Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοτσάκι,ύστερα από απαίτηση των συνπολιτών και συνφορουμιτών μας η αλλαγή του τόπου της συναντησής μας κρίνεται αναγκαία και έχω και λέω:

Σάββατο 15-05-2010

Συνάντηση Βορείων:

Κόσμος στις 18:30μ.μ.

Λιτσάκι φέρε και τον Στρατούλη!

ααα τι καλαααααα!!να βγαλετε φωτο πολλες!!οχι σαν κ μενα το ζωον που ξεχασα να παρω φωτογραφικη μηχανη!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε μαρη βαλε μπρος λεμε να κανεις αλλο ενα φουντουκακι ομορφο σαν το πρωτο!!!

ρε κοριτσια τα μωρα σας κοιμουνται στα δωματια τους?εγω τον εχω στο δικο μου δωματιο...τα βραδυα μου στριφογυρναει το εχω βρει αναποδα ,με το κεφαλι κατω κ τα ποδια πανω ,πλαγια ακροβατικα λεμε κ εχω τον νου μου κ ξυπναει συνεχεια...αν τον βαλω στο δικο του δωματιο δεν θα τον ακουω με τιποτα..δεν ειναι κ διπλα τα δωματια ρε γμτ...

καθομαι εξω στην βεραντα με καφε...ο μπομπος θα ξυπνησει οπου να ναι το νιωθω...κανω κ ενα τσιγαρακι...η βεραντα μες στην μπιχλα εντωμεταξυ λογω απολυμανσης την Τριτη θα την καθαρισω...βρηκα κ ενα πτωμα μπλιαχ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

...εγω δεν εχω αλλο δωματιο προς το παρον κ με τα προστιμα που φαγαμε ουτε στο μελλον :) οποτε την εχω στο δικο μου ακομη...ελπιζω μεχρι να φτασει τα 2 να καταφερουμε να χτισουμε αλλιως θα νοικιασω αυτο που μενω θα προσθεσω κ θα παω στο νοικι να εχει το παιδι την απλα του!!! κι μενα τα ιδια ακρωβατικα κανει κ στο διπλο καμια φορα που την κοιμιζω τα μεσημερια το σκ το εκοψα γιατι φοβαμαι μην παισει κατω...ουουουουου αυτες οι απολυμανσεις....ανατριχιασα!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μιτσακι οταν πιασει ο καυσωνας εγω θα βαζω 1-2 ωρες τι κλιματιστικο κ μετα θα το κλεινω πριν μπουμε στο δωματιο για υπνο κ τουμπαλιν αν παμε σαλονι θα το ανοιγω απο πριν κ μετα θα το κλεινω γιατι πριν 2 χρινια ειχα παθει γερη ψυξη κ εχω φοβηθει με αυτα τα ρημαδια!!! Βεβαια εγω νομιζω πως αν ανοιγω παραθυρα με κλειστα πατζουρια κ κατεβασμενες τεντες για μερα θα ειναι καλα γιατι κατι απο δροσια θα ερχετε κ απο τη θαλασσα αλλα αν εισαι αθηνα..δυσκολο!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

kaλημερα και παλι....λιγο βιαστικη για να τα προλαβω ολα η δολια....Θα παω Κιμι σημερα..νωρις...Η ομορφομανα ειπε θα ερθει. ¨Οποια αλλη θελει ας με π[αρει τηλ. Μητσακιον ανοιξε το τηλεφωνο σου μαρη...και βγαλε το μπεμπονι απο το δωματιο...Εγω απο την ημερα που γεννηθηκε το εχω διπλα, μια χαρα ειναι..βαλε και μια ενδοεπικοινωνια και εισαι κομπλε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα επεσα ξερη χθες ολα καλα?

kaλημερα και παλι....λιγο βιαστικη για να τα προλαβω ολα η δολια....Θα παω Κιμι σημερα..νωρις...Η ομορφομανα ειπε θα ερθει. ¨Οποια αλλη θελει ας με π[αρει τηλ. Μητσακιον ανοιξε το τηλεφωνο σου μαρη...και βγαλε το μπεμπονι απο το δωματιο...Εγω απο την ημερα που γεννηθηκε το εχω διπλα, μια χαρα ειναι..βαλε και μια ενδοεπικοινωνια και εισαι κομπλε...

τι ωρα ειναι το νωρις κοπελια?Η Κιμη ειναι οκ για να παμε?

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

αντε μαρη βαλε μπρος λεμε να κανεις αλλο ενα φουντουκακι ομορφο σαν το πρωτο!!!

