Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

!!!ειμαι απο τις ρομαντικες εδω μεσα:rolleyes:

ειναι πολυ πρωτοτυπη και πολυ γλυκια,θα μου αρεζε ναλαβω τετοιο προσκλητηριο.!

ιχθυες δεν εισαι...αν δεν εισαι εσυ ρομαντικη ποιος ειναι?? αλιμονο απο τα ζωδια του αερα που περασαν και δεν αγγιξαν....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω Γωγουλα μου εχω εκπλησσει πολλες φορες τον εαυτο μου...για αυτο ειμαι γενικα δυσπιστη...γιατι σκεφτομαι εδω τον εαυτο μας δεν ξερουμε, θα ξερουμε καποιον αλλο? Κανενας από όσους με γνωριζαν δεν πιστευε ότι α) θα παντρευτω, β) θα κανω παιδι, γ) θα κανω και αλλο παιδι, δ) θα γινω σαν τη θεια παρασκευουλα :tongue:..για αυτο σου λεω....ειναι γλυκεια η ενοια της αγαπης και της δημιουργιας...και μεγαλυτερη προσωποποιηση αυτων δεν υπαρχει απο το προσωπακι και τη μυρωδια ενος μωρου ;)

ε)Οτι έχεις αρχίσει να το σκέφτεσαι για τρίτο παιδί!!!!!

δεν το πιστετω οτι το ακουσα και αυτο!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Οχι που θα μου την βγεί η Ειρήνη για τις ετοιμασίες της κηδείας μου!

όταν εκανα εγχειρισεις εγω στα ποδια, παει μια στη μανα μου και της λεει 'δε ντρεπεσαι μωρη? πως σου γλυστρισε το μωρο?':shock::mad:

:shock::shock::shock::shock:Πώ πώ κακία!Τί ανθρωποι υπάρχουν!!

το εχει εναλλαξ μαρη...για να μη βαριεσαι...εξαλλου ό,τι ακους μην το φοβασαι, για αυτα που δεν ακους να ψαχνεσαι...:rolleyes:

Τί είπες πάλι νυχτιάτικα η φιλόσοφος!

εγω Γωγουλα μου εχω εκπλησσει πολλες φορες τον εαυτο μου...για αυτο ειμαι γενικα δυσπιστη...γιατι σκεφτομαι εδω τον εαυτο μας δεν ξερουμε, θα ξερουμε καποιον αλλο? Κανενας από όσους με γνωριζαν δεν πιστευε ότι α) θα παντρευτω, β) θα κανω παιδι, γ) θα κανω και αλλο παιδι, δ) θα γινω σαν τη θεια παρασκευουλα :tongue:..για αυτο σου λεω....ειναι γλυκεια η ενοια της αγαπης και της δημιουργιας...και μεγαλυτερη προσωποποιηση αυτων δεν υπαρχει απο το προσωπακι και τη μυρωδια ενος μωρου ;)

Και εγώ δεν ήθελα να κάνω μωράκι... Αγαπούσα βλέπεις πολύ τον εαυτο μου και γι αυτο μείναμε με τον Στάθη και 5 χρόνια ετσι.. Και συζούδαμε και άλλα 3 πριν.. Μαζι απο το 1996..!!! Διακοπές, έχουμε πάει σχεδόν σε ολα τα νησιά, barakia γενικά περνούσαμε καλά και δεν ήθελα να κλειστώ.. Έτσι το έβλεπα η ηλίθια.. Κάποια στιγμή ενοιωθα οτι περνάνε τα χρόνια και ΠΡΕΠΕΙ να κάνω και εγώ μωρό.. Και τώρα δεν με νοιάζει τιποτα αλλο πέρα απο το να ειναι καλά η φουντούκα και ο Στάθης μου.. Έχω να βγώ βράδυ πάνω απο 6-7 μήνες και δε με απασχολεί, το καλοκαίρι μπορεί να μη πάμε διακοπές και πάλι δε με απασχολει.. Εδω και ενα μήνα με εχει πιάσει πανικός τι θα κάνω που θα πάω για δουλειά απο Σεπτέμβριο και δε θα την βλέπω τόσο.. Που δεν θα την μεγαλώνω οπως θέλω, που δεν θα βλεπω εγω πολλά απο τα πραγματακια που θα κάνει πρώτη φορά..

Γι αυρο σου λέω οτι δε λέω μεγάλα λόγια..;);) Γιατι ναι μεν λέω δε θέλω άλλο αλλά αν πάψω να σκέφτομαι εγωιστικα, θα συνειδητοποιησω πολύ γρήγπρα οτι για τη μπεμπα μου θα ειναι οτι καλύτερο να εχει ενα αδελφάκι..

