Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευανθια μου ο πιπινος ειπε να παρει ενα σμαρτ να πηγαινοερχεται κ να παει να βγαλει το διπλωμα αλλα πρωτον τωρα δε μπορει αφου πρεπει να ειναι στο καραβι ποτε να παει να δοσει η να κανει τα μαθηματα που απαιτουνται μου ειπε να παω να παρω cd απο τη σχολη οδηγων με τα σηματα για να κατσει να τα διαβαζει σιγα-σιγα οταν εχει χρονο κ με την πρωτη ευκαιρια να παει να δοσει κ 2ον δε θελει να χαλασει χρηματα τωρα για αμαξι γιατι σκεφτεται μηπως χρειαστει ο πατερας μου τωρα που ηρθε το μπουγιουρντι δλδ κι ο πιπινος δεν ειναι ανευθηνος αλλα ολα μαζι δε γινονται κ ο μπαμπας μου επειδη ειναι προκατελημενος απο τον πρωην μου που τους ειχε πεθανει στις μακακιες οταν δε του αρεσει κατι η ειναι αντιθετο με τα πιστευω του κανει σαν υστερικος!! κ επισης δε νομιζω οτι ειναι κ τοσο τραγικο που τον πηγαινοφερνω ΑΝ χρειαστει 3 φορες την εβδομαδα γιατι αν ειναι πρωι να ερθει ερχετε μονος του με το μηχανακι...

Πάλι καλά που δεν έχει να πάρει το δίπλωμα δημοτικού,να τον περιμένεις 6 χρόνια!!!Πιπινοπλάνα!!!Λοιπόν ο μπαμπάς σου πρέπει να καταλάβει το ιδιομορφο της κατάστασης,μια και η ιδιόμορφη κόρη του μου ήθελε το τεκνό τώρα στα γεράματα!Από την άλλη μήπως κουράστηκε και αυτός ο καημένος;;;Εχει πολλά στο κεφάλι του!

oυφφφ το παιδακι μου γκρινιαζε γιατι νυσταζε...ποσο φρουτοκρεμα σας τρωνε εσας??εμενα σημερα 250μλ περιπου...

Ζουζου θα συμφωνησω με τον πατερα σου κ δεν λεω τιποτα αλλο με καλυψανε τα κοριτσια...να παει να βγαλει το διπλωμα ο πιπινος σου...

Το 250μλ σου φαίνεται λίγο;;;Οχι για να ξέρω!!!:D:D:DΕμένα όταν είναι στις καλές της 200μλ.

Εχει χρονο αμα θελει Ζουζου να παρει το διπλωμα....αμα θελουμε κατι την βρισκουμε την ακρη εγω αυτο ξερω να πω...κ ο πατερας σου εχει κουραστει σκεψου τον λιγο κ αυτον...ας δωσει τα σηματα πρωτα κ μετα μπορει να πηγαινει...η κουνιαδα μου δουλευει 10 ωρες κ πηγαινε με το που σχολαγε κατα τις 9 το βραδυ κ εκανε μαθηματα κ το πηρε κ με την πρωτη...μη μου λες δικαιολογιες γιατι οι δικαιολογιες δεν σε εξελισοουν καλο μου σε πανε πισω...γι αυτο αφηστε τις δικαιολογιες κ βρειτε λυση:wink:

Συμφωνώ με Μητσάκι πάντως!

εσυ καλη μου κολησες στο δεντρο κ δεν κοιτας το δασος...πριν κανα διμηνο φωναζες που θελει να παιρνει το αυτοκινητο κ δεν εχει διπλωμα...απο τοτε ακομα δινει..εκει κολανε οι δικαιολογιες...κ οσο για αυτοκινητο ουυυυυ υπαρχουν μεταχειρισμενα σε παααααρα πολυ καλες τιμες κ με 2000 ισα ισα να κανει τη δουλεια του....ισως για αυτο κ ο πατερας σου τα πηρε γιατι δεν βλεπει κινηση καταλαβες

?

Ξαναμανάσυμφωνώ με σοφό Μητσάκι!

