Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε ελενιτσα δε με εχεις κανει φιλη σου μπουχουουουουουουουου!!! κ δεν μπορω να δω τα αποτελεσματα της διαιτας!!! ξανα μπουχουχουουοχοουουουουου!!!

σιγα τα αποτελέσματα εχω δρομο ουυυυυ.σε εκανα!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κι επειδη εχω να κλαψουρισω πααααααρα πολυ καιρο ακουστε κι αυτο....ολα μια χαρα με πιπινο..ολα μια χαρα με πιπινα....μανουλιτσα λιγακι καλητερα...στη δουλεια καλουτσικα..εεε κατι επρεπε να γινει..... :shock:37000ε :shock: προστιμο απο πολεοδομια για την καταγγελια που μας εκανε ο παπαρας διπλα σας λεει κατι....το εγκεφαλικο το γλιτωσε στο τσακ ο κημενος ο μπαμπακας μου!!!! κ αυτο μονο για 2 δωματιακια πανω-πανω στην οικοδομη..δλδ αν ηταν ολο το σπιτι αυθερετο ποσο θα πληρωναμε??? ωεοοο???

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

γιατι χτες εβαλα κ εγω σπιραλ, κ πηρα αλεκα τηλ. για τις πρωτες βοηθειες-πληροφοριες...

εμπιστευεσαι κανεναν αλλο?????? με τπτ!

:D:D:D ελα μου ντε...

εμενα δε με αφηνε να βαλω σπιραλ...επειδη εχω αλεργια στο πρ...ο φοβηθηκε λεει μη παθω καμια φλεγμωνη!! :-( αντε με τα κ...οχαπια τωρα οχι τπτ αλλο εγω ξεχναω κιολλας θα θυμαμαι να τα παιρνω???

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ΑΑΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ!! :)

μου εδοσε ο γιατρος αντισηληπτικα τα γιασμιν εχεις υποψιν σου τι παιζει με αυτα??? λες να γινω μανιακη δολοφονος αμα τα παρω???

όχι ειναι καλα αυτα...τελευταιας γενιας..

εγω πηγα Δευτερα κατα τις 5,30-6,00. ειχε λιγη συννεφια τοτε... βρηκαμε ανετοτατα παρκαρισμα στη μαρινα...

κ δεν γινοταν κακος χαμος απο τα παιδακια... δεν επεφτε το ενα πανω στο αλλο!

καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω

καλα στις φωτο δεν φενετε αλλα ναι εχω μια μικρη διαφορα μου το ειπε κ αυτη η χοντρη η Τζια.ναι οκ τωρα δεν ανχωνομαι λειτουργει το συστημα.

ελα μαρ με τα μικρα εμεις τα παλευουμε παρεα αλλα να εχουμε χρονο γιατι εχτες δεν ειχαμε

όταν ξαναπας, πες το.....και εγω προτιμω καθημερινη...

πολυ αντισυλληψη μαζεμενη θα πεσει στην αλεκα!! :tongue:

βρε καλα να εισαστε να κανετε σεξ!!!!!:P:p

γιατι χτες εβαλα κ εγω σπιραλ, κ πηρα αλεκα τηλ. για τις πρωτες βοηθειες-πληροφοριες...

εμπιστευεσαι κανεναν αλλο?????? με τπτ!

αχχχχχ.......τρεμε Γιακουμπ και Κρεμαστηνε!

κι επειδη εχω να κλαψουρισω πααααααρα πολυ καιρο ακουστε κι αυτο....ολα μια χαρα με πιπινο..ολα μια χαρα με πιπινα....μανουλιτσα λιγακι καλητερα...στη δουλεια καλουτσικα..εεε κατι επρεπε να γινει..... :shock:37000ε :shock: προστιμο απο πολεοδομια για την καταγγελια που μας εκανε ο παπαρας διπλα σας λεει κατι....το εγκεφαλικο το γλιτωσε στο τσακ ο κημενος ο μπαμπακας μου!!!! κ αυτο μονο για 2 δωματιακια πανω-πανω στην οικοδομη..δλδ αν ηταν ολο το σπιτι αυθερετο ποσο θα πληρωναμε??? ωεοοο???

βρε τον αχρηστο...και γιατι σας κατφωσε?? Τωρα που θα πληρωσετε, νομιμοποιειται??

