Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι για τη Λιτσα ειναι δυσκολακι.......... Καλε αυτη οδηγει? Γιατι και εγω προτιμω κοσμος να πιασω περιφερειακο να μην μπαινω σε κινηση...... Και η Μεφη κοσμος δεν ειχε πρωτοαναφερει?

ναι και η μεφη εκει ειχε πει.

ναι οδηγει απλα το αυτοκινητο ειναι καινουργιο και δεν της το δινει ακομα ο λουκας.

fCS8p3.png

δε με λες αποστειρωση εκοψες??

Οχι αν και με ειπε να κοψω...... Θα συνεχισω καμμια βδομαδουλα ακομα..... Βεβαια να πω την αμαρτια μου της εδωσα και απο μη αποστειρωμενα μπουκαλια γαλα..... πριν απο καναδυοβδομαδες που ειχα ξεχασει να αποστειρωσω....

ναι και η μεφη εκει ειχε πει.

ναι οδηγει απλα το αυτοκινητο ειναι καινουργιο και δεν της το δινει ακομα ο λουκας.

Αν παμε κοσμος δεν θα της το δωσει λες? Εκει δεν εχει κινηση με την εννοια των αυτοκινητων δεξια και αριστερα....... Εγω ψηφιζω κοσμος παντως......

Οχι αν και με ειπε να κοψω...... Θα συνεχισω καμμια βδομαδουλα ακομα..... Βεβαια να πω την αμαρτια μου της εδωσα και απο μη αποστειρωμενα μπουκαλια γαλα..... πριν απο καναδυοβδομαδες που ειχα ξεχασει να αποστειρωσω....

Αν παμε κοσμος δεν θα της το δωσει λες? Εκει δεν εχει κινηση με την εννοια των αυτοκινητων δεξια και αριστερα....... Εγω ψηφιζω κοσμος παντως......

και εμενα τωρα με ρωτουσε ο αρης ποτε θα την κοψουμε,ετσι και σε ρωτησα...

και εγω ρε γμτ.κατσε να δουμε αυριο θα δει τα μηνυματα,λογικα θα τον ρωτησει.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue:ναι ρε mazda tribute

Καλα ρε αυτο ειναι τερας....... Και τολμαω και παραπονιεμαι εγω για την αλφα του Βασιλη? Εσυ θα επρεπε να παραπονιεσαι............. αααααααααααααα ολες οι ηρεμες εδω μεσα μαζευτηκαν? Καμμια δεν μου μοιαζει?

Επισης να πω οτι εστειλα μυνημα στο κιμακι αλλα δεν απαντησε. Αυτο λιγο μου μοιαζει θαρρω..

Διαφημίσεις

περιμενω

ελα στις εβαλα,ειναι μια πο τις μπομπο γιατι εχουν 5-6 σχεδιακια και 1 απο τα βαζακια.

το καρτελακι με τις κορδελες τα εδεσα εγω και τωρα δενω και τις μπομπο τα κουφετα και το λαστιχακη να μην χτυπανε

fCS8p3.png

ελα στις εβαλα,ειναι μια πο τις μπομπο γιατι εχουν 5-6 σχεδιακια και 1 απο τα βαζακια.

το καρτελακι με τις κορδελες τα εδεσα εγω και τωρα δενω και τις μπομπο τα κουφετα και το λαστιχακη να μην χτυπανε

Πωπωπωπω τι ψιλοδουλεια ειναι αυτη? Και αντε τα λαστιχακια..... Τα κορδελακια ομως μαρη που πρεπει να ειναι και ωραια στρωμενα..... Στο σχολιασα και στις φωτο... Χαρα στο κουραγιο σου.......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πωπωπωπω τι ψιλοδουλεια ειναι αυτη? Και αντε τα λαστιχακια..... Τα κορδελακια ομως μαρη που πρεπει να ειναι και ωραια στρωμενα..... Στο σχολιασα και στις φωτο... Χαρα στο κουραγιο σου.......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το πρωτο δευτερο ειναι μετα....:D:D

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...