Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ανεπιτρεπτο!!!!βαρα το κεφαλι σου στον τοιχο παλιοβλαχαρα αμα εχεις νευρα!!αει σιχτιρ!εχουν δει κ μενα τα ματια μου....στο σουπερ μια φορα ηταν μια κ δινει μια σφαλιαρα του παιδιου του εφυγε το σαγονι...της εβαλαν ενα κωλοχερο αλλο πραμα αλλα σιγα μην καταλαβε....τι τραυματα προκαλουμε στα παιδια μας ορισμενες....

κοιτα, φανταζομαι οτι καποια στιγμη το ξυλακι του θα το φαει κ ο δικος μου αλλα ποτε μπροστα σε κοσμο! αυτο πληγωνει περισσοτερο. εκανες τη μακακια σου? για παμε λιγο στο αυτοκινητο ή καπου αλλου να μη μας βλεπουν να φας καμια ξυλια να συνελθεις.

ρε μιτσακι δε με εχεις καταλαβει...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...ειναι η αληθεια ο πιπινος δε δουλευει 10 ωρες μονο κ δεν ειναι καπου μονιμα για να παει να κανει ολα αυτα κ παρολες τις δυσκολιες σου ειπα θα διαβασει τα σηματα κ θα συνενοειθει με τη σχολη οδηγων να μπορεσει να παει να δοσει τουλαχιστον τα σηματα κ με την επωμενη ευκαιρια την οδηγηση αυτα ολα ομως δεν γινονται μεσα σε 1 βδομαδα...μεχρι λοιπον να παρει το διπλωμα τι θα κανει? αντε κ το πηρε..αμαξι?? το δικο μου δε παιζει να το εχει γιατι το χρειαζομαι τα χρηματα που εχει αυτη τη στιγμη σου εξηγω οτι τα κραταει μηπως χρειαστει να δοσει στον πατερα μου να τον βοηθησει...κ συν οτι η ολη μανουβρα γινεται για κανα μηνα ακομη μετα θα εχει το μηχανακι περα δοθε...που κανει λαθος κ δικαιολογειται κ παει πισω αντι για μπροστα?? κ ο πατερας μου εχει δικιο κ κουραζεται κι εγω το ιδιο ομως κ ολοι μας.. συν οτι ερχεται κ ο πεθερος μου πιο συχνα τωρα κ τον βοηθαει με το μωρο...εγω τον βοηθαω σε οτι αλλο μου ζητησει...ειναι λιγο ακυρο η γκρινιρσα του για αυτο το θεμα αυτο προσπαθω να σας πω τοση ωρα πολυ φασαρια για το τπτ για ενα απλο πραγμα!!

ξεκολα μαρη!!!

καλα αυτα που γραφω κ εγω δεν τα βλεπεις???

μηπως ο πατερας σου ειναι ιχθεις??? γιατι μου θυμιζει τον δικο μου....

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε μιτσακι δε με εχεις καταλαβει...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...ειναι η αληθεια ο πιπινος δε δουλευει 10 ωρες μονο κ δεν ειναι καπου μονιμα για να παει να κανει ολα αυτα κ παρολες τις δυσκολιες σου ειπα θα διαβασει τα σηματα κ θα συνενοειθει με τη σχολη οδηγων να μπορεσει να παει να δοσει τουλαχιστον τα σηματα κ με την επωμενη ευκαιρια την οδηγηση αυτα ολα ομως δεν γινονται μεσα σε 1 βδομαδα...μεχρι λοιπον να παρει το διπλωμα τι θα κανει? αντε κ το πηρε..αμαξι?? το δικο μου δε παιζει να το εχει γιατι το χρειαζομαι τα χρηματα που εχει αυτη τη στιγμη σου εξηγω οτι τα κραταει μηπως χρειαστει να δοσει στον πατερα μου να τον βοηθησει...κ συν οτι η ολη μανουβρα γινεται για κανα μηνα ακομη μετα θα εχει το μηχανακι περα δοθε...που κανει λαθος κ δικαιολογειται κ παει πισω αντι για μπροστα?? κ ο πατερας μου εχει δικιο κ κουραζεται κι εγω το ιδιο ομως κ ολοι μας.. συν οτι ερχεται κ ο πεθερος μου πιο συχνα τωρα κ τον βοηθαει με το μωρο...εγω τον βοηθαω σε οτι αλλο μου ζητησει...ειναι λιγο ακυρο η γκρινιρσα του για αυτο το θεμα αυτο προσπαθω να σας πω τοση ωρα πολυ φασαρια για το τπτ για ενα απλο πραγμα!!

