Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μόλις μπηκα σπιτι...ο καλος μου γειτονας ηρθε και μου μιλησε μετα απο 4-5 χρονια που δε μιλαμε..ηταν φιλος του πατερα μου και προτιμησα να μην του μιλαω απο το να τον βρισω καποια μερα...αλλα δεν του αρεσε..θελει να ακουει καθε μερα την πανεμορφη φωνη μου...δε θελει λεει να του εχω μουτρα....μα τι ειμαι η ρουφιανα?? Όλα τα πουρα, κανουν στα ποδια μου ουρα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: να'τος παλι ο Φοιβος!!!!!!!!

αλεκα μου δεν ειναι μακρυα 1 ωριτσα πηγαινε κ ελα..

αν ο λογος που φωναζει ειναι ότι δεν μπορει να καθεται παραπανω με τη μικρη αυτη τη μια ωρα, ΟΚ...σεβαστο. Αν ειναι αλλος λογος, μπορεις να του εξηγησεις ότι δε τον αφορα;, αλλα με καλα λογια ωστε να μην τον στεναχωρεσεις.

κ γενικα ετσι για να πω τον πονο μου ο πατερας μου ειναι οτι καλητερο εχει η οικογενεια μου ειναι καλος πατερας κ καλος ανθρωπος..εχει παλεψει για ολους μας κ ακομη το κανει ομως ειναι υπερπροστατευτικος..?

για αυτο ακριβως επειδη ειναι καλος....και επειδη εγω μια ζωη ημουν στην αλλη ακρη...όχι ότι ηταν κακος αλλα δεν με 'ξελασπωνε' ποτε.....μουε'λεγε τα'κανες? φατα τωρα....

το παιδι ειναι δικο σας κ εσεις αποφασιζετε γι αυτο τι ειναι το καλυτερο.

αυτο να πεις στον μπαμπα σου.

το οτι σας βοηθαει δε σημαινει οτι μπορει να αποφασιζει κ για το παιδι. συμβουλες μπορει να δινει κ εσεις θα κρινετε πως θα ενεργησετε καθε φορα.

πολυ σωστα λογικη μου ευανθια....

παιδια εγω δε θα ξεχασω οταν εδινα πανεληνιες που βγηκαμε εξω κ ηταν ενα κοριτσακι κ λεει στη μανα του οτι δεν εγραψε καλα κ το πλακωσε στις σφαλιαρες...πως μπορουνε ρε γμτ???

αχ.....

Anyway, τώρα που λέτε για παιδάκια.. Στον επάνω όροφο μένει ο γιος του σπιτονοικοκύρη μας.. Εχει ενα παιδάκι 2 ετών και η γυναίκα του ειναι νευρασθενική.. Πραγματικά απορώ πως εχει μεγαλώσει αυτο το παιδι.. Σκοτώνονται μεταξύ τους και η μάνα οταν εχει τα νευρα της βαράει και βρίζει τον μικρό.. Μας ξυπνανε τα βράδια.. Το μωρο ενω εκεινη δε δουλευει, το στέλνει παιδικο απο 1 ετους απο τις 08.30 το πρωί και το παίρνει καθε απογευμα στις 5.. Την ημερα της γιορτής μου που ειχαμε κόσμο εγινε ο κακος χαμος επάνω.. Οι καλεσμένοι μου είχαν φρίξει.. Το μωρό ειχε φαρυγγίτιδα και το επιασε κατι σαν νευρικός κλονισμός.. Τους χτυπούσε, τους δάγκωνε και εκλαιγε σαν τρελό.. Το πήγαν στο Μετροπόλιταν και τους ειπαν οτι πρέπει να το δει νευρολόγος.. Και με πήρε την επόμενη μέρα να μου ευχηθει και μου τα λέγε και κορόιδευε τους γιατρούς και ελεγε οτι ήταν ματιασμενο και οτι εκανε ετσι επειδη κλειστηκε σπιτι επειδή ηταν αρρωστο και γι αυτο εσπασαν τα νευρα του.. Ειναι δραματική η κατάσταση, απλα.. Και καθε φορά που βλέπει τη μπεμπα μου μου λέει οτι θέλει να κανει και δευτερο... Είναι δυνατον?

