Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

νομιζω καθε τυπος εχει το δικο του.εγω δεν τα χρησιμοποιησα, νομιζω πως θα σκασει το παιδι.

Σορυ, Δευτερα κ Πεμπτη.

Α κ αυριο παμε ριο για το dmsa στον μπεμπη.καντε κανα σταυρο να βγει καθαρο να μην ξαναχρειαστει να το κοιταξουμε κ να κοψουμε κ την αντιβιωση...

ola kala θα ειναι και για σενα και θα τα κοψεται οοολα!@!!!λοιπον τοτε ισως πεμπτη!!!θα σου πω για σιγουρα!!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επίσης ενα άλλο που εχω την ιδια αρρωστια με Ομορφακια ειναι ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ κ ο πασης φυσεως ωραιο ματι, διεστραμμένο βλέμμα....

Κοινως οτι θυμαμαι χαιρομαι,παω πριβε να διαβασω κ εκει κ μετα πουλι...

μμμμμ...μηπως μαρη εισαι εσυ ο ανωμαλος??:tongue:

Α κ αυριο παμε ριο για το dmsa στον μπεμπη.καντε κανα σταυρο να βγει καθαρο να μην ξαναχρειαστει να το κοιταξουμε κ να κοψουμε κ την αντιβιωση...

παιρνετα ακομη?? δεν ηξερα...τι ωρα θα πατε και ποτε θα εχετε αποτελεσματα??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ola kala θα ειναι και για σενα και θα τα κοψεται οοολα!@!!!λοιπον τοτε ισως πεμπτη!!!θα σου πω για σιγουρα!!!;)

Ok. την άλλη Πέμπτη ε, οχι αυριο.

μμμμμ...μηπως μαρη εισαι εσυ ο ανωμαλος??:tongue:

παιρνετα ακομη?? δεν ηξερα...τι ωρα θα πατε και ποτε θα εχετε αποτελεσματα??

Ο ανωμαλος ειναι σιγουρα τέτοιοι τυποι σαν τον Μαρκου...

Του δινω καθε βραδυ.Ρωτησα παιδιατρο αν ειναι οκ το dmsa να σταματησουμε να δινουμε μετα κ μου ειπε πως συνηθως δινουν μεχρι 2 χρ. Αλλα αφου ρε φουστη μου δεν ειναι επιβεβαιωμενο πως ειχε ουρολοιμωξη, δεν μου έχουν στειλει ακομα χαρτι από το νοσοκομειο με γνωματευση.Τεσπα θα δω αλλα μαλλον θα του την κοψω μονη μου, μου φαινεται.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

σιδερενια η περδικουλα!!!!σιδεροκεφαλη και να ειναι το τελευταιο!!!!!!!

θα παρω τωρα και την κιμι να δω πως ειναι:D

κοριτσακια εγω δεν μπορω στο κεντρο:-(:sad::-(δεν μπορω να παρω το τζιπ,φοβαμαι μην το κανω τιποτα μετα θα με σκοτωσει ο αρης:-(:sad::-(

fCS8p3.png

σιδερενια η περδικουλα!!!!σιδεροκεφαλη και να ειναι το τελευταιο!!!!!!!

θα παρω τωρα και την κιμι να δω πως ειναι:D

κοριτσακια εγω δεν μπορω στο κεντρο:-(:sad::-(δεν μπορω να παρω το τζιπ,φοβαμαι μην το κανω τιποτα μετα θα με σκοτωσει ο αρης:-(:sad::-(

Δεν μπορω δεν μπορω δεν μπορω να μην το σχολιασω......... Ανοιγω το καφε ενω σιδερωνω και βλεπω το μυνημα σου Μαιρούλα μου............. φτωχομπινες και εσυ καλο μου ε? Το τζιπ δεν μπορεις να παρεις? Παρε ενα πουντακι καλο μου να πας οπου θες........ Πλακα πλακα ομως ρε κουριτσα τι θετε κεντρο? Και εγω δεν καλοβολευομαι κεντρο......... Καντε το καπου αλλου καπου ανοιχτωσια....... Γιατι και εγω εχω προβλημα το πουντακι μου δεν εχει ασφαλεια και θα παρω την αλφα του Βασιλη....... που να την παρκαρισω και εγω η καημενη κεντρο?

Διαφημίσεις

Δεν μπορω δεν μπορω δεν μπορω να μην το σχολιασω......... Ανοιγω το καφε ενω σιδερωνω και βλεπω το μυνημα σου Μαιρούλα μου............. φτωχομπινες και εσυ καλο μου ε? Το τζιπ δεν μπορεις να παρεις? Παρε ενα πουντακι καλο μου να πας οπου θες........ Πλακα πλακα ομως ρε κουριτσα τι θετε κεντρο? Και εγω δεν καλοβολευομαι κεντρο......... Καντε το καπου αλλου καπου ανοιχτωσια....... Γιατι και εγω εχω προβλημα το πουντακι μου δεν εχει ασφαλεια και θα παρω την αλφα του Βασιλη....... που να την παρκαρισω και εγω η καημενη κεντρο?

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μωρε εχουμε ενα ακομα,το παλιο,αλλα το εχει δανειση ο αντρας μου στην αδερφη του απο τον δεκεμβριο.......ασχολιαστο....:mad:

fCS8p3.png

hello girls!!!!!!!!!!

Αν μετακινηθειτε πολυ με το αυτοκινητο παρε κ το καθισματακι του μαζι.Ξερω δυσκολο αλλα αναγκαιο κατ' εμε.

Βαλτα φωτο να τα δουμε μολις κλεισεις.

