στην μανα της μονο εχεσε... ειναι χαρουμενη, ευδιαθετη, κ παιχνιδιαρα!! οπως μια καθημερινη περδικα δλδ...

Αυτα ειναι καλα νεα!!!

το καλυτερο δεν ηταν αυτο που ειπες, αλλα το παπουτσακι να βαραει ρυθμικα απο κατω!!! τιγκα ψυχολογικη πιεση!!!! πολυ μ'αρεσει!!!

Δεν παιζεται η παρατηρητικοτητα σου λεμε!!!Τελεια περιγραφη, την εχω μπροστα μου την εικονα.Μηπως φορουσε κ καπρι κολαν με πλατφορμες κ μπλουζακι μακρυ κ ανετο, γυαλια μεγαλα κ βαμμενη;;;;;

Aει μαρή.. Παπαδοπουλίνα..!!! Που δε θα πας τον γαμπρό μου στις κούνιες.. :tongue::tongue:

΄Ηρθε η μαμα και πήρε τη φουντούκα γιατι θα κατέβω στο κένρο σε λίγο και ειναι το σπίτι μου άδειο.. Αααχ..!!!

Anyway, τώρα που λέτε για παιδάκια.. Στον επάνω όροφο μένει ο γιος του σπιτονοικοκύρη μας.. Εχει ενα παιδάκι 2 ετών και η γυναίκα του ειναι νευρασθενική.. Πραγματικά απορώ πως εχει μεγαλώσει αυτο το παιδι.. Σκοτώνονται μεταξύ τους και η μάνα οταν εχει τα νευρα της βαράει και βρίζει τον μικρό.. Μας ξυπνανε τα βράδια.. Το μωρο ενω εκεινη δε δουλευει, το στέλνει παιδικο απο 1 ετους απο τις 08.30 το πρωί και το παίρνει καθε απογευμα στις 5.. Την ημερα της γιορτής μου που ειχαμε κόσμο εγινε ο κακος χαμος επάνω.. Οι καλεσμένοι μου είχαν φρίξει.. Το μωρό ειχε φαρυγγίτιδα και το επιασε κατι σαν νευρικός κλονισμός.. Τους χτυπούσε, τους δάγκωνε και εκλαιγε σαν τρελό.. Το πήγαν στο Μετροπόλιταν και τους ειπαν οτι πρέπει να το δει νευρολόγος.. Και με πήρε την επόμενη μέρα να μου ευχηθει και μου τα λέγε και κορόιδευε τους γιατρούς και ελεγε οτι ήταν ματιασμενο και οτι εκανε ετσι επειδη κλειστηκε σπιτι επειδή ηταν αρρωστο και γι αυτο εσπασαν τα νευρα του.. Ειναι δραματική η κατάσταση, απλα.. Και καθε φορά που βλέπει τη μπεμπα μου μου λέει οτι θέλει να κανει και δευτερο... Είναι δυνατον?

Μάλλον στο πριβέ επρεπε να τα γράψω αλλα οκ, δε πειραζει..

Αντε μωρε δεν μπορω να ακουω τετοια κατι με πιανει, μου ερχεται να αρχισω να παιρνω τηλ. να καρφωνω να μην μεινει τπτ ορθιο....

Διαφημίσεις

γιατι μαρη καυμενος??????????δεν ειναι η φωνη σου αισθησιακη??εμενα ετσι μου ακουγεσαι....μηπως το κανεις επιτηδες για να θαμπωσεις και μενα....??:rolleyes::tongue::tongue:

δεν ξερω....ο Νικος λεει ότι και η φωνη μου και το σωμα μου ειναι σεξυ κα αισθησιακο:rolleyes:

Δεν παιζεται η παρατηρητικοτητα σου λεμε!!!Τελεια περιγραφη, την εχω μπροστα μου την εικονα.Μηπως φορουσε κ καπρι κολαν με πλατφορμες κ μπλουζακι μακρυ κ ανετο, γυαλια μεγαλα κ βαμμενη;;;;;

...

εψω βγάλει μαρη τα ρουχα της χοντρελας...τωρα φοραω μονο τα ρουχα της χοντρης...αλλα θα περιμενω ομορφακια να σου απαντησει:D...θελω περιγραφη....:cool:

221882cb0gkyh7q4.gif

δεν ξερω....ο Νικος λεει ότι και η φωνη μου και το σωμα μου ειναι σεξυ κα αισθησιακο:rolleyes:

εψω βγάλει μαρη τα ρουχα της χοντρελας...τωρα φοραω μονο τα ρουχα της χοντρης...αλλα θα περιμενω ομορφακια να σου απαντησει:D...θελω περιγραφη....:cool:

για να το λεει ο νικος κατι ξερει παραπανω!!!!

δαλιδα μην πας...δεν ειναι καμια..

εμορφες φευγω...παω για ταισματα.....τα λεμε αργοτερα..

ομορφακια περιμενω μην εδω με το δωματιο περδικας...στο μσν δεν το βγαζει...

για να το λεει ο νικος κατι ξερει παραπανω!!!!

δαλιδα μην πας...δεν ειναι καμια..

σαμπως εδω... κ πολλες ειμαστε τετοια ωρα.συνηθως ειμαι μονη....:(

παντως κατι εγραψα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...