Μάλλον στο πριβέ επρεπε να τα γράψω αλλα οκ, δε πειραζει..

τι κριμα...αφηστε τα παιδια...τα προβληματα με τα παιδια ειναι δραμα.....

τπτ δε λεω μονη μου εγω απλα εξεφρασα ενα παραπονο απεναντι στην αδικη αντιμετωπιση του πατερα μου σε σχεση με τον πιπινο κ εσεις ριξατε κατ ευθειαν το δικιο στον πατερα μου...το οτι ο πιπινος προσπαθει να γινει καλητερος συντροφος κ οτι προσπαθει να βοηθησει την οικογενεια μου οσο μπορει δε παιζει κανενα ρολο....μονο τα λαθη κοιταμε δλδ? ξερετε ποσο δυσκολο ειναι να εισαι μακρυα απο το παιδι σου κ να λαχταρας να το δεις εστω κ την ωρα που κοιματε να νιωσεις το δερματακι του κ την ανασα του να μοιρισεις τη μυρωδιτσα του κ να μην μπορεις?? αν του πω οτι δεν μπορω να παω να τον παρω ειναι ικανος να ερθει ακομη κ με τα ποδια αλλα γιατι να το κανω αυτο? τι θα κερδισω? τι ευνοια του πατερα μου η θα ειμαι πιο καπατσα αν τον ταλαιπωρω?? μερικες φορες δε σας καταλαβαινω ειληκρινα...ειναι τοσο κακο δλδ να πηγαινω να παιρνω τον αντρα μου απο τη δουλεια του 2 φορες την εβδομαδα??

!

όχι δεν ειναι κακο....αν αυτο θες και σε ευχαριστει αυτο να κανεις. Απλα προσπαθησα να σου δειξω (για τον εαυτο μου μιλαω) και την αλλη πλευρα ...εσυ ομως ξερεις καλυτερα....

εγω απλα παραπονα σας λεω οπως κανετε ολες τι παει να πει μια τον υποστηριζω κ μια οχι?

σε αυτο εχεις δικιο....ότι φαινεται λογικο σε εμενα σε εσενα μπορει να ειναι τρελο και το αντιθετο....σχετικα με ειρωνιες κλπ...εγω ζωη δενε χω καμια διαθεση να ειρωνευτω καμια κοπελα εδω μεσα...σου το λεω με όλη την ειλικρινεια...για αυτο περισσοτερο ειρωνευομαι τον εαυτο μου για να μην παρεξηγηθω....Θα σου μιλησω ειλικρινεστατα...... διαφωνω με εσενα σε καποια πραγματα, αλλα εισαι γλυκος ανθρωπος, καλοπροαιρετος και καλη μαμα απο όσο εχω καταλαβει..αυτο εμενα μου αρκει...απο εκει και περα μπορεις να διαθεσεις τον εαυτο σου όπως γουσταρεις....και να κανεις ό,τι επιλογες θελεις...αλιμονο....

Πάλι καλά που δεν έχει να πάρει το δίπλωμα δημοτικού,να τον περιμένεις 6 χρόνια!!!Πιπινοπλάνα!!!Λοιπόν ο μπαμπάς σου πρέπει να καταλάβει το ιδιομορφο της κατάστασης,μια και η ιδιόμορφη κόρη του μου ήθελε το τεκνό τώρα στα γεράματα!Από την άλλη μήπως κουράστηκε και αυτός ο καημένος;;;Εχει πολλά στο κεφάλι του!

