Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερεςςςςςςςςς!!!!!!!!!

Τι ωραια μερα σημερα!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κόρες!!!!

Αδιαθέτησα πρωί πρωί και πονάω.. Για να μην αφήνουμε εντυπώσεις.. :P

Δεν πειραζει.....παντως για να μη μειωνεται η αγωνια στο καφε κ εγω σημερα κλεινω τις 30 μερες. χθες ειχα λιγο ροζ........μετα τιποτα.........βρε λετε?????

αλλη απορια...οταν θα πιασουν τα 40αρια τι κανουμε με τα μωρα?κλιματιστικο κανει??καλα δεν λεω στο ιδιο δωματιο...ειχα στον νου μου να αναβα ενα πχ στο δωματιο του(που δεν τον εχω εκει)κ να δροσιζε ολο το σπιτι απ αυτο τι λετε?

εγω εχω ενα στο σαλονι κ ενα στην κρεβατοκαμαρα μας. οταν ανοιγω κ τα 2 δροσιζει ολο το σπιτι

μιτσακι οταν πιασει ο καυσωνας εγω θα βαζω 1-2 ωρες τι κλιματιστικο κ μετα θα το κλεινω πριν μπουμε στο δωματιο για υπνο κ τουμπαλιν αν παμε σαλονι θα το ανοιγω απο πριν κ μετα θα το κλεινω γιατι πριν 2 χρινια ειχα παθει γερη ψυξη κ εχω φοβηθει με αυτα τα ρημαδια!!! Βεβαια εγω νομιζω πως αν ανοιγω παραθυρα με κλειστα πατζουρια κ κατεβασμενες τεντες για μερα θα ειναι καλα γιατι κατι απο δροσια θα ερχετε κ απο τη θαλασσα αλλα αν εισαι αθηνα..δυσκολο!!

εισαι πολυ τυχερη που εχεις θαλασσα κοντα....

Εσάς κοριτσάκι στο κώλο κάθονται κανονικά τα bebe? Εμένα μόνο με μαξιλάρια.. Αν τηβάλω μόνη της καθεται για λίγο και μετα μπαλατζάρει.. Αριστερά, δεξιά και πλάφ μπροστά.. Με μαξιλάρια οκ..

Άλλη ερώτηση: Nερο τα δικά σας πίνουν? Εμένα μονο λίγο μετα τη κρέμα.. Και οχι άλλο μεσα στην ημέρα..

εμενα οπως ειδατε καθεται, πεφτει βεβαια κ μερικες φορες, αλλα παντα υπο επιβλεψη ή μεσα στη κουνια ή το παρκο.

νερο τις τελευταιες μερες πινει πολυ, μαλλον λογω ζεστης.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Εσάς κοριτσάκι στο κώλο κάθονται κανονικά τα bebe? Εμένα μόνο με μαξιλάρια.. Αν τηβάλω μόνη της καθεται για λίγο και μετα μπαλατζάρει.. Αριστερά, δεξιά και πλάφ μπροστά.. Με μαξιλάρια οκ..

Άλλη ερώτηση: Nερο τα δικά σας πίνουν? Εμένα μονο λίγο μετα τη κρέμα.. Και οχι άλλο μεσα στην ημέρα..

Εμένα δεν κάθεται ακόμα μόνη της, μόνο με μαξιλάρια. νερό πίνει ελάχιστο με αηδία στο πρόσωπο.

Και εγω βρασμένο της δίνω.. Εσένα τρώει και φρουτόκρεμα μιτσάκι?
Κάπου τώρα θα ξεκινήσετε και φαγητό λογικά, ε?

Εμεις φρούτο ξεκινάμε στον 6ο.. Και χορτόσουπα νομίζω..

Εμείς ξεκινήσαμε φρουτόκρεμα και φαγητό. Την φρουτόκρεμα της πήρε μία εβδομάδα μέχρι να την συνηθίσει και να την τρώει κανονικά, το φαγητό ούτε που να το φτύσει. Τρώει δύο κουταλιές και μετά το κλειδώνει.

καλημερα!!!!

παλι ξεχασα....

ααα ιωαννα τα πηρα ετοιμα 1,20 με το γλυκο,εγω απλα ηθελα να δεσω κορδελιτσες με το καρτελακι με τα ονοματα.

γωγουλα και εμενα ετσι καθονται θελουν υποστηριξη απο πισω.

νερο πινουν μετα την κρεμα αλλα τωρα με την ζεστη θα τους δινω και κατα την διαρκεια της μερας.

μιτσακη βαλε ενδοεπικοινωνια,ετσι τα εχω μετα τον 2ο που προσπαθουσαν να βγουν απο την καλαθουνα αμα θυμασαι.την εχω διπλα μου και ακουγεται μεχρι και η αναπνοη τους,ακομα και το σεντονι που το τραβαν.

ταιζω και επιστρεφω

Άλλη απορία. Μαίρη είχαν και κουταλάκια τα βαζάκια ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Και οταν ξεκινήσουν τη φρουτοκρεμα και το φαγητο πάλι δίνουμε συμπλήρωμα γάλα?

Ναι. Επειδή στην αρχή δεν θα τρώνε και πολύ, τους δίνεις και γάλα αλλά όχι αμέσως, μετά από λίγη ώρα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Και οταν ξεκινήσουν τη φρουτοκρεμα και το φαγητο πάλι δίνουμε συμπλήρωμα γάλα?

ναι γιατι μπορει να μη σου φαει ολο το φαι οποτε να εχεις ετοιμο κ λιγο γαλα κ να της δινεις μετα απο κανα δεκαλεπτο τεταρτακι

ευχαριστω κ για το τηλ Γωγουλι πηρα Αλεκα η Ομορφακια ηταν ηδη εκει κ η Αλεκα λογικα τωρα θα εχει φτασει...ξυπνησε κ το μπομπιδιο κ σε λιγο παω να ου δωσω φρουτοκρεμα...θα παω να του παρω κ καρεκλακι το μεσημερι μολις σχολασει ο Αντρεας μπορει κ παρκο θα δουμε...παντως στρατα δεν του παιρνω τελικα εκτος του οτι θα το κανει λαμπογιαλλο το σπιτι στανταρακι μη μου χτυπησει κ πουθενα...κ οπαιδιατρος μου λεει οχι για στρατα...εχτες στην εφορια πηγε ενα ς αλλος παιδιατρος κ τον ρωτησε ο Αντρεας σχετικα κ του ειπε κ αυτος οχι...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

ναι εχουν κουτακαλι ξυλινο στο πλαι εγω το εβγαλα φωτο απο την αλλη μερια:D ειναι στου παριση.http://www.parisis.com.gr/parisis-katalogos-2010.html

στην σελ.126

Σε ένα χρώμα ή σε πολλά ? Sorry για τις πολλές ερωτήσεις.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Κοριτσια, να ρωτησω, εκει που της καναμε το εμβολιο πριν 15 μερες, ακομα πιανω ενα μικρο γρομπαλακι απο μεσα, δεν επρεπε να φυγει; να της βαλω κομπρεσουλα;

βρε κοτοπουλακι δεν ξερω να σου πω αλλα ξερω οτι το γρομπαλακι ειναι φυσιολογικο κ φευγει

PlbZp2.png

Εμένα πάλι εκεί που της έκανε τα εμβόλια και έτρεξε λίγο αίμα έχει δημιουργηθεί καυκαλο (αν το λέω καλά) και παρά τα μπάνια και τον καιρό που έχει περάσει δεν έχει φύγει. Την άλλη εβδομάδα που θα πάμε για εμβόλιο θα τον ρωτήσω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...