Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τελεια ειστε!!!φτου φτου!!!!

αλεκα μου θα βρεις κατι αναλογο..μη σκας!!οσο για τη μικρη...το ειδες το αλμπουμ του στρατου???θα ειναι μπαταρισμενη με επιδεσμους κι απο πανω ενα διχτακι να κρατα τους επιδεσμους,κοκκινη απο9 τη ναρκωση και ελαφρως πρησμενη,ισως και οχι ομως γιατι ειναι πολυ ελαφρια η μορφη..και ισως σε λιγες ωρες μελανιασουν και πρηστουν κ τα ματακια της...οχι πολυ φανταζομαι...του στρατου ειχαν πρηστει λιγο και ακομη πιο λιγο μελανιασαν...τα λεω χυμα κοριτσια να με συγχωρειτε οσες δεν τα αντεχετε αυτα...αλλα ουτως η αλλως και στην κιμι τα ειπα μ=που με ρωτησε και ο γιατρος τη προειδοποιησε για καποια πραγματα...οταν βγηκε το μωρο μου απο το χειρουργειο ελεγα το παιδι μου ειναι αυτο??????δεν το γνωρισα λεμε!!!!αντε με πηραν και τα ζουμια παλι....:-(:-(

να πας...τετοιο καιρο οτικυκλοφορει ειναι αμυδρο..δεν θα κολλησει τιποτα αφου θ ειστε και σε εξωτερικο χωρο..

:-(....πω πω ρε κοριτσακια...σας νιωθω ειλικρινα!!!! Αφου τα εχεις πει στην Κιμι δεν υπαρχει λογος να μην τα ακουμε εμεις........

Να πανε όλα καλα, να ειναι περαστικα .....αυτα περνανε...οι μανουλες βεβαια παντα θα τα θυμουνται...Εγω, που ειχε πεσει οα γγελος 10 μηνων απο το καροτσι στον Σκλαβενιτη, όποτε το θμαμαι η περναω απο εκει με πιανει στομαχοπονος......όχι εσεις....αχ......

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν αντεξα..πηρα τηλεφωνο αλλα δεν το σηκωσε. Το εκλεισα γρηγορα για να μην την πολενοχλω...ουφ...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

περαστικα σας μαριανθη μου!

ρε κοριτσια σε ολες εχει ερθει η φορολογικη δηλωση???????? εμας δεν ηρθε...... ωχ λετε να χαθηκε??????????????? τι κανουμε τωρα????????????? βοηθειααααααααα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

το καλο ειναι γιαυτα οτι οσο πιο μικρα τα περνανε τοσο καλυτερα...μια κοπελα στο φορουμ ειχε αναλογη περιπετεια με παραπανω χειρουργεια ομως και το παιδακι της ηταν και πιο μεγαλο....φαντασου..που καταλαβαινε...οπως της ειρηνης με τον υποσπαδι...ξερεις τι ζορι ειναι για το παιδακι..να μην μπορι να κατουρησει,,να ποναει να τσουζει...αστα....

καλα δε συζηταω για γονεις...αυτοι ουτως η αλλως το τραβαν το ζορι...μολις με πηρε η μαιρη..ειναι λεει καβαλα για να παρει τα πραγματα!!!!!ρωτησε για κιμι.

αχ το κοριτσι μας!!!πωπω οσο σκεφτομαι τις αθλιες ξαπλωστρες που νοικιαζουν!!!πολυ ταλαιπωρια..

ναναι καλα τα παιδακια μς και τιποτα αλλο...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

δεν αντεξα..πηρα τηλεφωνο αλλα δεν το σηκωσε. Το εκλεισα γρηγορα για να μην την πολενοχλω...ουφ...

αστην ρε συ...ειναι νομιζω σε πολυ ζορι τωρα..αλλα μπορει και να μην το εχει μαζι της...

Διαφημίσεις

πω πω πρεπει να φυγω...αν μαθετε κατι ειδοποιηστε με μια...πλιιιιιζζζζζζζ......

221882cb0gkyh7q4.gif

αστην ρε συ...ειναι νομιζω σε πολυ ζορι τωρα..αλλα μπορει και να μην το εχει μαζι της...

εχεις δικιο..αντε φιλια...αν μαθεις κατι στειλε μου μηνυματακι...΄η μια απο όλες σας τελος παντων....

221882cb0gkyh7q4.gif

Φορεματάκι μπαλαρίνας ειναι βρε, φορεμένο σε πάπυρο..

Anyway, εφυγα πάω να δώ κι άλλα..

