Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γι αυτο το σαββατο κανονιζετε βρε καμπιες;;;

δραμα θα ειμαι τελικα, γιατι το τριημερο εχουμε μια βαφτιση εδω!! να πεταχτω απο κει; θα δω!!

Δράμα-Θεσ/νικη είναι 1 ώρα δρόμος!Κανόνισε,ε?!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήγα εχθες για προσκλητηρια και μπομπό..

Τώρα ετοιμάζω τη μπέμπα να πάμε και σε κανα 2 ακόμη με τη μπέμπα..

Σε προσκλήτηριο ψιλοκατέληξα σ' αυτό:

p042.jpg

Πώς σας φαίνεται?

Κ εγω τις δαντελες δεν τις παω μια, αλλα δεν μου κτυπαει εντελως ασχημα στο ματι!

εγω πηγα Δευτερα κατα τις 5,30-6,00. ειχε λιγη συννεφια τοτε... βρηκαμε ανετοτατα παρκαρισμα στη μαρινα...

κ δεν γινοταν κακος χαμος απο τα παιδακια... δεν επεφτε το ενα πανω στο αλλο!

Θα πηγες την μερα που πηγε κ η Μενεγακη να βουτηξει...:tongue::tongue:

θα σε τα πω ολα!

γραψε ημ/νια! 8/5/10 η χριστ. κοιμηθηκε ΟΛΗ τη νυχτα, χωρις διακοπη, χωρις να ιδρωσει, χωρις να ζητησει τα χιλια μυρια, χωρις ΤΠΤ! αυτο εχει να γινει απο τοτε που ηταν μωρο. κ εξακολουθει απο τοτε, καθε βραδυ κ κοιμαται αμεσως κ ησυχα. (ελπιζω να μη τη ματιασω τωρα...). μονο μυξες εχει, αλλα επειδη εχει κ ο νικηφ. χαιρομαι η μανα. αφου εχει κ ο νικηφ. λεω, δεν ειναι τπτ. ;)

πως μας βλεπεις???????

Φτου, φτου κ ξαναματα φτου!!!!

Εγώ Δαλιδά της είπα αυτό που λέτε οτι να ξαναπάει νοσοκομείο με την πέρδικα όταν την κάνει γιαγιάδηλ. σε 3-4 χρονάκι και γελούσε το νούμερο και μου την έλεγε κιόλας!Αυτή με πείρε τηλ. και γώ έκλαιγα και αυτή μου έλεγε να μην κλαίω!!!:tongue::tongue:Δεν υπάρχει το άτομο!!!!

Ετσι πρεπει, μπραβο της!!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

μολις μπηκα σπιτι...ειμαι πολυ χαρουμενη για το περδικακι μας...και πολυ κουρασμενη....οιμε...

τι σωσιβιο εχετε δει για τα μπεμπονια?

με τεντουλα απο πανω?

καμμια ιδεα???

εχει σαμπρελιτσα με πλαστικο απο πανω στα τζαμπο...φαντασου ότι θα ειναι σε δυο μηνες περιπου/..μια χαρα θα ειναι...

Ρε την Μενγάκη,που την λυπόμασταν κιόλας!!!!!!!Το είδατε;;;Βγήκαν φωτογραφίες με τον γκόμενο,εκείνο τον επιχειρηματία από την Μήλο!!!!Κατα τ'αλλα πρότυπο μάνας μη χιε..ω!Πώς μπορούν και υποκρίνονται τόσο καλά ρε κορίτσια;;;

ελα ντε...εγω το ζωοον...που ελεγα αποκλειεται αυτη μπροστα στα παιδια της να εβαλε γκομενο...η πορνη.....

Παω να γυθω, να κανω ενα ντουζ γιατι ειμαι σκτ και να κατσω λιγο μα τε μωρα μου....

Οι αλλες οι καμπιες πανε Φλοισβο...οι τυχερες....δεν γινεται να παω, δυστυχως...θελω μιση ωρα να φτασω (αν τη βγαλω μεχρι εκει), μια ωρα να κατσω (και με τα δυο μαζι) και μιση ωρα να ερθω.....αλλη φορα που θα εχω τελειωσει νωρις και θα ειμαι ξεκουραστη...Δε θελω να ερθει και ο Νικολακης και να λειπω...αααα, όλα και όλα...σε αυτα ειμαι τυπικη.

Α, κατι που θυμηθηκα...12 Ιουνιου παντρευεται η ελενη26 τελικα...φιλακια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ρε ομορφακια, τωρα διαβασα αναλυτικα αυτο που γραφεις για τη χριστιανα!!! αντε, μπραβο στη γαλανοματα σου!!!!

