Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια χαρανταν.....!!!

χαιρομαι που περδικακι ειναι καλα αλεκα..η δαλιδα τι επαθε ρε...???

τα νευρα μου...αυτος ο πατερας μου πια...αμαν με τις παραξενιες του δε ξανακραταει λεει το μωρο για να πηγαινω να παιρνω τον πιπινο απο λαυριο γιατι δεν ειναι σωστο να κοψει το λαιμο του να ερθει μονος του..τι στραβωμα εφαγε δε ξερω..ολο κοντρα μου παει...!!! κ ο πιπινος με το μηχανακι αμα δε φτιαξει ο καιρος πως θα ερχετε να σημερα πχ ειναι να βρεξει..τι να πληρωνουμε ταξι?? ρε φουστη μου καναμε αμαν να βρει ενα καραβι να ερχεται συχνα σπιτι κ τωρα που το βρηκε γκρινιαζει ο μπαμπας δε θα ηρεμισω ποτε??

δεν το κανει απο κακο...θελει να κανει τον πιπινο να φερεται σαν αντρας σου και οχι σαν παιδι σου...ουτε εμενα θα μου αρεσε η κορη μου να πηγαινοφερνει το γαμπρο μου στην δουλεια του εκτος αν η κορη μου δεν δουλευε και της περισσευε χρονος. Απο την αλλη σε καταλαβαινω και εσενα, γιατι λες, μεχρι να στρωσουν τα πραγματα....Πόση ωρα ειναι το Λαυριο απο την δουλεια σου? Ποση ωρα χανεις δλδ με το να τον πηγαινοφερνεις??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

παω κορτσαρες........θα τα πουμε μετα, φιλια..

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ζουζου, ανθρωπος ειναι κ αυτος καταλαβε τον. να προσεχει τη μαμα, να προσεχει τη μπουμπου, να κοιταει 2 σπιτια, ε κουραστηκε ο ανθρωπος. κ σκεφτεται λογικα νομιζω, οτι δηλ να βοηθαω οταν πραγματικα υπαρχει αναγκη. ο πιπινος ειναι οικογενειαρχης πια κ θα πρεπει να βρισκει μονος του λυσεις.

μηπως πρεπει να βγαλει το διπλωμα κ να παρει ενα αυτοκινητο?

qC91p2.pngaQK1p2.png

αλεκα μου δεν ειναι μακρυα 1 ωριτσα πηγαινε κ ελα...παω σπιτι κ το βραδακι κατα τις 8:30 παω κ τον παιρνω...αλλα το προβλημα του πατερα μου δεν ειναι αυτο..ειναι οτι κ καλα φοβαται την διαδρομη με το αμαξι μη μου τυχει κατι...:? κ το κατι που εννοει ειναι μη μου την παισουν λεει τπτ περιεργοι κ τωρα ειμαι μανα :shock:...δλδ πριν δεν φοβοταν?? "τι θα πει ο κοσμος που γυρνας τετοιες ωρες μανα με παιδι" ετσι μου ειπε!!!!!!!!!!!!!!! γι αυτο σου λεω τον εχει πιασει η μακακια του τωρα ετσι για να λεει κατι...να γκρινιαζει τα κανει αυτα..και σιγα τις μεγαλες ωρες 10 το αργοτερο ειμαστε σπιτι...δλδ οταν πηγαινα πειραια κ μονη μου κ γυρναγα 3-4 που ηταν στο νησος μυκονος δεν ελεγε κατι για να σου δοσω να καταλβεις!! δε μπορω αυτους τους παραλογισμους ειληκρινα....:( κ σιγα τη διαδρομη αττικη οδο κ μετα εθνικη μαρκοπουλο λαυριου...που να μου την πεσουν μεσα στις εθνικες με τιγκα αυτοκινητα κ με τις ταχυτητες που τρεχουν κ στις 9 το βραδυ ??? να πω οτι πηγαινα απο μεσα (σπατα) που ειναι ερημια οκ κ μετα αφου ειμαι με πιπινο δεν ειμαι μονη!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ευανθια μου ο πιπινος ειπε να παρει ενα σμαρτ να πηγαινοερχεται κ να παει να βγαλει το διπλωμα αλλα πρωτον τωρα δε μπορει αφου πρεπει να ειναι στο καραβι ποτε να παει να δοσει η να κανει τα μαθηματα που απαιτουνται μου ειπε να παω να παρω cd απο τη σχολη οδηγων με τα σηματα για να κατσει να τα διαβαζει σιγα-σιγα οταν εχει χρονο κ με την πρωτη ευκαιρια να παει να δοσει κ 2ον δε θελει να χαλασει χρηματα τωρα για αμαξι γιατι σκεφτεται μηπως χρειαστει ο πατερας μου τωρα που ηρθε το μπουγιουρντι δλδ κι ο πιπινος δεν ειναι ανευθηνος αλλα ολα μαζι δε γινονται κ ο μπαμπας μου επειδη ειναι προκατελημενος απο τον πρωην μου που τους ειχε πεθανει στις μακακιες οταν δε του αρεσει κατι η ειναι αντιθετο με τα πιστευω του κανει σαν υστερικος!! κ επισης δε νομιζω οτι ειναι κ τοσο τραγικο που τον πηγαινοφερνω ΑΝ χρειαστει 3 φορες την εβδομαδα γιατι αν ειναι πρωι να ερθει ερχετε μονος του με το μηχανακι...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