καναν νεο απο περδικα???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ελενιτσα ειδα .... δεν εχω λογια...το μαλι ποιο ωραιο που το σκουρινες τονιζονται οι ματαρες ποιο καλα!! κ οντως εχεις διαφορα απο τη συναντηση που σε ειδα λαιβ!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μας καρφωσε γιατι αυτη ειναι η δουλεια του...δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του τρωει απο τα ετοιμα κ γυρναει απο στενο σε στενο κ οπου χτιζουνε παει κ καρφωνει..το μπαμπα μου τον ειχε αχτι απο οταν ηταν μικροι που τον ειχε πλακωσει μια φορα στο ξυλο..δε κανω πλακα κ μολις βαλαμε μπροστα να χτισουμε μας καρφωσε ο κ...λογερος...ειναι τρελος ρε σου λεω με χαρτι γιατρου κ καθε βραδυ βγαινει στην ταρατσα του κ βαραει τουφεκιες...στον αερα...φερνουν συνεχεια την αστυνομια κ δεν του κανουν τπτ..τι τον σπανε στο ξυλο τι τον απηλουν τπτ αυτος εκει...το χαβα του!! τα εχει νομιμοποιησει απλα αυτο το μπουγιουρντι ειναι για προσαυξησεις κ μαλακιες..ασε μη μπλεξεις με αυτα!! να δουμε πως θα τα πληρωσουμε τωρα....γμσε τα!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Ρε ομορφομανουλα....απο ότι εχω καταλαβει η Χριστιανα δεν εχει ξανακανει πυρετο ετσι δεν ειναι?? Η δεν θυμαμαι καλα.....για πες εντυπωσεις και διαφορες μετα απο χειρουργειο γιατι μου θυμισατε ότι ειμαι και γιατρος....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Φορεματάκι μπαλαρίνας ειναι βρε, φορεμένο σε πάπυρο..

Anyway, εφυγα πάω να δώ κι άλλα..

Θα μπώ αμέσως οταν γυρίσω να διαβάσω νέα της περδικούλας..

στο καλο γωγουλι...παρε κατι πιο 'ζωντανο' για τη φουντουκα σου!!!!;)

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα!!!!ουφ επιτελους σας διαβασα!!

Δέξου!Είναι ο μπαμπάς της που θέλει να μεγαλώσει το νησί του για να αράξουν τα καράβια του!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:
πολυ καλοοοο!!!!
ομορφο ειναι αλεκακι!!!
ελενη τις ειδα!

1.η κορη της τζιας εχει υπεροχα ματια!!!!

2.ο μπεμπης σου ειναι ολα τα λεφτα με τις γαμπιτσες εξω!!!

3.επειγοντως η μαμα της ελενης να αναλαβει την τζια!!!!!καλα μαρη με τετοιο σωμα τι φορας?????θες ξυλο!!!!κριμα που εισαι και σαλονικια και εχουμε και μια φημη:tongue::tongue::tongue:

θα συμφωνησω με μαιρη...εκτος απο το παντελονι...αυτες που ειναι καμπιες ξεφουσκωτες τις παει πολυ και ειναι κ μοντερνο...αν το βαζαμε εμεις...κλαφτα χαραλαμπε...επισης ελενη μου να πω οτι το σκουρο σε παει πιο πολυ...το εβαλα και στις φωτο νομιζω..

η ξανθιωτισσα δεν θα εχει κοιμηθει σημερα... παρε κ πες μαιρουλα...

καλημερα κ απο μενα!!!!!!!!!!!!

περδικα ολα θα πανε τελεια, ουτε κιχ δεν θα βγαλεις, κ μετα θα γελας κιολας.. αναψα κ ενα κερακι για παρτη σου, στον Αγ.Θωμα... να ειναι κ αυτος εκει...

αγ,θωμας..προστατης των μωρων ε??
Καλημερα!!!

Περδικουλα μας ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

να κατι τετοια ακουω κ παει η καρδια μου στην κουλουρη!

και καθε μερα σχεδον βλεπω σε ενα αυτοκινητο μωρακι στην αγκαλια της μαμας και μαλιστα μπροστα!!! το καρεκλακι πισω διακοσμητικο!!!

και τωρα που θα παμε κερκυρα τρεμω γιατι φοβαμαι στο αυτοκινητο της αδερφης μου χωρις καρεκλακι! τι θα κανω εκει???

αφου κ στο αεροδρομιο που θα μας παει ο πατερας μου θα του βαλω το δικο μας καρεκλακι στο αυτοκινητο.

σημερα θα παω να κλεισω προσκλητηρια-μπομπο.

να παρεις τα δικας σα καρεκλακια μαζι...εμεις οταν δεν ειχαμε αυτοκινητο τα δικα μας τα βαζαμε στων πατεραδων μας οταν τα παιρναμε..
Καλημερα...