δαλιδα αυτα που μ αρεσαν ειχαν απαγορευτικες τιμες, αλλα κι αυτο με χτυπησε στο ματι, απλο και με λιγο γκλιντερακι!!!

Διαφημίσεις

1.30 μαρη!!!

τη πορσε την εχω για σερβις, αλλιως θα ρχομουν σε τρια τεταρτα!!!

:D:D:D:D:D

Γωγώ,το προσκλητήριο μου άρεσε πολύ,απλά εκείνο το τριανταφυλλάκι στην μέση δεν μου αρέσει.Προτιμότερο να βάλεις φιόγκο.

Αλέκα-κοτούλα ωραίο είναι και το δικό σου απλά εγώ είμαι πιο πολύ της υπερπαραγωγής και του τρισδιάστατου!Στο Ναρλή είχε ένα τρισδιάστατο σαν λουλούδι.Το είδες και ήταν και φθηνό.Κάτω από 2ε.

μολις μπηκα σπιτι...ειμαι πολυ χαρουμενη για το περδικακι μας...και πολυ κουρασμενη....οιμε...

εχει σαμπρελιτσα με πλαστικο απο πανω στα τζαμπο...φαντασου ότι θα ειναι σε δυο μηνες περιπου/..μια χαρα θα ειναι...

Οι αλλες οι καμπιες πανε Φλοισβο...οι τυχερες....δεν γινεται να παω, δυστυχως...θελω μιση ωρα να φτασω (αν τη βγαλω μεχρι εκει), μια ωρα να κατσω (και με τα δυο μαζι) και μιση ωρα να ερθω.....αλλη φορα που θα εχω τελειωσει νωρις και θα ειμαι ξεκουραστη...Δε θελω να ερθει και ο Νικολακης και να λειπω...αααα, όλα και όλα...σε αυτα ειμαι τυπικη.

Α, κατι που θυμηθηκα...12 Ιουνιου παντρευεται η ελενη26 τελικα...φιλακια

Σε δυο μηνες;;;;εγω 15 Ιουνη τα εχωσα ολα μεσα χωρις 2η σκεψη.ετσι κανουμε καθε χρονο.

Τα άλλα τα ειχα βαλει τον 1ο απο 4,5μην. τον 2ο 5,5μην. Με λιγη προσοχη κ δεν επαθαν τπτ!!!

ρε ομορφακια, τωρα διαβασα αναλυτικα αυτο που γραφεις για τη χριστιανα!!! αντε, μπραβο στη γαλανοματα σου!!!!

δαλιδα αυτα που μ αρεσαν ειχαν απαγορευτικες τιμες, αλλα κι αυτο με χτυπησε στο ματι, απλο και με λιγο γκλιντερακι!!!

Ε φτιαξτες μονη σου τοτε να σου ερθουν φθηνοτερες....

Ασχετο χθες με πηραν τηλ. από Ελξις αν ενδιαφερομαι για την παραγγελία:shock::shock::shock:

Του λεω τωρα εγινε η βαπτιση, μπουχαχαχα...

Λοιπόν πήγα κ στου Ζαρα κ Λουζιλ για φορεμα.

Στου Ζαρα απαραδεκτα...πρεπει να εισαι κοκκαλο για να "πεφτουν" ωραια πανω σου.Συν οτι για αν βρεις ενα τελειο κομματι (οχι ελαττωματικο) πρεπει να κανεις ταμα.

Στο Λουζιλ ειχε κανα δυο τελεια αλλα οχι για μενα...Δυο που ισως μου πηγαινουν ηταν πολυ συνηθισμενα κ παρομοια με αυτα που εχω.

Επίσης ενα άλλο που εχω την ιδια αρρωστια με Ομορφακια ειναι ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ κ ο πασης φυσεως ωραιο ματι, διεστραμμένο βλέμμα....

Κοινως οτι θυμαμαι χαιρομαι,παω πριβε να διαβασω κ εκει κ μετα πουλι...

Καλημερα...

