Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παει το φορεματακι...της βαφτισης μου λεω...αουτ οφ στοκ απο αμερικη (και ας μου επιβεβαιωσαν την παραγγελια και τη χρεωση...τεσπα), και το ενα κομματι που ειχε στο νουμερο μου σε ενα μαγαζι στο κολωνακι, παει και αυτο..............

..κριμα...θα δω τωρα....εχω καιρο βεβαια αλλα αυτο μου αρεσε πολυ...

Ευη, πως θα ειναι η περδικουλα τωρα που θα βγει????? Πολυ χαλια??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

θα σε τα πω ολα!

γραψε ημ/νια! 8/5/10 η χριστ. κοιμηθηκε ΟΛΗ τη νυχτα, χωρις διακοπη, χωρις να ιδρωσει, χωρις να ζητησει τα χιλια μυρια, χωρις ΤΠΤ! αυτο εχει να γινει απο τοτε που ηταν μωρο. κ εξακολουθει απο τοτε, καθε βραδυ κ κοιμαται αμεσως κ ησυχα. (ελπιζω να μη τη ματιασω τωρα...). μονο μυξες εχει, αλλα επειδη εχει κ ο νικηφ. χαιρομαι η μανα. αφου εχει κ ο νικηφ. λεω, δεν ειναι τπτ. ;)

πως μας βλεπεις???????

:D...μπραβο ρε κοριτσακι...αντε μαρη τελειωσαν τα βασανα σου φτου φτου...Κοιτα, μετα το χειρουργειο πρωτον θελει χρονο να προσαρμοστει ο οργανισμος και δευτερον ηταν και η περιοδος τετοια που όλο και καποιοα ιωση θα τσιμπαγε...Θα περασει το καλοκαιρακι και ειλικρινα θα δεις απο Σεπτεμβρη, εναν σουπερ οργανισμο....Το καλοκαιρακι να της κανεις μπανια..όσα μπορεις..και όλες μας

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ευακι δε γινεται κι αλλιως θα τα πληρωσουμε το θεμα ειναι μηπως μπορεσουμε να τα βαλουμε με δοσεις γιατι τωρα με τη μανα σε αυτη τη κατασταση ειναι λιγακι δυσκολο να τα δοσουμε ντουκου τον παλιοφουστη που να του πεσει κ να μην ξανασηκωθει ποτε ξανα....το ηθικο!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

γωγω το 2001 μπηκα το 2006 αποφοιτησα...

ο μικρος εκανε και εναν ωραιο εμετο...τελεια...

ομορφομανα θελω να σε ρωτησω κατι για τα λογιστικα μπας και γλυτωσω το 50αρι στον φοροτεχνικο...

ξεχνα το... μονο Αντρεα, μητσακιου!!!

παει το φορεματακι...της βαφτισης μου λεω...αουτ οφ στοκ απο αμερικη (και ας μου επιβεβαιωσαν την παραγγελια και τη χρεωση...τεσπα), και το ενα κομματι που ειχε στο νουμερο μου σε ενα μαγαζι στο κολωνακι, παει και αυτο..............

θα βρεις μαρη...σ'αυτο το στυλ υπαρχουν πολλα...αν δε βρεις..ξερεις...;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ασχετο την κυριακη ειμαστε καλεσμενοι σε παιδικα γεννεθλια σε σπιτι λογικα στο μπαλκονι θα τα κανουν να την παω την πιπινα η θα μου κολλησει καμια ιωσουλα...τι λετε?? το κοριτσακι κλεινει τα 2!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

θα βρεις μαρη...σ'αυτο το στυλ υπαρχουν πολλα...αν δε βρεις..ξερεις...;)

:D...καλα λες.....ασπορμαυρη ή μπορντω???:tongue::tongue:

ασχετο την κυριακη ειμαστε καλεσμενοι σε παιδικα γεννεθλια σε σπιτι λογικα στο μπαλκονι θα τα κανουν να την παω την πιπινα η θα μου κολλησει τπτ ιωσουλα...τι λετε?? τι κοριτσακι κλεινει τα 2!!