τπτ δε λεω μονη μου εγω απλα εξεφρασα ενα παραπονο απεναντι στην αδικη αντιμετωπιση του πατερα μου σε σχεση με τον πιπινο κ εσεις ριξατε κατ ευθειαν το δικιο στον πατερα μου...το οτι ο πιπινος προσπαθει να γινει καλητερος συντροφος κ οτι προσπαθει να βοηθησει την οικογενεια μου οσο μπορει δε παιζει κανενα ρολο....μονο τα λαθη κοιταμε δλδ? ξερετε ποσο δυσκολο ειναι να εισαι μακρυα απο το παιδι σου κ να λαχταρας να το δεις εστω κ την ωρα που κοιματε να νιωσεις το δερματακι του κ την ανασα του να μοιρισεις τη μυρωδιτσα του κ να μην μπορεις?? αν του πω οτι δεν μπορω να παω να τον παρω ειναι ικανος να ερθει ακομη κ με τα ποδια αλλα γιατι να το κανω αυτο? τι θα κερδισω? τι ευνοια του πατερα μου η θα ειμαι πιο καπατσα αν τον ταλαιπωρω?? μερικες φορες δε σας καταλαβαινω ειληκρινα...ειναι τοσο κακο δλδ να πηγαινω να παιρνω τον αντρα μου απο τη δουλεια του 2 φορες την εβδομαδα??

και ομορφακια

ναι τα πιστευω ειδικα για τα χρηματα γιατι ειδη του εχει δοσει καποια...

ναι κανει κρυο κ ειδικα αν βρεχει ειναι πολυ επικυνδινα με το παπι...

ναι κ δις κ τρεις ουδης "ασφαλτος"....εξαλου η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως!!!

ναι θα ταισεις τα παιδια θα τα πας βολτα θα τα προσεχεις υπαρχει περιπτωση να μην κανεις κατι απο αυτα??? κ μακαρι ολοι οι μικροι να ηταν σαν τον πιπινο κ για να μη σου πω κ μερικοι μεγαλοι θα επρεπε να ειναι σαν τον πιπινο!!

αντε κ καλο σας μεσημερι!!!

Αη μαρή που περηξηγείσαι κιόλας!!Δεν σου είπε καμιά κοπέλα οτι δεν είναι καλός πατέρας και δεν νοιάζεται για εσάς!Να πάει να πάρει δίπλωμα σου είπαν!Τί να σου κάνω που μου ήθελες τον αφρό;;;Κολύμπα τώρα,πάρε τα βιάγκρα σου να ανταποκριθείς και ξεκόλλα και μην παρεξηγείσαι!Επτανήσιο κεφάλι!

Nα ρωτησω κατι άσχετο? Ξέρω οτι θα φάω δουλεμα τώρα..

Πώς μετράτε τα ml της φρουτόκρεμας? Πώς ξέρετε οτι έφαναν π.χ 200ml?

Μη κοροιδευετε ρεεεε, σας βλέπω..

Οταν την χτυπάς στο μπλέντερ βλέπεις πόσα μλ είναι.Αν την φάει όλη ξέρεις,αν όχι,ξαναβάλε αυτό που περίσεψε στο μπλέντερ να δείς κατά προσέγγιση πόσο έφαγε.

Διαφημίσεις

Οταν την χτυπάς στο μπλέντερ βλέπεις πόσα μλ είναι.Αν την φάει όλη ξέρεις,αν όχι,ξαναβάλε αυτό που περίσεψε στο μπλέντερ να δείς κατά προσέγγιση πόσο έφαγε.

Σωστό κι αυτό.. ;) στόκος παιδάκι μου εντελώς..

Τί θα γίνει με την πάρτη σου κοπελιά;;Ολο αβατάρ θα αλλάζεις;;;

Έχουμε κάποιο πρόβλημα κοπελιά?

Διακρίνω μια ειρωνία στο ύφος σου.. Και ξέρεις εγω ειμαι Χιώτικο κεφάλι και δε τα σηκώνω αυτά.. :tongue::tongue:

μεφη ευχαριστω που με κανεις πλακα για να γελασω ομως ξερετε κατι καθε φορα που λεω κατι για πιπινο με πιανετε απο τη μουρη....ψιλοβαρεθηκα να σου πω την αληθεια να τα ακουω συνεχεια κ οσο για το γ...ο..διπλωμα πραγματικα ειναι να παει να το βγαλει απλα δε προλαβε ξεκινησε μαθηματα κ εμειναν στη μεση τι να κανουμε αυτη τη δουλεια διαλεξε εχει τα καλα κ τα κακα της! ναι εχω παραπονα για εκεινον ομως ολες δεν εχουμε για τους αντρες μας? πραγματικα στεναχωριεμαι παρα πολυ που δεν ειναι κοντα στο μωρο την αλλη φορα της μιλαγε στο τηλεφωνο κ η πιπινα ειχε παρει το ακουστικο κ εκλαιγε που τον ακουγε κ δεν τον εβλεπε κ εκεινος εκλεισε γιατι δεν σταναχωρηθηκε που την ακουσε ετσι κ μου λεει τωρα ο πατερας μου να μην παω να τον παρω που θελει να δει το μωρο σιγα το πραγμα κ να με απειλει οτι δε θα ξανακρατησω το μωρο αν πας κ τι πραγματα ειναι αυτα γι αυτο ειμαι ετσι κ στεναχωριεμαι λοιπον. ειναι δυσκολη φαση ομως ο πιπινος προσπαθει πολυ κ εχει βελτιωθει παρα πολυ...μπορει αυριο να μπω κ να πω οτι μου εσπασε τα νευρα τι σημαινει αυτο? το ερωτημα μου ηταν κ ειναι το εξης ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ Κ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ? ωστε να μου κανει ιστοριες ο πατερας μου κ κοντρες??