εσυ καλη μου κολησες στο δεντρο κ δεν κοιτας το δασος...πριν κανα διμηνο φωναζες που θελει να παιρνει το αυτοκινητο κ δεν εχει διπλωμα...απο τοτε ακομα δινει..εκει κολανε οι δικαιολογιες...κ οσο για αυτοκινητο ουυυυυ υπαρχουν μεταχειρισμενα σε παααααρα πολυ καλες τιμες κ με 2000 ισα ισα να κανει τη δουλεια του....ισως για αυτο κ ο πατερας σου τα πηρε γιατι δεν βλεπει κινηση καταλαβες

?

PlbZp2.png

ευανθια μου ετσι ειναι την αλλη φορα θελαμε να παμε εκδρομη κ τσιτωσε γιατι θα πηγαιναμε με το αμαξι κ το μωρο κ τελικα κριναμε οτι εχει δικιο κ δεν πηγαμε το επωμενο σκ μετα απο αυτο πηγαμε ανδρο που σας ειχα πει κ παλι γκρινιαζε κ του ειπα "μου ειπες να παμε καπου κοντα με το καραβι να μην χρειαστει να οδηγαμε ωρες με το παιδι κ σε ακουσα τωρα τι θες κ φωναζεις παλι??" κατα τα αλλα ομως θελει πρωτα ο θεος να παμε οδικως κερκυρα με το παιδι το καλοκαιρι αυτο δεν ειναι επικυνδυνο 10 ωρες ταξιδι μεσα στον ηλιο κ του λεω να παμε τουλαχιστον με το πλοιο απο πατρα με καμπινα κ λεει εγω σε καμπινα δε μπαινω....δλδ ολα δικα του τα θελει ωρες-ωρες κ το χειροτερο μπου με πληγωνει ειναι οτι δεν εχει εμπιστοσυνη σε μενα!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ευανθια μου ο πιπινος ειπε να παρει ενα σμαρτ να πηγαινοερχεται κ να παει να βγαλει το διπλωμα αλλα πρωτον τωρα δε μπορει αφου πρεπει να ειναι στο καραβι ποτε να παει να δοσει η να κανει τα μαθηματα που απαιτουνται μου ειπε να παω να παρω cd απο τη σχολη οδηγων με τα σηματα για να κατσει να τα διαβαζει σιγα-σιγα οταν εχει χρονο κ με την πρωτη ευκαιρια να παει να δοσει κ 2ον δε θελει να χαλασει χρηματα τωρα για αμαξι γιατι σκεφτεται μηπως χρειαστει ο πατερας μου τωρα που ηρθε το μπουγιουρντι δλδ κι ο πιπινος δεν ειναι ανευθηνος αλλα ολα μαζι δε γινονται κ ο μπαμπας μου επειδη ειναι προκατελημενος απο τον πρωην μου που τους ειχε πεθανει στις μακακιες οταν δε του αρεσει κατι η ειναι αντιθετο με τα πιστευω του κανει σαν υστερικος!! κ επισης δε νομιζω οτι ειναι κ τοσο τραγικο που τον πηγαινοφερνω ΑΝ χρειαστει 3 φορες την εβδομαδα γιατι αν ειναι πρωι να ερθει ερχετε μονος του με το μηχανακι...

1ον... τα πιστευεις???