να την πας, να κατσεις μπαλκονι, να μη στην παιρνουν αγκαλια και αν εχει αρρωστουλικα που βηχουν να μην πλησιοαζουν. Εγω δεν τον πηγαινα όσο δεν καταλαβαινε ο Αγγελος....τι να ευχαριστηθει το μωρο?? Μονο εγω θα κουραζομουν....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εεεεελαααααα καλημερα!!!!

Τι κάνετε;;;

Εγω πονοκεφαλο, δουλειες (χιλιες δυο) τα μωρα γκρινιες, οι μεγαλοι νευρα!!!

Μπηκα για την περδικουλα. Ολα ενταξει φανταζομαι ε;;;Μπορει να με ενημερωσει καποια;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

θα σε τα πω ολα!

γραψε ημ/νια! 8/5/10 η χριστ. κοιμηθηκε ΟΛΗ τη νυχτα, χωρις διακοπη, χωρις να ιδρωσει, χωρις να ζητησει τα χιλια μυρια, χωρις ΤΠΤ! αυτο εχει να γινει απο τοτε που ηταν μωρο. κ εξακολουθει απο τοτε, καθε βραδυ κ κοιμαται αμεσως κ ησυχα. (ελπιζω να μη τη ματιασω τωρα...). μονο μυξες εχει, αλλα επειδη εχει κ ο νικηφ. χαιρομαι η μανα. αφου εχει κ ο νικηφ. λεω, δεν ειναι τπτ. ;)

πως μας βλεπεις???????

τελεια ειστε!!!φτου φτου!!!!

αλεκα μου θα βρεις κατι αναλογο..μη σκας!!οσο για τη μικρη...το ειδες το αλμπουμ του στρατου???θα ειναι μπαταρισμενη με επιδεσμους κι απο πανω ενα διχτακι να κρατα τους επιδεσμους,κοκκινη απο9 τη ναρκωση και ελαφρως πρησμενη,ισως και οχι ομως γιατι ειναι πολυ ελαφρια η μορφη..και ισως σε λιγες ωρες μελανιασουν και πρηστουν κ τα ματακια της...οχι πολυ φανταζομαι...του στρατου ειχαν πρηστει λιγο και ακομη πιο λιγο μελανιασαν...τα λεω χυμα κοριτσια να με συγχωρειτε οσες δεν τα αντεχετε αυτα...αλλα ουτως η αλλως και στην κιμι τα ειπα μ=που με ρωτησε και ο γιατρος τη προειδοποιησε για καποια πραγματα...οταν βγηκε το μωρο μου απο το χειρουργειο ελεγα το παιδι μου ειναι αυτο??????δεν το γνωρισα λεμε!!!!αντε με πηραν και τα ζουμια παλι....:-(:-(

ασχετο την κυριακη ειμαστε καλεσμενοι σε παιδικα γεννεθλια σε σπιτι λογικα στο μπαλκονι θα τα κανουν να την παω την πιπινα η θα μου κολλησει καμια ιωσουλα...τι λετε?? το κοριτσακι κλεινει τα 2!!

να πας...τετοιο καιρο οτικυκλοφορει ειναι αμυδρο..δεν θα κολλησει τιποτα αφου θ ειστε και σε εξωτερικο χωρο..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ξεχνα το... μονο Αντρεα, μητσακιου!!!

με υποχρεωσες...:-(

Ρε μητσακι αν ο αντρεας ξερει που μπαινει το καθε τι στην φορολογικη δηλωση στειλε με πμ το τηλ σου να τον ζαλισω λιγο...

waWmp3.png

9LyAp3.png

επεσε δουλεια και δε προλαβα να απαντησωωωωωωωωωωωωωω

πρεπει να παρω ενα καρεκλακι που θα ειναι πλεον για να κοιταει μπροστα!! αληθεια εχετε καμια ιδεα απο που να το παρω??? να παω τζαμπο mothercare η σε κανα μαγαζι με ειδη μπεμπε..οπως απο κει που πηρα κουνιες κλπ??

