Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευανθια κ μενα ετσι μου ρχεται η περιοδος απο τοτε που γεννησα στην αρχη ροζ κ την αλλη η την παραλλη μερα μου ρχεται κανονικα...αα κ τελεια τα προσκλητηρια!!!

ναι μωρε, αφου νιωθω οτι εχω κ κατακρατηση υγρων, ε οπου να 'ναι θα ερθουν...

ευχαριστουμε για τα προσκλητηρια και ολα τα κοριτσια δηλαδη, χαιρομαι που σας αρεσαν!

αχ, το παιδακι μου...το διαβαζα κ εκλαιγα...(καλε τι κλαψο...να εχω γινει!!!)

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

καταρχην...για να μην ξεχασω...απαντω στην ευανθια...

οτι κ τις 3 φορες ετσι ημουν εγκυος...ζοριζοταν η περιοδος, λιγο ροζ κ μετα + !!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

η περδικα ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απ'οτι φανταζομουν κ περιμενα!!

γελαγε στον παππου της, στην μανα της μονο εχεσε... ειναι χαρουμενη, ευδιαθετη, κ παιχνιδιαρα!! οπως μια καθημερινη περδικα δλδ...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

γελαγε στον παππου της, στην μανα της μονο εχεσε... ειναι χαρουμενη, ευδιαθετη, κ παιχνιδιαρα!! οπως μια καθημερινη περδικα δλδ...

αλήθεια? Μπραβο το κοριτσακι μας..!!!!

Διαφημίσεις

μπραβο η μπουμπου!

αντε θα γιανει γρηγορα, θα γινει μοντελα κ δε θα θυμαται τιποτα!!!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Ηρθα κορες...η περδικουλα ειναι μια χαρα, καλυτερα απο ό,τι περιμενα να την δω και καλυτερα από ό,τι οεριμενε και η Κιμι νομιζω, ευδιαθετη, ζωηρη, γελαγε και στονμ παππου που θα παρει την κληρονομια...μια χαρα...

Φτανω εκει, ανοιγω τα γκαβα μου να δω τις ταμπελες, κατω απο τις ταμπελες καθονταν η ομορφακια που με δουλευε :P... Παμε μαρη με τις σκαλες να γινεις σαν και εμενα κορμαρα...τιποτα αυτη...μπουχαχα. Ανεβηκαμε...απο το διαδρομο ακουγαμε χικ χικ...βρηκαμε αμεσως την Κιμι:tongue::tongue:...μια χαρα και εκεινο το καυμενο...ξεκουραστη φαινοταν η βρωμιαρα...και φυσικα πολυ καλα ψυχολογικα αφου όλα πηγαν κατ'ευχην....Δοξα τον Θεο....

Ειπαμε, για τα παιδια μας, για τα πουλια τους, για τρομπες, κλπ...ενδιαφεροντα πραγματα δηλαδη..τεσπα...Το βραδυ λεει η Κιμι θα μπει....

κ γω θελωωωωωωωωω!!!!!!!τι ωρα θα πατε??το τηλεφωνο μου το εχω ξεχασει στο τσαντακι του Αντρεα κ το εχει παρει μαζι κ μαλλον το εχει κλεισει...θες να με παρεις σπιτι?

αχ μητσακι μου εφγα αμεσως..νομιζα το ειχες...αλλα καλυτερα να πανε λιγες λιγες νομιζω..2-3 τη φορα. Και για να μην εχει πολυ κοσμο αλλα και για να περασει πιο ευκολα η ωρα της.

Εσάς κοριτσάκι στο κώλο κάθονται κανονικά τα bebe? Εμένα μόνο με μαξιλάρια.. Αν τηβάλω μόνη της καθεται για λίγο και μετα μπαλατζάρει.. Αριστερά, δεξιά και πλάφ μπροστά.. Με μαξιλάρια οκ..

Άλλη ερώτηση: Nερο τα δικά σας πίνουν? Εμένα μονο λίγο μετα τη κρέμα.. Και οχι άλλο μεσα στην ημέρα..

