Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το αλλο σας το είπα? 2 μέρες καθυστέρηση.. :shock::shock::shock: Με κύκλο πολύ σταθερό.. Το θετικό ειναι οτι εχω όλα τα συμπτώματα.. Για να δουμε..

ιιιιιιιι....εγω θα ελεγα μακαρι μαρη....εχεις ενα πολυ ησυχο μωρο, κιλα δεν παιρνεις παλιοβρωμα, τι αλλο θες? να ειναι κοντα τα αδερφακια;)

τι εννοεις εχεις όλα τα συμπτωματα????μην ξεχνας οτι ολα τα συμπτωματα ειναι ίδια...τι εκανε μαρη ο σταθης??/χαλασε η οπισθεν??? ε ρε γλέντια!!

και μια που το θυμηθηκα...ομορφάκια τωρα με το σπιράλ τοιχο τοιχο ε???

μα τι σουρλουλου που εισαι???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αλεκάκι τι έπαθε η annia απο τα κοριτσάκια του Δεκεμβρίου? Απέβαλλε?

ναι η καυμενη....ειχε αιμα και απεβαλλε....εχει αδυο παιδακια, ειναι μικρη, ΟΚ...αλλα όπως και να το κανεις ειναι μια απωλεια...

Πηρε η ΚΙΜΙ...όλα καλα, δε μπορει να μιλαει στο τηλεφωνο γιατι θα ξυπνησει το μωρο, μας βριζει όπως παντα και λεει πως της λειπουμε......:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω αμα ψοφησω δε με νοιαζει τιποτα μαρη....μονο να εχω παντρεψει τα παιδακια μου..θελω πολλα???

Εγώ πάλι πιστεύω ακράδαντα οτι η γενιά των παιδιών μας δεν θα παντρεύεται.Εγώ το μόνο ου θέλω είναι να τις μεγαλώσω,να έχουν σπουδάσει,να έχουν βρεί μια δουλειά και έναν σύντοφο καλό που θα τις αγαπάει και θα τις σέβεται, να περνάνε ωραία στην ζωή τους.

γιατι καλέ??μετα τη φουντούκα να κανεις και ενα κροκαν ενα κατιτις..άσχημα θα ειναι???μπουχαχαχαχα...αχ βρε που ειναι το κιμακι να γελασουμε λιγάκι..σα μεγαλη παρασκευη ειμαστε...

Και μένα μου λείπει πολύ.Και άρχισα να ανυσηχώ λίγο γιατί και γώ κατά τις 21:30μμ της έστειλα μηνυμα και δεν απάντησε.Ελπίζω να κοιμάται.

Εγώ πάλι πιστεύω ακράδαντα οτι η γενιά των παιδιών μας δεν θα παντρεύεται.Εγώ το μόνο ου θέλω είναι να τις μεγαλώσω,να έχουν σπουδάσει,να έχουν βρεί μια δουλειά και έναν σύντοφο καλό που θα τις αγαπάει και θα τις σέβεται, να περνάνε ωραία στην ζωή τους.

εσυ εχεις κοριτσια....και εγω στη θεση σου αυτα θα ηθελα....εγω όμως εχω αγορια, μαμουχαλα...πρεπει α τους αφησω καπου πριν την κανω;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Mαρη Τζια τι όμορφο που ειναι το γιαβρί σου???? Πάρα πολύ μου αρέσει..

Φτου, φτου μη στη ματιάσω..!!!!!!

να σαι καλά κοριτσάρα μου!!και η δικιά σου δεν πάει πίσω!!εμ, ομορφες μανες όμορφες κόρες!!και προπάντων μετριοφρωνες!!!και πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα...βλ. μύτη!!)

Πηρε η ΚΙΜΙ...όλα καλα, δε μπορει να μιλαει στο τηλεφωνο γιατι θα ξυπνησει το μωρο, μας βριζει όπως παντα και λεει πως της λειπουμε......:P

αχ το κοριτσάκι...σου ειπε πως τη βγαζει???μονη της ειναι??καπνιζει πουθενά...τι ρωτάω η ασχετη...

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Δίκιο εχει.. Ας παίρνει καλύτερα όποτε μπορεί εκείνη..

Και εγώ δεύτερο παιδί δε θα κάνω μαρή.. Εκλεισε το μαγαζί..

Ενα και καλό.. :P

ελα να μου τα πεις μετα απο δυο χρονια αυτα...όταν η φουντουκα σου απο μωρο γινει παιδακι...και σε πιασει η νοσταλγια για κουπεπε....

221882cb0gkyh7q4.gif

να σαι καλά κοριτσάρα μου!!και η δικιά σου δεν πάει πίσω!!εμ, ομορφες μανες όμορφες κόρες!!και προπάντων μετριοφρωνες!!!και πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα...βλ. μύτη!!)

αχ το κοριτσάκι...σου ειπε πως τη βγαζει???μονη της ειναι??καπνιζει πουθενά...τι ρωτάω η ασχετη...

μου ειπε ότι πηγε μια μπορτζοβλαχα ξαδερφη δικη σου ειπε :tongue:) και της ελεγε χοντρο το περδικουλι....

221882cb0gkyh7q4.gif

να διορθωσω να μην υπαρχουν παρεξηγησεις, δεν πηρε, εστειλε μηνυμα....απο συνηθεια εγραψα πηρε

221882cb0gkyh7q4.gif

ελα να μου τα πεις μετα απο δυο χρονια αυτα...όταν η φουντουκα σου απο μωρο γινει παιδακι...και σε πιασει η νοσταλγια για κουπεπε....

