Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

περδικουλα μου ,σου ευχομαι σιδερενια,και ουτε η μυτουλα σου να μην α;νοιξει ποτε.Να μην χρειαστει ποτε να ξαναπερασεις την πορτα του νοσοκομειου παρα μονο οταν θα πας για να γεννησεις το παιδακι σου!!!!!!!!!!!!(η οταν θα γηροκομησεις την 500 χρονων μπαμπο μανουλα σου χιχιχ

δεν ειμαι γαιδουρα που δεν μπηκα ολη την ημερα απλα ημουν εκτος και οταν ηρθα απο μια διακοπη του ρευματος καηκε το μοντεμ,οχι δεν ειδα τον Μητσοτακη,ουτε ειμαι Μητσοτακης,απλα μας κυνηγαει ενα συννεφακι μονιμα πανω απο το κεφαλι μας που αστραφτει κ βροντα.τεσπα θα περασει κ αυτο ο κρονος φταιει.....

Δεν διαβασα; τπτ παω να κοιμησω και θα ερθω μαλλον κατα της 12.......

Μην παραλειψω να ευχαριστησω την Αλεκα που με ενημερωνε για την περδικουλα μας,Ευχαριστω πολυ Αλεκουκο!!!!!

iMLpp3.png

Eδώ είμαι.

ΕΥΑΝΘΙΑ απλά τέλειο το προσκλητήρο!!Και οι μπόμπο!

Ειρήνη,εγώ μαρή και όταν θα πεθάνω,διακοσμήτρια θα πάρω!Μια φορα πεθαίνει ο άνθρωπος!

να μας πεις όμως τι θες...μην και δεν σ'ευχαριστησουμε τελευταια στιγμη:tongue:

Μην παραλειψω να ευχαριστησω την Αλεκα που με ενημερωνε για την περδικουλα μας,Ευχαριστω πολυ Αλεκουκο!!!!!

Αφου ειπαμε μαρη..Λιαγκας....:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Επίσης να πω και στη Γωγουλα ότι καλα θα κανει να μη ρωταει τη γνωμη μας χαχα...ειμαστε 500 νοματαιοι εδω, εναι δυνατον να συμφωνουμε σε όλα?? Αυτο που σου αρεσει να κανεις...αυτο εχει σημασια....Εγω γενικως δε ρωταω κανεναν για αυτο το λογο...γιατι αν ειχαμε όλες το ιδιο γουστο, θα ειχαμε και τον ιδιο αντρα....

Μια που ειπα αντρα, πηρα τηλεφωνο την ελενιτσα 26 να βρω διευθυνση, ημερομηνια, τι εγινε με περδικα κλπ, και μου ειπε να σας οω πολλα φιλια σε όλες και ότι σας σκεφτεται...επισης μου ειπε να δωσω παρα πολλα φιλια στο Νικο...μπουχαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

να μας πεις όμως τι θες...μην και δεν σ'ευχαριστησουμε τελευταια στιγμη:tongue:

Εννοείται!Εγώ δεν θα αφήσω διαθήκη!Οδηγίες για στολισμό θ'αφήσω!:tongue::tongue:

εγω αμα ψοφησω δε με νοιαζει τιποτα μαρη....μονο να εχω παντρεψει τα παιδακια μου..θελω πολλα???

221882cb0gkyh7q4.gif

Επίσης να πω και στη Γωγουλα ότι καλα θα κανει να μη ρωταει τη γνωμη μας χαχα...ειμαστε 500 νοματαιοι εδω, εναι δυνατον να συμφωνουμε σε όλα?? Αυτο που σου αρεσει να κανεις...αυτο εχει σημασια....Εγω γενικως δε ρωταω κανεναν για αυτο το λογο...γιατι αν ειχαμε όλες το ιδιο γουστο, θα ειχαμε και τον ιδιο αντρα....