Μπηκα να δω για περδικα αλλα ακομα τπτ απο ο,τι βλεπω...εμεις ειμαστε χαλια..δεν πηγα σημερα δουλεια γιατι απο χτες ο μικρος επαθε μικροβιακη επιπεφυκιτιδα (εβγαζε πρασινες τσιμπλες εκλεισε και ολο του το ματακι ) εννοειται τον πηγα σφαιρα σε καινουργιο παιδιατρο (πολυ καλες οι εντυπωσεις μου) μας εδωσε κολληριο και αλοιφουλα σημερα δεν βγαζει αυτα τα πρασινα αλλα το ματι ειναι τουμπανο , κατακοκκινο και πρισμενο..επισης ειμαστε τιγκα στις μυξες αφου κολλησε απο μενα που προχτες ημουν χαλια (το otrisalin δεν κανει πραγματικα τπτ μονο με το Physiololica παει κατι να γινει) εχουμε 37,5 πυρετο και πονανε και τα ουλα μας...μια ομορφια δλδ...ο μπεμπουλης μου τα εχει δει ολα απο χτες!!! :(

Ασχετο αλλα αφου ειναι τοσο ωραια στην μαρινα του φλοισβου σκεφτομαι την κυριακη πρωτα ο Θεος να παμε και εμεις καμμια βολτα...οποια καμπια θελει να βρεθουμε να το πει...πολυ θα χαρω!!!

περαστικααααααααα!!!

Θα σας πω εγω για τη μαρινα ειναι τελεία αλλα το παρκάρισμα ειναι δράμα....εχει ηλιο οποτε ειναι καλυτερα το απόγευμα αλλα ειναι τοσο ομορφα ρε παιδια αλλο πραγμα.

εγω πηγαινα συνεχεια χωρις παιδι!!πολυ μ αρεσει εκει κοριτσαρες!!!

γιατι χτες εβαλα κ εγω σπιραλ, κ πηρα αλεκα τηλ. για τις πρωτες βοηθειες-πληροφοριες...

εμπιστευεσαι κανεναν αλλο?????? με τπτ!

επιτελους!!!!!!!!!!!!

κι επειδη εχω να κλαψουρισω πααααααρα πολυ καιρο ακουστε κι αυτο....ολα μια χαρα με πιπινο..ολα μια χαρα με πιπινα....μανουλιτσα λιγακι καλητερα...στη δουλεια καλουτσικα..εεε κατι επρεπε να γινει..... :shock:37000ε :shock: προστιμο απο πολεοδομια για την καταγγελια που μας εκανε ο παπαρας διπλα σας λεει κατι....το εγκεφαλικο το γλιτωσε στο τσακ ο κημενος ο μπαμπακας μου!!!! κ αυτο μονο για 2 δωματιακια πανω-πανω στην οικοδομη..δλδ αν ηταν ολο το σπιτι αυθερετο ποσο θα πληρωναμε??? ωεοοο???

α το μ@@λ@#$@Ζ:@κ@!#!!!!!:mad:

θα σε τα πω ολα!

γραψε ημ/νια! 8/5/10 η χριστ. κοιμηθηκε ΟΛΗ τη νυχτα, χωρις διακοπη, χωρις να ιδρωσει, χωρις να ζητησει τα χιλια μυρια, χωρις ΤΠΤ! αυτο εχει να γινει απο τοτε που ηταν μωρο. κ εξακολουθει απο τοτε, καθε βραδυ κ κοιμαται αμεσως κ ησυχα. (ελπιζω να μη τη ματιασω τωρα...). μονο μυξες εχει, αλλα επειδη εχει κ ο νικηφ. χαιρομαι η μανα. αφου εχει κ ο νικηφ. λεω, δεν ειναι τπτ. ;)

πως μας βλεπεις???????

τελεια!!!!φτου ν α μη στη ματιασουμε!!!

παει το φορεματακι...της βαφτισης μου λεω...αουτ οφ στοκ απο αμερικη (και ας μου επιβεβαιωσαν την παραγγελια και τη χρεωση...τεσπα), και το ενα κομματι που ειχε στο νουμερο μου σε ενα μαγαζι στο κολωνακι, παει και αυτο..............

..κριμα...θα δω τωρα....εχω καιρο βεβαια αλλα αυτο μου αρεσε πολυ...

Ευη, πως θα ειναι η περδικουλα τωρα που θα βγει????? Πολυ χαλια??

κριμα μωρε!!!και ηταν φοβερο....:(
Εεεεελαααααα καλημερα!!!!

Τι κάνετε;;;

Εγω πονοκεφαλο, δουλειες (χιλιες δυο) τα μωρα γκρινιες, οι μεγαλοι νευρα!!!

Μπηκα για την περδικουλα. Ολα ενταξει φανταζομαι ε;;;Μπορει να με ενημερωσει καποια;;;

και δεν εισαι η μονη!!!

ελλας το μεγαλειο σου...

λοιπον κοριτσια μολις μιλησα με κιμι...ειχε πολυ καθυστερηση και την πηραν κατα τις 12 κ 20...τι να πω...μολις τελειωσουν θα με ξαναπαρει...ηταν και αγχωμενη γιατι το μωρο γκρινιαζε επειδη πεινουσε το καημενο...αυτα τα νεωτερα...τωρα περιμενει...εξω απο το χειρουργειο....