Λές ε? Μεγάλα λόγια δε λέω.. Νομίζω ομως πως οταν μεγαλώσει αυτό που θα μου λείπει πιο πολύ θα ειναι η μυρωδια της.. Πόσο όμορφα μυρίζουν τα μωρά? Και κυρίως τα δικά μας μωρά.. ;) Ειναι απίστευτο..!!!

Δίκιο εχει.. Ας παίρνει καλύτερα όποτε μπορεί εκείνη..

Και εγώ δεύτερο παιδί δε θα κάνω μαρή.. Εκλεισε το μαγαζί..

Ενα και καλό.. :P

Τί λες καλέ και σύ;;Τέτοια όμορφα μωρά που κάνεις,είναι χρέος σου προς την αισθητική της κοινωνίας που ζούμε να κάνεις και δεύτερο!

μου ειπε ότι πηγε μια μπορτζοβλαχα ξαδερφη δικη σου ειπε :tongue:) και της ελεγε χοντρο το περδικουλι....

Τώρα αυτό το έλεγε σοβαρά;;;Μη χιε..ω βραδυάτικα με όλα τα βόδια που έμπλεξε!Να έχεις τον πόνο σου,να έχεις και την κάθε άσχετη πάνω απ'το κεφάλι σου!Αν είναι δυνατόν!

Διαφημίσεις

να της πεις να της κάνει τη διαιτα της ξαδερφης!!!μπουχαχαχαχα!!!

αλλά γιατι με λέει βλάχα???το ξετσίπωτη μου αρεζε καλύτερα!!!:tongue::tongue::tongue:

byXKp2.png

αλλά γιατι με λέει βλάχα???το ξετσίπωτη μου αρεζε καλύτερα!!!:tongue::tongue::tongue:

Σε τρώει ο κ!@# σου εσένα να τα ακούς..

χααχαααααα

Λές ε? Μεγάλα λόγια δε λέω.. Νομίζω ομως πως οταν μεγαλώσει αυτό που θα μου λείπει πιο πολύ θα ειναι η μυρωδια της.. Πόσο όμορφα μυρίζουν τα μωρά? Και κυρίως τα δικά μας μωρά.. ;) Ειναι απίστευτο..!!!

εγω Γωγουλα μου εχω εκπλησσει πολλες φορες τον εαυτο μου...για αυτο ειμαι γενικα δυσπιστη...γιατι σκεφτομαι εδω τον εαυτο μας δεν ξερουμε, θα ξερουμε καποιον αλλο? Κανενας από όσους με γνωριζαν δεν πιστευε ότι α) θα παντρευτω, β) θα κανω παιδι, γ) θα κανω και αλλο παιδι, δ) θα γινω σαν τη θεια παρασκευουλα :tongue:..για αυτο σου λεω....ειναι γλυκεια η ενοια της αγαπης και της δημιουργιας...και μεγαλυτερη προσωποποιηση αυτων δεν υπαρχει απο το προσωπακι και τη μυρωδια ενος μωρου ;)

221882cb0gkyh7q4.gif

υπάρχει περίπτωση οσο περνά η αναισθησία να πονά το ψυχουλάκι????

λογικα θα του βαζουν παυσιπονο,ειναι μωρουλι το καημενο.

Eδώ είμαι.

ΕΥΑΝΘΙΑ απλά τέλειο το προσκλητήρο!!Και οι μπόμπο!

Ειρήνη,εγώ μαρή και όταν θα πεθάνω,διακοσμήτρια θα πάρω!Μια φορα πεθαίνει ο άνθρωπος!

δεν το πιστετω οτι το ακουσα και αυτο!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Το ξέρω Αλεκάκι.. Εννοείται οτι θα κάνω αυτη που μου αρέσει.. ;);)

Είμαι και ρομαντικιά πανάθεμα με.. :confused::confused:

Τα περισσοτερα κοριτσάκια εδώ ειναι μοντέρνα απ' οτι εχω καταλάβει αλλά δε με ενοχλεί αν κατι που μου αρέσει δεν αρέσει.. :cool: Γούστα ειναι αυτά, εννοείται..!!!

Το αλλο σας το είπα? 2 μέρες καθυστέρηση.. :shock::shock::shock: Με κύκλο πολύ σταθερό.. Το θετικό ειναι οτι εχω όλα τα συμπτώματα.. Για να δουμε..

γωγουλα εμενα μου αρεσε πολυ!!!!!ειμαι απο τις ρομαντικες εδω μεσα:rolleyes:

ειναι πολυ πρωτοτυπη και πολυ γλυκια,θα μου αρεζε ναλαβω τετοιο προσκλητηριο.

την κιμι την πηρα και εγω 2 φορες αλλα δεν το σηκωνε και φανταστηκα και εγω οτι δεν μπορει να μιλησει,αλλα αφου ειπε στην αλεκα ολα καλα,τοτε ενταξει:D

δαλιδα ευχομαι αυριο να βγει καθαρη η εξεταση!!!!!!!

fCS8p3.png

Τώρα αυτό το έλεγε σοβαρά;;;Μη χιε..ω βραδυάτικα με όλα τα βόδια που έμπλεξε!Να έχεις τον πόνο σου,να έχεις και την κάθε άσχετη πάνω απ'το κεφάλι σου!Αν είναι δυνατόν!

όταν εκανα εγχειρισεις εγω στα ποδια, παει μια στη μανα μου και της λεει 'δε ντρεπεσαι μωρη? πως σου γλυστρισε το μωρο?':shock::mad:

το εχει εναλλαξ μαρη...για να μη βαριεσαι...εξαλλου ό,τι ακους μην το φοβασαι, για αυτα που δεν ακους να ψαχνεσαι...:rolleyes:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...