Μια που ειπα αντρα, πηρα τηλεφωνο την ελενιτσα 26 να βρω διευθυνση, ημερομηνια, τι εγινε με περδικα κλπ, και μου ειπε να σας οω πολλα φιλια σε όλες και ότι σας σκεφτεται...επισης μου ειπε να δωσω παρα πολλα φιλια στο Νικο...μπουχαχα

Το ξέρω Αλεκάκι.. Εννοείται οτι θα κάνω αυτη που μου αρέσει.. ;);)

Είμαι και ρομαντικιά πανάθεμα με.. :confused::confused:

Τα περισσοτερα κοριτσάκια εδώ ειναι μοντέρνα απ' οτι εχω καταλάβει αλλά δε με ενοχλεί αν κατι που μου αρέσει δεν αρέσει.. :cool: Γούστα ειναι αυτά, εννοείται..!!!

Το αλλο σας το είπα? 2 μέρες καθυστέρηση.. :shock::shock::shock: Με κύκλο πολύ σταθερό.. Το θετικό ειναι οτι εχω όλα τα συμπτώματα.. Για να δουμε..

Διαφημίσεις

Το ξέρω Αλεκάκι.. Εννοείται οτι θα κάνω αυτη που μου αρέσει.. ;);)

Είμαι και ρομαντικιά πανάθεμα με.. :confused::confused:

Τα περισσοτερα κοριτσάκια εδώ ειναι μοντέρνα απ' οτι εχω καταλάβει αλλά δε με ενοχλεί αν κατι που μου αρέσει δεν αρέσει.. :cool: Γούστα ειναι αυτά, εννοείται..!!!

Το αλλο σας το είπα? 2 μέρες καθυστέρηση.. :shock::shock::shock: Με κύκλο πολύ σταθερό.. Το θετικό ειναι οτι εχω όλα τα συμπτώματα.. Για να δουμε..

τι εννοεις εχεις όλα τα συμπτωματα????μην ξεχνας οτι ολα τα συμπτωματα ειναι ίδια...τι εκανε μαρη ο σταθης??/χαλασε η οπισθεν??? ε ρε γλέντια!!

και μια που το θυμηθηκα...ομορφάκια τωρα με το σπιράλ τοιχο τοιχο ε???

byXKp2.png

τι εννοεις εχεις όλα τα συμπτωματα????μην ξεχνας οτι ολα τα συμπτωματα ειναι ίδια...τι εκανε μαρη ο σταθης??/χαλασε η οπισθεν??? ε ρε γλέντια!!

και μια που το θυμηθηκα...ομορφάκια τωρα με το σπιράλ τοιχο τοιχο ε???

Αει μαρή.. Σουρλουλού..!!!! :tongue::tongue:

Πρηξιμο στο στήθος και με ενοχλεί και η κοιλιά μου..

Ούτε να το σκεφτώ δε θέλω.. Το νου σου..!!!

Αλεκάκι τι έπαθε η annia απο τα κοριτσάκια του Δεκεμβρίου? Απέβαλλε?

Αει μαρή.. Σουρλουλού..!!!! :tongue::tongue:

Πρηξιμο στο στήθος και με ενοχλεί και η κοιλιά μου..

Ούτε να το σκεφτώ δε θέλω.. Το νου σου..!!!

Αλεκάκι τι έπαθε η annia απο τα κοριτσάκια του Δεκεμβρίου? Απέβαλλε?

γιατι καλέ??μετα τη φουντούκα να κανεις και ενα κροκαν ενα κατιτις..άσχημα θα ειναι???μπουχαχαχαχα...αχ βρε που ειναι το κιμακι να γελασουμε λιγάκι..σα μεγαλη παρασκευη ειμαστε...

byXKp2.png

γιατι καλέ??μετα τη φουντούκα να κανεις και ενα κροκαν ενα κατιτις..άσχημα θα ειναι???μπουχαχαχαχα...αχ βρε που ειναι το κιμακι να γελασουμε λιγάκι..σα μεγαλη παρασκευη ειμαστε...

Θα βγει το Κιμακι και η περδικούλα της θα είναι όπως ειπαμε

έτοιμη για το nextTop Model..

Το θετικό ειναι οτι πέρασαν τα δύσκολα και όλα πήγαν καλά..!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...