Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε την Μενγάκη,που την λυπόμασταν κιόλας!!!!!!!Το είδατε;;;Βγήκαν φωτογραφίες με τον γκόμενο,εκείνο τον επιχειρηματία από την Μήλο!!!!Κατα τ'αλλα πρότυπο μάνας μη χιε..ω!Πώς μπορούν και υποκρίνονται τόσο καλά ρε κορίτσια;;;

τα ειδα κ εγω σημερα...κ απορω κ εγω με την υποκρισια...που το επαιζε κιολας χηρα την επομενη μερα...

Ενοικιαση με χιλια κ κανε ατελειωτα παζαρια λέμε...

Δεν λεει τπτ πιστεψε με.Αυτες παντα ετσι λενε για να τσιμπησεις να το ξεφοτωθουν.

Καλό κοτοπουλάκι, αλλα μπορεις κ καλυτερα για κοριτσακι...

1/ Από που να ψωνισουμε ρωτα την τρελοξαδερφη.Εγω αντιθετα πρεπει να φορεσω 12ποντο να σταθω στο υψος(του συζυγου)

2/ Απρόσκλητη εγω δεν εμφανιζομαι πουθενά,μπουχαχαχα...

Κ εγω ρε μαμωτη παιρνω βιολογικα απο Αργεντινη:shock::shock: από Βασιλόπουλο κ βρωμάνε χωμα??? Πατάτες για μηλα μας πουλάνε ηθελα να ξερα:?:

Αυτα κοριτσια να βλέπουμε. Ποτε παιδια χωρις ζωνη κ στο καθισμα τους..

Αν μετακινηθειτε πολυ με το αυτοκινητο παρε κ το καθισματακι του μαζι.Ξερω δυσκολο αλλα αναγκαιο κατ' εμε.

Βαλτα φωτο να τα δουμε μολις κλεισεις.

παλιοκαμπια ξερεις οτι δεν μπορω να το φωτογραφισω γιατι γυαλαει... κ δεν βγαινει φωτο. τι αλλο να κανω πια? θα στο ταχυδρομησω.

πες δ/νση...

γι αυτο το σαββατο κανονιζετε βρε καμπιες;;;

δραμα θα ειμαι τελικα, γιατι το τριημερο εχουμε μια βαφτιση εδω!! να πεταχτω απο κει; θα δω!!

μη φας...εχει γλαροσουπα

Λοιπόν πήγα κ στου Ζαρα κ Λουζιλ για φορεμα.

Στου Ζαρα απαραδεκτα...πρεπει να εισαι κοκκαλο για να "πεφτουν" ωραια πανω σου.Συν οτι για αν βρεις ενα τελειο κομματι (οχι ελαττωματικο) πρεπει να κανεις ταμα.

Στο Λουζιλ ειχε κανα δυο τελεια αλλα οχι για μενα...Δυο που ισως μου πηγαινουν ηταν πολυ συνηθισμενα κ παρομοια με αυτα που εχω.

Επίσης ενα άλλο που εχω την ιδια αρρωστια με Ομορφακια ειναι ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ κ ο πασης φυσεως ωραιο ματι, διεστραμμένο βλέμμα....

Κοινως οτι θυμαμαι χαιρομαι,παω πριβε να διαβασω κ εκει κ μετα πουλι...

μωρε ναι...αυτο...το βλεμμα "παγωτο", που κανεις πολλα με αυτο... αχ, μονο εμεις οι 2 ξερουμε δαλιδα μου...

Κοριτσια, τα διχτακια που εχουν τα τζαμπο για το καροτσι για να μη πηγαινουν τα κουνουπια (ωραια περιγραφη, καταλαβατε φανταζομαι!) ταιριαζουν σ ολα τα καροτσια;

πεστο κ κουνουπιερα...ντεμεκ...

νομιζω καθε τυπος εχει το δικο του.εγω δεν τα χρησιμοποιησα, νομιζω πως θα σκασει το παιδι.