μιτσακι μου δε ξερω αν ειδες αυτα που εγραψα αλλα μη κοιταμε μονο τη μια μερια δεν ειναι ευκολο να παει τωρα για διπλωμα...ερχετε 7 το απογευμα απο το καραβι κ στις 7 το πρωι πρεπει να ειναι μεσα κ αυτο γινεται μονο τριτη, πεμπτη κ κυριακη...ποτε να παει για αμεσα μιλαμε παντα να δοσει εξετασεις???? με την πρωτη ευκαιρια θα το κανει...κ μολις φτιαξει λιγο ακομη ο καιρος θα ερχεται με το μηχανακι μονος του απλα τωρα φοβαμαι κι εγω κανει κ κρυο....νομιζω ο μπαμπας τα τραγικοποιει τα πραγματα λιγο!

κρυο εεε????

κ γενικα ετσι για να πω τον πονο μου ο πατερας μου ειναι οτι καλητερο εχει η οικογενεια μου ειναι καλος πατερας κ καλος ανθρωπος..εχει παλεψει για ολους μας κ ακομη το κανει ομως ειναι υπερπροστατευτικος...για του λογου το αληθες οταν γραφτηκα στη σχολη επειδη ηταν βραδινα καποια τμηματα κ στην ομονοια τωρα κ πριν 12 χρονια παραλιγο να μην παω...μου εκανε τετοια φασαρια που δε θα το ξεχασω...γιατι φοβοταν τα λεωφορεια...τον επεισα με τα 1000 ζορια κ τωρα καμια φορα που καμαρωνει για την δουλεια που κανω το λεω οτι κ καλα παραλιγο να μην παω επειδη φοβοσουν κ δεν απανταει...αυτα εγω τα βλεπω τραγικα..μου αρεσει που νοιαζεται αλλα ρε κοριτσια οχι κι ετσι...ασε τον αλλο να κανει κ τα λαθη του δλδ αλλιως πως θα μαθει??

το δις εξαμαρτειν...

πολλα "θα".... αλλα θα μου πεις...μικρος ειναι ακομα...;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εγω παλι ειμαι κατα του ξυλου...κ οι δικοι μου δεν με χτυπησανε ποτε...το χω ξαναπει η βια φερνει βια...ειτε ψυχολογικη ειτε σωματικη...μπορεις με τιμωρια να συνεφερεις ενα παιδι...δεν μπορω να διανοηθω ουτε στον ποπο να του ριχνω καμια...ολα με διαλογο τα θελω...δεν με ακους??οκ λοιπον δεν θα πας πχ στις κουνιες...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

εσυ καλη μου κολησες στο δεντρο κ δεν κοιτας το δασος...πριν κανα διμηνο φωναζες που θελει να παιρνει το αυτοκινητο κ δεν εχει διπλωμα...απο τοτε ακομα δινει..εκει κολανε οι δικαιολογιες...κ οσο για αυτοκινητο ουυυυυ υπαρχουν μεταχειρισμενα σε παααααρα πολυ καλες τιμες κ με 2000 ισα ισα να κανει τη δουλεια του....ισως για αυτο κ ο πατερας σου τα πηρε γιατι δεν βλεπει κινηση καταλαβες

?

ρε φουστη μου αυτο σου εξηγω ΟΤΙ κ να κανουμε δεν ειναι ευχαριστημενος ο πατερας μου ολα λαθος τα βλεπει...δλδ δεν ειναι κινηση που θα διαβασει για τα σηματα που δε θελει να χαλασει μια γιατι μπορει να χρειαστει αυτα τα 2-3 χιλιαρικα για την δοση στην πολεοδομια για το σπιτι του πατερα μου...?? κ τοτε που φωναζα μετα απο λιγο εφυγε κ εμειναν τα μαθηματα στη μεση ρε συ!! νοιαζετε ρε μιτσακι για ποιο σημαντικα πραγματα απο το να παω εγω να τον παρω 10 φορες κ να τον φερω σπιτι του να δει το παιδι του καταλαβες τι εννοω??? δε ξερω πως αλλιως να στο δοσω να το καταλαβεις βλεπω εναν πιτσιρικα ο οποιος ειχε του π...ου του το χαβα κ τωρα νοιαζετε για ολη μου την οικογενεια κ οχι μονο για μενα κ το παιδι του..κ αντι να τον ενθαρυνουμε για αυτη του την αλλαγη κοιταμε να βρουμε κ καποιο ελατωμα για να του την πουμε..αυτο δε μου αρεσει..