όταν εκανα εγχειρισεις εγω στα ποδια, παει μια στη μανα μου και της λεει 'δε ντρεπεσαι μωρη? πως σου γλυστρισε το μωρο?':shock::mad:

..:rolleyes:

:mad::-x:-x:-xεγω θα την εβριζα.....

ιχθυες δεν εισαι...αν δεν εισαι εσυ ρομαντικη ποιος ειναι?? αλιμονο απο τα ζωδια του αερα που περασαν και δεν αγγιξαν....

:D:D:D:D:D

δεν το πιστετω οτι το ακουσα και αυτο!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Οχι που θα μου την βγεί η Ειρήνη για τις ετοιμασίες της κηδείας μου!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

και συ βρε κοπελια περνεις τηλ.καπου σου λεω ο αλλος "ναι" και αντι να πεις ενα γεια ενα καλημερα,γυρνας και λες "τι κανεις?ξεσκονιζεις την κασα σου?":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μιλαμε πεθανα στο γελιο,δεν πιαζεσαι!!!!!!!!:tongue::tongue:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ε)Οτι έχεις αρχίσει να το σκέφτεσαι για τρίτο παιδί!!!!!

όχι που να σκασεις μαρη.....δεν αντεχω σου λεω...η κατασταση μου εχει ιδιαιτεροτητες...Εξαλλου εχω δυο...Εγω μιλαω για τις πρωτομανουλες, με ενα παιδακι..οι υπολοιπες κρινουν και πραττουν αναλογα τα κεφια και τις αντοχες....

Τί είπες πάλι νυχτιάτικα η φιλόσοφος!

:rolleyes:......

Η Κιμι επισης, εστειλε ότι η περδικα δεν ποναει, πειναει:D (το καλυτερο σημαδι)...αλλα δε θελει να τη στουμπωσει μην της τα βγαλει....Την Δευτερα μαλλον θα βγουν

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Και εγώ δεν ήθελα να κάνω μωράκι... Αγαπούσα βλέπεις πολύ τον εαυτο μου και γι αυτο μείναμε με τον Στάθη και 5 χρόνια ετσι.. Και συζούδαμε και άλλα 3 πριν.. Μαζι απο το 1996..!!! Διακοπές, έχουμε πάει σχεδόν σε ολα τα νησιά, barakia γενικά περνούσαμε καλά και δεν ήθελα να κλειστώ.. Έτσι το έβλεπα η ηλίθια.. Κάποια στιγμή ενοιωθα οτι περνάνε τα χρόνια και ΠΡΕΠΕΙ να κάνω και εγώ μωρό.. Και τώρα δεν με νοιάζει τιποτα αλλο πέρα απο το να ειναι καλά η φουντούκα και ο Στάθης μου.. Έχω να βγώ βράδυ πάνω απο 6-7 μήνες και δε με απασχολεί, το καλοκαίρι μπορεί να μη πάμε διακοπές και πάλι δε με απασχολει.. Εδω και ενα μήνα με εχει πιάσει πανικός τι θα κάνω που θα πάω για δουλειά απο Σεπτέμβριο και δε θα την βλέπω τόσο.. Που δεν θα την μεγαλώνω οπως θέλω, που δεν θα βλεπω εγω πολλά απο τα πραγματακια που θα κάνει πρώτη φορά..

Γι αυρο σου λέω οτι δε λέω μεγάλα λόγια..;);) Γιατι ναι μεν λέω δε θέλω άλλο αλλά αν πάψω να σκέφτομαι εγωιστικα, θα συνειδητοποιησω πολύ γρήγπρα οτι για τη μπεμπα μου θα ειναι οτι καλύτερο να εχει ενα αδελφάκι..

μη φοβασαι...δεν ξερω πως γινεται αλλα τα παιδακια όλα τα πρωτα τους τα κανουν στη μαμα:P......

και συ βρε κοπελια περνεις τηλ.καπου σου λεω ο αλλος "ναι" και αντι να πεις ενα γεια ενα καλημερα,γυρνας και λες "τι κανεις?ξεσκονιζεις την κασα σου?":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μιλαμε πεθανα στο γελιο,δεν πιαζεσαι!!!!!!!!:tongue::tongue:

ιιιιιι...τετοια εκανε η τρελη? ....ειναι λολεγκω η ξανθιωτισσα:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Σε τρώει ο κ!@# σου εσένα να τα ακούς..

χααχαααααα

θελω να το ακουωωωωωω!!

δε σας είπα ..τα πράγματα που παρηγγειλα κυριακή αργα από το αμαζον, τριτη μεσημερι ηταν εδώ..απίστευτο???