Σορυ, Δευτερα κ Πεμπτη.

Α κ αυριο παμε ριο για το dmsa στον μπεμπη.καντε κανα σταυρο να βγει καθαρο να μην ξαναχρειαστει να το κοιταξουμε κ να κοψουμε κ την αντιβιωση...

αλλο κερακι αυριο στον αγ.θωμα. αμα ξαναφαω κουτσουλια θα σε δειρω.

μολις κοιμισα...ξεθεωθηκα σημερα...εφυγα 8.15 και γυρισα 5.45...

εισαστε εδω καμπιες μου?? γιατι θα φυγω σε λιγο...

εννοειται...

που θα πας βρε κουρασμενο παλικαρι...ξερεις γιατι ειμαστε ολοι ρεταλια σημερα... απο το αγχος μας...

με το προσκλητηριο επαθα κ εγω πλακα!

την προηγουμενη φορα που πηγα δεν το ειχε, ειναι απο τα καινουρια, κ μολις το ειδα ειπα αυτο ειναι! μολις μου ειπε κ την τιμη εκανα κ τουμπες!!! 1,40!!!

ευανθια ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ. πολυ πρωτοτυπο κειμενο, κ μ'αρεσει που ειναι κ σα τετραδιο σχολικο. επισης η τιμη ειναι φοβερη!

κ ο αποστολος πιο φοβερος ακομα.

εγω εδω ειμαι αλλα μολις ηρθαν τα καλαμακιαααααααα!!!!!!!

κ εμας.... καλη μας ορεξη

ασε με λοιπον για μι μεριδα....χαχα....εχει μιλησει καμια με ΚΙΜΙ?

πηρα...αλλα δεν απαντησε κ δεν πηρε. κατανοητο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

το μπουρέκι πονάει φοβερά σημερα...τα δοντάκια του...σπαράζει η καρδιά μου...ο νυσταλέων προσπαθεί να την κοιμίσει...

θες μαρη να στη ξεματιασω? μηπως τη ματιασε ο παππους της που λιγωθηκε???

παω να καπνισω κοριτσαρες...

επιτελους.............

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Και μενα μου αρεσει πολύ mefh.. Το είδα live χωριε το τριανταφυλλακι και ειναι πολυ ρομαντικο.. Αυτο θα κάνω.. 2 ευρω.. Καλα δεν ειναι?

μπραβο κοριτσάκι πολύ καλή τιμή!!!αφου σου αρεσε τοσο να το κανεις!!!

θες μαρη να στη ξεματιασω? μηπως τη ματιασε ο παππους της που λιγωθηκε???

παω να καπνισω κοριτσαρες...

επιτελους.............

αντε κανε το καλό!!!και ριξε και ενα ξεματιασμα στη χριστιάνα σου γιατι πολύ την τρελάθηκα πάλι σήμερα

πάω γιατι ο νυσταλέων δεν την παλεύει...επιστρέφω ομως ε???

byXKp2.png

Tzia τι όμορφη που ειναι η μπουμπύ.. Την ειδα τώρα στο albumaki απο τις κούνιες.. Πώς μεγάλωσε τόσο το μωρό μου? Μακρυναν και τα μαλλακια της..

Λοιπόν σε σενα μου αρέσει πολύ.. το στύλ σου!!!

Starakia, τέλειο τζινάκι, μπράβο..!!! Θεά..

Και ο μικρος της Ελένης ειναι γλύκας..

aaaaaχχχχ ειρηνη μου...ποοοοσο σε καταλαβαινω!!!

τελικα βρωμερο μυρμηγκι τι θα κανεις???

Θα παιξω μετα κορωνα γραμματα και θα σας πω......... Δεν θα γλυτωσεις απο εμενα τσουχτρα!!!!!!!!!!!!

Oλα καλα διαβασα με το περδικακι μας!!!!!

Πάμε για άλλα, ευχαριστα τωρα, Μαρακι!!!Οργανωσε το παρτυ της για την βαπτιση της!!

