Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ γι'αυτήν ενδιαφέρθηκα μην τυχον και δεν είναι έτοιμη και τί θα πεί ο κόσμος ετσι και είναι βρώμικη!Ασε που είναι και μικρός ο Λαγκαδάς και κάτι τέτοια τα προσέχουν!:tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν υπαρχης:!::!::!:

τζια και εγω θελω να μαθω

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις δεν ειχαμε και ευκολες εγκυμοσύνες...αλλα στο τελος γεννας ενα υγιέστατο παιδί...εγωτο σκέφτομαι το θεμα της κληρονομικότητας της δικής μου περίπτωσης...μικρό το ποσοστό αλλά δεν παύει να υπάρχει...

Όντως.. Και ξέρεις το πιο δύσκολο δεν ειναι ουτε το θέμα της διατροφής, ουτε όλες αυτες οι βλακείες.. Σε μενα τουλαχιστον το μόνο που σκεφτομουν συνεχεια και αγχωνομουν ήταν να γεννηθεί ενα υγιές μωράκι.. Μόνο αυτό.. Καια υτο το αγχος τοσα βραδια ειναι πολύ ψυχοφθόρο..

Οσο για το θέμα της κληρονομικότητας σουρλουλού μου για τη δική σου περίπτωση, δεν ειναι ουτε 2%.. Μην αγχώνεσαι λοιπόν!!

τι να πω δεν τα λέω καλά εγω..εν ολιγοις με το κουνημα ανεβαινει η λίμπιντος τους και για αυτό κλαίνε οταν τα σταματάς..κατι τετοιο....

:tongue::tongue::tongue:Το άκουσα και αυτό!Και με τί έρευνες το κατάλαβαν αυτό;;;

τι να πω δεν τα λέω καλά εγω..εν ολιγοις με το κουνημα ανεβαινει η λίμπιντος τους και για αυτό κλαίνε οταν τα σταματάς..κατι τετοιο....

χαχααααααααααααααα

χαχαααααααααααααα

Συνέχισε, τι ωραία που τα λές..!!!

Διαφημίσεις

θελω να το ακουωωωωωω!!

δε σας είπα ..τα πράγματα που παρηγγειλα κυριακή αργα από το αμαζον, τριτη μεσημερι ηταν εδώ..απίστευτο???

και το άλλο..σημερα με την ελενιε ηταν και η κουμπάρα της..αξιόλογο άτομο....κοινωνική λειτουργος...μου ελεγε για τη βρεφική λίμπιντο...οπου πάω σεξοσυζήτηση μου ανοιγουν...

;)..τυχαιο???

εμεις δεν ειχαμε και ευκολες εγκυμοσύνες...αλλα στο τελος γεννας ενα υγιέστατο παιδί...εγωτο σκέφτομαι το θεμα της κληρονομικότητας της δικής μου περίπτωσης...μικρό το ποσοστό αλλά δεν παύει να υπάρχει...

μαρη παλαβιαρα...εγω να δεις τι κληρονομικοτητες καθομαι και σκεφτομαι....τι νομιζεις? Ο διαβητης φταιει? Το μυαλο μας φταιει

Σ' αυτο αλεκάκι για να ειμαι ειλικρινής έχω ακούσει διάφορες απόψεις..

Αλλοι λένε οτι ενα ισον κανένα, άλλοι λένε οτι μετα το πρώτο παιδι αυξάνονται οι υποχρεώσεις με γεωμετρική πρόοδο (κυρίως αυτο ακούω) και άλλοι οτι τα δευτερα μεγαλώνουν μονα τους και γίνονται και πιο καλά παιδακια..

Κάπου στη μέση θα ειναι η αλήθεια..

εγω δεν πιστευω ότι αυξανονται οι υποχρεωσεις γιατι μια μαμα παντα εχει στο νου της , όλες τις στιγμες, το παιδι της. Απλα όταν κανεις αλλο, εχεις δυο παιδια στο υαλο σου...χρονο ιδιο σου τρωνε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

λοιπον καλησπερα!!!

ολα καλα,ε??

παω να διαβασω στα γρηγορα κι ερχομαι..μη φυγετε..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ναι ε??? εγω απο παλια ηξερα ότι το δικο μου κουνημα ανεβαζε τη λιμπιντο σε αλλους :tongue:...αλλα ετσι όπως εγινα αλλαξαν τα δεδομενα:P:p:p:p

λοιπον καλησπερα!!!

ολα καλα,ε??

παω να διαβασω στα γρηγορα κι ερχομαι..μη φυγετε..

καλως το, αντε γρηγορα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Σωστό κι αυτο Αλέκα..

Κατι ασχετο.. Η περδικουλα σήμερα δεν εχει φάει καθόλου? Μόνο με ορό ειναι?

της δινει, αλλα πιο λιγο

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Σωστό κι αυτο Αλέκα..

Κατι ασχετο.. Η περδικουλα σήμερα δεν εχει φάει καθόλου? Μόνο με ορό ειναι?

Μετά την εγχείρηση θα έτρωγε μετά από 2-3΄ώρες αλλά μμόνο με 2 κουταλιές γάλα σε 18 νερό για να μην της πέσει βαρύ.Μετά δεν ξέρω τί έγινε.Προφανώς θα έφαγε πάλι ελαφρά.

ναι ε??? εγω απο παλια ηξερα ότι το δικο μου κουνημα ανεβαζε τη λιμπιντο σε αλλους :tongue:...αλλα ετσι όπως εγινα αλλαξαν τα δεδομενα:P:p:p:p

Μόνο παλιά;;Πες οτι ο Μανώλης από το κουνημά σου εκστασιάστηκε!Μολόγα!

Όντως.. Και ξέρεις το πιο δύσκολο δεν ειναι ουτε το θέμα της διατροφής, ουτε όλες αυτες οι βλακείες.. Σε μενα τουλαχιστον το μόνο που σκεφτομουν συνεχεια και αγχωνομουν ήταν να γεννηθεί ενα υγιές μωράκι.. Μόνο αυτό.. Καια υτο το αγχος τοσα βραδια ειναι πολύ ψυχοφθόρο..

ακριβως αυτό...αν δεν το ζησεις δεν μπορεις να το καταλάβεις....

:tongue::tongue::tongue:Το άκουσα και αυτό!Και με τί έρευνες το κατάλαβαν αυτό;;;

καλε δεν της ζήτησα και βιβλιογραφία της κοπέλας..μπάστα!!!!

byXKp2.png

Μόνο παλιά;;Πες οτι ο Μανώλης από το κουνημά σου εκστασιάστηκε!Μολόγα!

:tongue::P...η τρελογκα η ελενη 1 που ειναι σημερα???? εγω παντως κοριτσια ακομη κουνιεμαι...χωρις πλακα...δεν το κανω επιτηδες αλλα ξερω ότι κουνιεμαι...Δυο λογους εχω σκεφτει..πρωτον η πολυ γυμναστικη που εχω κανει, δευτερον οι εγχειρισεις......:D

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...