Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τουλαχιστον εσενα κατι σου βαζει.Εμενα με πληρωνει για να μην τον ενοχλω οσο το στολιζω!!!!!ειπες κατι??τουλαχιστον βγαζω το κατιτις μου

του χρονου να του πεις κ τα καλαντα! εξτραδακι...;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εφαγα το σαντουιτσακι μου, εχω παρει +4 κιλος απο τα γλυκα, καπνισα κ το τελευταιο τσιγαρακι της μερας, κ ειμαι ετοιμη να ξεραθω αν με αφησουν τα καμαρια, γιατι αυριο θα δουλεψει το ξυπνητηρι μας, μιας κ θα πανε σκολειο να ξελαμπικαρουν κ αυτα λιγο!

καληνυχτες κοριτσαρες...τα λεμε αυριο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ααα και πειτε πως θα κανω το στριμμενο μου μωρο να παρει μπιμπερο

Ελενη και εμενα κανει πρασινα κακα κ το ειπα παιδιατρο και μου ειπε no problem αφου θηλαζω

και μενα ετσι ειχε πει η παιδιατρος για τα πρασινα κακα, αλλα δεν ειναι ετσι, στην ελλαδα δεν υπαρχουν παιδιατροι-συμβουλοι θηλασμου δυστυχως... ειναι οπως τα λεει η μαριανθη, πρεπει να το πρσεξεις...

Εγω παλι κομματια.ακομα δεν εχω παει γυναικολογο,δευτερα μαλλον.πειραζει??

μπα, εγω που αγχωνομουν να μη περασουν οιμερες, οταν πηγα λεει μονο τα ραμματα θελω να δω για να ξεκινησετε παλι επαφες... αν ναι του λεω αν το ξερα δε θα ρχομουν στις 40 μερες αλλα πολυυυυ πιο μετα και αν!!!!!!!! χαχαχα

ευτυχως ξανατεζαρε η μπουμπου (δε ξερω για ποσο ομως) οποτε παω για υπνο τρεχοντας!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

και ξεκιναω μια και τωρα καταφερα να μπω!!!!!!!!!

Καταρχας θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολες για τις ευχες!!!!!Ηταν σαν να εισασταν ολες στο σπιτι μου!!!!!

Θα ηθελα να πω χρόνια πολλά στις μανούλες που έχουν Γιαννάκηδες (Ελένη1, Αννούλα79 μαζί κ μένα) να τους χαιρόνται, πάντα γερά, δυνατά και ευτυχισμένα να είναι τα αντράκια σας!!!!

jtse νομίζω γιορτάζεις;;; Χρόνια σου πολλά κ ευτυχισμένα!!!!

Χρόνια πολλά κ σε όσους έχουν Γιάννηδες και Γιαννούλες!!!

Θεανώ, Χρόνια Πολλά για χθες και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!! Μ' αρέσει που ήθελα να σε πάρω και τηλέφωνο, αλλά άλλες οι βουλές τις κυρίας!! Ήταν πολύ ανήσυχη χθες, είχε πολλή γκρίνια και το κεφάλι μου έγινε καζάνι!!! Ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε καλά και τώρα πάλι κοιμάται!

Α, έχουμε και πολλά σαλάκια τελευταία, βγάζουμε δόντια, ή το μωρό ετοιμάζεται να μας φτύσει!!!

Ελένη κι εμάς μερικές φορές είναι πράσινα τα κακάκια της! Δεν νομίζω ότι είναι κακό ε;

και μονο που με θυμηθηκες ειναι αρκετ ο!!!!!!Κοτοπουλακι και εμεις χωνουμε και τα 2 χερακια στο στο μα...μωρε λες να ειναι προεορτια για δοντακια?

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!

Σας ελειψα??? Τι κανετε?

καλη χρονια σε ολες να χαιρεστε τα παιδακια σας και τις οικογενειες σας και χρονια πολλα σε ολες οσες εχετε Γιανηδες και Ιωαννες και στις Ιωαννες δε ξερω αν εχουμε καμια γιατι εχω κ κατι αιωνες να μπω!!!

που εισε ρε κοπελια?????να σου ζησει το μωρακι σου!!!!!
Αυτο ειναι το γιουβαρλακι μου....Οι πρωτες φωτο ειναι χτεσινες...