Πάντως μεγαλη σημασια το φορουμ...σκεφτομουνα να το περνας αυτο χωρις εσας κ με πιανει τρελα...

Εδω ανακουφιζομαστε με τα κακακια που δεν κανουν τα μπεμπακια μας, επειδη το μοιραζομαστε η μια με την άλλη...φαντασου στα δυσκολα τι σωτηριο ειναι!!!!!

Ευχαριστω τον Θεό που το εφερε η μοιρα κ συνυπαρξαμε!!!!

Το ειπα και εγω πριν απο καποιες σελιδες ειναι καρμικο!!!!!!!!

Εγώ Δαλιδά της είπα αυτό που λέτε οτι να ξαναπάει νοσοκομείο με την πέρδικα όταν την κάνει γιαγιάδηλ. σε 3-4 χρονάκι και γελούσε το νούμερο και μου την έλεγε κιόλας!Αυτή με πείρε τηλ. και γώ έκλαιγα και αυτή μου έλεγε να μην κλαίω!!!:tongue::tongue:Δεν υπάρχει το άτομο!!!!

Αφου σου ειπα ειναι απαιχτη......... Φτου της να μην τη ματιαξουμε ειναι ανπαιχταμπλ

γι αυτο το σαββατο κανονιζετε βρε καμπιες;;;

δραμα θα ειμαι τελικα, γιατι το τριημερο εχουμε μια βαφτιση εδω!! να πεταχτω απο κει; θα δω!!

Το μεγαλο Σαββατο............... Εσυ τι λες βρε κοτα? Αυτο το Σαββατο!!!!

:D:D:D:D:D

Γωγώ,το προσκλητήριο μου άρεσε πολύ,απλά εκείνο το τριανταφυλλάκι στην μέση δεν μου αρέσει.Προτιμότερο να βάλεις φιόγκο.

Αλέκα-κοτούλα ωραίο είναι και το δικό σου απλά εγώ είμαι πιο πολύ της υπερπαραγωγής και του τρισδιάστατου!Στο Ναρλή είχε ένα τρισδιάστατο σαν λουλούδι.Το είδες και ήταν και φθηνό.Κάτω από 2ε.

Υπερπαραγωγη σε ολα........ και τρισδιαστατη........ Η κασα σου πως ειναι? Τη δικια μου την ξαραχνιασα εσυ? Φανταζομαι οτι ειναι πεντακαθαρη και σε περιμενει....Να σε δω μαρη το Σαββατο με κανενα 12ποντο να μου φυγει το καφασι.........

νομιζω καθε τυπος εχει το δικο του.εγω δεν τα χρησιμοποιησα, νομιζω πως θα σκασει το παιδι.

Σορυ, Δευτερα κ Πεμπτη.

Α κ αυριο παμε ριο για το dmsa στον μπεμπη.καντε κανα σταυρο να βγει καθαρο να μην ξαναχρειαστει να το κοιταξουμε κ να κοψουμε κ την αντιβιωση...

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι καθαρο........... Δυσκολη φαση οταν το δενουν τπ μπεμπεκι για να μεινει ακινητο αλλα δεν ειναι τιποτα..... Ολα καλα θα πανε και για αυτο το μπεμπονι του καφε μας.......

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μωρε εχουμε ενα ακομα,το παλιο,αλλα το εχει δανειση ο αντρας μου στην αδερφη του απο τον δεκεμβριο.......ασχολιαστο....:mad:

Αστο για το πριβε........

Βρε κοριτσάκι το γούστο ειναι τελείως υποκειμενικό!

τι να παρεξηγηθώ καλέ???εγω χαιρομαι να ακούω τετοια από σενα!!!

το σκ ειναι δραμα...παρε ομως για να σου πως μπορεις να παρκάρεις απέναντι που ειναι καπως καλύτερα τα πράγματα...

ευχαριστούμε παναγίτσα μας!