Θα μπώ αμέσως οταν γυρίσω να διαβάσω νέα της περδικούλας..

κ εγω δε τρελλαθηκα...

μας καρφωσε

αστα! ου μπλεξεις με δαυτους...

ειχαμε κ εμεις μια καλοθελητου γειτονισσα στο πατρικο μου...πηγα να την πλακωσω αλλα με κραταγε ο πατερας μου...τελικα μετακομισε...

θα σε τα πω ολα!

γραψε ημ/νια! 8/5/10 η χριστ. κοιμηθηκε ΟΛΗ τη νυχτα, χωρις διακοπη, χωρις να ιδρωσει, χωρις να ζητησει τα χιλια μυρια, χωρις ΤΠΤ! αυτο εχει να γινει απο τοτε που ηταν μωρο. κ εξακολουθει απο τοτε, καθε βραδυ κ κοιμαται αμεσως κ ησυχα. (ελπιζω να μη τη ματιασω τωρα...). μονο μυξες εχει, αλλα επειδη εχει κ ο νικηφ. χαιρομαι η μανα. αφου εχει κ ο νικηφ. λεω, δεν ειναι τπτ. ;)

πως μας βλεπεις???????

ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!

παει το φορεματακι...της βαφτισης μου λεω...αουτ οφ στοκ απο αμερικη (και ας μου επιβεβαιωσαν την παραγγελια και τη χρεωση...τεσπα), και το ενα κομματι που ειχε στο νουμερο μου σε ενα μαγαζι στο κολωνακι, παει και αυτο..............

..κριμα...θα δω τωρα....εχω καιρο βεβαια αλλα αυτο μου αρεσε πολυ...

Ευη, πως θα ειναι η περδικουλα τωρα που θα βγει????? Πολυ χαλια??

θα βρεις αλλο...

ευακι δε γινεται κι αλλιως θα τα πληρωσουμε το θεμα ειναι μηπως μπορεσουμε να τα βαλουμε με δοσεις γιατι τωρα με τη μανα σε αυτη τη κατασταση ειναι λιγακι δυσκολο να τα δοσουμε ντουκου τον παλιοφουστη που να του πεσει κ να μην ξανασηκωθει ποτε ξανα....το ηθικο!!

δεν υπαρχει χειροτερη καταρα για αντρα;)

γινονται βρε διακανονισμοι...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Μπαίνω να διαβάσω για την περδικούλα αλλά τίποτα ακόμα ?

Ιριδάκι αν πήρες και λίγο από το εξάμηνο του ΙΚΑ μάλλον δεν δικαιούσαι λεφτά πίσω από το ΙΚΑ γιατί το ΙΚΑ πληρώνει την διαφορά των εισφορών που αφορούσαν μέχρι και τον Μάρτιο. Από τον Απρίλιο είναι υποχρεωμένος ο εργοδότης να σου κρατάει λιγότερα. Αν εσύ γύρισες 12/4 τότε μάλλον δεν θα πρέπει να κάνεις αίτηση στο ΙΚΑ. Άλλά καλύτερα να τους κάνεις μία ερώτηση.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Μαριάνθη περαστικούλια

Ζουζού ποιος είναι το καρφί ? Αυτός που μένει πάνω από την Ωκεανίδα ή υπάρχει και άλλος παράξενος στην περιοχή ?

Ομορφάκια άρχισαν απ' ότι κατάλαβα να φαίνονται τα αποτελέσματα της εγχείρησης της Χριστιάνας ? Άντε για να ησυχάσετε και σεις σιγά σιγά.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

εχεις δικιο..αντε φιλια...αν μαθεις κατι στειλε μου μηνυματακι...΄η μια απο όλες σας τελος παντων....

οκ...κι εγω παω για πλυντηρια...

πηζω απεριγραπτα...και εχω αγχωθει παρα πολύ...πρωτη φορα μετα την εγκυμοσυνη που αγχωνομαι τοσο για τη δουλεια....

κανενα νεο από κιμι?ας μου απαντησει καποια γιατι δεν προλαβαινω να διαβασω....

byXKp2.png

ελλας το μεγαλειο σου...

λοιπον κοριτσια μολις μιλησα με κιμι...ειχε πολυ καθυστερηση και την πηραν κατα τις 12 κ 20...τι να πω...μολις τελειωσουν θα με ξαναπαρει...ηταν και αγχωμενη γιατι το μωρο γκρινιαζε επειδη πεινουσε το καημενο...αυτα τα νεωτερα...τωρα περιμενει...εξω απο το χειρουργειο....

για οτιδηποτε θα ξαναμπω...παω να συνεχισω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...