σωστη η ξανθιωτισσα

μεφη ευχαριστω που με κανεις πλακα για να γελασω ομως ξερετε κατι καθε φορα που λεω κατι για πιπινο με πιανετε απο τη μουρη....ψιλοβαρεθηκα να σου πω την αληθεια να τα ακουω συνεχεια κ οσο για το γ...ο..διπλωμα πραγματικα ειναι να παει να το βγαλει απλα δε προλαβε ξεκινησε μαθηματα κ εμειναν στη μεση τι να κανουμε αυτη τη δουλεια διαλεξε εχει τα καλα κ τα κακα της! ναι εχω παραπονα για εκεινον ομως ολες δεν εχουμε για τους αντρες μας? πραγματικα στεναχωριεμαι παρα πολυ που δεν ειναι κοντα στο μωρο την αλλη φορα της μιλαγε στο τηλεφωνο κ η πιπινα ειχε παρει το ακουστικο κ εκλαιγε που τον ακουγε κ δεν τον εβλεπε κ εκεινος εκλεισε γιατι δεν σταναχωρηθηκε που την ακουσε ετσι κ μου λεει τωρα ο πατερας μου να μην παω να τον παρω που θελει να δει το μωρο σιγα το πραγμα κ να με απειλει οτι δε θα ξανακρατησω το μωρο αν πας κ τι πραγματα ειναι αυτα γι αυτο ειμαι ετσι κ στεναχωριεμαι λοιπον. ειναι δυσκολη φαση ομως ο πιπινος προσπαθει πολυ κ εχει βελτιωθει παρα πολυ...μπορει αυριο να μπω κ να πω οτι μου εσπασε τα νευρα τι σημαινει αυτο? το ερωτημα μου ηταν κ ειναι το εξης ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ Κ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ? ωστε να μου κανει ιστοριες ο πατερας μου κ κοντρες??

καλε μη στεναχωριεσαι...χαζο εισαι??? μπες και βριζε όσο θες (απλα σκεψου και την ελενη 1:tongue:) εγω απο εδω και περα θα παιρνω το μερος του πιπινου...ετσι για να σκασεις...

:mrgreen::mrgreen:Ναι,ρε!Εχω πρόβλημα!Κάθε φορά δεν σε αναγνωρίζω,σαν την Αλέκα και συ!!Θές να μαλώσουμε;;;;Ε;;;;Θές;;;;;;

Εγω και η Γωγουλα ειμαστε τόοοοοοοοσο ομορφες που τα αλλαζουμε για να μην μας καταλαβαινουν:tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

βρωμιτσες που εισαστε τωρα που κοιμαται το μπεμπε??? Μουτρα μου κανετε?? Γιατι??? επειδη ειμαι ομορφη και τσαχπινα και όλα τα παρελκομενα????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

βρωμιτσες που εισαστε τωρα που κοιμαται το μπεμπε??? Μουτρα μου κανετε?? Γιατι??? επειδη ειμαι ομορφη και τσαχπινα και όλα τα παρελκομενα????

Ναι, ναι γι. αυτο!!!

Αλέκα πόσες διαδρομες εκανες στο κολυμβητηριο? Ειδες ακολουθω τα χναρια σου. Εγω κάνω 8, δηλ. 400μετρα

Διαφημίσεις

ε, ΝΑΙ λοιπόν... Εγώ πάντως γι' αυτό δε σου μιλάω!

Τρέεεεχω λέμεεεεεεεε

Εδω ειμαι...εχω το γιαννη και ειμαι απασχολημενη....δεν με αφηνει ρούπι.

Ποναει ο λαιμος μου:(....μιλαω ομως με σεξι φωνη:rolleyes:

Μου αρέσει που σε όλα βλέπεις κάτι θετικό. Εύγε! Περαστικά πάντως...

Ναι, ναι γι. αυτο!!!

Αλέκα πόσες διαδρομες εκανες στο κολυμβητηριο? Ειδες ακολουθω τα χναρια σου. Εγω κάνω 8, δηλ. 400μετρα

κατσε να θυμηθω......νομιζ εκανα λιγο παραπανω...περιπου 10.....

Βρωμιτσα Νο1 παρούσα!!!!

Γιατί κάνεις παραπονα γλυκιά μου;;;

Να παω να διαβασω ή θες παρέα;;;

Από Κιμι ειχαμε τπτ;;

εχω εχω...κατσε, ανεβαζω....

221882cb0gkyh7q4.gif

ηρθα κι εγω...

σκ..τα...δεν εκανα τιποτα..πολλες θποχρεωσεις τα πεθερικα.....τα καυμενα..

Λοτσάκι,ύστερα από απαίτηση των συνπολιτών και συνφορουμιτών μας η αλλαγή του τόπου της συναντησής μας κρίνεται αναγκαία και έχω και λέω:

Σάββατο 15-05-2010

Συνάντηση Βορείων:

Κόσμος στις 18:30μ.μ.