Πηρα την αδερφη μου κ της ειπα να ρωτησει σε ενοικιασεις αυτοκινητων εαν εχουν καθισματακια για ενοικιαση, θα ρωτησει κ κατι γνωστους, αλλιως θα το παρω μαζι μου.

Οι αλλες οι καμπιες πανε Φλοισβο...οι τυχερες....δεν γινεται να παω, δυστυχως...θελω μιση ωρα να φτασω (αν τη βγαλω μεχρι εκει), μια ωρα να κατσω (και με τα δυο μαζι) και μιση ωρα να ερθω.....αλλη φορα που θα εχω τελειωσει νωρις και θα ειμαι ξεκουραστη...Δε θελω να ερθει και ο Νικολακης και να λειπω...αααα, όλα και όλα...σε αυτα ειμαι τυπικη.

Α, κατι που θυμηθηκα...12 Ιουνιου παντρευεται η ελενη26 τελικα...φιλακια

με πηρε κ εμενα η ελενη να παω, αλλα γυρισα 5 παρα γιατι πηγα για μπομπο κ προσκλητηρια κ μεχρι να φαει ο μικρος τη κρεμα του πηγε 6 κ μετα χ..σε μεσα...

τον καναμε το σταυρο μας κ ευχομαστε να ειναι η τελευταια φορα που θα πατε.

εβαλα φωτο απο μπομπο κ προσκλητηρια. επισης για τα παιδακια διαλεξα κατι ξυλινα κροταλα(αν το λεω σωστα) με πειρατες πανω - ειναι ενα στρογγυλο που κανει θορυβο. για πειτε για πειτε σας αρεσουν?

εβαλα κ μια τσαχπινικη του αποστολου!

qC91p2.pngaQK1p2.png

ελενη τις ειδα!

1.η κορη της τζιας εχει υπεροχα ματια!!!!

2.ο μπεμπης σου ειναι ολα τα λεφτα με τις γαμπιτσες εξω!!!

3.επειγοντως η μαμα της ελενης να αναλαβει την τζια!!!!!καλα μαρη με τετοιο σωμα τι φορας?????θες ξυλο!!!!κριμα που εισαι και σαλονικια και εχουμε και μια φημη:tongue::tongue::tongue:

Βρε κοριτσάκι το γούστο ειναι τελείως υποκειμενικό!

καληνυχτα ελενη,ταιζα τον μπεμπη.

το τζιν που φοραει,το κοψιμω το θεωρω οτι πιο ακομψο εχουν βγαλει μεχρι τωρα για γυναικες...βλεπω κοριτσακια που τα φορανε και λεω καλα θελουν να βρουν και γκομενο????:tongue::tongue::tongue:

τζια μην παρεξηγηθεις:D

τι να παρεξηγηθώ καλέ???εγω χαιρομαι να ακούω τετοια από σενα!!!

πω πω μιλαμε πολυ ωραιο!!! παρκινκ εχει ευκολο?

το σκ ειναι δραμα...παρε ομως για να σου πως μπορεις να παρκάρεις απέναντι που ειναι καπως καλύτερα τα πράγματα...

λοιπον!!ολα οκ!!βγηκε ο γιατρος και της ειπε οτι ολα πηγαν πολυ καλα..η μπουμπου ειναι ξυπνια ηδη και σε λιγο θα την βγαλουν...αυτα ..θα με παρει αργοτερα οταν μπορεσει να μου πει πως την ειδε την περδικουλα....η θα την παρω κι εγω αργοτερα..προς το παρον θα την αφησω να την περιποιηθει!!!

ευτυχως ολα καλα!!!

ευχαριστούμε παναγίτσα μας!

Εγώ λοιπόν λέω:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ!!!

19:ΟΟΜ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΥΒΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!

θΕΑΝΩ Κ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ είστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ημερομηνία?????

πάω να ταϊσω και να κοιμίσω και επιστρέφω...εχω πάθει στερητικό σύνδρομο σήμερα!

byXKp2.png

hello girls!!!!!!!!!!..

εβαλα φωτο απο μπομπο κ προσκλητηρια. επισης για τα παιδακια διαλεξα κατι ξυλινα κροταλα(αν το λεω σωστα) με πειρατες πανω - ειναι ενα στρογγυλο που κανει θορυβο. για πειτε για πειτε σας αρεσουν?

εβαλα κ μια τσαχπινικη του αποστολου!

ειναι πααααρα πολυ ωραια...μπραβο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

μολις κοιμισα...ξεθεωθηκα σημερα...εφυγα 8.15 και γυρισα 5.45...

εισαστε εδω καμπιες μου?? γιατι θα φυγω σε λιγο...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

με το προσκλητηριο επαθα κ εγω πλακα!

την προηγουμενη φορα που πηγα δεν το ειχε, ειναι απο τα καινουρια, κ μολις το ειδα ειπα αυτο ειναι! μολις μου ειπε κ την τιμη εκανα κ τουμπες!!! 1,40!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

ασε με λοιπον για μι μεριδα....χαχα....εχει μιλησει καμια με ΚΙΜΙ?

221882cb0gkyh7q4.gif

:D:D:D:D:D

Γωγώ,το προσκλητήριο μου άρεσε πολύ,απλά εκείνο το τριανταφυλλάκι στην μέση δεν μου αρέσει.Προτιμότερο να βάλεις φιόγκο.

Και μενα μου αρεσει πολύ mefh.. Το είδα live χωριε το τριανταφυλλακι και ειναι πολυ ρομαντικο.. Αυτο θα κάνω.. 2 ευρω.. Καλα δεν ειναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...