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/487.jpg

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/491-1.jpg

Εδω ειμαστε πολυ θυμωμενοι και σοβαροι τυποι αλλα η μαμα δεν ξερει γιατι ;)

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/484.jpg

Εδω κοιμομαστε του καλου καιρου..

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/483.jpg

Εδω η μαμα ο μπαμπας και ο μπεμπουλης...

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/457.jpg

Τον Βουδα τον ξερετε???? :)

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/445.jpg

καλα ειστε για την εκθεση!!!!!!!κουκλια!!!!!!!!εμ ετσι ειναι ειχε το παιδι να μοιασει!!!!!

Κι εμάς Ελένη, βαζει και τις 2 μπουνιές της μέσα στο στόμα της!! Ή τουλάχιστον προσπαθεί να τις χωρέσει!! Μάλλον είμαστε στα πρώτα στάδια για δόντια!! Εμείς πάντως κάθε μέρα με φορμάκια είμαστε, τα ρούχα τα βάζουμε όταν βγαίνουμε και μάλιστα όταν είναι γιορτή!! Πολλή μανούρα έχουν και βαριέμαιαιαιαιαι!!!

ευτυχως γιατι νομιζα πως μονο εγω βαριεμαι!!!!!Ασε που η μπουμπου δεν θελει κ πολλα πολλα!!!!!

002.jpg
καλα πολυ χαι τεκ (δεν μπορω να αλλαξω γραμματοσειρα)
μαριανθη ο παυλος κραταει τον κλωνο αγκαλια ε? εσυ, απ'οτι καταλαβα, ουτε φιλικη συμμετοχη. τα ταβανια κοιταζες!

Αρε θεικες ατακες....δεν παιζεσαι!!!!!!!!!

και μενα ετσι ειχε πει η παιδιατρος για τα πρασινα κακα, αλλα δεν ειναι ετσι, στην ελλαδα δεν υπαρχουν παιδιατροι-συμβουλοι θηλασμου δυστυχως... ειναι οπως τα λεει η μαριανθη, πρεπει να το πρσεξεις...

QUOTE]

να ναι καλα το παρεντσ κ οι εμπειρες μανουλες!!!!!!!!!!αυτα απο μενα!!!!!!!!!ξυπνησαμε κ κλαιμε .....οποτε καληνυχτα!!!!!!!!!

iMLpp3.png

να μαι κ εγω!!!ειχα παει στον μελλοντικο νονο του μωρου μου που γιορταζε..πριν λιγο γυρισαμε εφαγε το μικρουλι και ξεραθηκε!!!μα καλα το τι γελιο εριξα με οσα εχετε γραψει εννοειται οτι δεν λεγεται!!καλα με ανεβασατε τρελα!!!μενω κ ολη νυχτα ξυπνια αν αποφασισετε να γραφεται ολη νυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενη1 ενα θα σου πω...την ωρα που διαβαζα οσα γραψατε και ειδα τη φωτογραφια σας κρατουσα το μικρο αγκαλια και ειχε αποκοιμηθει και με το αλλο χερι διαβαζα κ εγραφα!!!φοβερο γελιο...αφου λεω στον αντρα μου ελα να δεις πως ειμαστε ολες...με το παιδι αγκαλια και τολαπτοπ στο χερι!!!!κοριτσακια σας αφηνω!!!φιλια...τα λεμε tomorrow!!!φιλια!!

Kαλημέρα ,καλημέρα,

ελενη μαριανθη κιμι και δαλιδα (επικεντρωνομαι σε σας που θηλαζετε χιχιχι) στραφι οι συμβουλες η μπουμπου εχει δικη της προσωπικοτητα τελειωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανει η μπεμπα σημερα? λοιπον το βραδυ εφαγε 04.00 κοιμηθηκε 06.00 ξαναεφαγε 09.00 και μετα ξυπνια ως τις 13.30 ε μετα τεζαρε ως τις 18.45 οπου πια τη ψιλοξυπνησα να φαει!!! εφαγε λιγακι και επειδη αγχωθηκα που δε τρωει καλα αυτες τις μερες τη ψιλοξυπνησα 21.15 και εφαγε 2 μπουκιες παλι κοιμησμενη....

τι βραδυ θα περασουμε θεε μου????????????????????

