Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα!!!! Εγω δεν αντεξα και πηρα τη Λιτσα γυρω στις 12:15 και μου ειπε οτε δεν ειχε νεα.... Γυρισα μπανισα ταισα ξαναμιλησα με Λιτσα οταν με ειπε οτι την πήραν μεσα την Περδικα....... Οσο και να λεω οτι και να λεω.......... Το λεω οση ωρα ειναι καποιος στο χειρουργειο..... Οταν τελειωσουν ολα τοτε και εγω ξεσπαω......... Θυμηθηκα τον Κωνσταντινο μου, τον αδερφο μου και κλαιω...... Οτι και να λεω δεν ξεχνιουνται αυτα ρε παιδια..... Λιτσακι με καταλαβαινεις.......... Κλαιω ομως και απο χαρα γιατι η Παναγιτσα μας ηταν μαζι με την Περδικα και πηγαν ολα καλα!!!!!!!!!! Δοξα τω Θεω!!!! Περαστικα και αγυριστα...... Θα τα πουμε αργοτερα κοριτσακια μου..........

aaaaaχχχχ ειρηνη μου...ποοοοσο σε καταλαβαινω!!!

τελικα βρωμερο μυρμηγκι τι θα κανεις???

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εσυ καμπια ξανθιωτισσα σαββατο θα κανονισεις τελικα???αντε αποφασιστε να κανονισω την πορεια μου...να πω κ την αμαρτια μου??κεντρο θα με βολευε περισσοτερο...:rolleyes::rolleyes:..μονες η με μωρα???πρωι η απογεμα??

κι εσυ καμπια ξανθιωτισσα σαββατο θα κανονισεις τελικα???αντε αποφασιστε να κανονισω την πορεια μου...να πω κ την αμαρτια μου??κεντρο θα με βολευε περισσοτερο...:rolleyes::rolleyes:..μονες η με μωρα???πρωι η απογεμα??

Σάββατο απόγευμα έλεγα στο Κόσμος.Αν ομως σε βολεύει κέντο πάμε Αριστοτέλους στις καφετέριες.Δεν έχω πρόβλημα.Εγώ δεν θα φέρω παιδιά.Εσείς όμως αν δεν έχετε που να τα αφήσετε εννοείται να τα φέρετε μαζί,θα χαρώ πολύ να τα δώ!

Διαφημίσεις

Σάββατο απόγευμα έλεγα στο Κόσμος.Αν ομως σε βολεύει κέντο πάμε Αριστοτέλους στις καφετέριες.Δεν έχω πρόβλημα.Εγώ δεν θα φέρω παιδιά.Εσείς όμως αν δεν έχετε που να τα αφήσετε εννοείται να τα φέρετε μαζί,θα χαρώ πολύ να τα δώ!

να δουμε τι θα πουν κι οι αλλες..και γω απογεμα λεω...χωρις παιδια θα ηταν το ιδανικο!!!!τουλαχιστον για μενα!!!αν και οστρατος θα ξετρελενοταν αλλα δε θα με αφησει ουτε λεπτο να κατσω,,θελλω να κανω κ κανενα τσιγαρακι!!!

μιλησα πιο πριν με την κιμι!!!η μικρη κοιμοταν ηταν κοκκινουλα κα πρησμενη-αναμενομενο-την ειπαν μετα 4 ωρες να την ταισει..μακαρι να μην ξυπνησει για να αντεξει το πουλακι μου!!!της εφυγε το πολυ το αγχος-κι αυτο αναμενομενο-την ακουσα πιο καλα...

μεφη σου απαντησα!

να δουμε τι θα πουν κι οι αλλες..και γω απογεμα λεω...χωρις παιδια θα ηταν το ιδανικο!!!!τουλαχιστον για μενα!!!αν και οστρατος θα ξετρελενοταν αλλα δε θα με αφησει ουτε λεπτο να κατσω,,θελλω να κανω κ κανενα τσιγαρακι!!!

μιλησα πιο πριν με την κιμι!!!η μικρη κοιμοταν ηταν κοκκινουλα κα πρησμενη-αναμενομενο-την ειπαν μετα 4 ωρες να την ταισει..μακαρι να μην ξυπνησει για να αντεξει το πουλακι μου!!!της εφυγε το πολυ το αγχος-κι αυτο αναμενομενο-την ακουσα πιο καλα...

μεφη σου απαντησα!

Εγώ λοιπόν λέω:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ!!!

19:ΟΟΜ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΥΒΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!

θΕΑΝΩ Κ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ είστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Oλα καλα διαβασα με το περδικακι μας!!!!!

Πάμε για άλλα, ευχαριστα τωρα, Μαρακι!!!Οργανωσε το παρτυ της για την βαπτιση της!!

Πάντως μεγαλη σημασια το φορουμ...σκεφτομουνα να το περνας αυτο χωρις εσας κ με πιανει τρελα...

Εδω ανακουφιζομαστε με τα κακακια που δεν κανουν τα μπεμπακια μας, επειδη το μοιραζομαστε η μια με την άλλη...φαντασου στα δυσκολα τι σωτηριο ειναι!!!!!

Ευχαριστω τον Θεό που το εφερε η μοιρα κ συνυπαρξαμε!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Oλα καλα διαβασα με το περδικακι μας!!!!!

Πάμε για άλλα, ευχαριστα τωρα, Μαρακι!!!Οργανωσε το παρτυ της για την βαπτιση της!!

Πάντως μεγαλη σημασια το φορουμ...σκεφτομουνα να το περνας αυτο χωρις εσας κ με πιανει τρελα...