ημερομηνία?????

πάω να ταϊσω και να κοιμίσω και επιστρέφω...εχω πάθει στερητικό σύνδρομο σήμερα!

Γιατι ρωτας θα ερθεις? Σε περιμενουμε........... Μεθαυριο ειναι......

εγω εδω ειμαι αλλα μολις ηρθαν τα καλαμακιαααααααα!!!!!!!

ααααααααααααααααα Καφε θα πιεις? Εγω παλι θα ηθελα ενα σουβλακι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και τελος ομορφοΕλενη μας φτυστο το Χριστιανακι μας............. Επιτελους ησυχασε και αυτο το μωρο!!!!!!1

Διαφημίσεις

και εγω καπνιζω..κοριτσακια πως τα περασατε στο παρκο?? ειρηνη πολυ θα ηθελα να ημουν εγω εκει...τις νοτιες τις γνωρισα (σχεδον όλες)...πολυ θα ηθελα και τις βορειες.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

λεω να τη κανω ζγα ζγα...

στο πριβε γραψατε τπτ? να παω να διαβασω?

κατσε, σε λιγο θα φυγω και εγω.....ειχε ερθει ο ερωτας του αγγελακου μουπροηγουμενως....η Κλαιρη..πεμπτη ταξη....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

κατσε, σε λιγο θα φυγω και εγω.....ειχε ερθει ο ερωτας του αγγελακου μουπροηγουμενως....η Κλαιρη..πεμπτη ταξη....

κ τα δικα μου αγορια ειδαν τους ερωτες τους σημερα.

το μπεμπονι τη Γεωργια, κ ο νικηφ. τη Τζια...μανα κ κορη, αστα... θελουν ΟΛΟΥΣ τους αντρες του σπιτιου μου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

το μπεμπονι τη Γεωργια, κ ο νικηφ. τη Τζια...μανα κ κορη, αστα... θελουν ΟΛΟΥΣ τους αντρες του σπιτιου μου...

:P:p:p......ποιος τη χαρη σου μαρη...φαντασου να μην ηθελαν κανενα...οποτε σε καλο δρομο εισαι...

και εγω παω τωρα για ταισμα και νανι.....καληνυχτα!!!!

Μπο νουι κοριτσακι......

221882cb0gkyh7q4.gif

καληνυχτα μπετυ,

καληνυχτα κ στα υπολοιπα κοριτσακια, κ αυριο η περδικα να ειναι ενα βημα καλυτερα... η κιμι δεν το σηκωνει..τη ξαναπηρα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καληνυχτα μπετυ,

καληνυχτα κ στα υπολοιπα κοριτσακια, κ αυριο η περδικα να ειναι ενα βημα καλυτερα... η κιμι δεν το σηκωνει..τη ξαναπηρα...

θα ειναι και κουρασμενη η καυμενη..... απο ό,τι ειπε η Ευη την ειδε σχετικα καλα....παω και εγω να κανω καμια δουλεια σε αυτο το βομβαρδισεμνο τοπιο, μπορεινα μπω πιο μετα αν αναψουν τα αιματα και αντεχω...καληνυχτα κουκλες

221882cb0gkyh7q4.gif

Θ

Γιατι ρωτας θα ερθεις? Σε περιμενουμε........... Μεθαυριο ειναι......

αχ μακάρι να μπορούσα!!!τη σκουφια μου πετάω!!!

λεω να τη κανω ζγα ζγα...

στο πριβε γραψατε τπτ? να παω να διαβασω?

κατι εκανες μάγισσα...ξαφνικά η τζουμπρου ηρεμησε..με κοιτουσε κανα τεταρτο αμιλητη και μετά κοιμήθηκε!!το γιαβράκι μου....

αααααααααχχχχχχχχχχχχ...αναστασία θα καταντήσω!!!:tongue::tongue::tongue:

τις φωτος αύριο...δηλ των ομορφακίων...γιατι αυτά τραβούσα!!!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...