Λιτσάκι φέρε και τον Στρατούλη!

οπου θελετε....κανενα προβλημα για το στρατο θα δω....ειπαμε να κανω κανενα τσιγαρακι..!!
αντε μαρη βαλε μπρος λεμε να κανεις αλλο ενα φουντουκακι ομορφο σαν το πρωτο!!!

ρε κοριτσια τα μωρα σας κοιμουνται στα δωματια τους?εγω τον εχω στο δικο μου δωματιο...τα βραδυα μου στριφογυρναει το εχω βρει αναποδα ,με το κεφαλι κατω κ τα ποδια πανω ,πλαγια ακροβατικα λεμε κ εχω τον νου μου κ ξυπναει συνεχεια...αν τον βαλω στο δικο του δωματιο δεν θα τον ακουω με τιποτα..δεν ειναι κ διπλα τα δωματια ρε γμτ...

καθομαι εξω στην βεραντα με καφε...ο μπομπος θα ξυπνησει οπου να ναι το νιωθω...κανω κ ενα τσιγαρακι...η βεραντα μες στην μπιχλα εντωμεταξυ λογω απολυμανσης την Τριτη θα την καθαρισω...βρηκα κ ενα πτωμα μπλιαχ!

κι εγω απο δυομισι μηνων τα εχω..να μην αγχωνεσαι καθολου!
αλλη απορια...οταν θα πιασουν τα 40αρια τι κανουμε με τα μωρα?κλιματιστικο κανει??καλα δεν λεω στο ιδιο δωματιο...ειχα στον νου μου να αναβα ενα πχ στο δωματιο του(που δεν τον εχω εκει)κ να δροσιζε ολο το σπιτι απ αυτο τι λετε?
εγω το αναβω...ανοιχτες ολες οι ποτρτες...και λιογο κανενα παραθυρο και ειναι οκ..
Εσάς κοριτσάκι στο κώλο κάθονται κανονικά τα bebe? Εμένα μόνο με μαξιλάρια.. Αν τηβάλω μόνη της καθεται για λίγο και μετα μπαλατζάρει.. Αριστερά, δεξιά και πλάφ μπροστά.. Με μαξιλάρια οκ..

Άλλη ερώτηση: Nερο τα δικά σας πίνουν? Εμένα μονο λίγο μετα τη κρέμα.. Και οχι άλλο μεσα στην ημέρα..

οχι καλα ακομη δεν κανει πολυ...νερο τους δινω αβραστο...αφου κοψαμε την αποστειρωση...αλλα δεν τους αρεσει τα σκατουλια!!!
Με πήρε η Κίμη.Η μπουμπου είναι μια χαρά.Απλά πρήστηκαν και κοκκίνησαν τα ματάκια της γιατί τώρα προσπαθεί να πάει το μέτωπο στη θέση του.Χθες το βράδυ πέταξε τον ορό από το ποδαράκι της,η ατίθαση!εχει να μοιάσει την τρλλή Ζακυνθινιά μάνα της.Η Κίμη μια χαρά είναι και εμφανώς ανακουφισμένη.

Χθές ο Χρηστάκης πήγε κουνιες με τον παπού του και έλεγε"Μαμά,νινί πάει!"

μπραβο τα κοριτσια!!!
Καλημερεςςςςςςςςς!!!!!!!!!

Τι ωραια μερα σημερα!!!!!!!!!!!

Δεν πειραζει.....παντως για να μη μειωνεται η αγωνια στο καφε κ εγω σημερα κλεινω τις 30 μερες. χθες ειχα λιγο ροζ........μετα τιποτα.........βρε λετε?????

εγω εχω ενα στο σαλονι κ ενα στην κρεβατοκαμαρα μας. οταν ανοιγω κ τα 2 δροσιζει ολο το σπιτι

εισαι πολυ τυχερη που εχεις θαλασσα κοντα....

εμενα οπως ειδατε καθεται, πεφτει βεβαια κ μερικες φορες, αλλα παντα υπο επιβλεψη ή μεσα στη κουνια ή το παρκο.

νερο τις τελευταιες μερες πινει πολυ, μαλλον λογω ζεστης.