oυφφφ το παιδακι μου γκρινιαζε γιατι νυσταζε...ποσο φρουτοκρεμα σας τρωνε εσας??εμενα σημερα 250μλ περιπου...

Ζουζου θα συμφωνησω με τον πατερα σου κ δεν λεω τιποτα αλλο με καλυψανε τα κοριτσια...να παει να βγαλει το διπλωμα ο πιπινος σου...

PlbZp2.png

ευανθια μου ο πιπινος ειπε να παρει ενα σμαρτ να πηγαινοερχεται κ να παει να βγαλει το διπλωμα αλλα πρωτον τωρα δε μπορει αφου πρεπει να ειναι στο καραβι ποτε να παει να δοσει η να κανει τα μαθηματα που απαιτουνται μου ειπε να παω να παρω cd απο τη σχολη οδηγων με τα σηματα για να κατσει να τα διαβαζει σιγα-σιγα οταν εχει χρονο κ με την πρωτη ευκαιρια να παει να δοσει κ 2ον δε θελει να χαλασει χρηματα τωρα για αμαξι γιατι σκεφτεται μηπως χρειαστει ο πατερας μου τωρα που ηρθε το μπουγιουρντι δλδ κι ο πιπινος δεν ειναι ανευθηνος αλλα ολα μαζι δε γινονται κ ο μπαμπας μου επειδη ειναι προκατελημενος απο τον πρωην μου που τους ειχε πεθανει στις μακακιες οταν δε του αρεσει κατι η ειναι αντιθετο με τα πιστευω του κανει σαν υστερικος!! κ επισης δε νομιζω οτι ειναι κ τοσο τραγικο που τον πηγαινοφερνω ΑΝ χρειαστει 3 φορες την εβδομαδα γιατι αν ειναι πρωι να ερθει ερχετε μονος του με το μηχανακι...

τοτε απλα πες πως ειναι μια αναποδη μερα για τον πατερα σου κ ξεχνα οτι σου ειπε...μαλλον καπου ηθελε να ξεσπασει...

κ παιρνε μαζι σου τη μπουμπου, κ μη του ξαναζητησεις τιποτα παρα μονο τα απαραιτητα. μη τσαντιζεστε!

qC91p2.pngaQK1p2.png

oυφφφ το παιδακι μου γκρινιαζε γιατι νυσταζε...ποσο φρουτοκρεμα σας τρωνε εσας??εμενα σημερα 250μλ περιπου...

Ζουζου θα συμφωνησω με τον πατερα σου κ δεν λεω τιποτα αλλο με καλυψανε τα κοριτσια...να παει να βγαλει το διπλωμα ο πιπινος σου...

μιτσακι μου δε ξερω αν ειδες αυτα που εγραψα αλλα μη κοιταμε μονο τη μια μερια δεν ειναι ευκολο να παει τωρα για διπλωμα...ερχετε 7 το απογευμα απο το καραβι κ στις 7 το πρωι πρεπει να ειναι μεσα κ αυτο γινεται μονο τριτη, πεμπτη κ κυριακη...ποτε να παει για αμεσα μιλαμε παντα να δοσει εξετασεις???? με την πρωτη ευκαιρια θα το κανει...κ μολις φτιαξει λιγο ακομη ο καιρος θα ερχεται με το μηχανακι μονος του απλα τωρα φοβαμαι κι εγω κανει κ κρυο....νομιζω ο μπαμπας τα τραγικοποιει τα πραγματα λιγο!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

τοτε απλα πες πως ειναι μια αναποδη μερα για τον πατερα σου κ ξεχνα οτι σου ειπε...μαλλον καπου ηθελε να ξεσπασει...