πηγα mothercare κ ετυχε να χει προσφορα αυτο που κοιταζει μπροστα με 4 σημεια κλισης νομιζω αλλα τη δικης του εταιρειας ξερεις , οχι κικο κλπ και το εχω μονιμα στο αμαξι! εμενα το αμαξι δεν εχει κουμπι να βγαζεις τον αεροσακο κι τεσι προτιμησα ηδη εδω κι ενα μηνα να την εχω στο πισω καθισμα αλλα να κοιαζει μπροστα ωστε απο το καθρεπτη να τη βλεπω αν θελω, γιατι ολο κανει κανα βηχαλακι ή ψιλοπνιγεται και ταραζομαι!!!!!!!!! :D:D

εγω της δινω κρεμα βανιλια με ανθος ορυζης μαζι που ειναι κ τρωει γυρω στα 100μλ αλλα φρουτα τα τσακιζει 1 μηλο, 1 αχλαδι, 1/3 μπανανα κ ενα μπισκοτακι νουτριτσια ειδικο για βρεφη κ τη τρωει ολη!! λες να της κανω κ εγω ξεχωριστο γαλα με ανθος ορυζης??!

τι να σου πω... μαλλον το ιδιο θα ναι και η βανιλια με το ρυζαλευρο... τι βαζεις μεσα? νερο???? εμενα μου πε η παιδιατρος να της δινω το υποαλλεργικο γαλα το ΝΑΝ οποτε φτιαχνω αυτο με νερο γινεται γαλα και προσθετω το ανθος ορυζης και γινεται κρεμουλα.... γιατι η δικια μου ειναι πεισματαρα κ δεν πινει ποτε γαλα απο μπιμπερο... εχει την αγελαδιτσα της!!!!!!! καταλαβες?????

ΑΑΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ!! :)

μου εδοσε ο γιατρος αντισηληπτικα τα γιασμιν εχεις υποψιν σου τι παιζει με αυτα??? λες να γινω μανιακη δολοφονος αμα τα παρω???

αυτα μου τα χαν δωσει κι εμενα οταν ειμουν 20αρα γιατι ειναι λεει (οπως ειπε και η αλεκα) νεας γενιας και ειναι πιο καλα.......

πρεπει να το παιρνεις καθε βραδυ ιδια ωρα περιπου και ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ γιατι αν κακομοιρα μου ξεχασεις κανενα και μεινεις εγκυουλα και συνεχισεις να παινρεις τα χαπια (αφου δεν θα χεις προλαβει να καταλαβεις οτι εισαι εγκυος) απλα τη πατησες!!!!!!!!!!!!!! δε λεω τπτ αλλο..........

Ουφ μόλις τελείωσα το διάβασμα. Αμάν αμά δεν μπω κάποια μέρα χάνω την μπάλα μετά.

Πάω γιατί σήμερα πήζω, έχω να βγάλω δουλειά εβδομάδας για να παω την Παρασκευή εκδορμή με το σχολείο της Ζέτας. Θα το έχω ανοικτό για να μάθω τα νέα της πέρδικας.

σημερα πηγα ικα να βγαλω ενσημα κ τωρα εδωσα χαρτια στο λογιστηριο μπας και βγαλω ακρη με δ'αυτους.... τελικα δε θυμαμαι, μου ειπες οτι ειναι καλα τα χρηματα???? παντως εγω που πηρα και λιγο απο το εξαμηνο του οαεδ μου παν να βαλω την ημ/νια που γυρισα τελικα στη δουλεια οποτε την αληθινη θα βαλω, αλλα προφανως θα παρω λιγοτερα χρηματα, απο τοτε που γυρισα στη δουλεια 12/4 δηλαδη ως τους 12 μηνες απο τη γεννα, αν καταλαβα καλα........... αμα το δεις το μυνημα μου πες αν τα λεω καλα!!!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...