Μπηκα να δω για περδικα αλλα ακομα τπτ απο ο,τι βλεπω...εμεις ειμαστε χαλια..δεν πηγα σημερα δουλεια γιατι απο χτες ο μικρος επαθε μικροβιακη επιπεφυκιτιδα (εβγαζε πρασινες τσιμπλες εκλεισε και ολο του το ματακι ) εννοειται τον πηγα σφαιρα σε καινουργιο παιδιατρο (πολυ καλες οι εντυπωσεις μου) μας εδωσε κολληριο και αλοιφουλα σημερα δεν βγαζει αυτα τα πρασινα αλλα το ματι ειναι τουμπανο , κατακοκκινο και πρισμενο..επισης ειμαστε τιγκα στις μυξες αφου κολλησε απο μενα που προχτες ημουν χαλια (το otrisalin δεν κανει πραγματικα τπτ μονο με το Physiololica παει κατι να γινει) εχουμε 37,5 πυρετο και πονανε και τα ουλα μας...μια ομορφια δλδ...ο μπεμπουλης μου τα εχει δει ολα απο χτες!!! :(

Ασχετο αλλα αφου ειναι τοσο ωραια στην μαρινα του φλοισβου σκεφτομαι την κυριακη πρωτα ο Θεος να παμε και εμεις καμμια βολτα...οποια καμπια θελει να βρεθουμε να το πει...πολυ θα χαρω!!!

περαστικα ρε μαριανθουλα μου...η επιπεφυκιτιδα ειναι πολυ δυσκολη..παθαινα εγω συνεχεια οταν ημουν μικρουλα...καμια βδομαδα νομιζω θα σας παρει σιγουρα...παιρνει αντιβιωση το μωρο??
Πήγα εχθες για προσκλητηρια και μπομπό..

Τώρα ετοιμάζω τη μπέμπα να πάμε και σε κανα 2 ακόμη με τη μπέμπα..

Σε προσκλήτηριο ψιλοκατέληξα σ' αυτό:

p042.jpg

Πώς σας φαίνεται?

γωγω μου καλο ειναι..αλλα οχι και του γουστου μου..οπως ειπε κι ηαλεκα ομως αφου σου αρεσει εσενα σε κανεναν δεν πεφτει λογος!!!;)

πωπω...πολλα λεφτα..α τον φουστη..αλλη δουλεια δεν ειχε???πολυ εκνευριζομαι οταν κανουν τετοιες καταγγελιες...τι σε ενοχλω βρε παπ...ρα???και θα τα πληρωσετε??

λοιπον τα μικρα μου αρνουνται πεισαμτικα να ακοιξουν το στομα στην φρουτοκρεμα..χθες ρωτησα μαιρη το γιατρο για φαριν λακτε και μου ειπε νωρις ειναι..οποτε δεν το διακινδυνευω...μεθαυριο θα αρχισω λαχανικα..να περασουν κανα 2 μερες απο το εμβολιο...αυτα...

απο την κιμι εγω δεν εχω νεο...εξαλλου δεν νομιζω να μας παρει αμεσως μολις βγει η περδικα...μαλλον θα χαλαρωσουν λιγο κ μετα...να φυγει κ το πρωτο σοκ του πως θα δει το κοριτσακι της μολις βγει απο το χειρουργειο...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

:D:D:D ελα μου ντε...

εμενα δε με αφηνε να βαλω σπιραλ...επειδη εχω αλεργια στο πρ...ο φοβηθηκε λεει μη παθω καμια φλεγμωνη!! :-( αντε με τα κ...οχαπια τωρα οχι τπτ αλλο εγω ξεχναω κιολλας θα θυμαμαι να τα παιρνω???

ΝΑ τα θυμασαι!!!

Φορεματάκι μπαλαρίνας ειναι βρε, φορεμένο σε πάπυρο..

Anyway, εφυγα πάω να δώ κι άλλα..

Θα μπώ αμέσως οταν γυρίσω να διαβάσω νέα της περδικούλας..

αχ βρε γωγω...χαμπαρι δεν πηρα...

ξαναπαω να τα δω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ρε ομορφομανουλα....απο ότι εχω καταλαβει η Χριστιανα δεν εχει ξανακανει πυρετο ετσι δεν ειναι?? Η δεν θυμαμαι καλα.....για πες εντυπωσεις και διαφορες μετα απο χειρουργειο γιατι μου θυμισατε ότι ειμαι και γιατρος....

θα σε τα πω ολα!

γραψε ημ/νια! 8/5/10 η χριστ. κοιμηθηκε ΟΛΗ τη νυχτα, χωρις διακοπη, χωρις να ιδρωσει, χωρις να ζητησει τα χιλια μυρια, χωρις ΤΠΤ! αυτο εχει να γινει απο τοτε που ηταν μωρο. κ εξακολουθει απο τοτε, καθε βραδυ κ κοιμαται αμεσως κ ησυχα. (ελπιζω να μη τη ματιασω τωρα...). μονο μυξες εχει, αλλα επειδη εχει κ ο νικηφ. χαιρομαι η μανα. αφου εχει κ ο νικηφ. λεω, δεν ειναι τπτ. ;)

πως μας βλεπεις???????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

γωγω το 2001 μπηκα το 2006 αποφοιτησα...

ο μικρος εκανε και εναν ωραιο εμετο...τελεια...

ομορφομανα θελω να σε ρωτησω κατι για τα λογιστικα μπας και γλυτωσω το 50αρι στον φοροτεχνικο...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...