Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι είδε το σπερμοδιάγραμμα, είναι λίγο αυξημένο το στρες κ ο κατακερματισμός αλλά οκ. Δε θεωρεί πως είναι αυξημένο σε βαθμό που είναι πρόβλημα. 

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η μπουμπούκα ακόμη κολλημένη πάνω σου? Έχεις καθόλου βοήθεια βρε κοριτσάκι μου?

μπουμπουκα ειναι αυτοκολλητακι κ με την βουλα πια.

Μονο απο τον αντρα μου....

δεν μπορω να πω και η πεθερα μου εχει ολη την καλη διαθεση να με βοηθησει,αλλ δεν θελω ,να την ταλαιπωρω εχει πιεση ,ζαχαρο .τι εμενα θα βοηθησει?δεν πειραζει καλλυτερα μονη μου ειμαι κ πιο ανεξαρτητη χιχθι

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο βρε κουμπαρα, αξια!!!!

η συμπεθερα που χαθηκε;;μεσ τα φραουλοκεσεδακια;;;;

μπα θα της επεσε βαρια η σαντιγυ απο τις φραουλες κ θα την ζαλισε η σαμπανια.αντε καληνυχτα

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

τα τσακισα κ τα καλαμακια (ειρηνη ακους?) παω για τσιγαρο....

Αχ νοστιμα που ειναι τα ατιμα τα πλαστικαααααα!!!!!

και εγω καπνιζω..κοριτσακια πως τα περασατε στο παρκο?? ειρηνη πολυ θα ηθελα να ημουν εγω εκει...τις νοτιες τις γνωρισα (σχεδον όλες)...πολυ θα ηθελα και τις βορειες.....

Και εμεις σε θελουμε και σας θελουμε ολες.........Αραγε υπαρχει περιπτωση να βρεθουμε ποτε ολες μαζι?

αχ μακάρι να μπορούσα!!!τη σκουφια μου πετάω!!!

Πεταξου λοιπον τι καθεσαι?

Eδώ είμαι.

ΕΥΑΝΘΙΑ απλά τέλειο το προσκλητήρο!!Και οι μπόμπο!

Ειρήνη,εγώ μαρή και όταν θα πεθάνω,διακοσμήτρια θα πάρω!Μια φορα πεθαίνει ο άνθρωπος!

Μπα δεν το πιστευω μετα απο εσενα..........ειμαι σιγουρη οτι εσυ εισαι επταψυχη..........

εγω αμα ψοφησω δε με νοιαζει τιποτα μαρη....μονο να εχω παντρεψει τα παιδακια μου..θελω πολλα???

Και εγω το ιδιο θελω........... και να ειναι και αποκατεστημενα επαγγελματικα....

Πηρε η ΚΙΜΙ...όλα καλα, δε μπορει να μιλαει στο τηλεφωνο γιατι θα ξυπνησει το μωρο, μας βριζει όπως παντα και λεει πως της λειπουμε......:P

Αφου μας βριζει ολα καλα.............

Οχι που θα μου την βγεί η Ειρήνη για τις ετοιμασίες της κηδείας μου!

Ειιιιιιιιι ψιτ κοπελιααααααααααααα.......... Μαλλον μπερδευεσαι..... Αλλη ρωτουσε πρωτη για τις κασες :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ γι'αυτήν ενδιαφέρθηκα μην τυχον και δεν είναι έτοιμη και τί θα πεί ο κόσμος ετσι και είναι βρώμικη!Ασε που είναι και μικρός ο Λαγκαδάς και κάτι τέτοια τα προσέχουν!:tongue:

Ναι ο Λαγκαδας ειναι μικρος αλλα εσας τι σας εχω? Για να ερθετε να με κηδεψετε οπως μου αξιζει.................. :P:p:p:p:p:p Με τιμες αρχηγου κρατους :tongue::tongue::tongue:

Για Θεσ/νικη, χλωμο το κοβω, γιατι τελευταια στιγμη το ειπατε!!!!χιχιχι!!

Ναι καλα εμεις σου φταιμε τωρα............. Το Πασχα γιατι δεν............... παλι θα βγεις για εξορμηση στα μαγαζια της Δραμας αυτη τη φορα για αυτο δεν προλαβαινεις.....

Συμμαζευω λιγο, πλενω το ποτηρια, αν και θα ρθουν οι μεταμεσονυχτιες, να μη τα κανουν ολα αυτες.....

Και μας καλοπιανεις και απο επανω για να μην σου την πουμε.......

Διαφημίσεις

Ναι για τη Λιτσα ειναι δυσκολακι.......... Καλε αυτη οδηγει? Γιατι και εγω προτιμω κοσμος να πιασω περιφερειακο να μην μπαινω σε κινηση...... Και η Μεφη κοσμος δεν ειχε πρωτοαναφερει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...