τι να κανω πιαααααααααααααααααααααααα

Ξεχασα να σου πω κατι που ειναι πολυ συμαντικο,το βράδυ ΠΟΤΕ να μην ανάβεις τα φώτα οταν ξυπνάει.Εχε ενα μικρο φωτάκι νυχτός ισα γιά να βλέπεις.Την ημέρα αντίθετα ανοιγε κουρτίνες να μπάινει μεσα ο ήλιος.

Αντε και θα ξεμπερδευτεί επιτέλους!!!

αχ ελενη1, κ εσεις εχετε τρελλα με τον mac queen? εκτος απο τον αυτοκιν/δρομο, τα αυτ/κια, την νταλικα, αποκτησαμε προσφατως κ σωβρακοφανελες mc queen!

Απο τα Χριστουγεννα γίναμε χελωνονιτζακι και οταν εφερε ο Αγιος βασιλης φανελακι - σωβρακακι τα φορεσε πάνω απο τα ρούχα και ειδα και επαθα να του τα βγάλω το βράδυ.Ολη μερα ετρεχε με το βρακι πανω απο το παντελονι σαν τον σουπερμαν(ηταν και μπλε)...:lol:

Ελένη είσαι και πολύ hi-tech μαμά!!! Το κοντό μαλλί νομίζω σου πάει πιο πολύ!! ΑΑΑχχ κι εγώ τόσα χρόνια τα είχα κοντά και τα τελευταία 2 χρόνια τα μακραίνω αλλά δε βολέυουν με το μωρό! Και πώς βαριέμαι να τα "πλύνω", όπως λέει και ο άντρας μου!!

Ομορφάκια, σήμερα δε θα παίρνατε τα αποτελέσματα της Χριστιάννας ή λάθος θυμάμαι;;

Μαριάνθη έχει τύπο ο γιος σου και είναι καρμπόν του άντρα σου!!

Εγω τα ειχα μακρια και τα εκοψα στην εγκυμοσυνη γιατι στον Γιαννακη με ειχαν ταλαιπωρησει πολυ.Ολη μερα πιασμένα και ''απλυτα''.:rolleyes:

ρε συμπεθερα,οταν πατε να θεωρησεται το βιβλιαριο στον οαεε για να σε εχει και εσενα ο συζηγος σου ζητανε το εκκαθαριστικο?????

Δεν νομίζω αλλα δεν ειμαι και 100% σίγουρη γιατι εγω ασφαλίζομαι η ίδια.

Γιατι να το ζητάνε όμως βλακία μου φαίνετε.

Τωρα που πήγα και εγαλα το μωρο δεν μου ζητησαν.

να μαι κ εγω!!!ειχα παει στον μελλοντικο νονο του μωρου μου που γιορταζε..πριν λιγο γυρισαμε εφαγε το μικρουλι και ξεραθηκε!!!μα καλα το τι γελιο εριξα με οσα εχετε γραψει εννοειται οτι δεν λεγεται!!καλα με ανεβασατε τρελα!!!μενω κ ολη νυχτα ξυπνια αν αποφασισετε να γραφεται ολη νυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενη1 ενα θα σου πω...την ωρα που διαβαζα οσα γραψατε και ειδα τη φωτογραφια σας κρατουσα το μικρο αγκαλια και ειχε αποκοιμηθει και με το αλλο χερι διαβαζα κ εγραφα!!!φοβερο γελιο...αφου λεω στον αντρα μου ελα να δεις πως ειμαστε ολες...με το παιδι αγκαλια και τολαπτοπ στο χερι!!!!κοριτσακια σας αφηνω!!!φιλια...τα λεμε tomorrow!!!φιλια!!

Μην νομίζει πως την εχεις ψωνίσει μόνο εσυ....:lol::lol:

Επεξεργάστηκαν by eleni1

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Αυτό το μωρό.....πολύ διαφορετικο απο τον Γιαννάκη....Εκείνος 2 μηνών δεν ξαναξύπνησε την νύχτα ,μουγκριζε λιγακι το πρωι και τον ταιζα,ετούτο....καθε όποτε του την δώσει μουγκρίζει(φωνές οχι αστεία)κοιμισμένο το παιρνω το βαζω να φάει και αφου πίνει 2 λεπτα αρχίζει τα κουνήματα τύπου break dance και αφου μου ρίζει και δυο-τρεις κουτουλιές ξερένεται στον ύπνο χωρίς όμως να σταματήσει να σβουρίζει το κεφάλι του αριστερά -δεξιά και ξανά και ξανά.......Μάλλον εχει του κ@λου του τα εννιάμερα γιατι μόνο αν τα κάνει ησυχάζει.......