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

κοιτα, φανταζομαι οτι καποια στιγμη το ξυλακι του θα το φαει κ ο δικος μου αλλα ποτε μπροστα σε κοσμο! αυτο πληγωνει περισσοτερο. εκανες τη μακακια σου? για παμε λιγο στο αυτοκινητο ή καπου αλλου να μη μας βλεπουν να φας καμια ξυλια να συνελθεις.

ξεκολα μαρη!!!

καλα αυτα που γραφω κ εγω δεν τα βλεπεις???

μηπως ο πατερας σου ειναι ιχθεις??? γιατι μου θυμιζει τον δικο μου....

δεν θα παει το χερι σου ευανθια... αληθεια... βλεπω τον νικηφ. πχ. τι να βαρεσω μωρε που ειναι ολοκληρο παιδι? για πλακα καμμια στο κολαρακι, να χαλαρωσει απο τη μλκ του, ναι... πιο πολυ λειτουργει...

α ρε Ομορφακια τι καθομαι κ μιλαω αφου εχουμε εσενα....

ουτε εγω μιλαω...βλεπεις...τα λεει μονη της!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εγω παλι ειμαι κατα του ξυλου...κ οι δικοι μου δεν με χτυπησανε ποτε...το χω ξαναπει η βια φερνει βια...ειτε ψυχολογικη ειτε σωματικη...μπορεις με τιμωρια να συνεφερεις ενα παιδι...δεν μπορω να διανοηθω ουτε στον ποπο να του ριχνω καμια...ολα με διαλογο τα θελω...δεν με ακους??οκ λοιπον δεν θα πας πχ στις κουνιες...

Aει μαρή.. Παπαδοπουλίνα..!!! Που δε θα πας τον γαμπρό μου στις κούνιες.. :tongue::tongue:

΄Ηρθε η μαμα και πήρε τη φουντούκα γιατι θα κατέβω στο κένρο σε λίγο και ειναι το σπίτι μου άδειο.. Αααχ..!!!

Anyway, τώρα που λέτε για παιδάκια.. Στον επάνω όροφο μένει ο γιος του σπιτονοικοκύρη μας.. Εχει ενα παιδάκι 2 ετών και η γυναίκα του ειναι νευρασθενική.. Πραγματικά απορώ πως εχει μεγαλώσει αυτο το παιδι.. Σκοτώνονται μεταξύ τους και η μάνα οταν εχει τα νευρα της βαράει και βρίζει τον μικρό.. Μας ξυπνανε τα βράδια.. Το μωρο ενω εκεινη δε δουλευει, το στέλνει παιδικο απο 1 ετους απο τις 08.30 το πρωί και το παίρνει καθε απογευμα στις 5.. Την ημερα της γιορτής μου που ειχαμε κόσμο εγινε ο κακος χαμος επάνω.. Οι καλεσμένοι μου είχαν φρίξει.. Το μωρό ειχε φαρυγγίτιδα και το επιασε κατι σαν νευρικός κλονισμός.. Τους χτυπούσε, τους δάγκωνε και εκλαιγε σαν τρελό.. Το πήγαν στο Μετροπόλιταν και τους ειπαν οτι πρέπει να το δει νευρολόγος.. Και με πήρε την επόμενη μέρα να μου ευχηθει και μου τα λέγε και κορόιδευε τους γιατρούς και ελεγε οτι ήταν ματιασμενο και οτι εκανε ετσι επειδη κλειστηκε σπιτι επειδή ηταν αρρωστο και γι αυτο εσπασαν τα νευρα του.. Ειναι δραματική η κατάσταση, απλα.. Και καθε φορά που βλέπει τη μπεμπα μου μου λέει οτι θέλει να κανει και δευτερο... Είναι δυνατον?