κ παιρνε μαζι σου τη μπουμπου, κ μη του ξαναζητησεις τιποτα παρα μονο τα απαραιτητα. μη τσαντιζεστε!

αααα καλα αν παρω τη μπουμπου μαζι τοτε ειναι που θα το παθει το εγκεφαλικο ο μπαμπας...μου το ειπε να μην τολμισω κ το παρω μαζι το παιδι...ασε σου λεω ειναι καλος χρυσος αλλα μην τον καβαλισει ο εξω απο δω!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μιτσακι μου δε ξερω αν ειδες αυτα που εγραψα αλλα μη κοιταμε μονο τη μια μερια δεν ειναι ευκολο να παει τωρα για διπλωμα...ερχετε 7 το απογευμα απο το καραβι κ στις 7 το πρωι πρεπει να ειναι μεσα κ αυτο γινεται μονο τριτη, πεμπτη κ κυριακη...ποτε να παει για αμεσα μιλαμε παντα να δοσει εξετασεις???? με την πρωτη ευκαιρια θα το κανει...κ μολις φτιαξει λιγο ακομη ο καιρος θα ερχεται με το μηχανακι μονος του απλα τωρα φοβαμαι κι εγω κανει κ κρυο....νομιζω ο μπαμπας τα τραγικοποιει τα πραγματα λιγο!

Εχει χρονο αμα θελει Ζουζου να παρει το διπλωμα....αμα θελουμε κατι την βρισκουμε την ακρη εγω αυτο ξερω να πω...κ ο πατερας σου εχει κουραστει σκεψου τον λιγο κ αυτον...ας δωσει τα σηματα πρωτα κ μετα μπορει να πηγαινει...η κουνιαδα μου δουλευει 10 ωρες κ πηγαινε με το που σχολαγε κατα τις 9 το βραδυ κ εκανε μαθηματα κ το πηρε κ με την πρωτη...μη μου λες δικαιολογιες γιατι οι δικαιολογιες δεν σε εξελισοουν καλο μου σε πανε πισω...γι αυτο αφηστε τις δικαιολογιες κ βρειτε λυση:wink:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

κ γενικα ετσι για να πω τον πονο μου ο πατερας μου ειναι οτι καλητερο εχει η οικογενεια μου ειναι καλος πατερας κ καλος ανθρωπος..εχει παλεψει για ολους μας κ ακομη το κανει ομως ειναι υπερπροστατευτικος...για του λογου το αληθες οταν γραφτηκα στη σχολη επειδη ηταν βραδινα καποια τμηματα κ στην ομονοια τωρα κ πριν 12 χρονια παραλιγο να μην παω...μου εκανε τετοια φασαρια που δε θα το ξεχασω...γιατι φοβοταν τα λεωφορεια...τον επεισα με τα 1000 ζορια κ τωρα καμια φορα που καμαρωνει για την δουλεια που κανω το λεω οτι κ καλα παραλιγο να μην παω επειδη φοβοσουν κ δεν απανταει...αυτα εγω τα βλεπω τραγικα..μου αρεσει που νοιαζεται αλλα ρε κοριτσια οχι κι ετσι...ασε τον αλλο να κανει κ τα λαθη του δλδ αλλιως πως θα μαθει??

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

το παιδι ειναι δικο σας κ εσεις αποφασιζετε γι αυτο τι ειναι το καλυτερο.

αυτο να πεις στον μπαμπα σου.

το οτι σας βοηθαει δε σημαινει οτι μπορει να αποφασιζει κ για το παιδι. συμβουλες μπορει να δινει κ εσεις θα κρινετε πως θα ενεργησετε καθε φορα.

τωρα που ειπες εξω απο εδω...χθες το βραδυ βγαινω στο μπαλκονι για τσιγαρο. στη διπλανη πολ/κια μενει μια οικογενεια με ενα παιδακι 2-3 χρονων. κατι εκανε στη μανα του μαλλον κ εκεινη του τσιριζε "αι στο..κωλοπαιδο!"

μου φαινεται ανεπιτρεπτο να μιλαμε ετσι στα παιδια μας, δε ξερω μπορει οταν θα με βγαλει κ μενα απο τα ρουχα μου πως θα αντιδρασω, αλλα αυτο με πονεσε παρα πολυ οταν το ακουσα, ποσο μαλλον το παιδακι...

και μετα εχουμε κ την απαιτηση να μη μιλαει ασχημα το παιδι μας, αλλα πως να γινει αυτο οταν εμεις οι ιδιοι βριζουμε μπροστα του?

qC91p2.pngaQK1p2.png

το παιδι ειναι δικο σας κ εσεις αποφασιζετε γι αυτο τι ειναι το καλυτερο.