00020400.gif

sig.asp?img=ad1

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημέρα κοριτσάρες σε σας και στα μπεμπάκια σας. Ευχαριστώ για τις ευχές !!

καλά διάβαζα και γελαγα μόνη μου πρωι πρωι.

Ελένη όταν θα πας για παρκοκρέββατο να το πάρεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα περισσότερα τώρα κλείνουν και είναι βολικά για μεταφορά, ταξίδι κλπ. Επίσης υπάρχουν κάποια που ο πάτος του σηκώνεται σε διάφορα επίπεδα ή μπαίνει από πάνω ένα επιπλέον επίπεδο για τον πρώτο καιρό για να μην χρειάζεται να σκύβουμε πολύ (ένα τέτοιο θα πάρω τώρα της μαμάς μου γιατί το άλλο που έχουμε δεν σηκώνεται πιο ψηλά και λόγω προβλήματος με τα χέρια της δεν είναι δυνατόν να την σηκώνει). Επίσης ότι και να πάρεις να ξέρεις ότι θα χρεαστείς και έξτρα στρωματάκι. Κυκλοφορούν σαν τα στρωματάκια της κούνιας αλλά είναι σπαστά δηλαδή διπλώνουν.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Ελένη 1 η βαφτιστήρα μου που τώρα είναι σχεδόν 7 ετών από μωρό και μέχρι κάποια ηλικία για να κοιμηθεί έτσι όπως ήταν ξαπλωμένο κουνούσε το κεφάλι της δεξιά αριστερα και για αυτο πάντα τα μαλλιά της στο πισω μέρος ήταν μπλεγμένα σε κόμπους. Ο γιατρός έλεγε ότι το έκανε γιατί την νανούριζε και ότι θα το έκοβε μόνη της όπως και έγινε.

3qg3p2.png qfe4p2.png

καλημερα και απο εμενα κοριτσακι... εμεις ειμαστε μια χαρα φτου φτου. Μια φορα μονο ξυπναει τη νυχτα, τρωει και ξανακοιμαται. Επισης εχει ηρεμησει παρα πολυ εδω και δυο μερες...άλλο παιδι σας λεω!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημερα κοριτσιαααααααα καλα ξυπνητουριααααααα

Ενταξει κατι κοιμηθηκαμε, εφαγε 23.00 κοιμηθηκε ξαναεφαγε 04.00 (κοιμηθηκε 6 βεβαια) και μετα 08.30 παλι εγερτηριο................

τωρα ομως παει να ξανατεζαρει......

Ελενη αυτο με το φωτακι καπου το χα διαβασει αλλα εγω απο το απογευμα που σκοτεινιαζει μεχρι το πρωι εχω ενα φως μονιμα αναμμενο στο δωματιο, αλλα το χω αποταν γεννηθηκε... λες να τη μπερδευει? το εχω απο την αρχη ομως... δοκιμασα να το σβηνω αλλα δεν το αντεχω! θελω να βλεπω το μωρο οπωσδηποτε... εχω φοβο ακομα...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημερα και απο εμενα κοριτσακι... εμεις ειμαστε μια χαρα φτου φτου. Μια φορα μονο ξυπναει τη νυχτα, τρωει και ξανακοιμαται. Επισης εχει ηρεμησει παρα πολυ εδω και δυο μερες...άλλο παιδι σας λεω!

που θα παει θα ρθει και η σειρα μας.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Εμένα ευτυχώς δεν ξυπνάει το βράδυ. Κοιμηθήκαμε 1 το βράδυ γιατί είχαμε και επισκέψεις και ξύπνησε 9 το πρωι. Έτσι μπόρεσα και πήγα και την Ζέτα σχολείο και είμαστε μία χαρά. Τώρα χαζεύει το ενυδρείο και ακούει την τηλεόραση γιατί δεν την βλέπει.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...