Μάλλον στο πριβέ επρεπε να τα γράψω αλλα οκ, δε πειραζει..

Διαφημίσεις

αντε μαρη βαλε μπρος λεμε να κανεις αλλο ενα φουντουκακι ομορφο σαν το πρωτο!!!

ρε κοριτσια τα μωρα σας κοιμουνται στα δωματια τους?εγω τον εχω στο δικο μου δωματιο...τα βραδυα μου στριφογυρναει το εχω βρει αναποδα ,με το κεφαλι κατω κ τα ποδια πανω ,πλαγια ακροβατικα λεμε κ εχω τον νου μου κ ξυπναει συνεχεια...αν τον βαλω στο δικο του δωματιο δεν θα τον ακουω με τιποτα..δεν ειναι κ διπλα τα δωματια ρε γμτ...

καθομαι εξω στην βεραντα με καφε...ο μπομπος θα ξυπνησει οπου να ναι το νιωθω...κανω κ ενα τσιγαρακι...η βεραντα μες στην μπιχλα εντωμεταξυ λογω απολυμανσης την Τριτη θα την καθαρισω...βρηκα κ ενα πτωμα μπλιαχ!

Εγώ Μιτσάκι την έχω μαζί μου και θα την έχω κανένα 5αρι χρόνια προβλέπω όπως την Εφη!!:tongue::tongue:

αλλη απορια...οταν θα πιασουν τα 40αρια τι κανουμε με τα μωρα?κλιματιστικο κανει??καλα δεν λεω στο ιδιο δωματιο...ειχα στον νου μου να αναβα ενα πχ στο δωματιο του(που δεν τον εχω εκει)κ να δροσιζε ολο το σπιτι απ αυτο τι λετε?

Καλό είναι να το ανάβεις αλλά να έχεις και μια πότρα λίγο ανοιχτή για να ανανεώνεται ο αέρας.

Καλημερεςςςςςςςςς!!!!!!!!!

Τι ωραια μερα σημερα!!!!!!!!!!!

Δεν πειραζει.....παντως για να μη μειωνεται η αγωνια στο καφε κ εγω σημερα κλεινω τις 30 μερες. χθες ειχα λιγο ροζ........μετα τιποτα.........βρε λετε?????

Βρε λέςςςςς;;;;;;;;Μακάρι Ευανθούλα μου αν το θέλεις!

δεν θα παει το χερι σου ευανθια... αληθεια... βλεπω τον νικηφ. πχ. τι να βαρεσω μωρε που ειναι ολοκληρο παιδι? για πλακα καμμια στο κολαρακι, να χαλαρωσει απο τη μλκ του, ναι... πιο πολυ λειτουργει...

ε, και εγω ετσι το σκεφτομαι, καμια στον ποπο. πουθενα αλλου.γιατι οσο καλο κ να ειναι ενα παιδι καποια στιγμη θα σε βγαλει απο τα ρουχα σου.

κ η τιμωρια καλη. πχ κλεισου στο δωματιο σου, στο μπανιο, σκεψου τι εκανες κ μη ξαναβγεις εαν δεν εχεις ηρεμησει.

γωγω, no comments για τους γειτονες...κριμα το παιδακι...

qC91p2.pngaQK1p2.png

τπτ δε λεω μονη μου εγω απλα εξεφρασα ενα παραπονο απεναντι στην αδικη αντιμετωπιση του πατερα μου σε σχεση με τον πιπινο κ εσεις ριξατε κατ ευθειαν το δικιο στον πατερα μου...το οτι ο πιπινος προσπαθει να γινει καλητερος συντροφος κ οτι προσπαθει να βοηθησει την οικογενεια μου οσο μπορει δε παιζει κανενα ρολο....μονο τα λαθη κοιταμε δλδ? ξερετε ποσο δυσκολο ειναι να εισαι μακρυα απο το παιδι σου κ να λαχταρας να το δεις εστω κ την ωρα που κοιματε να νιωσεις το δερματακι του κ την ανασα του να μοιρισεις τη μυρωδιτσα του κ να μην μπορεις?? αν του πω οτι δεν μπορω να παω να τον παρω ειναι ικανος να ερθει ακομη κ με τα ποδια αλλα γιατι να το κανω αυτο? τι θα κερδισω? τι ευνοια του πατερα μου η θα ειμαι πιο καπατσα αν τον ταλαιπωρω?? μερικες φορες δε σας καταλαβαινω ειληκρινα...ειναι τοσο κακο δλδ να πηγαινω να παιρνω τον αντρα μου απο τη δουλεια του 2 φορες την εβδομαδα??

