Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε μιτσάκι έλεγες για ενα ωραίο μαγαζί στο Χαιδάρι με μπομπο και προσκλητήρια..

Μου λές όνομα μήπως πάω το Σάββατο?

ειναι αγωνιστων στρατοπεδου 31 ειναι ο δρομος πανω απο την Καραισκακι εχει κ σαιτ δεν εχει πολλα να δεις αλλα στο βαζω

http://www.proskalo.gr/

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!

παλι ξεχασα....

ααα ιωαννα τα πηρα ετοιμα 1,20 με το γλυκο,εγω απλα ηθελα να δεσω κορδελιτσες με το καρτελακι με τα ονοματα.

γωγουλα και εμενα ετσι καθονται θελουν υποστηριξη απο πισω.

νερο πινουν μετα την κρεμα αλλα τωρα με την ζεστη θα τους δινω και κατα την διαρκεια της μερας.

μιτσακη βαλε ενδοεπικοινωνια,ετσι τα εχω μετα τον 2ο που προσπαθουσαν να βγουν απο την καλαθουνα αμα θυμασαι.την εχω διπλα μου και ακουγεται μεχρι και η αναπνοη τους,ακομα και το σεντονι που το τραβαν.

ταιζω και επιστρεφω

fCS8p3.png

καλημερα!!!!

παλι ξεχασα....

ααα ιωαννα τα πηρα ετοιμα 1,20 με το γλυκο,εγω απλα ηθελα να δεσω κορδελιτσες με το καρτελακι με τα ονοματα.

γωγουλα και εμενα ετσι καθονται θελουν υποστηριξη απο πισω.

νερο πινουν μετα την κρεμα αλλα τωρα με την ζεστη θα τους δινω και κατα την διαρκεια της μερας.

μιτσακη βαλε ενδοεπικοινωνια,ετσι τα εχω μετα τον 2ο που προσπαθουσαν να βγουν απο την καλαθουνα αμα θυμασαι.την εχω διπλα μου και ακουγεται μεχρι και η αναπνοη τους,ακομα και το σεντονι που το τραβαν.

ταιζω και επιστρεφω

Μαράκι επειδή ξέχασα να σου πώ.. Πολύ ωραία και τα βαζάκια και τα προσκήτηρια.. Χαράς το κουράγιο σου κοριτσάκι..

Διαφημίσεις

αν ξερεις απο Χαιδαρι πιο ευκολο ειναι να στριψεις στο κολυμβητηριο απο Καβαλας κ μπηκες αγωνιστων...

Αααα κατάλαβα.. Ο δρόμος που περναει μπροστά απο το κολυμβητήριο, ε?

Θα προσπαθήσω να πάω το Σαββατο.. thks!!!!

Με πήρε η Κίμη.Η μπουμπου είναι μια χαρά.Απλά πρήστηκαν και κοκκίνησαν τα ματάκια της γιατί τώρα προσπαθεί να πάει το μέτωπο στη θέση του.Χθες το βράδυ πέταξε τον ορό από το ποδαράκι της,η ατίθαση!εχει να μοιάσει την τρλλή Ζακυνθινιά μάνα της.Η Κίμη μια χαρά είναι και εμφανώς ανακουφισμένη.

Χθές ο Χρηστάκης πήγε κουνιες με τον παπού του και έλεγε"Μαμά,νινί πάει!"

σημερα ετυχε να ξεχασω το κινητο μου στο τσαντακι του Αντρεα...δεν μπορω να συνενοηθω με Αλεκα τωρα για να παμε στην Κιμι.....τα νευρααααααααα μου.....

Nα σου στείλω με πμ το κινητό της Αλεκας να την πάρεις απο το σπίτι?

Αααα κατάλαβα.. Ο δρόμος που περναει μπροστά απο το κολυμβητήριο, ε?

Θα προσπαθήσω να πάω το Σαββατο.. thks!!!!

μπορεις αν θες να στριψεις στο παλατακι αυτος ο δρομος ειναι η Καραισκακη κ μετα οποιο στενο παει πανω δεξια σε βγαζει αγωνιστων οτι σε βολευει

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

σημερα ετυχε να ξεχασω το κινητο μου στο τσαντακι του Αντρεα...δεν μπορω να συνενοηθω με Αλεκα τωρα για να παμε στην Κιμι.....τα νευρααααααααα μου.....

στειλε το σταθερο πμ

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...