Εδω ανακουφιζομαστε με τα κακακια που δεν κανουν τα μπεμπακια μας, επειδη το μοιραζομαστε η μια με την άλλη...φαντασου στα δυσκολα τι σωτηριο ειναι!!!!!

Ευχαριστω τον Θεό που το εφερε η μοιρα κ συνυπαρξαμε!!!!

Εγώ Δαλιδά της είπα αυτό που λέτε οτι να ξαναπάει νοσοκομείο με την πέρδικα όταν την κάνει γιαγιάδηλ. σε 3-4 χρονάκι και γελούσε το νούμερο και μου την έλεγε κιόλας!Αυτή με πείρε τηλ. και γώ έκλαιγα και αυτή μου έλεγε να μην κλαίω!!!:tongue::tongue:Δεν υπάρχει το άτομο!!!!

Διαφημίσεις

Ρε την Μενγάκη,που την λυπόμασταν κιόλας!!!!!!!Το είδατε;;;Βγήκαν φωτογραφίες με τον γκόμενο,εκείνο τον επιχειρηματία από την Μήλο!!!!Κατα τ'αλλα πρότυπο μάνας μη χιε..ω!Πώς μπορούν και υποκρίνονται τόσο καλά ρε κορίτσια;;;

λοιπον!!ολα οκ!!βγηκε ο γιατρος και της ειπε οτι ολα πηγαν πολυ καλα..η μπουμπου ειναι ξυπνια ηδη και σε λιγο θα την βγαλουν...αυτα ..θα με παρει αργοτερα οταν μπορεσει να μου πει πως την ειδε την περδικουλα....η θα την παρω κι εγω αργοτερα..προς το παρον θα την αφησω να την περιποιηθει!!!

ευτυχως ολα καλα!!!

Δόξα το Θεό!!! Αυτό μπήκα να διαβάσω και τελικά το είδα! Όποια μιλήσει με την κίμι ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΙΝΑ!!!!

Εγώ λοιπόν λέω:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ!!!

19:ΟΟΜ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΥΒΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!

θΕΑΝΩ Κ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ είστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

eimai mesa!!!

λοιπον πειτε κατι τωρα..το νυφικο απο 1600 που ειπαν τωρα ειπαν 1400.....για αγορΑ ειπαν 2100 και αν το εχει φορεσει κ αλλη 1700 μπορει και λιγοτερα....και επισης δεν πιστευω οτι δεν το φοραει κ αλλη αν πριν απο την καθε νυφη εκτος και αν ειναι ο γαμος πολυ κοντα στην ενοικιαση!;)τι λετε μνα κανω?

Ενοικιαση με χιλια κ κανε ατελειωτα παζαρια λέμε...

Δεν λεει τπτ πιστεψε με.Αυτες παντα ετσι λενε για να τσιμπησεις να το ξεφοτωθουν.

Καλό κοτοπουλάκι, αλλα μπορεις κ καλυτερα για κοριτσακι...

1/ δικα μας??? σκεφτομαι εκεινο το ρασο που προτεινες... χωρις πλακα τωρα, ηρθε χτες η τρελλοξαδερφη, που μας ντυνει κιολας, καθοτι πολυ γουστοζα, κ μου ειπε οτι ειναι της μοδας τα μακρυα φετος. κ πως θα παρω εγω χαμηλο παπουτσι δλδ, με τη φουστανα? σαν κνιτισσα θα'μαι... δεν την ειδα να συγκινειται με την ερωτηση μου...

2/ 6/6 στις 5μμ

φερε κ τη δαλιδα μαζι!

1/ Από που να ψωνισουμε ρωτα την τρελοξαδερφη.Εγω αντιθετα πρεπει να φορεσω 12ποντο να σταθω στο υψος(του συζυγου)

2/ Απρόσκλητη εγω δεν εμφανιζομαι πουθενά,μπουχαχαχα...

kotoyla ωραιο το προσκλητηριο!!!

μολις ανακαλυψα γιατι το παιδι δεν εφαγε τη φρουτοκρεμα το πρωι!!!το μηλο ειναι αηδια!!!!

Κ εγω ρε μαμωτη παιρνω βιολογικα απο Αργεντινη:shock::shock: από Βασιλόπουλο κ βρωμάνε χωμα??? Πατάτες για μηλα μας πουλάνε ηθελα να ξερα:?:

Αυτα κοριτσια να βλέπουμε. Ποτε παιδια χωρις ζωνη κ στο καθισμα τους..

να κατι τετοια ακουω κ παει η καρδια μου στην κουλουρη!

και καθε μερα σχεδον βλεπω σε ενα αυτοκινητο μωρακι στην αγκαλια της μαμας και μαλιστα μπροστα!!! το καρεκλακι πισω διακοσμητικο!!!

και τωρα που θα παμε κερκυρα τρεμω γιατι φοβαμαι στο αυτοκινητο της αδερφης μου χωρις καρεκλακι! τι θα κανω εκει???

αφου κ στο αεροδρομιο που θα μας παει ο πατερας μου θα του βαλω το δικο μας καρεκλακι στο αυτοκινητο.

σημερα θα παω να κλεισω προσκλητηρια-μπομπο.

Αν μετακινηθειτε πολυ με το αυτοκινητο παρε κ το καθισματακι του μαζι.Ξερω δυσκολο αλλα αναγκαιο κατ' εμε.

Βαλτα φωτο να τα δουμε μολις κλεισεις.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...