και ομορφακια

ναι τα πιστευω ειδικα για τα χρηματα γιατι ειδη του εχει δοσει καποια...

ναι κανει κρυο κ ειδικα αν βρεχει ειναι πολυ επικυνδινα με το παπι...

ναι κ δις κ τρεις ουδης "ασφαλτος"....εξαλου η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως!!!

ναι θα ταισεις τα παιδια θα τα πας βολτα θα τα προσεχεις υπαρχει περιπτωση να μην κανεις κατι απο αυτα??? κ μακαρι ολοι οι μικροι να ηταν σαν τον πιπινο κ για να μη σου πω κ μερικοι μεγαλοι θα επρεπε να ειναι σαν τον πιπινο!!

αντε κ καλο σας μεσημερι!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

τπτ δε λεω μονη μου εγω απλα εξεφρασα ενα παραπονο απεναντι στην αδικη αντιμετωπιση του πατερα μου σε σχεση με τον πιπινο κ εσεις ριξατε κατ ευθειαν το δικιο στον πατερα μου...το οτι ο πιπινος προσπαθει να γινει καλητερος συντροφος κ οτι προσπαθει να βοηθησει την οικογενεια μου οσο μπορει δε παιζει κανενα ρολο....μονο τα λαθη κοιταμε δλδ? ξερετε ποσο δυσκολο ειναι να εισαι μακρυα απο το παιδι σου κ να λαχταρας να το δεις εστω κ την ωρα που κοιματε να νιωσεις το δερματακι του κ την ανασα του να μοιρισεις τη μυρωδιτσα του κ να μην μπορεις?? αν του πω οτι δεν μπορω να παω να τον παρω ειναι ικανος να ερθει ακομη κ με τα ποδια αλλα γιατι να το κανω αυτο? τι θα κερδισω? τι ευνοια του πατερα μου η θα ειμαι πιο καπατσα αν τον ταλαιπωρω?? μερικες φορες δε σας καταλαβαινω ειληκρινα...ειναι τοσο κακο δλδ να πηγαινω να παιρνω τον αντρα μου απο τη δουλεια του 2 φορες την εβδομαδα??

και ομορφακια

ναι τα πιστευω ειδικα για τα χρηματα γιατι ειδη του εχει δοσει καποια...

ναι κανει κρυο κ ειδικα αν βρεχει ειναι πολυ επικυνδινα με το παπι...

ναι κ δις κ τρεις ουδης "ασφαλτος"....εξαλου η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως!!!

ναι θα ταισεις τα παιδια θα τα πας βολτα θα τα προσεχεις υπαρχει περιπτωση να μην κανεις κατι απο αυτα??? κ μακαρι ολοι οι μικροι να ηταν σαν τον πιπινο κ για να μη σου πω κ μερικοι μεγαλοι θα επρεπε να ειναι σαν τον πιπινο!!

αντε κ καλο σας μεσημερι!!!

Noμίζω οτι τα κορίτσια έριξαν δίκιο στο μπαμπά σου γιατι και εσύ μια τον υποστηρίζεις τον πιπίνο και μια οχι.. Κατέληξε βρε κορίτσι μου εσυ για να καταλήξουμε και εμεις..

εγω απλα παραπονα σας λεω οπως κανετε ολες τι παει να πει μια τον υποστηριζω κ μια οχι? απλα δε μου αρεσει η ειρωνια δεχομαι κ κριτικη κ συμβουλες οπως κ τα εχω δεχτει απο εσας παρα πολλες φορες ομως οχι ειρωνια οκ?

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...