για οτιδηποτε θα ξαναμπω...παω να συνεχισω..

μα καλα δε ντρεπονται να ταλαιπωρουν τα μωρα????/ελεος!!!!:shock::shock:

λοιπον!!ολα οκ!!βγηκε ο γιατρος και της ειπε οτι ολα πηγαν πολυ καλα..η μπουμπου ειναι ξυπνια ηδη και σε λιγο θα την βγαλουν...αυτα ..θα με παρει αργοτερα οταν μπορεσει να μου πει πως την ειδε την περδικουλα....η θα την παρω κι εγω αργοτερα..προς το παρον θα την αφησω να την περιποιηθει!!!

ευτυχως ολα καλα!!!

ολα καλα θα πηγαιναν!!!!ημουν σιγουρη!δεν αν υσηχησα ουτε δευτερολεπτο...βεβαια επειδη ημουν πατρα εψαχνα ιντερνετ γυρω γυρω με το τηλ για να μπαινω να βλεπω τι γινετε και ευτυχως εβρισκα!!!:P
Ρε την Μενγάκη,που την λυπόμασταν κιόλας!!!!!!!Το είδατε;;;Βγήκαν φωτογραφίες με τον γκόμενο,εκείνο τον επιχειρηματία από την Μήλο!!!!Κατα τ'αλλα πρότυπο μάνας μη χιε..ω!Πώς μπορούν και υποκρίνονται τόσο καλά ρε κορίτσια;;;

απο την ανδρο κοπελια!!!;)

Λοιπόν πήγα κ στου Ζαρα κ Λουζιλ για φορεμα.

Στου Ζαρα απαραδεκτα...πρεπει να εισαι κοκκαλο για να "πεφτουν" ωραια πανω σου.Συν οτι για αν βρεις ενα τελειο κομματι (οχι ελαττωματικο) πρεπει να κανεις ταμα.

Στο Λουζιλ ειχε κανα δυο τελεια αλλα οχι για μενα...Δυο που ισως μου πηγαινουν ηταν πολυ συνηθισμενα κ παρομοια με αυτα που εχω.

Επίσης ενα άλλο που εχω την ιδια αρρωστια με Ομορφακια ειναι ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ κ ο πασης φυσεως ωραιο ματι, διεστραμμένο βλέμμα....

Κοινως οτι θυμαμαι χαιρομαι,παω πριβε να διαβασω κ εκει κ μετα πουλι...

λοιπον εμεις θα βρεθουμε???λουσιλ εχει πολυ ωραια ρουχα!;)

περδικακι να σαι καλα κοριτσακι μας και ποτε ξανα περιπετεια στη ζωη σου!!!:P

Διαφημίσεις

λοιπον εμεις θα βρεθουμε???λουσιλ εχει πολυ ωραια ρουχα!;)

περδικακι να σαι καλα κοριτσακι μας και ποτε ξανα περιπετεια στη ζωη σου!!!:P

Καλώς την.

Λοιπόν διαλεξε κ παρε.Δευτερα-Πεμπτη οδοντιατρο πριν τις 5.30 ή μετα τις 6.30.

Αυτη την Παρασκευη πρωι κέντρο.Κυριακή απογευμα θα τριγυριζουμε στην Πολιτεια....

οτι άλλο προκυψει σου λέω ή στην τελικη βουτα μπεμπιδιο κ ελα πανω για καφε...

Καλώς την.

Λοιπόν διαλεξε κ παρε.Δευτερα-Πεμπτη οδοντιατρο πριν τις 5.30 ή μετα τις 6.30.

Αυτη την Παρασκευη πρωι κέντρο.Κυριακή απογευμα θα τριγυριζουμε στην Πολιτεια....

οτι άλλο προκυψει σου λέω ή στην τελικη βουτα μπεμπιδιο κ ελα πανω για καφε...

δευτερα εως πεμπτη????

Κοριτσια, τα διχτακια που εχουν τα τζαμπο για το καροτσι για να μη πηγαινουν τα κουνουπια (ωραια περιγραφη, καταλαβατε φανταζομαι!) ταιριαζουν σ ολα τα καροτσια;

νομιζω καθε τυπος εχει το δικο του.εγω δεν τα χρησιμοποιησα, νομιζω πως θα σκασει το παιδι.

δευτερα εως πεμπτη????

Σορυ, Δευτερα κ Πεμπτη.

Α κ αυριο παμε ριο για το dmsa στον μπεμπη.καντε κανα σταυρο να βγει καθαρο να μην ξαναχρειαστει να το κοιταξουμε κ να κοψουμε κ την αντιβιωση...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...