Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:tongue:...δε βαστω μαρη..ειμαι γρια σας λεω...Θα σου κανουν παρεα οι νεοτερες. ασε και αυριο εχει πρωινοτατο ξυπνημα...Μπαααααααιιιιιιιι

ρε Αλεκα η γρια κοτα εχει το καλο ζουμι................:tongue:

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

epitelous!εστελνα π.μ σε ολες!αλεκα εστειλα αυτο που προτεινα!!οσες ειναιμεσαα συμφωνουν!οσες το δουν αυριο να απαντησουν να το οργανωσω το θεμα!!!!αν θελετε στειλτε μου τα τηλ σας να σας ενημερωσω για τον τροπο και τι εχω σκεφτει γιατι δεν την παλευω με τα π.μ..μου εσπασαν τα νευρα!1 ωρα στελνω!

Διαφημίσεις

Τι κανετε κορτσουδια;;;;

Αυριο φευγω...(ολα τελειωνουνε....!!!ε ρε τι κανουν ταληγμενα!!!)!

Ομορφακια, σε καθιστω υπευθυνη να με ενημερωνεις καθημερινως και αδιαλειπτως για την περδικουλα!! Μετε την Αλεξ (λιαγκα!), θελω ενημερωση και απο σενα (ελεωνορα μελετη!!!!)!

Για Θεσ/νικη, χλωμο το κοβω, γιατι τελευταια στιγμη το ειπατε!!!!χιχιχι!!

Κοριτσια, τα διχτακια που εχουν τα τζαμπο για το καροτσι για να μη πηγαινουν τα κουνουπια (ωραια περιγραφη, καταλαβατε φανταζομαι!) ταιριαζουν σ ολα τα καροτσια;

ναι εγω εχω τετοιο..μια χαρα ειναι..

νομιζω καθε τυπος εχει το δικο του.εγω δεν τα χρησιμοποιησα, νομιζω πως θα σκασει το παιδι.

Σορυ, Δευτερα κ Πεμπτη.

Α κ αυριο παμε ριο για το dmsa στον μπεμπη.καντε κανα σταυρο να βγει καθαρο να μην ξαναχρειαστει να το κοιταξουμε κ να κοψουμε κ την αντιβιωση...

με το καλο κοριτσι μου κι ολα καλα να ειναι..
σιδερενια η περδικουλα!!!!σιδεροκεφαλη και να ειναι το τελευταιο!!!!!!!

θα παρω τωρα και την κιμι να δω πως ειναι:D

κοριτσακια εγω δεν μπορω στο κεντρο:-(:sad::-(δεν μπορω να παρω το τζιπ,φοβαμαι μην το κανω τιποτα μετα θα με σκοτωσει ο αρης:-(:sad::-(

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:κανονιστε οπου θελετε..και μενα ο λουκ δε με αφηνει να το παρω....οποτε μαλλον θα ερθω με ταξι κοσμος...
Δεν μπορω δεν μπορω δεν μπορω να μην το σχολιασω......... Ανοιγω το καφε ενω σιδερωνω και βλεπω το μυνημα σου Μαιρούλα μου............. φτωχομπινες και εσυ καλο μου ε? Το τζιπ δεν μπορεις να παρεις? Παρε ενα πουντακι καλο μου να πας οπου θες........ Πλακα πλακα ομως ρε κουριτσα τι θετε κεντρο? Και εγω δεν καλοβολευομαι κεντρο......... Καντε το καπου αλλου καπου ανοιχτωσια....... Γιατι και εγω εχω προβλημα το πουντακι μου δεν εχει ασφαλεια και θα παρω την αλφα του Βασιλη....... που να την παρκαρισω και εγω η καημενη κεντρο?

αμαν μαρη μερμηγκω!!!οκ ειπαμε..καντε το οπου θελετε..

τα ειδα κ εγω σημερα...κ απορω κ εγω με την υποκρισια...που το επαιζε κιολας χηρα την επομενη μερα...

παλιοκαμπια ξερεις οτι δεν μπορω να το φωτογραφισω γιατι γυαλαει... κ δεν βγαινει φωτο. τι αλλο να κανω πια? θα στο ταχυδρομησω.

πες δ/νση...

μη φας...εχει γλαροσουπα

μωρε ναι...αυτο...το βλεμμα "παγωτο", που κανεις πολλα με αυτο... αχ, μονο εμεις οι 2 ξερουμε δαλιδα μου...

πεστο κ κουνουπιερα...ντεμεκ...

αλλο κερακι αυριο στον αγ.θωμα. αμα ξαναφαω κουτσουλια θα σε δειρω.

εννοειται...

που θα πας βρε κουρασμενο παλικαρι...ξερεις γιατι ειμαστε ολοι ρεταλια σημερα... απο το αγχος μας...

ευανθια ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ. πολυ πρωτοτυπο κειμενο, κ μ'αρεσει που ειναι κ σα τετραδιο σχολικο. επισης η τιμη ειναι φοβερη!

κ ο αποστολος πιο φοβερος ακομα.

κ εμας.... καλη μας ορεξη

πηρα...αλλα δεν απαντησε κ δεν πηρε. κατανοητο...

να το χρησιμοποιεις σωστα...το λεμε οταν ειρωνευομαστε περισσοτερο!!!
τι εννοεις εχεις όλα τα συμπτωματα????μην ξεχνας οτι ολα τα συμπτωματα ειναι ίδια...τι εκανε μαρη ο σταθης??/χαλασε η οπισθεν??? ε ρε γλέντια!!

και μια που το θυμηθηκα...ομορφάκια τωρα με το σπιράλ τοιχο τοιχο ε???

χαχα πολυ καλο!!!τοιχο τοιχο...!!!!!

γωγουλα μακαρι να ειναι οτι πραγματικα επιθυμεις...

λοιπον σας διαβασα..εστειλα μην και τη κιμι αλλα μαλλον δεν μπορουσε να απαντησει....θα ειναι και κομματιασμενη....αχ αυτες οι ξαπλωστρες...

κκι εμεις ειχαμε επισκεψεις και τωρα ειμαι κομματια κι εγω!!!

θα σας καληνυχτισω...

για το ραντεβου του σαββατου κανονιστε εσεις οι βορειες νυχτερινες!!!

σας αφηνω...ασπα σου στελνω μην...

καληνυχτα σας!!!αυριο με νεωτερα απο κιμι φανταζομαι!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Πάω και εγώ...

Αυριο το μεσημέρι εως το βραδυ θα τρέχω στο κέντρο για νυφικό..

Παντρεύεται η νονά του φουντουκακίου και κολλήτη τον νονό του φουντουκακίου..

Και τρέχει η μαμά του φουντουκακίου.. Ετσι ειναι αυτά..

Φιλάκια..... Τα λέμε αύριο!!!

Πάω και εγώ...

Αυριο το μεσημέρι εως το βραδυ θα τρέχω στο κέντρο για νυφικό..

Παντρεύεται η νονά του φουντουκακίου και κολλήτη τον νονό του φουντουκακίου..

Και τρέχει η μαμά του φουντουκακίου.. Ετσι ειναι αυτά..

Φιλάκια..... Τα λέμε αύριο!!!

Ωραία πράματα...φιλάκια κοριτσάρες..πάω και εγώ

θεανώ εχεις μειλ

αυριο δεν ξερω αν θα μπω..πάω σε ενα άλλο γραφειο εκτος εταιρίας να δουλέψω και δεν ξερω το καθεστως του ιντερνετ εκεί...αν δεν τα πουμε το πρωί..το βραδυ φυσικά

κισις

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...