Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για μένα δεν είναι καθόλου τραγικό και είναι επιτρεπτό.Αλλά την απάντηση μόνη σου την έδωσες για τον πατέρα σου πριν.Με αυτά που είδε να τραβάς από τον πρώην έχει γίνει δύσπιστος και φοβάται να μην σε ξαναεκμεταλευτούν!Ο΄σο καλός να είναι ο πιπίνος,ο πατέρας σου,επειδή "έχει καεί απ'τον χυλό,φυσάει και το γιαούρτι":Εξηγησέ του το αυτό και πές του οτι στην τελική θα παίρνεις την μπουμπού μαζί σου αν δεν θέλει να την κρατάει.Δεν νομίζω να δεχτεί!

:mrgreen::mrgreen:Ναι,ρε!Εχω πρόβλημα!Κάθε φορά δεν σε αναγνωρίζω,σαν την Αλέκα και συ!!Θές να μαλώσουμε;;;;Ε;;;;Θές;;;;;;

Αει μαρή άλλαξε το tickeraki σου που εχεις το θράσος και μιλάς και απο πάνω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλόχα, μουτσάτσας!!! Τι κάνετε;;;;; Εδώ πήζουμε...

Μεφη ποιά 200μλ παιδί μου;;;; Η Σαββίνα τρώει μαξιμουμ 80μλ φρουτόκρεμα, συν καμιά 100μλ γάλα... Το μεσημέρι φτάνει τα 160 ή 180μλ φαγητό βέβαια. Σύνολο, 550 με 650 μλ γάλα την ημέρα και 80μλ φρούτο + 160 με 180μλ φαγητό. Τι λες φίλη μου;;;

Η πέρδικα τι κάνει;;;;

Μεφη ποιά 200μλ παιδί μου;;;; Η Σαββίνα τρώει μαξιμουμ 80μλ φρουτόκρεμα, συν καμιά 100μλ γάλα... Το μεσημέρι φτάνει τα 160 ή 180μλ φαγητό βέβαια. Σύνολο, 550 με 650 μλ γάλα την ημέρα και 80μλ φρούτο + 160 με 180μλ φαγητό. Τι λες φίλη μου;;;

Η πέρδικα τι κάνει;;;;

Ειναι περδίκι οπως λέει και η Ελενίτσα..

Εμεις δε τρώμε ακόμη φρούτο πάρα μόνο κρέμα.. Και τρώμε περίπου 650-700 μλ γάλα την ημέρα και περίπου 100 μλ κρέμα..

Καλά δεν ειναι? Μαρή Μεφη όντως και η δικιά σου μια χαρά τρώει, τι παραπονιέσαι? Και στις φώτο φαίνεται και τσουπωτο, τσουπωτο.. Για φάγωμα..

Η πέρδικα τι κάνει;;;;

Μια χαρά είναι η περδικούλα μας!Ολα καλά!Λέμε στο τσακίρ κέφι γιατί τις 3 τελευταίες μέρες και μένα τόσο έρωγε.Εμένα δεν καλοτρώει την κρέμα αλλά φαγητό 250μλ τρώει.

Διαφημίσεις

Πάω να βαφτώ να φύγω.. Γιατι με σας ξελογιάστρες βλέπω να βάφομαι στο μετρό..

Τα λέμε το βραδάκι..

Καλό απόγευμα λοιπόν.Παλιά δεν έτρωγε το γάλα της.Τώρα πίνει 2 φορές από 240μλ,και μετά φούτα,κρέμα,φαγητό.

Μια χαρά είναι η περδικούλα μας!Ολα καλά!Λέμε στο τσακίρ κέφι γιατί τις 3 τελευταίες μέρες και μένα τόσο έρωγε.Εμένα δεν καλοτρώει την κρέμα αλλά φαγητό 250μλ τρώει.

Και μετά το λες λιγόφαγο το παιδί σου! Τι να πω... Αλί σε μένα τη μάνα...

Και μετά το λες λιγόφαγο το παιδί σου! Τι να πω... Αλί σε μένα τη μάνα...

Δεν έχεις δεί λιγόφαγο παιδί!Πίστεψε με!Η Εφη έτρωγε 4 κουταλιές μέχρι να γίνει 8 μηνών!!Μετά όμως φρούτα έτρωγε ένα μπλέντερ μεγάλο!& φρούτα έβαζα μέσα!

Βρε κορίτσια αυτο το λιγόφαγη μπορει να το πουμε ολες κάποια στιγμη.. Και μενα ηταν ενα διαστημα που ειχε τα δοντάκια της και όλη μερα ετρωγε με το ζόρι 500 μλ..

Κατα τ' αλλα τρώει κανονικά αλλά οπως εχω ξαναπει ήσυχη, στα κακακια δεν ειναι ευκολη και το μωρό το πιάνει το γάλα του.. Αυτο ειναι όλο..

Φάσεις ειναι και περνάνε.. Μην αγχώνεστε λοιπόν αν δεν ειναι καλόφαγα οπως διαβασα και εδώ απο κάποια κοπέλα καποια στιγμη κανενα μωράκι δε πέθανε απο ασιτία.. Καλά να ναι και ας κανουν οτι θέλουν με το φαγητο..!!!

Έφυγαααα

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια αυτο το λιγόφαγη μπορει να το πουμε ολες κάποια στιγμη.. Και μενα ηταν ενα διαστημα που ειχε τα δοντάκια της και όλη μερα ετρωγε με το ζόρι 500 μλ..