ρε κοριτσια τα μωρα σας κοιμουνται στα δωματια τους?εγω τον εχω στο δικο μου δωματιο...τα βραδυα μου στριφογυρναει το εχω βρει αναποδα ,με το κεφαλι κατω κ τα ποδια πανω ,πλαγια ακροβατικα λεμε κ εχω τον νου μου κ ξυπναει συνεχεια...αν τον βαλω στο δικο του δωματιο δεν θα τον ακουω με τιποτα..δεν ειναι κ διπλα τα δωματια ρε γμτ...

καθομαι εξω στην βεραντα με καφε...ο μπομπος θα ξυπνησει οπου να ναι το νιωθω...κανω κ ενα τσιγαρακι...η βεραντα μες στην μπιχλα εντωμεταξυ λογω απολυμανσης την Τριτη θα την καθαρισω...βρηκα κ ενα πτωμα μπλιαχ!

Eγω την έχω στο δωμάτιο της.. Λιγο πριν κλείσει το παιδι τον 3ο μήνα την έβαλα και έχω την ενδοσυννενόηση με τη κάμερα και ακούω μέχρι και την αναπνοή της.. Μη φοβάσαι οτι δεν θα τον ακούς.. Κοιμάται καλύτερα το μωρό στο δωμάτιο του νομίζω.. Δεν το ενοχλόυμε και εμεις με τους θορύβους και ειναι πιο χαλαρό.. Πηγαινε τον μιτσάκι γιατι οσο μεγαλώνει και αντιλαμβάνεται θα ειναι πιο δύσκολο να πάει..

αλλη απορια...οταν θα πιασουν τα 40αρια τι κανουμε με τα μωρα?κλιματιστικο κανει??καλα δεν λεω στο ιδιο δωματιο...ειχα στον νου μου να αναβα ενα πχ στο δωματιο του(που δεν τον εχω εκει)κ να δροσιζε ολο το σπιτι απ αυτο τι λετε?

Η παιδίατρος που τη ρώτησα μου ειπε να ανοίγω στο δωμάτιο μου και να πηγαινει η δροσιά.. Οχι στο δικο της.. Και με ανοιχτή λίγο τη μπαλκονόπορτα.. Και εννοειται να έχουμε κάνει service στο ΑC πριν το ανάψουμε.. Και στο αυτοκίνητο ειπε στο 1 και με ανοιχτό λιγο το παράθυρο..

κ γω θελωωωωωωωωω!!!!!!!τι ωρα θα πατε??το τηλεφωνο μου το εχω ξεχασει στο τσαντακι του Αντρεα κ το εχει παρει μαζι κ μαλλον το εχει κλεισει...θες να με παρεις σπιτι?

PlbZp2.png

Εσάς κοριτσάκι στο κώλο κάθονται κανονικά τα bebe? Εμένα μόνο με μαξιλάρια.. Αν τηβάλω μόνη της καθεται για λίγο και μετα μπαλατζάρει.. Αριστερά, δεξιά και πλάφ μπροστά.. Με μαξιλάρια οκ..

Άλλη ερώτηση: Nερο τα δικά σας πίνουν? Εμένα μονο λίγο μετα τη κρέμα.. Και οχι άλλο μεσα στην ημέρα..

Εσάς κοριτσάκι στο κώλο κάθονται κανονικά τα bebe? Εμένα μόνο με μαξιλάρια.. Αν τηβάλω μόνη της καθεται για λίγο και μετα μπαλατζάρει.. Αριστερά, δεξιά και πλάφ μπροστά.. Με μαξιλάρια οκ..

Άλλη ερώτηση: Nερο τα δικά σας πίνουν? Εμένα μονο λίγο μετα τη κρέμα.. Και οχι άλλο μεσα στην ημέρα..

κ μενα δεν καλοκαθεται μονος του οπως ακριβως κ σενα κανει!εμενα πινει πολυ νερο κατα τη διαρκεια της μερας παντα αποστειρωμενο

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

κ μενα δεν καλοκαθεται μονος του οπως ακριβως κ σενα κανει!εμενα πινει πολυ νερο κατα τη διαρκεια της μερας παντα αποστειρωμενο

Και εγω βρασμένο της δίνω.. Εσένα τρώει και φρουτόκρεμα μιτσάκι?

Κάπου τώρα θα ξεκινήσετε και φαγητό λογικά, ε?

Εμεις φρούτο ξεκινάμε στον 6ο.. Και χορτόσουπα νομίζω..

ναι σε καμια δεκαρια μερες τον ξεκιναω χορτοσουπες..φρουτοκρεμα τον ξεκινησα καμια 10αρια μερες πριν μπει στον 6ο..ξερεις δειλα δειλα με ενα πορτοκαλι στην αρχη κ σιγα σιγα ολα τα αλλα

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...