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

μεφη ευχαριστω που με κανεις πλακα για να γελασω ομως ξερετε κατι καθε φορα που λεω κατι για πιπινο με πιανετε απο τη μουρη....ψιλοβαρεθηκα να σου πω την αληθεια να τα ακουω συνεχεια κ οσο για το γ...ο..διπλωμα πραγματικα ειναι να παει να το βγαλει απλα δε προλαβε ξεκινησε μαθηματα κ εμειναν στη μεση τι να κανουμε αυτη τη δουλεια διαλεξε εχει τα καλα κ τα κακα της! ναι εχω παραπονα για εκεινον ομως ολες δεν εχουμε για τους αντρες μας? πραγματικα στεναχωριεμαι παρα πολυ που δεν ειναι κοντα στο μωρο την αλλη φορα της μιλαγε στο τηλεφωνο κ η πιπινα ειχε παρει το ακουστικο κ εκλαιγε που τον ακουγε κ δεν τον εβλεπε κ εκεινος εκλεισε γιατι δεν σταναχωρηθηκε που την ακουσε ετσι κ μου λεει τωρα ο πατερας μου να μην παω να τον παρω που θελει να δει το μωρο σιγα το πραγμα κ να με απειλει οτι δε θα ξανακρατησω το μωρο αν πας κ τι πραγματα ειναι αυτα γι αυτο ειμαι ετσι κ στεναχωριεμαι λοιπον. ειναι δυσκολη φαση ομως ο πιπινος προσπαθει πολυ κ εχει βελτιωθει παρα πολυ...μπορει αυριο να μπω κ να πω οτι μου εσπασε τα νευρα τι σημαινει αυτο? το ερωτημα μου ηταν κ ειναι το εξης ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ Κ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ? ωστε να μου κανει ιστοριες ο πατερας μου κ κοντρες??

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ... Χαλάρωσε και απόλαυσε την..!!!!!

Για μένα δεν είναι καθόλου τραγικό και είναι επιτρεπτό.Αλλά την απάντηση μόνη σου την έδωσες για τον πατέρα σου πριν.Με αυτά που είδε να τραβάς από τον πρώην έχει γίνει δύσπιστος και φοβάται να μην σε ξαναεκμεταλευτούν!Ο΄σο καλός να είναι ο πιπίνος,ο πατέρας σου,επειδή "έχει καεί απ'τον χυλό,φυσάει και το γιαούρτι":Εξηγησέ του το αυτό και πές του οτι στην τελική θα παίρνεις την μπουμπού μαζί σου αν δεν θέλει να την κρατάει.Δεν νομίζω να δεχτεί!

Έχουμε κάποιο πρόβλημα κοπελιά?

Διακρίνω μια ειρωνία στο ύφος σου.. Και ξέρεις εγω ειμαι Χιώτικο κεφάλι και δε τα σηκώνω αυτά.. :tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen:Ναι,ρε!Εχω πρόβλημα!Κάθε φορά δεν σε αναγνωρίζω,σαν την Αλέκα και συ!!Θές να μαλώσουμε;;;;Ε;;;;Θές;;;;;;

Ξέρει καμια αν ο οίκος νυφικων Pronovias έχει και μπομπο βάφτισης?

Το τερπνον μετα του ωφελίμου.. Να παρατησω τη κουμπάρα αν ειναι να χαζεψ.. χιχιχι

Δεν ξέρω αν έχει αλλά και να έχει δεν θα είναι τερπόν από τις τιμές ου θα έχουν επάνω!:tongue:

Καλή ξεκούραση μουήθελεςπιπίνοτώρασταμάτακαικολύμπα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...