Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ομορφακια με το frisolac to comfort σωθηκα με το παιδακι μου που ταλαιπωρηθηκε πολυ με τα κακα του..

κ εμενα δεν εχει κολικους, καποιες ενοχλησεις μονο, δεν εχω παραπονο... εγω κανω το εξης κολπο: οταν εχει μπλοκαρει το "συστημα" του, του βαζω ορο στη μυτη. δεν ξερω γιατι αλλα μεσα σε 1 ωρα εχει χεσει τον κοσμο ολο. με τις υγειες μας!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ελενη μαριανθη κιμι και δαλιδα (επικεντρωνομαι σε σας που θηλαζετε χιχιχι) στραφι οι συμβουλες η μπουμπου εχει δικη της προσωπικοτητα τελειωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανει η μπεμπα σημερα? λοιπον το βραδυ εφαγε 04.00 κοιμηθηκε 06.00 ξαναεφαγε 09.00 και μετα ξυπνια ως τις 13.30 ε μετα τεζαρε ως τις 18.45 οπου πια τη ψιλοξυπνησα να φαει!!! εφαγε λιγακι και επειδη αγχωθηκα που δε τρωει καλα αυτες τις μερες τη ψιλοξυπνησα 21.15 και εφαγε 2 μπουκιες παλι κοιμησμενη....

τι βραδυ θα περασουμε θεε μου????????????????????

τι να κανω πιαααααααααααααααααααααααα

Επεξεργάστηκαν by irida85

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

μαριανθη ο παυλος κραταει τον κλωνο αγκαλια ε? εσυ, απ'οτι καταλαβα, ουτε φιλικη συμμετοχη. τα ταβανια κοιταζες!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

αχ ελενη1, κ εσεις εχετε τρελλα με τον mac queen? εκτος απο τον αυτοκιν/δρομο, τα αυτ/κια, την νταλικα, αποκτησαμε προσφατως κ σωβρακοφανελες mc queen!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ειπα κι'εγώ ....μονο εγω ειμαι τεμπέλα και δεν το ντύνω ?:lol::lol:
και εγω... αλλα μιλαμε πολυυυ τεμπελα!! Ακομη και τον αγγελο που ηταν ο πρωτος, τεσσαρων μηνων σε βαφτιση με φορμακι - πυτζαμακι τον πηγα.:rolleyes:

Αλεκα τι γινετε με τον μικρο όλα οκ με το γαλα?

Θα παω για παρκοκρεβατο αυριο πρεπει να εχω το νου μου σε κατι οσες εχετε ας μου πειτε!!

Λοιπον, εμεις φτου φτου ειμαστε σουπερ. Οχι απλα δεν ποναμε (αν και αμφιβαλλω ότι αυτο που νιωθουν ειναι πονος, πιο πολυ για εκνευρισμο το εχω), γελαμε, τα κανουμε ανενοχλητα, φιλαμε τη μανουλα (ανοιγει το στομα του και με ακουμπαει και αυτος στο μαγουλο)....ενταξει κοριτσια, θα τον κρατησω τελικα!!! Δεν εχει ελαττωμα!:D

Ελενιτσα, και όλες οι κοπέλες δηλαδη, ουτε καριεριστριες να ημασταν... όποιος μας δει θα νομιζει ότι δουλευουμε νταουν τζοουνς!!:rolleyes:

Καροτσι εγω δεν εχω παρει ακομη... αφου δεν παω πουθενα... βαριεμαι και να ψαξω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

α την πιπιλα εγω την αποστειρωνω μια φορα την ημερα και μετα την ξεπλενω με νερο απο το βραστηρα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

κ εγω ή τη βαζω στο μπρικι.

αφου ολες ειναι νυχτοβιες ρε αλεκα. κανουμε τους κουκους εδω μεσα!

εμενα οταν ανοιγει λιγο το στοματακι του, τον ρωταω "τι??? παλι φιλακι θα μου δωσεις?"

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ελένη είσαι και πολύ hi-tech μαμά!!! Το κοντό μαλλί νομίζω σου πάει πιο πολύ!! ΑΑΑχχ κι εγώ τόσα χρόνια τα είχα κοντά και τα τελευταία 2 χρόνια τα μακραίνω αλλά δε βολέυουν με το μωρό! Και πώς βαριέμαι να τα "πλύνω", όπως λέει και ο άντρας μου!!

Ομορφάκια, σήμερα δε θα παίρνατε τα αποτελέσματα της Χριστιάννας ή λάθος θυμάμαι;;

Μαριάνθη έχει τύπο ο γιος σου και είναι καρμπόν του άντρα σου!!

ναι κοτοπουλακι μου σημερα θα τα παιρναμε. αλλα αν εχεις παντρευτει εναν τυπο που κοιταει να κοιμηθει κ το τελευταιο δευτερολεπτο, δεν θα τα παρεις σημερα. ουτε αυριο βλεπω να τα παρει. οταν τα "παρω" εγω δεν ξερω τι θα γινει.

τεσπα, μου ειπε ο δρ. που τη παρακολουθει οτι αν εβλεπε κατι ανησυχητικο στις απαντησεις θα με επαιρνε. εχουμε ανοιχτη επικοινωνια με τον ειδικευομενο, γιατι κανει τη πρακτικη του(?) πανω στο λουλουδακι μου. με την επιβλεψη της λεκτορος βεβαιως βεβαιως, αλλα ο ανθρωπος χαιρεται να μιλαμε... δεν ξερω τι να πω. λεω να στειλω τον συζυγατο αυριο, γιατι θα φαει πολυ ξυλο. οχι τοσο για τα αποτελεσματα, οσο για να τον τρεξω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ε αφού αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα σε παρνε ο ειδικευόμενος, γιατί να τρέξει ο άντρας σου;;;Ασε τον άνθρωπο να ξεκουραστεί, αφού εγώ ώρες-ώρες τον λυπάμαι το δικό μου τόσο που τον τρέχω με τα καπρίτσια μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...