πινει στην κρεμα και λιγο απο εκει και περα. Στον κωλο καθεται αλλα όχι πανω απο 3-4 δευτερολεπτα.....ισα ισα για μια φωτο δηλαδη :tongue:....παντςω καθεται πολυ κλαλυτερα απο ό,τι καθονταν ο αγγελος στην ηλικια τους ο οποιος καθισε αντεα μετα τους εφτα μηνες...οποτε μην τα ψαχνεται...τι σημερα, τι αυριο, όλα θα κατσουν..

Δεν πειραζει.....παντως για να μη μειωνεται η αγωνια στο καφε κ εγω σημερα κλεινω τις 30 μερες. χθες ειχα λιγο ροζ........μετα τιποτα.........βρε λετε?????

.

;)..για να δουμε ρε κοριτσι.....

Κοριτσια, να ρωτησω, εκει που της καναμε το εμβολιο πριν 15 μερες, ακομα πιανω ενα μικρο γρομπαλακι απο μεσα, δεν επρεπε να φυγει; να της βαλω κομπρεσουλα;

θα φυγει μωρε...μη σκας...

Τωρα εστειλα μηνυμα της Δαλιδας, περιμενω να μου απαντησει να δουμε τι κανει....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Α....η ομορφομανα καθε φορα που τη βλεπω με εκπλησσει πόσο πιο μικρη απο εμενα φαινεται...δεν το λεω για κοπλιμεντο...ξερετε ότι δεν το'χω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ηρθα κορες...η περδικουλα ειναι μια χαρα, καλυτερα απο ό,τι περιμενα να την δω και καλυτερα από ό,τι οεριμενε και η Κιμι νομιζω, ευδιαθετη, ζωηρη, γελαγε και στονμ παππου που θα παρει την κληρονομια...μια χαρα...

Φτανω εκει, ανοιγω τα γκαβα μου να δω τις ταμπελες, κατω απο τις ταμπελες καθονταν η ομορφακια που με δουλευε :P... Παμε μαρη με τις σκαλες να γινεις σαν και εμενα κορμαρα...τιποτα αυτη...μπουχαχα. Ανεβηκαμε...απο το διαδρομο ακουγαμε χικ χικ...βρηκαμε αμεσως την Κιμι:tongue::tongue:...μια χαρα και εκεινο το καυμενο...ξεκουραστη φαινοταν η βρωμιαρα...και φυσικα πολυ καλα ψυχολογικα αφου όλα πηγαν κατ'ευχην....Δοξα τον Θεο....

Ειπαμε, για τα παιδια μας, για τα πουλια τους, για τρομπες, κλπ...ενδιαφεροντα πραγματα δηλαδη..τεσπα...Το βραδυ λεει η Κιμι θα μπει....

αχ μητσακι μου εφγα αμεσως..νομιζα το ειχες...αλλα καλυτερα να πανε λιγες λιγες νομιζω..2-3 τη φορα. Και για να μην εχει πολυ κοσμο αλλα και για να περασει πιο ευκολα η ωρα της.

πινει στην κρεμα και λιγο απο εκει και περα. Στον κωλο καθεται αλλα όχι πανω απο 3-4 δευτερολεπτα.....ισα ισα για μια φωτο δηλαδη :tongue:....παντςω καθεται πολυ κλαλυτερα απο ό,τι καθονταν ο αγγελος στην ηλικια τους ο οποιος καθισε αντεα μετα τους εφτα μηνες...οποτε μην τα ψαχνεται...τι σημερα, τι αυριο, όλα θα κατσουν..

;)..για να δουμε ρε κοριτσι.....

θα φυγει μωρε...μη σκας...

Τωρα εστειλα μηνυμα της Δαλιδας, περιμενω να μου απαντησει να δουμε τι κανει....

μαρη... τα ιδια γραψαμε???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Α....η ομορφομανα καθε φορα που τη βλεπω με εκπλησσει πόσο πιο μικρη απο εμενα φαινεται...δεν το λεω για κοπλιμεντο...ξερετε ότι δεν το'χω....

τα εχω κανει τα μποτοξ μου... μη νομιζεις... γιατι ειμαι κ μεγαλυτερη σου!! αυτο δεν αλλαζει...

καλα μαρη..αν δεν ησουν εκει, δεν θα μου ειχε πει ποτε το δωματιο η σκυλα.:roll:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...