Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε αφού αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα σε παρνε ο ειδικευόμενος, γιατί να τρέξει ο άντρας σου;;;Ασε τον άνθρωπο να ξεκουραστεί, αφού εγώ ώρες-ώρες τον λυπάμαι το δικό μου τόσο που τον τρέχω με τα καπρίτσια μου!!!

δεν τον λυπαμαι ρε συ. γιατι ειναι τελειως απων! κ πολυ παρτακιας. αν με τρεξει για κατι ανοητο κ το κανω κ μετα του πω, τωρα χρειαζοταν αυτο?, μου απανταει, γιατι επαθες τπτ? κ εξοργιζομαι! κ επειδη το θυμαμαι παντα, δεν με νοιαζει καθολου!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ξεχασα να σας πω. εβαλα κ φωτο στο αλμπουμ, αλλα τοσο γκαντεμω που ειμαι ανεβηκε μονο αυτη που εχω κ στο φεις! οι υπολοιπες βγηκαν invalid, αλλα δεν ξερω γιατι.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλησπερα και απο μενα

Ελενη1 να χαιρεσαι το γιοκα σου και ολες οι υπολοιπες να χαιρεστε οσους εχετε.

Εμενα εφαγε κ κοιμαται κ πολυ φοβαμαι οτι παλι ξενυχτι θα με φαει.

Ομορφακια θελω φωτο του αντρα σου,νομιζω οτι εχουμε τον ιδιο αντρα..

Παιδια ο ταλιμπαν μου με το Αλμιρον που επινε εχεζε 5-6 φορες το λιγοτερο τη μερα.

Μαριανθη κουκλοι εισαστε..

Εγω παλι κομματια.ακομα δεν εχω παει γυναικολογο,δευτερα μαλλον.πειραζει??

καλησπερα και απο μενα

Παιδια ο ταλιμπαν μου με το Αλμιρον που επινε εχεζε 5-6 φορες το λιγοτερο τη μερα.

μμμμμμμμμμμ, κ εγω νομιζα οτι μετα εσπασε αυτο το φανταστικο καλουπι!!!!! κ εχω το πρωτοτυπο κ μοναδικο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα

οχι μαρη, μονο η φασολαδα πειραζει! ουτε εγω πηγα. λογω ελλειψης χρηματων. ειχα κλεισει ραντεβουδακι, αλλα τελικα αδιαθετησα μια μερα πριν, κ δεν πηγα. τι να δει? θα παω τον αλλο μηνα που θα δουλευω κ θα εισπραττω.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ρε Ελενη τον λατρευω ειμαι ερωτευμενη αλλα μερικες φορες(σχεδον ολη μερα) με φτανει στα ορια μου,τα ζωα μου αργα,μην κανεις σημερα οτι μπορεις να κανεις σε 10 λεπτα...το κρεββατι ειναι προεκταση του κορμιου του,κ πρεπει να τον καταλαβαινω γιατι ξυπναει νωρις,

τωρα περναει καταθλιψη γιατι φοβαται μη παρει το παιδι μπιμπερο κ χρειαστει να το ταισει ή να αποστειρωσει

και κατα τα αλλα θελει κ τριτο!!!!!!!!!!

Ομορφακια θελω φωτο του αντρα σου,νομιζω οτι εχουμε τον ιδιο αντρα..\?

τωρα περναει καταθλιψη γιατι φοβαται μη παρει το παιδι μπιμπερο κ χρειαστει να το ταισει ή να αποστειρωσει

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ρε Ελενη τον λατρευω ειμαι ερωτευμενη αλλα μερικες φορες(σχεδον ολη μερα) με φτανει στα ορια μου,τα ζωα μου αργα,μην κανεις σημερα οτι μπορεις να κανεις σε 10 λεπτα...το κρεββατι ειναι προεκταση του κορμιου του,κ πρεπει να τον καταλαβαινω γιατι ξυπναει νωρις,

καλα κ εγω, αλλιως δεν θα καθομουν, κ 100 παιδια να ειχα. αλλα ΔΕΝ την αντεχω τοση μουργελιτιδα. 8 χρονια προσπαθω να τον πεισω οτι τα χριστουγεννα θα στολιζουμε δεντρο. 8 χρονια βαζει μονο τη κορονα! η κορονα του σπιτιου μου... σου λεω ενα προσφατο παραδειγμα τωρα, εχω κ αλλα μη νομιζεις, απο που να αρχισω δεν ξερω.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα κ εγω, αλλιως δεν θα καθομουν, κ 100 παιδια να ειχα. αλλα ΔΕΝ την αντεχω τοση μουργελιτιδα. 8 χρονια προσπαθω να τον πεισω οτι τα χριστουγεννα θα στολιζουμε δεντρο. 8 χρονια βαζει μονο τη κορονα! η κορονα του σπιτιου μου... σου λεω ενα προσφατο παραδειγμα τωρα, εχω κ αλλα μη νομιζεις, απο που να αρχισω δεν ξερω.

:lol::lol::lol::lol::lol:

γελαω τοση ωρα και με κοιταει ο αντρας μου περιεργα.....που να ξερε τι διαβαζω:lol::lol::lol:

fCS8p3.png

ειμαι τεζα, νυστικη αλλα βαριεμαι να φαω κ λιγο πριν ξεραθω ειπα να δω τι λετε, και με ξυπνησατε για τα καλα!!!

καλα το καλουπι ενα ηταν και μετα βαρεθηκε να φτιαξει αλλο!!! σιγουρα!!!

κ εμενα μια απ'τα ιδια. κ αυτο με το χριστουγεννιατικο δεντρο ολοιδιος!!! ε φετος ουτε την κορφη δεν τον αφησα να βαλει επιτηδες! κ οταν την εβαζα ελεγα δυνατα οτι την κορφη την βαζει ο αρχηγος του σπιτιου!!!

αλλα κ εσεις κιμι δεν πατε πισω! ακου καταθλιψη!!! ακομα γελαω!!!

αντε παω να κοιμηθω λιγακι....καληνυχτα!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Κορίτσια εμένα μόνος του το στόλισε, αφού είμαι συνέχεια με το μωρό στην αγκαλιά ή σιδερώνω, θα ασχοληθώ με το δέντρο;; Ήθελε και στόλισε, μάλιστα πήρε και καινούργιο δέντρο,πιο φουντωτό, το άλλο ήταν ψωριάρικο!! Το καλό είναι ότι δε χρειάζεται να γκρινιάξω, τα σκέφτεται από μόνος του!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...