και το άλλο..σημερα με την ελενιε ηταν και η κουμπάρα της..αξιόλογο άτομο....κοινωνική λειτουργος...μου ελεγε για τη βρεφική λίμπιντο...οπου πάω σεξοσυζήτηση μου ανοιγουν...

byXKp2.png

Αχ,Γωγούλα μου,και γώ έτσι σκεφτόμουνα και χειρότερα μην σου πώ,οτι δηλ. δεν μπορώ να αγαπήσω άλλο άτομο όπως την Εφη και τώρα με την μπουμπού όλα είναι πιο ωραία γιατί υπάρχει πιο πολύ αγάπη μέσα μου!Και έιναι πολύ ωραίο συναίσθημα κάθε μέρα να γεννιέται μέσα σου πολύ πολύ πολύ αγάπη !!!!!

[quote name=mary77;365605

και συ βρε κοπελια περνεις τηλ.καπου σου λεω ο αλλος "ναι" και αντι να πεις ενα γεια ενα καλημερα' date='γυρνας και λες "τι κανεις?ξεσκονιζεις την κασα σου?":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μιλαμε πεθανα στο γελιο,δεν πιαζεσαι!!!!!!!!:tongue::tongue:[/quote]

Εγώ γι'αυτήν ενδιαφέρθηκα μην τυχον και δεν είναι έτοιμη και τί θα πεί ο κόσμος ετσι και είναι βρώμικη!Ασε που είναι και μικρός ο Λαγκαδάς και κάτι τέτοια τα προσέχουν!:tongue:

Διαφημίσεις

θελω να το ακουωωωωωω!!

δε σας είπα ..τα πράγματα που παρηγγειλα κυριακή αργα από το αμαζον, τριτη μεσημερι ηταν εδώ..απίστευτο???

και το άλλο..σημερα με την ελενιε ηταν και η κουμπάρα της..αξιόλογο άτομο....κοινωνική λειτουργος...μου ελεγε για τη βρεφική λίμπιντο...οπου πάω σεξοσυζήτηση μου ανοιγουν...

για πές.... Να ξέρουμε..

επισης Γωγουλα να σου πω ότι στο δευτερο παιδι δεν κλεινεσαι τοσο γιατι πρωτον εχεις βρει τις ισορροπιες και ζεις πλεον οικογενειακα οποτε δεν σου αλλαζει ιδιαιτερα τη ζωη, δευτερον δεν εχεις τοσο αγχος αρα πας παντου και τριτον, ξερεις συνηθως ότι ειναι το τελευταιο και το απολαμβανεις χαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

εμεις δεν ειχαμε και ευκολες εγκυμοσύνες...αλλα στο τελος γεννας ενα υγιέστατο παιδί...εγωτο σκέφτομαι το θεμα της κληρονομικότητας της δικής μου περίπτωσης...μικρό το ποσοστό αλλά δεν παύει να υπάρχει...

byXKp2.png

επισης Γωγουλα να σου πω ότι στο δευτερο παιδι δεν κλεινεσαι τοσο γιατι πρωτον εχεις βρει τις ισορροπιες και ζεις πλεον οικογενειακα οποτε δεν σου αλλαζει ιδιαιτερα τη ζωη, δευτερον δεν εχεις τοσο αγχος αρα πας παντου και τριτον, ξερεις συνηθως ότι ειναι το τελευταιο και το απολαμβανεις χαχα

Σ' αυτο αλεκάκι για να ειμαι ειλικρινής έχω ακούσει διάφορες απόψεις..

Αλλοι λένε οτι ενα ισον κανένα, άλλοι λένε οτι μετα το πρώτο παιδι αυξάνονται οι υποχρεώσεις με γεωμετρική πρόοδο (κυρίως αυτο ακούω) και άλλοι οτι τα δευτερα μεγαλώνουν μονα τους και γίνονται και πιο καλά παιδακια..

Κάπου στη μέση θα ειναι η αλήθεια..

όχι που να σκασεις μαρη.....δεν αντεχω σου λεω...η κατασταση μου εχει ιδιαιτεροτητες...Εξαλλου εχω δυο...Εγω μιλαω για τις πρωτομανουλες, με ενα παιδακι..οι υπολοιπες κρινουν και πραττουν αναλογα τα κεφια και τις αντοχες....

Το μυαλό σου έχει ιδιαιτερότητες αλλά όπως βλέπεις δεν το κάνουμε θέμα!Είμαστε διακριτικές!

:rolleyes:......

Η Κιμι επισης, εστειλε ότι η περδικα δεν ποναει, πειναει:D (το καλυτερο σημαδι)...αλλα δε θελει να τη στουμπωσει μην της τα βγαλει....Την Δευτερα μαλλον θα βγουν

Αχ μωρέ το καημένο!Δεν κάνει όμως λόγω της νάρκωσης.

Τυχαίο είναι;;;Δεν νομίζω!Ποιός ξέρει τί φορούσες πάλι!Η μάλλον τί δεν φορούσες!

Συμφωνώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...