αν το θελεις κοριτσακι με το καλο!!
Κοριτσια, να ρωτησω, εκει που της καναμε το εμβολιο πριν 15 μερες, ακομα πιανω ενα μικρο γρομπαλακι απο μεσα, δεν επρεπε να φυγει; να της βαλω κομπρεσουλα;
μην αγχωνεσαι..θα φυγει μονο του...
Α....η ομορφομανα καθε φορα που τη βλεπω με εκπλησσει πόσο πιο μικρη απο εμενα φαινεται...δεν το λεω για κοπλιμεντο...ξερετε ότι δεν το'χω....
κι εγω που την ακουσα στο τηλ καμια σχεση δε μου φανηκε οπως την ξερω απο δω μεσα...μαζεμενη...ντροπαλη...ου να μου χαθει να χανεται!!!!μου το παιζει ντροπαλη καταλαβες???
α..επισης να πω ότι μετα τις τελευταιες κουβεντες που ειχαμε στο φορουμ, η Ομορφακια αλλαξε γουστα και περιμενε το Σφακιανο πιο ψηλο χαχαχα...μεγαλη απογοητευση..

Η δαλιδα τελειωσε λεει, την αλλη πεμπτη τα αποτελεσματα...

δεν πειραζει...και κοντος μια χαρα ειναι.....παντως δεν ειναι γοητευτικος???

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

παλιοκαμπια ξερεις οτι δεν μπορω να το φωτογραφισω γιατι γυαλαει... κ δεν βγαινει φωτο. τι αλλο να κανω πια? θα στο ταχυδρομησω.

πες δ/νση...

μωρε ναι...αυτο...το βλεμμα "παγωτο", που κανεις πολλα με αυτο... αχ, μονο εμεις οι 2 ξερουμε δαλιδα μου...

...

Ελα βρε που ψαρωσες.Αν ειχα εγω τον τροπο θα σε ρωταγα νομιζεις να ερθω να θαυμασω ομορφοοικογένεια από κοντά;;;

Εμείς ξέρουμε...εγώ δεν το παντρευτηκα αυτό το βλέμμα, αλλα ενα απωθημενο το χω8):cool:.

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι καθαρο........... Δυσκολη φαση οταν το δενουν τπ μπεμπεκι για να μεινει ακινητο αλλα δεν ειναι τιποτα..... Ολα καλα θα πανε και για αυτο το μπεμπονι του καφε μας.......

1

Τελικα δεν το εδεσαν. ευτυχως πηρε αδεια ο συζυγος κ ηταν μαζι μου, τον κρατουσαμε κ οι δυο κ δεν πολυεκλαιγε, αλλιώς....

Εννοείται!Εγώ δεν θα αφήσω διαθήκη!Οδηγίες για στολισμό θ'αφήσω!:tongue::tongue:

Ο Χριστός κ Απόστολος μαρήηηηηη!!!Κ εκεί θα υπερχρεωσεις;;;;;:lol::lol:

Επίσης να πω και στη Γωγουλα ότι καλα θα κανει να μη ρωταει τη γνωμη μας χαχα...ειμαστε 500 νοματαιοι εδω, εναι δυνατον να συμφωνουμε σε όλα?? Αυτο που σου αρεσει να κανεις...αυτο εχει σημασια....Εγω γενικως δε ρωταω κανεναν για αυτο το λογο...γιατι αν ειχαμε όλες το ιδιο γουστο, θα ειχαμε και τον ιδιο αντρα....

Μια που ειπα αντρα, πηρα τηλεφωνο την ελενιτσα 26 να βρω διευθυνση, ημερομηνια, τι εγινε με περδικα κλπ, και μου ειπε να σας οω πολλα φιλια σε όλες και ότι σας σκεφτεται...επισης μου ειπε να δωσω παρα πολλα φιλια στο Νικο...μπουχαχα

Βρηκαμε άκρη κ τρόπο τελικά;;;

theano πριν φυγεις στειλε μαρη το μειλ σου με πμ να σου στειλω το βιβλίο!..τωρα που με επιασε η προκοπή!

δαλιδά σου εστειλα πμ τον ορο του συμβολαίου

Ευχαριστώ Τζια μου!!!

δαλιδα ευχομαι αυριο να βγει καθαρη η εξεταση!!!!!!!