αυτο να πεις στον μπαμπα σου.

το οτι σας βοηθαει δε σημαινει οτι μπορει να αποφασιζει κ για το παιδι. συμβουλες μπορει να δινει κ εσεις θα κρινετε πως θα ενεργησετε καθε φορα.

τωρα που ειπες εξω απο εδω...χθες το βραδυ βγαινω στο μπαλκονι για τσιγαρο. στη διπλανη πολ/κια μενει μια οικογενεια με ενα παιδακι 2-3 χρονων. κατι εκανε στη μανα του μαλλον κ εκεινη του τσιριζε "αι στο..κωλοπαιδο!"

μου φαινεται ανεπιτρεπτο να μιλαμε ετσι στα παιδια μας, δε ξερω μπορει οταν θα με βγαλει κ μενα απο τα ρουχα μου πως θα αντιδρασω, αλλα αυτο με πονεσε παρα πολυ οταν το ακουσα, ποσο μαλλον το παιδακι...

και μετα εχουμε κ την απαιτηση να μη μιλαει ασχημα το παιδι μας, αλλα πως να γινει αυτο οταν εμεις οι ιδιοι βριζουμε μπροστα του?

ανεπιτρεπτο!!!!βαρα το κεφαλι σου στον τοιχο παλιοβλαχαρα αμα εχεις νευρα!!αει σιχτιρ!εχουν δει κ μενα τα ματια μου....στο σουπερ μια φορα ηταν μια κ δινει μια σφαλιαρα του παιδιου του εφυγε το σαγονι...της εβαλαν ενα κωλοχερο αλλο πραμα αλλα σιγα μην καταλαβε....τι τραυματα προκαλουμε στα παιδια μας ορισμενες....

PlbZp2.png

Εχει χρονο αμα θελει Ζουζου να παρει το διπλωμα....αμα θελουμε κατι την βρισκουμε την ακρη εγω αυτο ξερω να πω...κ ο πατερας σου εχει κουραστει σκεψου τον λιγο κ αυτον...ας δωσει τα σηματα πρωτα κ μετα μπορει να πηγαινει...η κουνιαδα μου δουλευει 10 ωρες κ πηγαινε με το που σχολαγε κατα τις 9 το βραδυ κ εκανε μαθηματα κ το πηρε κ με την πρωτη...μη μου λες δικαιολογιες γιατι οι δικαιολογιες δεν σε εξελισοουν καλο μου σε πανε πισω...γι αυτο αφηστε τις δικαιολογιες κ βρειτε λυση:wink:

ρε μιτσακι δε με εχεις καταλαβει...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...ειναι η αληθεια ο πιπινος δε δουλευει 10 ωρες μονο κ δεν ειναι καπου μονιμα για να παει να κανει ολα αυτα κ παρολες τις δυσκολιες σου ειπα θα διαβασει τα σηματα κ θα συνενοειθει με τη σχολη οδηγων να μπορεσει να παει να δοσει τουλαχιστον τα σηματα κ με την επωμενη ευκαιρια την οδηγηση αυτα ολα ομως δεν γινονται μεσα σε 1 βδομαδα...μεχρι λοιπον να παρει το διπλωμα τι θα κανει? αντε κ το πηρε..αμαξι?? το δικο μου δε παιζει να το εχει γιατι το χρειαζομαι τα χρηματα που εχει αυτη τη στιγμη σου εξηγω οτι τα κραταει μηπως χρειαστει να δοσει στον πατερα μου να τον βοηθησει...κ συν οτι η ολη μανουβρα γινεται για κανα μηνα ακομη μετα θα εχει το μηχανακι περα δοθε...που κανει λαθος κ δικαιολογειται κ παει πισω αντι για μπροστα?? κ ο πατερας μου εχει δικιο κ κουραζεται κι εγω το ιδιο ομως κ ολοι μας.. συν οτι ερχεται κ ο πεθερος μου πιο συχνα τωρα κ τον βοηθαει με το μωρο...εγω τον βοηθαω σε οτι αλλο μου ζητησει...ειναι λιγο ακυρο η γκρινιρσα του για αυτο το θεμα αυτο προσπαθω να σας πω τοση ωρα πολυ φασαρια για το τπτ για ενα απλο πραγμα!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

παιδια εγω δε θα ξεχασω οταν εδινα πανεληνιες που βγηκαμε εξω κ ηταν ενα κοριτσακι κ λεει στη μανα του οτι δεν εγραψε καλα κ το πλακωσε στις σφαλιαρες...πως μπορουνε ρε γμτ???

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...