Κατα τ' αλλα τρώει κανονικά αλλά οπως εχω ξαναπει ήσυχη, στα κακακια δεν ειναι ευκολη και το μωρό το πιάνει το γάλα του.. Αυτο ειναι όλο..

Φάσεις ειναι και περνάνε.. Μην αγχώνεστε λοιπόν αν δεν ειναι καλόφαγα οπως διαβασα και εδώ απο κάποια κοπέλα καποια στιγμη κανενα μωράκι δε πέθανε απο ασιτία.. Καλά να ναι και ας κανουν οτι θέλουν με το φαγητο..!!!

Έφυγαααα

Δίκιο κι αυτό, αλλά εμένα με αγχώνει το φαγητό, τι να κάμω... :(

Πάω να ταίσω!Φιλάκια Αγγελικούλα μου!Μην χάνεσαι!

Δε χάνομαι...Με χάνουν... Πολύ δουλειά, βρε μεφη μου, πήζω άσχημα και στο σπίτι δεν έχω πισι ακόμα γιατί δεν προλαβαίνω να το φτιάξω... Και σας πεθυμάω!

κοιτα, φανταζομαι οτι καποια στιγμη το ξυλακι του θα το φαει κ ο δικος μου αλλα ποτε μπροστα σε κοσμο! αυτο πληγωνει περισσοτερο. εκανες τη μακακια σου? για παμε λιγο στο αυτοκινητο ή καπου αλλου να μη μας βλεπουν να φας καμια ξυλια να συνελθεις.

ξεκολα μαρη!!!

καλα αυτα που γραφω κ εγω δεν τα βλεπεις???

μηπως ο πατερας σου ειναι ιχθεις??? γιατι μου θυμιζει τον δικο μου....

Οχι ξύλο....τα κανει αγρίμια....σας το λεω εγω που του παιζω καμμια στον κωλο ποτε ποτε....:roll:

εγω παλι ειμαι κατα του ξυλου...κ οι δικοι μου δεν με χτυπησανε ποτε...το χω ξαναπει η βια φερνει βια...ειτε ψυχολογικη ειτε σωματικη...μπορεις με τιμωρια να συνεφερεις ενα παιδι...δεν μπορω να διανοηθω ουτε στον ποπο να του ριχνω καμια...ολα με διαλογο τα θελω...δεν με ακους??οκ λοιπον δεν θα πας πχ στις κουνιες...

Το καλητερο ειναι το μπλα-μπλα.....πιανει σε ολα τα παιδακια....:wink:

αλλη απορια...οταν θα πιασουν τα 40αρια τι κανουμε με τα μωρα?κλιματιστικο κανει??καλα δεν λεω στο ιδιο δωματιο...ειχα στον νου μου να αναβα ενα πχ στο δωματιο του(που δεν τον εχω εκει)κ να δροσιζε ολο το σπιτι απ αυτο τι λετε?

Εγω βαζω του σαλονιου και βαραει ολη νυχτα στους 27 και εχω τις πορτες στα δωματια ολες ανοιχτες και παει η δροσια παντου!!!!!:wink:

τελεια τα νεα της περδικας!!!!!!!!!!!

.

Μπραβο το περδικακι μας ημουν συγουρη!!!!

με το καλο να γυρισουν σπιτι τους !!!

εχω εδω το γιαννη......δεν προλαβαινω

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

τα ρουχα μας μεινανε...

ολα τα αλλα οκ... εσυ τι εκκρεμοτητες εχεις??

κ γιατι δεν μπαινεις???

πολλες αποριες εχω!

Ναι το ξερω εχω χαθει. Βασικά ξεκίνησα κολυμβητηριο από την περασμένη εβδομάδα και πηγαινω κάθε μέρα το πρωι μαζι με το μπαμπά μου! Μετα ειχα μαζεματα στο σπίτι -χαλια, ρούχα ..τα κλασσικα-.

Τα προσκλητηρια τα μοιρασα, ταχυδρομεια, επισκεψεις κλπ

Μπομπονιερες εχω παραγγειλει απο τη Ρομβης, εκλεισα κομμωτρια για τη μερα της βαφτισης.

Δεν εχω βρει ρουχα, ούτε για το Γιωργο, και θελω ακόμα να κανονισω τα γλυκα - αυτό θα το κάνω μια εβδομάδα πριν - και ενα στεφανακι λουλουδια για την κολυμπυθρα.

Οι βόρειες θα συναντηθειτε βλέπω. Καλά να περασετε. Θα θελουμε ανταπόκριση.

Καλή αναρρωση στο μωρακι της Κιμης!!!

Με τη Δαλιδα τι εγινε? Δεν προλαβα να διαβασω.

Δεν έχεις δεί λιγόφαγο παιδί!Πίστεψε με!Η Εφη έτρωγε 4 κουταλιές μέχρι να γίνει 8 μηνών!!Μετά όμως φρούτα έτρωγε ένα μπλέντερ μεγάλο!& φρούτα έβαζα μέσα!

Εμένα η μπέμπα εχει ψιλοστρωσει στο φαγητό. Θα φαει ή τη φρουτεκρεμα όλη ή το φαγητο. Σημερα αφησε λίγο φρουτοκρεμα αλλά εφαγε όλο το φαγητο (κοτοπουλο, μιση πατατα, μισό καρότο, κολοκυθακι και αρακα). Και πάλι ευχαριστημενη ειμαι. Την αλλη εβδομαδα πάμε παιδιατρο για εμβόλια και μετρησεις. Πάντως το φαγητο δεν το τρωει και με μεγαλη ευκολία, ειδικά προς το τελος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...