Ευχαριστώ Μαιρούλα!!

θελω να το ακουωωωωωω!!

δε σας είπα ..τα πράγματα που παρηγγειλα κυριακή αργα από το αμαζον, τριτη μεσημερι ηταν εδώ..απίστευτο???

και το άλλο..σημερα με την ελενιε ηταν και η κουμπάρα της..αξιόλογο άτομο....κοινωνική λειτουργος...μου ελεγε για τη βρεφική λίμπιντο...οπου πάω σεξοσυζήτηση μου ανοιγουν...

Με γεια σου κοριτσακι!

Αυτό το αξιολογο κατι μου κανει:rolleyes::rolleyes:

επισης Γωγουλα να σου πω ότι στο δευτερο παιδι δεν κλεινεσαι τοσο γιατι πρωτον εχεις βρει τις ισορροπιες και ζεις πλεον οικογενειακα οποτε δεν σου αλλαζει ιδιαιτερα τη ζωη, δευτερον δεν εχεις τοσο αγχος αρα πας παντου και τριτον, ξερεις συνηθως ότι ειναι το τελευταιο και το απολαμβανεις χαχα

Πόσο δικιο, ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

δεν πειραζει...και κοντος μια χαρα ειναι.....παντως δεν ειναι γοητευτικος???

Ο σφακιανος??? Μμμμμμμ..ωραια πασα μου δινεις για να συνεχισω λεγοντας ότι το γουστο της Ευουλας ειναι χαλια.....δεδομενου αυτου συνεχιζω και λεω

....

Όσες δεν εχετε δει το little chicken, να το παρετε.....η ευη λεει ότι μοιαζω πολυ στη φιλη του το ασχημοπαπο :roll:..ειναι μαυρο, μεγαλα ματια και αραια δοντια :confused:...τι εννοει ο ποιητης????:?....εγω? ασχημοπαπο? Πόσο πιο χαμηλα θα πεσω?:cool: Για μια στιγμη ειπα δεν θα ειδε καλα το ευακι..λιγο η κουραση, λιγο όλα μαζι...αλλα τωρα καταλαβα την αιτα...:rolleyes: γοητευτικος ο Σφακιανος???..τα ματια σου μαρη εχουν προβλημα:tongue::tongue::tongue::tongue:

(εννοειται πως η ευη μου τα εγραψε όλα χπολυ χιουμοριστικα σε πμ, γιατι φοβηθηκε μην προβληθω, αλλα της εξηγησα ότι κατι τετοιο δεν παιζει οποτε ειπα να το μοιραστω μαζι σας):)

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα κόρες!!!!

Αδιαθέτησα πρωί πρωί και πονάω.. Για να μην αφήνουμε εντυπώσεις.. :P

:(:(:(

Χθές ο Χρηστάκης πήγε κουνιες με τον παπού του και έλεγε"Μαμά,νινί πάει!"

αγαπη μου!!!!

Καλημερεςςςςςςςςς!!!!!!!!!

Τι ωραια μερα σημερα!!!!!!!!!!!

Δεν πειραζει.....παντως για να μη μειωνεται η αγωνια στο καφε κ εγω σημερα κλεινω τις 30 μερες. χθες ειχα λιγο ροζ........μετα τιποτα.........βρε λετε?????

:P:p:p

η περδικα ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απ'οτι φανταζομουν κ περιμενα!!

γελαγε στον παππου της, στην μανα της μονο εχεσε... ειναι χαρουμενη, ευδιαθετη, κ παιχνιδιαρα!! οπως μια καθημερινη περδικα δλδ...

μπραβο το κοριτσακι!!!!

:P:p...αφου ειπε το αφεντικο σου...θα παρει τη Τζια όπου να'ναι :D

εγω επιμενω στον παυλο....και ειμαι μονογαμικος τυπος:tongue::tongue::tongue:

αγγελικουλα τριτη μεσημερι μου ηρθαν τα πραματακια...εχω ερωτησουλες για το βλιβλιο...θα τις μαζεψω κ θα σε πάρω!

byXKp2.png

αχ καλως την περιοδουλα μου...ηρθε και καμια εβδομαδα καθυστερημενη.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...